Herensokken voor heren Reebok

Herensokken voor heren Reebok

De belangrijkste fashionista's die proberen in de trend te zijn en de neiging hebben om alle nieuwe items van het seizoen te kopen, zijn vrouwen. Maar een man gekleed met smaak zal zeker de aandacht van een vrouw trekken. Meisjes zullen het zeker waarderen als een man gaat sporten en tegelijkertijd draagt ​​hij een stijlvolle sportbroek. Reebok is al jarenlang marktleider.

Over het merk

De geschiedenis van het populaire merk begon in de verre 19e eeuw, toen een eenvoudige Engelsman, Joseph Foster, zich serieus ging bezighouden met hardlopen. In die tijd moesten atleten rennen in wat ze ook moesten doen, ze hadden geen speciale schoenen. Het was toen dat de schoenmaker van beroep, Foster, besloot om met eigen handen een paar schoenen te maken die geschikt zijn om te rennen.

De nagels waren eenvoudige nagels als spikes. Het idee met dergelijke schoenen werd door veel atleten goedgekeurd en al snel opende Foster de eerste schoenenwinkel. Het merk kreeg zijn huidige naam in 1958 en is het te danken aan de kleinzoon van een schoenmaker, die opperde om het op die manier te benoemen.

Modern Reebok is een enorme variëteit aan sportkleding en -schoenen voor dames, heren en kinderen. Collecties worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe items, waarvan er vele uniek zijn.

Varianten van modellen (+ andere opties)

De Reebok-broek voor heren is populair bij veel leden van de sterke helft van de mensheid. Voor mannen is het belangrijkste dat de broek comfortabel zit, geen bewegingen vasthoudt en geniet van je favoriete sport.

samendrukking

Compressiebroeken zijn speciaal ontworpen voor mensen die herstellen van een blessure. Door het speciale materiaal oefent de broek bijzondere druk uit op de bloedvaten, waardoor het bloedstroomproces wordt versneld. Door compressie zijn de spieren goed verwarmd. De broek zelf houdt perfect warmte vast en het risico op verwonding wordt geminimaliseerd.

Compressiebroek van het bedrijf Reebok gemaakt van ultrafijne vezels, waardoor vocht zich niet kan ophopen. Bovendien heeft de stof een goed antimicrobieel effect.

versmald

Bij het sporten is het erg belangrijk om goede sportbroeken te hebben die geen bewegingen vasthouden en sporten comfortabel en nuttig zal zijn.

Skinny broeken van Reebok zijn een goed alternatief voor klassieke joggingbroeken. Kortom, alle broeken van dit type zijn gemaakt van hoogwaardig gebreide stof, die niet rolt en geen vorm verliest tijdens het dragen en wassen.

Slim-fit broeken worden veel gebruikt voor gemakkelijk rennen en naar de sportschool gaan. Door de brede zachte elastische band onder de broek zitten ze perfect, verstoren ze het lopen en hardlopen niet.

klassiek

De klassieker wordt gekenmerkt door het feit dat het gedurende vele seizoenen, zelfs na het verschijnen van nieuwe collecties, niet uit de mode raakt. Klassieke Reebok joggingbroek is het meest populair bij sportkledingfans van dit merk.

In de regel is het kleurengamma van klassieke sportbroeken beperkt tot grijze, zwarte en witte tinten. Al deze kleuren kunnen worden aangevuld met melange tinten.

Nieuwste nieuwste collectie

Net als elk zichzelf respecterend merk, behaagt Reebok constant zijn fans en vaste klanten met nieuwe en unieke stijlvolle dingen.

De nieuwste collectie sportbroeken wordt gepresenteerd in de vorm van klassieke modellen met kleine toevoegingen en in de vorm van een verzameling modellen met compressiebroek.

Compressiebroeken hebben op hun beurt twee opties - licht en warm. De verwarmde versie is speciaal gemaakt voor degenen die tijdens het koude seizoen liever sporten op straat.

Lichte compressiebroek
Geïsoleerde versie
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses