De juiste lengte van een damesbroek

De juiste lengte van een damesbroek

Elke vrouw wil haar status waarmaken en vertrouwen hebben in haar onberispelijkheid. Echter, met de snelle stroom van mode, is het soms moeilijk om te navigeren wat en hoe te dragen. De lengte van de broek is een van de meest voorkomende fouten waarmee zelfs een ideaalbeeld verandert in zijn onbezonnen schijn. Om dit te voorkomen, onthoud de basislengte van moderne broeken.

Etiquette lengte

Traditioneel moet de lengte van de broek voor etiquette het midden van de hiel bereiken. Inderdaad, deze lengte is de meest redelijke en stelt je in staat om benen visueel slanker en langer te maken. Niet alleen vrouwen, maar ook de regels van de etiquette zijn niet in staat gelijke tred te houden met regelmatig opkomende stijlen. Deze lengte is dus volledig ongeschikt voor een trendy palazzo en uitlopende broek.

Als gevolg hiervan is de algemene aanbeveling voor de lengte van de broek: hoe breder de rand van de broek is, hoe langer deze zou moeten zijn en hoe smaller de broek zou moeten zijn, hoe korter de lengte van de broek.

Met andere woorden, als een vrouw voor een uitlopende broek zou kiezen, dan zou de lengte bijna tot op de grond moeten reiken, en als skinny jeans smal zijn, dan is de lengte die de enkel opent toegestaan.

Hoe lang zou de broek moeten zijn?

Als je naar de winkel gaat voor een nieuwe acquisitie, is het belangrijk om te weten welke lengten overeenkomen met specifieke stijlen. Dan is de keuze aangenaam en is de aankoop nuttig.

verkorte

Kortere broek - de trend van de laatste seizoenen. Opgestaan ​​in de jaren 50-60, heetten ze Capri en werden ze opgekocht door alle fashionista's uit die tijd.

De tijd is voorbij, en een bijgesneden broek is nog steeds populair. Ze zijn ideaal voor lange slanke meisjes, maar ook voor meisjes van gemiddelde lengte, indien gedragen met hakken.

De ideale lengte van de bijgesneden broek zou de enkel moeten openen en het been nauwelijks blootstellen. In dit geval moet de achterkant van de schoen de rand van de broek raken of niet meer dan 1 cm. Voor de juiste selectie van verkorte broek is het belangrijk om de schoenen waarmee dit model compatibel zal zijn in de uiteindelijke afbeelding te proberen.

7/8 lengte

Modieuze lengte, aangeduid als 7/8, is ongelooflijk populair in de laatste seizoenen van collecties modehuizen. Toen ze in Engeland verscheen, won ze de harten van mannen en vrouwen, omdat een soortgelijke outfit oorspronkelijk in een unisex-stijl was gemaakt.

Nu is een 7/8 broek uitsluitend een damesgarderobe. De meest populaire modellen zijn smalle rechte broeken of jeans, evenals bananen, die geschikt zijn voor alle lichaamstypen.

De lengte van de broek moet 65,5 cm zijn voor een gemiddelde lengte van 168 cm. Als je je aandacht richt op de cijfers, is dit niet opgenomen in de plannen voor aangenaam winkelen, het is genoeg om de lengte boven de enkels op de breedte van de palm te kiezen.

3/4 lengte

Lengte ¾ - een van de meest voorkomende stijlen van een broek in klassieke stijl. Office-stijl kan als compleet worden beschouwd als er pijlen in de broek ¾ zitten en deze zijn gemaakt van natuurlijke stoffen.

Een dergelijke broek opent het scheenbeen, bereikt het midden en toont de schoonheid van slanke vrouwelijke benen.

sport

Joggingbroek heeft ook de juiste pasvorm nodig. Een broek van de gewenste lengte zal in staat zijn om comfort te bieden in de sport, evenals vertrouwen in hun schoonheid in alle situaties.

Broeken voor sport zijn er in verschillende stijlen. De broek met rechte snit valt voorzichtig op de sneakers terwijl de zool open blijft. Bij langere broeken gaat het gemak van sportkleding verloren.

Broeken in joggingbroek met elastiek aan de onderkant moeten de enkel bedekken, waardoor de schoenen open blijven.

Rechte lijnen

De regel van etiquette over de lengte van de broek naar het midden van de hiel is alleen redelijk voor rechte klassieke modellen.Kantoormodellen moeten de hielhelft bedekken. Met zo'n lengte kan het figuur van een vrouw visueel transformeren, haar benen slanker worden en de verhoudingen verbeteren.

Rechte jeans vallen ook onder deze regel. Deze stijl en de lengte is universeel voor elk type figuur.

breed

De out-of-seizoenen brede broek vereist een verantwoordelijke houding ten opzichte van hun lengte. Een te korte broek zal de heupen visueel doen toenemen, en lange broekjes zullen het dragen onaangenaam maken. Een ideale brede broek moet het grootste deel van de hiel bedekken, terwijl de teen van de schoen open blijft. Een afstand van 2 cm tot de vloer wordt als optimaal beschouwd.

Broeken-palazzo vertegenwoordigen ook modellen met een brede stijl. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen die het been blootleggen tijdens het lopen. Om te voorkomen dat een broek de benen korter maakt, blijft de afstand tot de vloer gemiddeld 1 cm

gloed

Uitlopende broek heeft een middelhoge of knie-extensie. Dit volledig vergeten model keert terug naar de podiums, wat betekent dat het noodzakelijk is om te weten wat de juiste lengte van zo'n broek is.

De lengte van de wijd uitlopende broek heeft dezelfde waarden als in de modellen met brede broek. 2 cm vanaf de vloer - de standaardafstand waarbij de rand van de broek zou moeten zijn.

We selecteren de lengte met een hak

Een broek met de juiste selectie ziet er harmonieus uit als met schoenen op een vlakke koers en schoenen met hoge hakken. De lengte van de broek moet echter variëren.

Hiel of gebrek daaraan heeft geen invloed op de smalle en bijgesneden broek. Je kunt ze dragen zonder na te denken over de selectie van schoenen, en het resultaat is een win-win.

Brede broeken en wijd uitlopende broeken onderscheiden zich niet door vergelijkbare universaliteit. Stylisten raden aan om twee paar broeken van verschillende lengte te kopen, omdat broeken die perfect passen zonder hiel een afbeelding absurd maken in zijn aanwezigheid.

Hoe te meten

Voor het selecteren van de juiste lengte van de broek met behulp van metingen. Maar nemen we vaak een centimeter mee om onze maten te meten voordat we naar de winkel gaan? Als dat niet het geval is, is het beter om in dat schoeisel aankopen te doen die een nieuwe jurk willen. In dit geval kunt u zien hoe open de hiel is en hoe de volledige afbeelding eruit zal zien.

Een andere meetmethode is de overlay op de nieuwe broekbroek oud, verschillend in de juiste lengte.

Hoe de perfecte lengte van de broek te kiezen?

Een perfecte broek moet alle deugden van een vrouwelijke figuur benadrukken. Kortere broeken zijn dus geschikt voor lange meisjes en klassieke rechte broeken voor dames met ronde vormen die het midden van de hiel bedekken.

Bij brede heupen is de uitlopende broek die bijna de gehele voet bedekt het optimale model.

Miniatuurmeisjes met een korte gestalte moeten niet kiezen voor korte, lange broeken. Zo'n keuze verkort de benen, waardoor een mooi figuur onevenredig wordt.

Welke lengte verlengt de benen

De meeste meisjes kunnen niet bogen op perfecte silhouetlijnen, maar dit is geen reden om jezelf de kans te ontnemen om onweerstaanbaar te zijn.

Door een broek op de grond te kiezen, kun je de benen veel langer en slanker maken. Vergeet niet dat deze regel van toepassing is op modellen met brede broeken en wijd uitlopende broeken. De pijlen op de broek zullen elk meisje in een langbenige schoonheid veranderen.

Smalle modellen mogen geen extra lengte hebben en een accordeon creëren op de lijn van de randen van de broek en het begin van de schoenen. Dergelijke plooien van stof nemen kostbare centimeters van slanke benen en geven ze extra volume.

Modetrends

In 2016 hebben korte broeken geen concurrentie meer. De lengte van deze modellen kan 7/8 of ¾ zijn. De bijgesneden broek is gemaakt van natuurlijke stoffen en wordt aangevuld met pijlen. Office-stijl in combinatie met ingekorte stijlen is een trend die de aandacht van alle fashionista's verdient.

Palazzo-broeken zijn niet afkomstig van mode-catwalks en zijn aanwezig op de shows van de beroemdste ontwerpers. Als u dit model aanbrengt, kunt u niet alleen vertrouwen op uw stijl, maar ook comfortabel voelen, omdat de dunne, vloeiende stof de tekortkomingen van de heupen en benen gemakkelijk verbergt.

Het belang van de lengte van de broek wordt door veel vrouwen onderschat. Als je echter op dit probleem let, kun je je figuur transformeren en van broeken een favoriet element in je garderobe maken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses