Pijpbroek

Pijpbroek

Wie zal gaan?

Rechte broek of pijpbroek is geschikt voor bijna elk figuur. Ze zien er bijzonder voordelig uit op een peerachtig figuur, waarbij de tekortkomingen visueel worden gecorrigeerd. Dit model verbergt perfect een zware bodem: brede en ronde heupen, volle benen. In dit geval wordt een klein bovendeel visueel gecompenseerd: een kleine borst en smalle schouders. Voor een figuur van dit type moet u op de taille letten - het is het beste als deze te hoog is.

Rechte broek past perfect bij andere soorten figuren. Ze zullen de waardigheid van de zandloper en de omgekeerde driehoek gunstig benadrukken. De vorm van deze broek benadrukt de taille en slanke benen. Op de slanke benen zien de pijpen met pijpen er heel mooi uit. Vrouwen met perfecte parameters kunnen zich een broek met een lage taille veroorloven.

Werkelijke modellen

Broekpijpen met pijlen werden de trend van dit seizoen. Ze zullen zich kunnen concentreren op de slanke en mooie vorm van de benen. Het model met de pijlen kost tijd om te strijken en voor hen te zorgen, maar het resultaat is de moeite waard. Broekenpijpen met pijlen zijn perfect voor werken op kantoor, voor een ontmoeting met vrienden, als een plechtig kostuum voor officiële evenementen.

Brede pijpenbuizen zijn geschikt voor elk figuur. Het uiterlijk van een brede broek met hoge taille ziet er erg elegant uit. Zulke modellen balanceren de verhoudingen van het lichaam, te ver verborgen of, juist, dunne benen. Wijde pijpen zijn zeer comfortabel als vrijetijdskleding. Ze worden gebruikt als kleding voor iedereen voor werk op kantoor en als feestkleding.

Broekpijpen met zakken is een stijlvol broekmodel voor dagelijks gebruik. Modellen met een bijna casual stijl hebben opgestikte zakken aan de achterkant en de zijkanten. In de regel hebben dergelijke zakken geen grote capaciteit en vervullen ze een meer decoratieve functie.

Zomerbroeken-pijpen genaaid van lichtgewicht stoffen. Voor het naaien worden overwegend gemengde en natuurlijke stoffen, zoals katoen, linnen, viscose, die goede hygiënische eigenschappen hebben en de huid kunnen ademen, gebruikt. Met dit model kunt u een stijlvol beeld creëren voor op kantoor en een elegant pak voor belangrijke vergaderingen.

Klassieke pijpen hebben in de regel een hoge overloop en een gestikte riem. De lengte van de broek komt in het midden van de hiel. Model met pijlen voor visueel slanke benen. Klassieke modellen zijn vaak vrijgesteld van zakken en decoratieve elementen. Dit is een geweldige optie voor een ontmoeting met vrienden, naar een café of bioscoop gaan, maar ook om op kantoor te werken.

Zakelijke broekpijpen passen perfect in de meest rigide dresscode. Hun officiële snit in combinatie met edele stoffen met ingetogen kleuren stelt u in staat om gemakkelijk pakken te creëren voor elke dag. Een broek in zakelijke stijl van wol, katoen en gemengde stoffen is populair.

Trendy kleuren en prints

Populair in het afgelopen seizoen, hebben grote bloemenafdrukken enigszins hun posities verloren op modeshows. Hun plaats werd ingenomen door abstracte motieven, de mooiste vegetatieve prints, kleine bloemen en imitatie van gebloemd borduurwerk, grote druppels neon. Een strook van werkelijke en gemiddelde breedte die een populaire cel heeft weten te verduisteren.

Dit seizoen hebben modemerken vertrouwd op rijke monochrome stoffen. Dit zijn allerlei gouden en zilveren tinten, aquarel en koraaltonen, oker, ultramarijn en licht poeder. Diep verzadigde kleuren behouden hun positie in de klassieke broekenmodellen. Onder hen, de meest gewilde mode-industrie zijn zwart, groen, blauw en bruin.

Wat te dragen?

Pants-tubes passen perfect in sets met een jas, waarvan de kleur en textuur kunnen verschillen van de kleur en textuur van de stof waaruit de broek is genaaid. Onder de jas kun je een mouwloze top of een lichte tanktop dragen. Een uitstekende alledaagse set wordt verkregen als de pijpen van de broek worden gecombineerd met een tuniek of een gebreid vest. Het is belangrijk om rekening te houden met de regel van goede smaak, wat niet wordt aanbevolen om afdrukken met elkaar te combineren, en als u kiest voor een broek met een patroon, moet de bovenkant stevig zijn en andersom.

Je kunt een set kleding met broekpijpen verdunnen met behulp van stijlvolle accessoires. Ze kunnen de tinten van de stof herhalen die wordt gebruikt bij het naaien van een broek of als een contrast daarmee. Korte en lange kettingen, armbanden en ringen passen heel goed bij een broek. Om het ensemble compleet te maken, moet je een trendy hoed met een rand, een stijlvolle tas en een zonnebril kopen.

Het is het beste om de broekpijpschoenen met hakken te passen. Deze set ziet er ongelooflijk vrouwelijk en aantrekkelijk uit. Voor een lange wandeling kunt u comfortabele schoenen of sandalen op een bredere lage hak oppikken.

Stijlvolle afbeeldingen

Je kunt een stijlvolle afbeelding maken in navy-stijl met behulp van een witte of blauwe broek en een blauw-witte bovenkant. Een harmonieus volledig beeld van een geschikte hoofdtooi, vergelijkbaar met een zeemuts en een grote donkere bril.

Een laconiek parelkleurig pak bestaande uit een broekspijp, een jas en een top past perfect in het zakelijke imago van een moderne vrouw. Stiletto-hakken met een originele designerkoppeling maken het kostuum tot een avondjurk voor speciale gelegenheden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses