Waarmee draag ik een turquoise broek?

Waarmee draag ik een turquoise broek?

In sommige culturen wordt turkoois gebruikt als bescherming tegen de negatieve energie van de mensen om hen heen. Dit is een pure en nobele kleur. De kleur kreeg zijn naam ter ere van de turquoise edelsteen.

Kleur functies

Zoals bekend wordt turquoise kleur verkregen door blauwe en groene kleuren te mengen. Dit is wat zo'n rijk palet van kleuren bepaalt waarmee je de turquoise kleur kunt combineren. Drie hoofdtinten turquoise worden bepaald: aqua, aquamarijn en blauwgroen (het wordt ook groenachtig blauw genoemd).

Aanpassen

Turquoise broek is even geschikt voor mannen en vrouwen. Als de broek wordt ingekort, schaduwen ze de donkere huid heel effectief af. Turkoois, een van de weinige bloemen die bij alle vrouwen en mannen past. Men hoeft alleen de juiste schaduw te kiezen. Vrouwen met donker haar moeten letten op de lichte schakeringen van turkoois. Voor meisjes met een blonde haarstijl is een broek met verzadigde tinten meer geschikt. Voor roodharige vrouwen in de mode zijn donkerblauwe tinten een uitstekende optie.

Modetrends

Turquoise kleur voor meerdere seizoenen op rij houdt primaat tussen de kleuren die ontwerpers bieden voor fashionista's en fashionista's.

Voor heren werden chino's dit seizoen in de mode. Ook de goede oude klassiekers hebben hun relevantie niet verloren. Mods kunnen hun kleding dit seizoen aanvullen met een echte brede of rechte turquoise broek. Geruite turquoise broeken zijn op het hoogtepunt van populariteit.

Voor zakelijke stijl, ontwerpers bieden voor mannen turquoise broek te combineren met een wit shirt en bruine of beige schoenen. Tie moet worden gekozen volgens de kleur van de schoen. Klassieke turquoise broek met een wit t-shirt en gedrapeerd over een lichtblauw shirt zorgt voor de perfecte look voor een casual look. Over het algemeen moet bij het kiezen van de kleur van kleding voor broeken in turquoise kleur hetzelfde patroon worden gevolgd als bij vrouwen.

Voor vrouwen moet ook een turquoise broek worden geselecteerd, net als elke andere broek, op lichaamstype. Eigenaren van lange benen passen in een verkorte of versmalde broek. Modieuze vrouwen met dichtere benen moeten letten op uitlopende, rechte broek en zogenaamde 'bananen'. Op het hoogtepunt van populariteit, voor meerdere seizoenen op rij, blijven versmalde, cropped broeken en skinny over. Uitlopende turquoise broek dicht bij de mannelijke stijl werd de nieuwigheid van het seizoen. Zeer populaire en hoog getailleerde broek, de zogenaamde "Amerikaanse".

Wat te dragen

Turquoise kleur ziet er geweldig uit met bijna alle kleuren. Een win-winoptie is bijvoorbeeld een combinatie met wit, zwart, willekeurige tinten bruin en grijs. Het moet ook accessoires niet vergeten. Turkoois kralen of armbanden zullen het beste werken, zilveren accessoires zullen er ook geweldig uitzien.

Dit seizoen is de combinatie van een broek in turquoise kleur en een kobaltblauwe top (blouses, t-shirts of jas) de helderste en meest trendy geworden. Deze combinatie zal duidelijk niet onopgemerkt blijven door anderen.

Je kunt een turquoise broek dragen met de bovenkant van dezelfde schaduw. Zo'n solide beeld - de top van modieuze beelden van vandaag.

Stijlvolle afbeeldingen

Kies voor een wit licht shirt en een turquoise skinny broek voor een zakelijke look. Om de afbeelding te voltooien, moet je beige schoenen en een handtas in dezelfde kleur dragen.

Kies voor een casual look een broek van elke turquoise kleur met een witte of beige top. Schoenen kunnen op een kleine hak worden genomen.

Turquoise broek en pasteltinten zijn perfect voor een avondlook. Schoenen en accessoires kunnen ook in deze kleurrichting worden gekozen.

Voor een sportieve look, een cropped broek en een gestreepte top zijn een geweldige optie.Schoenen moeten op de lage vlucht zijn (ballerina's, slip-ons of sneakers).

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses