Heren-kaki-broek: populaire modellen en wat te dragen?

Heren-kaki-broek: populaire modellen en wat te dragen?

Voor veel mensen is kaki exclusief in verband gebracht met een militair beeld, maar de laatste tijd heeft de kleding van deze specifieke kleur gewoon het modieuze stadium gevuld. Militaire stijl dingen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen, een aanvulling op hun alledaagse uiterlijk mee.

Waarschijnlijk hangt een dergelijke snelle popularisering van de militaire stijl samen met de bruikbaarheid ervan, die door moderne burgers zo wordt gewaardeerd. Oordeel zelf: de kaki schaduw is ongemarkeerd, hij past goed bij veel dingen uit de kast en past perfect in elke stijl. Wat zijn de kenmerken van de meest voorkomende herengarderobe in de stijl van kaki-broeken?

Kleur functies

Het belangrijkste kenmerk van kaki-schaduw is de voor de hand liggende onopvallendheid. Deze kleur is verzonnen voor maskering in de steppen, velden en bossen, zodat deze verschillende kleuren tegelijk kan combineren.

Abstracte vlekken van zand, bruin, grijs, groen, olijf, blauw en beige kunnen in verschillende combinaties worden gecombineerd, waardoor onvergelijkbare patronen ontstaan.

Afhankelijk van het terrein waarin ze zichzelf moeten maskeren, kiezen de militairen liever voor verschillende soorten van deze combinaties, maar in vredestijd kunnen we ons veroorloven te genieten van de uniformiteit van de bovenstaande tinten.

Hoe te kiezen en wie zal gaan

Khaki is een universele schaduw, dus een broek van deze kleur past bij iedereen. Het enige dat de moeite van het plukken waard is bij het kiezen van een dergelijke broek - dit is de plaats van hun sokken en stijl:

  • Een broek van klassieke snij- en mono-tinten is geschikt voor een dagelijks en zakelijk imago.
  • . Voor een informele look kun je een breed uitgesneden broek kiezen die zich onderscheidt door een bepaalde abstractie van kaki.
  • Een skinny broek van khaki past in een niet al te formeel klassiek beeld, dat wil zeggen in combinatie met een pak.

Het is belangrijk om te bedenken dat de broek perfect moet passen qua maat, dat wil zeggen dat ze niet direct naast moeten kiezen. Voor de selectie van geschikte broeken moet je je voeten actief in de kleedkamer bewegen.

Populaire stijlen en modellen

Een integraal onderdeel van de broek "kaki" is alleen hun kleur. Anders kunnen ze niet verschillen van klassieke broeken, verlengde broekspijpen, magere chino's, comfortabele cargo met brede zijzakken of traditionele jeans.

Ontwerpers geven er de voorkeur aan de kaki van de broek in twee typen te verdelen: die met plooien en die zonder hen. De eerste versie van de broek is meer geschikt in een zakelijke stijl, dus wordt deze meestal gemaakt in een neutrale monochrome kleur. Het tweede type is meer informeel, perfect voor elke dag en kan alle tinten kaki combineren.

materialen

Kaki broek is alleen gemaakt van natuurlijke stof - dun katoen, dat is perfect ademend en weegt weinig. Kaki-modellen met warme broek kunnen allerlei soorten isolatie gebruiken, aangevuld met fleece voeringen en membranen.

Wat te dragen

Klassieke kaki broek perfect bij overhemden en jassen. Bij het selecteren van een harmonieus beeld, is het belangrijk om rekening te houden met de compatibiliteit van tinten. Olive past goed bij beige en bruin, zand met grijs en crème.

Universele optie - een wit overhemd met een stropdas en een jas in toon aan de broek. Als schoenen is het beter om klassieke schoenen te gebruiken. De beste accessoires in dit geval zijn een riem en een tas - aktetas.

Casual afbeeldingen kunnen worden aangevuld met sweaters, T-shirts, sweatshirts en shirts.

Voor een warmere periode kun je zelfs een jas in een vergelijkbare stijl pakken. De perfecte aanvulling op het beeld zullen ruwe soldatenlaarzen, laarzen of normale sneakers zijn.

Zomerse soorten casual broeken kaki kunnen zelfs met slippers worden gecombineerd. Tas is beter om elke dag meer te kiezen.

Op een lange reis kun je gaan met een rugzak, en ergens op zakenreis - met een personeelsbezetting.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses