Chino's voor dames

Chino's voor dames

Vaak vullen ze hun kledingkast aan met nieuwe kleding, vrouwen denken niet aan het model zelf, de naam en karakteristieke eigenschappen ervan. Echter, elke zichzelf respecterende fashionista weet letterlijk alles van de laatste updates en kiest ze vakkundig uit duizenden dingen in de winkel. Dergelijke stijlvolle, maar weinig bekende kledingstukken zijn onder andere chino's.

Wat is het?

Chino's zijn gemaakt van katoen en linnen. Ze hebben een vrije snit en een verschillende mate van mager silhouet.

De geschiedenis van chino's is geworteld in de afgelopen eeuw. Het was toen dat een zekere commandant van het Britse regiment besloot om het stof op het uniform van een soldaat op een zeer originele manier te bestrijden. Hij mengde het poederstof met koffiebonen en voegde het sap van de moerbeiboom toe. Het resultaat was een zachte zandkleur die inderdaad ongelooflijk praktisch was. Maar toen hoorde niemand van broeken die chino's heetten.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Spanje in oorlog was met de Amerikanen, werd het materiaal voor de militaire uniformen van de laatste uit China geleverd. "Chino's" in vertaling uit het Spaans betekenden "Chinees", vanaf dit moment is deze naam een ​​deel van de geschiedenis geworden. Eerst de stof en later de broek zelf chino's genoemd. In Europa wonnen chino's snel een plaats op de top van populariteit en willen nog steeds niet naar het voetstuk van het kampioenschap.

Wie is geschikt?

Chino's maken een volume op de heupen, en dit is het waard om te onthouden wanneer u besluit een dergelijk model aan te schaffen.

Broek past perfect bij magere meisjes, evenals eigenaren van een driehoekige vorm. In dit geval creëren de chino's ronding rond de mond en tonen ze dunne enkels en enkels.

Voor vrouwen met brede heupen, die zo'n broek willen dragen, raden stylisten modellen aan voor gratis knippen, maar zonder een grote hoeveelheid stof op de heupen.

Lage groei is geen belemmering voor het dragen van chino's. Hoge hakken en chino's zijn een harmonieuze mix voor ondermaatse meisjes.

Helaas zijn volledige benen in de enkels een contra-indicatie voor deze broek van welk model dan ook. De ingekorte lengte van de smalle broek geeft in dit gebied nog meer volume, waardoor de benen absoluut recht zijn en geen vrouwelijke buigingen hebben.

Populaire kleuren

Hoewel de regimentscommandant de trendy khaki-kleur creëerde voor broeken-chino's, willen moderne vrouwen van mode en ontwerpers niet stilstaan ​​door met dit model nieuwe kleurencombinaties uit te vinden.

blauw

Broek in blauwe kleuren - dit is bijna een klassiek ensemble. Deze kleur maakt deel uit van de basiskleuren, in de meeste gevallen in een donkerblauw bereik.

Donkerblauwe modellen, gecombineerd met een witte blouse, zijn een kantoorstijl. Dankzij deze rijke kleur krijgt het hele beeld echter moderne en levendige tinten.

Blauwe chino's zien er goed uit met een witte top. Pasteltinten, bijvoorbeeld perzik of roze, zullen voordelig zijn om een ​​rijke tint te verduisteren en het beeld helderder te maken.

Chino's vervangen vaak jeans in de garderobe van vrouwen. Ze zijn ook handig en praktisch, en als je ze kiest in het blauwe kleurenschema, is het ongelooflijk veelzijdig. Bovendien, chinos gemaakt van katoen zal een betaalbare prijs verheugen, in tegenstelling tot jeans, gemaakt van natuurlijke denim.

wit

In de zomer van traditioneel modieuze vrouwen die zich in witte broek kleden. Het is gemakkelijk om er zachtaardig en licht in te kijken. Echter, uit angst voor extra volume op de heupen, velen weigeren van deze vrouwelijke kleding. Witte kleuren in individuele stijlen kunnen inderdaad de heupen verhogen, maar niet alleen in vrijpassende chino's. De witte kleur in dit model is goed voor de gebruinde huid op de dunne enkels.

Witte kleuren worden gecombineerd met absoluut elke top, maar er zijn afbeeldingen waarvan de stijl door de tijd is getest.De maritieme stijl kan dus worden gemaakt met behulp van chino's en gestreepte T-shirts, en altijd klassiek met een zwarte blouse.

beige

De historische kleur van de chino is beige. Door de verscheidenheid van kleuren, kan elk meisje de ideale toon voor zichzelf kiezen. Niet elke vrouw riskeert zich tot zo'n outfit te wenden, omdat de kleur die niet klopt voor het huidskleurtype elke schoonheid de-persoonlijkheid kan geven.

Modieuze vrouwen vermijden dit probleem van beige pantalon-chino's gemakkelijk, zetten een heldere bovenkant op en vullen het beeld aan met flitsende accessoires. De bijzonder goed beige broek lijkt op de kleuren oranje en koffie.

grijs

Grijze chino's moeten in de kledingkast van elke vrouw zitten, omdat je met hen verschillende afbeeldingen kunt maken. Hetzelfde broekmodel is veilig, zowel in een bedrijfsimago als dagelijks.

Grijze broek met een trui in dezelfde kleur, maar een paar tinten helderder ziet er stijlvol en dun uit. Een felblauwe blouse met een bloemenprint in combinatie met blauwe schoenen en grijze chino's voor jongeren.

zwart

Het is geen geheim dat er geen persoon is voor wie de kleur zwart is. Hij verbergt altijd gebreken en profileert het vrouwelijke silhouet.

Zwarte chino's zijn perfect voor op kantoor. Alle seizoenen, behalve de zomer, zwarte broek kan gemakkelijk worden gecombineerd met elke top.

Hoe lang moet de broek zijn?

Chino's hebben een karakteristieke lengte die hen onderscheidt van modellen van Capri en andere stijlen. Volgens deskundigen van de stijl, zou de ideale lengte het niveau van de enkel moeten overschrijden met 5 cm. Tegelijkertijd kan de broek zelf lager zijn, het belangrijkste is om een ​​stijlvolle revers op de broek te maken.

De revers in chino's is een onderscheidend kenmerk van dit model. De beste look is een nonchalant verstopte broek, want in dit geval wordt vrijheid behouden in het beeld.

versmald

Chino's kunnen bijna recht gesneden zijn, maar van oudsher werd dit model smaller silhouet en mocht het de stof op de broek sparen.

Naast alle voordelen van een strakke broek, moet eraan worden herinnerd dat ze altijd gericht zijn op de heupen en benen. Daarom, als de benen niet zo perfect zijn als we zouden willen, is het verstandiger om uw aandacht te richten op rechte modellen. Slanke schoonheden kunnen veilig pronken met hun benen in ultra modieuze skinny chino's.

Wat te dragen?

Chino's worden gecombineerd met shirts, T-shirts en blouses. Het is de moeite waard ze te kiezen, afhankelijk van een broekstijl. Chino's met een hoge taille zien er bijvoorbeeld goed uit met korte tops, zo populair in het afgelopen seizoen.

Voor broeken met een pasvorm op de heupen, kunt u kiezen voor een blouse met een klassiek hemdoverhemd.

Schoenen voor broeken, chino's kunnen beter met hakken worden opgehaald. Klassieke schoenen zijn organisch in office-stijl en met heldere sandalen - elke dag opnieuw.

Lange meisjes kunnen verder experimenteren en chino's dragen met platte schoenen. Dus presenteerden de ontwerpers broeken in unie met lakschoenen van de mannelijke vorm. Sandalen en ballerina's zijn geschikt voor warme dagen.

Afbeeldingen en bogen

Er zijn geen opties om stijlvolle foto's te maken met chino's, omdat ze echt heel compatibel en universeel zijn. We zullen het alleen over een aantal van hen vertellen.

Zomerkantoorstijl zonder strikte dresscode voor heldere kleuren. Koraalbroeken met een hoge taille in een tandem met een wit overhemd en opgerolde mouwen zorgen voor een prachtig beeld. Beige boot met broek kan visueel de benen langer en slanker maken.

Lage taille mint broek en een losse beige blouse zijn perfect voor een casual look. Je kunt ze toevoegen aan schoenen op het platform of op een vlakke baan.

Een zachte en romantische look kan gecreëerd worden met een melkkleurige broek in combinatie met een gebloemde bovenkant en een roze gebreid vest. Gouden haksandalen vormen een aanvulling op deze zachte look.

Draag een chino en voel comfortabel elk meisje. Het belangrijkste is om de gewenste stijl te vinden en niet bang te zijn voor de meest gewaagde experimenten.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses