Skinny broek

Skinny broek

Een broek is een kledingstuk, zonder welke een eenvoudige garderobe van een alleenstaande meid het niet doet. Ze kunnen worden gedragen in het dagelijks leven, op het werk en tijdens een plechtige gebeurtenis. Een goede basic broek - skinny skinny down. Dit model is zeer strakke benen, met de nadruk op hun waardigheid. Beste skinny fit meisjes met slanke benen.

Skinny jurk broek

Stijlvolle broek ziet er slank uit. Ze benadrukken de elegantie van de enkel en maken je enkels dunner. Toen de klassieke wijde broek een beetje smaller begon te worden, nam de interesse in hen toe en uit een deel van de office-suit veranderden ze in een modieuze eenheid die actief het hart van vrouwen wint. Klassieke broeken zien er het beste uit met hoge hakken.

Bij het naaien van een dergelijke broek wordt kostuumstof nog steeds het meest gebruikt. Maar heel vaak wordt het vervangen door iets meer niet-standaard, zoals fluweel of fluweel.

Hoe lang zou het moeten zijn?

Zoals in het geval van rokken speelt de lengte van de broek een zeer belangrijke rol. De meest veelzijdige broek is de lengte van de enkel. De lengte van zo'n verkorte broek genaamd "zeven achtsten." Deze broek kan worden gecombineerd met schoenen met hakken of stijlvolle dwarsliggers.

Klassieke broeken moeten de enkel bedekken en tijdens het dragen het hielgedeelte afdekken. Kies een broek met de juiste lengte en pak je schoenen voor een pasvorm.

Broeken van de verkeerde lengte kunnen worden opgerold, waardoor ze kort zijn. Thuis knippen is niet aan te bevelen, want als je een deel van een te lang been afknipt, gaat het idee van de ontwerper verloren en ziet de broek er minder stijlvol uit.

Kenmerken van een zomerbroek

Zomerbroeken hebben een licht silhouet en een origineler kleurenpalet. Een van de beste opties is een witte broek. Ze zijn niet erg geschikt voor dagelijkse buigingen vanwege hun marzime. Maar als een stijlvolle zakelijke jurk of een romantische wandeling, zou een combinatie van zo'n broek met een lichte chiffon blouse een ideale optie zijn.

Modelbroek, versmald tot op de bodem

Skinny broeken zijn goed omdat ze in staat zijn om de contouren van de figuur te herhalen, met de nadruk op de schoonheid van de heupen, kuiten en billen. Ze passen goed en zien er erg stijlvol uit. Velen geloven dat dergelijke broeken volledig ongeschikt zijn voor eigenaars van prachtige vormen, maar dit is helemaal niet het geval. Om ervoor te zorgen dat elke figuur er goed uitziet in een skinny broek, selecteert u gewoon de juiste stijl van de broek.

riding-rijbroek

Broeken, broeken of gewoon een broek met grote zakken op de heupen - dit is een optie alleen voor degenen die niet te grote heupen zijn, omdat deze stijl ze alleen maar verder zal vergroten. Als je figuur een appel is, probeer dan je silhouet glad te strijken met een rijbroek.

Met pijlen

Skinny broeken met pijlen zien er erg zakelijk uit. De pijlen die naar de bodem gaan, verlengen de benen, en in combinatie met schoenen met hoge hakken worden ze ook smaller. Dit model wordt als universeel beschouwd voor alle meisjes.

Met manchet

Gebreide broeken zijn een broekmodel met een broek die onderaan is verzameld. Ze worden genaaid van lichte stoffen die door het lichaam stromen. Onder deze broek is het vrij moeilijk om de juiste schoenen te vinden, omdat deze moet beginnen waar de manchet eindigt.

Werkelijke kleuren

Een belangrijk element van het stijlvolle beeld is de correct gekozen kleur van de broek.

blauw

De meest universeel blauwe broek. Dit is het meest klassieke model, dat wordt gecombineerd met elegante blouses en shirts met een mannelijke snit. Blauwe skinny jeans moeten zeker in je garderobe plaatsvinden, als je figuur het toestaat.

zwart

Nou, voor degenen die wat gebreken in de buik en dijen willen verbergen, kan zwart mager doen. Ze verdikken de benen en helpen de billen strakker te maken, waardoor ze visueel elastischer worden. Zwarte broeken zijn de meest klassieke versie, dus u kunt ze zelfs naar kantoor dragen.

grijs

Voor degenen die denken dat een blauwe broek te casual is, en de zwarte te strak, zal een grijze broek het doen. Ze zijn een soort gouden medium tussen te wit en te klassiek zwart. Grijze broeken zijn een uitstekende basis voor elke outfit, omdat deze ingehouden maar zeer elegante kleur kan worden gecombineerd met alles wat je maar wilt.

Welk materiaal te kiezen

Skinny broeken zijn gemaakt van bijna elk materiaal. Zeer populair bij stretch en denim voor jonge meisjes. Jeans met dunne benen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Zakelijke broek met pijlen naaien van kostuumstof, dik katoen of zelfs fluweel.

Let bij het kiezen van broeken op het feit dat het materiaal natuurlijk is, de rest hangt af van het doel waarvoor u een broek koopt en waar u van plan bent ze te dragen.

Wat te dragen?

Modieuze damesbroeken zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken. Een monochromatische coltrui die strak om het lichaam zit, ziet er bij hen heel goed uit. Een stijlvolle optie is ook een combinatie van een broek met een blouse, een eenvoudige snit of een los shirt. Kardinaal niet geschikt voor zo'n afbeelding van een gebreide trui en dikke truien.

Het is beter om modellen met een lage opkomst te selecteren. Bij een skinny broek is het beter om geen schoenen met een platte zool te dragen. Sommige ontwerpers introduceren echter een combinatie van mager met schoenen op een hoge, harde zool. Deze optie is geschikt voor extravagante meisjes die niet bang zijn voor ongebruikelijke combinaties.

Als je schoenen met hakken oppakt, moet deze dun en sierlijk zijn. Studs zijn een beproefde en duizenden-vormige versie van het perfecte paar voor een skinny broek. Deze combinatie maakt je vrouwelijker en eleganter.

De keuze van tassen en andere accessoires is afhankelijk van het beeld en de gebeurtenis waarvoor u zich verkleed. Voor het dagelijks lopen is een rugzak van kleine afmetingen geschikt. En als een pak is het beter om een ​​stijlvolle leren tas of een kleine clutch te kiezen.

Modieuze afbeeldingen

Laten we deze modieuze regels in meer detail bekijken aan de hand van een aantal stijlvolle strikken.

Om een ​​zakelijke look te creëren, kunt u een skinny broek combineren in grijs of zwart met een sneeuwwit overhemd en schoenen met hoge hakken. Maak het beeld levendiger met behulp van een helder accessoire. Bijvoorbeeld een sjaal gemaakt in de mod van dit seizoen in mint- of smaragdgroene kleur.

Een casual look kan gecreëerd worden op basis van een skinny jeans met een hoge taille. In jeans kun je je favoriete shirt vullen of de cropping-top gebruiken die relevant is voor dit seizoen. Een strik is een aanvulling op een kleine rugzak en stijlvolle sneakers in felle kleuren.

Vragen over het combineren van een stijlvolle skinny broek, vraag alle dames van de mode. We boden verschillende opties aan voor elk meisje, de rest is een kwestie van je verbeelding.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses