Capri Pants

Capri Pants

Moderne vrouwen in het dagelijks leven geven steeds meer de voorkeur aan dingen die esthetische schoonheid, gemak en bruikbaarheid combineren. Daarom zijn de meest veelzijdige voor de meeste vrouwen Capri-zomer bijgesneden broeken, die, met de juiste keuze, geschikt zijn voor elke vrouw, ongeacht haar figuur, lengte of leeftijd.

Capri is geliefd bij veel vrouwen, ook omdat ze alle deugden van de figuur perfect benadrukken.

Zomer capri

Capri, in de regel, worden gedragen in het warme seizoen, zodat ze worden genaaid van stoffen zoals vlas, dun denim, katoen, enz. Hoewel je de laatste tijd Capri kunt tegenkomen voor koudere weersomstandigheden, genaaid van wol, dik denim, draperen, enz. Tegenwoordig zijn er een groot aantal stijlen en kleuren van deze broek. Capri zal geschikt zijn om te kijken naar zakelijke evenementen en tijdens vrije tijd.

Wat zou de lengte moeten zijn?

De lengte van capribroeken is een zeer belangrijk criterium voor het creëren van een harmonieus vrouwenbeeld. Verkeerd gekozen lengte kan het hele uiterlijk kritisch beïnvloeden.

Dus, wat moet de optimale lengte van capribroek zijn?

Gelukkige eigenaren van lange benen, het is beter om lange capri-modellen te kiezen, die de lengte en de vorm van de benen gunstig benadrukken. Modellen die korter zijn op lange benen, zien eruit als korte broeken en daarom zal het hoogtepunt van de stijl zelf verloren gaan.

Meisjes met korte benen moeten modellen van capri kiezen, waarvan de lengte het midden van het been bereikt. Langere modellen zien er uit als gewone broeken, en korte modellen maken een illusoir cijfer lager. Over het algemeen moeten vrouwen met een lage gestalte zorgvuldig capris voor zichzelf kiezen, omdat ze altijd een beetje groei verbergen. Daarom moet je verschillende modellen en kleurenoplossingen proberen voordat je er bij stilstaat.

Vrouwen met volle, gespierde benen moeten capri, middenkuitlengte, vermijden om zich niet op deze plaatsen te concentreren. De meeste passen op lange modellen.

Populaire stijlen

Capri-broeken zijn erg populaire soorten broeken voor een vrij lange tijd. Overweeg de meest populaire stijlen van broeken Capri.

Brede capri

Deze stijl wordt extreem populair in de zomer van 2016. Ze passen perfect bij de figuur, bedekken ongewenste gebieden en maken de benen visueel dunner en slanker. Brede capri's zien eruit als een uitlopende rok en zijn zeer relevant bij gebruik in winderig weer. Aangenomen wordt dat een dergelijke Capri-stijl zo vrouwelijk mogelijk is, omdat het enige flirterigheid combineert, zonder de praktische bruikbaarheid te verliezen.

Voor meisjes met een slanke lichaamsbouw zullen dergelijke grillen "volume" toevoegen. Ze zullen echter zeker niet geschikt zijn voor vrouwen met een korte gestalte.

Taps toelopende capri

De deugden van conische capri's zijn dat ze ook een vrouwelijke figuur illusoir een slanker figuur kunnen maken. Daarom worden Capri voor eigenaars van zeer prachtige vormen in de regel verkleind. Maar capri broek met volheid moet zeer harmonieus worden gecombineerd met de top, anders zullen deze broeken een wrede grap spelen met hun eigenaar, met nadruk op zowel de pracht van de vormen als de korte gestalte.

Werkelijke kleuren

Capri-broeken kunnen van elke kleur zijn, maar een gewone broek is het populairst. Om een ​​bedrijfsimago te creëren, is het de moeite waard om capris en de bovenkant van één kleurvariant te combineren. Het voordeel van een monofone kleuring is ook dat het voor een dergelijke broek eenvoudiger is om een ​​kleur te kiezen.

In 2016 begonnen ze ook in de mode te komen met heldere kleuren van Capri, maar het kleurenschema moet juist worden geselecteerd om een ​​teveel aan kleuren te voorkomen, en zich te concentreren op ongewenste gebieden.

Selectie Tips

Op internet vindt u een groot aantal tips voor stylisten over het kiezen van Capri. Overweeg sommige ervan.

  1. Capri mag niet worden belast met accessoires, manchetten en zakken, vooral als het figuur van de vrouw verre van ideaal is. Voor Capri zijn dunne banden acceptabel en zakken bij voorkeur genaaid - overhead kan het beeld verpesten, vooral voor eigenaars van volledige billen.
  2. Voor zwaarlijvige vrouwen, moet je niet kiezen voor een capri met lage taille, het is optimaal om alleen te overwegen met een hoge of medium fit - dit zal de gebreken van het figuur verbergen, waardoor het er slank en aantrekkelijk uitziet.
  3. Als het gewicht van de vrouw voortdurend verandert, is het het beste capris op te nemen, waarvan de bovenkant is samengesteld met een elastische band - dit zal handiger en praktischer zijn.
  4. Als een vrouw, die een zeer gewelfde vorm heeft, capri-taperend lijkt te zijn om haar billen visueel te vergroten, kun je een rechte klassieke snit overwegen.

Wat draag je capris?

Als je de top kiest voor Capri, moet je heel voorzichtig zijn, want ondanks hun veelzijdigheid kunnen de verkeerde dingen het beeld bederven.

Korte petjes, strakke overhemden, coltruien, jassen, blouses, enz. Zien er geweldig uit met Capri-broeken Capri-broeken gemaakt van dunne materialen passen niet goed bij dikke truien, donsjacks, bontjassen en andere soortgelijke kleding. Blijkbaar, vanwege het feit dat Capri oorspronkelijk was - het verwijst meer naar zomerkleren.

Capri traditioneel gecombineerd met schoenen, sandalen, sleehakken. Balletschoenen, schoenen zonder hakken en soortgelijke schoenen zijn geschikt als de caprice wordt versmald en hun eigenaar geen kritieke problemen heeft met de figuur.

Modieuze afbeeldingen

Moderne damesbladen staan ​​vol met talloze varianten van modieuze afbeeldingen die met behulp van Capri kunnen worden gemaakt.

De originele oplossing is een combinatie van capri en een tuniek of korte jurk. Deze combinatie zal vooral interessant zijn voor jonge meisjes, met de nadruk op hun frisheid en jeugd.

Ook capri-leer, dat wordt gecombineerd met korte aangesloten shirts, korte jassen, jassen, is best interessant geworden.

Bijzonder populair zijn capribroeken met prints in combinatie met een massieve top en sandalen. Deze afbeelding is perfect voor buitenrecreatie of in de stad met vrienden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses