Groene broek

Groene broek

Naar wie ga je?

Als u een groene broek als een belangrijk element van de kledingkast beschouwt, moet u allereerst aandacht besteden aan hun kleur. Volgens de theorie van seizoensgebonden kleurentypen ("lente", "zomer", "herfst", "winter") is het bij het kiezen van kleding noodzakelijk om kleuren te kiezen, zodat ze niet alleen met elkaar combineren, maar niet het natuurlijke bereik van de mens overschaduwen. En hoewel zaken als een broek, die meestal niet in contact komen met blootgestelde delen van het lichaam, mogelijk niet voldoen aan de aanbevelingen voor een bepaald kleurtype, raden stylisten u toch aan om bij de standaardset tinten te blijven, zodat het beeld zo natuurlijk en harmonieus mogelijk is.

In tegenstelling tot sommige andere kleuren, kan groen worden gevonden in collecties voor alle seizoenen, alleen tinten zullen anders zijn - licht, donker, warm of koud.

Bijvoorbeeld, "zomer" tot zacht, pasteltinten en "winter", in tegendeel, kiest voor helder en verzadigd. Want de 'herfst' wordt gekenmerkt door diepe en donkere tinten en 'lente' ziet er harmonischer uit in heldere en schijnbaar zonovergoten kleuren. Met moderne mode kunt u zich niet aanpassen aan één ding, maar de meest geschikte opties kiezen voor uw seizoensgebonden kleurtype.

Een ander belangrijk onderdeel van een broek is hun vorm. Hier vinden we ook genoeg opties voor modetrends, zodat je je garderobe kunt diversifiëren en de meest geschikte opties kunt kiezen. De moderniteit dicteert natuurlijkheid en als vrouwen zich 100 jaar geleden moesten aanpassen aan een beperkte reeks beelden, is er nu een mogelijkheid om zich te laten leiden door hun eigen stijl en lichaamsvorm.

Systemen zoals de Kibby-typologie of de typen Irena Reiter beschrijven verschillende variaties in verhoudingen en moedigen u aan om u te concentreren op uw eigen gegevens bij het kiezen van kleding in plaats van op geïdealiseerde afbeeldingen.

Populaire stijlen

klassiek

Klassieke broeken verliezen hun populariteit niet, omdat een aantal problemen het best worden opgelost, waarvan de meest voorkomende korte of kromme benen zijn. In het ensemble met klassieke pumps, verlengt een dergelijke broek het silhouet, waardoor het dichter bij het uiterlijk van perfecte verhoudingen komt, dus voor meisjes van klein formaat is een onmisbaar iets.

sport-

Groene sportbroeken zullen een uitstekende oplossing zijn, omdat deze kleur, vanuit het oogpunt van psychologie, geassocieerd is met frisheid, vitaliteit en dieren in het wild. Als je een groene broek draagt, bijvoorbeeld voor een ochtendrun, stel je jezelf onbewust in voor een actieve staat, dit zal je helpen om wakker te worden en in goede conditie te zijn.

Zomerbroek

Voor wandelingen in de zomer, is het het beste om linnen broeken te kiezen, omdat dit materiaal een uitstekende thermostaat is en redt van hoge temperaturen. Katoen is ook acceptabel, maar zijn eigenschappen zijn aanzienlijk minder dan vlas. Een broek met een hoog gehalte aan synthetische materialen is ook niet de beste optie, omdat ze bij warm weer erg oncomfortabel kunnen zijn.

Een klein percentage van de synthetische stof in de compositie geeft gemak bij het strijken van de broek. Bovendien zou een vrij gesneden broek een uitstekende oplossing zijn voor het warme seizoen, maar niet alle soorten figuren zouden bij hen passen.

Stijlvolle modellen

verkorte

Bijzonder trendy zijn cropped bananenbroeken, die worden aanbevolen om te worden gedragen met schoenen met hoge hakken - bijna iedereen heeft zo'n strik. Een interessante oplossing zou kunnen zijn de knielange pantalon met bijpassende panty.

lang

Klassieke broeken zijn onmisbaar in de garderobe van elk meisje. Ze zijn universeel en geschikt voor informele wandelingen en evenementen, maar ook voor serieuze vergaderingen en op kantoor. In het laatste geval is de broek echter beter om de meest donkere kleuren te kiezen.

Lange broeken zijn een goede keuze voor casual strikjes. Ze geven het beeld een hoogtepunt, lijken op een tienerstijl en geven een zekere emancipatie in acties. Bovendien kunnen ze, indien nodig, worden gedragen met hielschoenen die ze visueel dichter bij een broek van standaardlengte brengen. Vergeet bovendien niet dat met een hoge hak een strikte dresscode de lengte van de broek voorhoudt in het midden van de hiel.

7/8 lengte

Dit model is het minst geschikt voor lage meisjes, maar als je het nog steeds leuk vindt, draag dan schoenen met hoge hakken om je lengte visueel aan te passen. Een blouse van een vrije snit of een tuniek is het best geschikt voor een klassieke cropped broek, maar met een lage groei kan een dergelijke afbeelding te volumineus zijn.

versmald

Smalle broeken zijn nu op het hoogtepunt van populariteit - ze zijn gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te combineren met veel dingen en benadrukken de vorm van de benen. Ze zijn meestal gemaakt van elastisch denim. Ze zijn perfect gecombineerd met zowel T-shirts als strikte jacks, waardoor ze heel veelzijdig zijn.

breed

Brede broeken, fleecebroeken, enz. Zijn een integraal onderdeel van stijlen zoals hippies en boho. Hier kunnen felgebreide truien naar boven komen, maar ook overhemden, korte tops, bijgesneden jassen in wit of geel. Meer ingetogen, pastelkleuren die de helderheid van de broek benadrukken en hun associatie met de natuur zullen ook geschikt zijn.

Modieuze tinten

Onder de verschillende tinten van groene mode-industrie hoogtepunten vandaag de helderder groen, donkergroen, fel groen en blauw-groen.

Lichtgroen

Zacht lichtgroen past goed bij alle andere pasteltinten en past bij meisjes van het type 'zomer', met de nadruk op hun zachtheid en lichtheid. De meest interessante is de combinatie met lichtroze.

Donkergroen

Deze tint is het meest geschikt voor "herfst" -types. Het kan veilig worden gebruikt in strikken voor werk, als de huisstijl geen strikte dresscode impliceert. Bovendien is het vaak een onderdeel van de nu populaire militaire stijl, gebaseerd op de kleuren en stijlen van militaire uniformen.

Helder groen

Felgroen is het best geschikt voor vertegenwoordigers van het type "lente". Zijn enthousiasme en de oproerige kleur onderstrepen het uiterlijk. Hier kan groen eenvoudig worden gecombineerd met kleuren zoals rood en oranje.

Blauw groen

Blauwgroen - een schaduw koud en moeilijk voor waarneming. Dit is misschien de enige optie van groen die veilig kan worden gecombineerd met dingen van rijk blauw. Een dergelijke afbeelding is echter alleen geschikt voor vertegenwoordigers van het 'winter'-kleurtype - dames van de natuur zijn helder en contrasterend.

Wat te dragen?

Vraagt ​​u zich af wat te dragen met een groene broek. allereerst moet je beslissen over het doel. Wordt het een date, een shoppingtrip, gewoon een wandeling, of moet je je op deze manier aankleden voor je werk? Het is de moeite waard hier op te merken dat een kantoordresscode in de regel niet dezelfde kleuren in een pak toestaat, dus in dit geval moet u alle risico's afwegen voordat u een definitieve beslissing neemt. De primaire rol wordt gespeeld door welk kleurenschema je kiest - elk van hen draagt ​​een bepaalde boodschap, die, als ze niet bewust wordt herkend, zeker in het onderbewustzijn wordt uitgesteld.

Als je jezelf wilt presenteren als een leuke en actieve persoon, moet je een fel groen kiezen. Het kan worden verdund met meer ingetogen tinten, wit, zwart of beige, of, omgekeerd, vrolijken met geel, oranje of rood. Voor een serieuzere uitstraling is een klassieke combinatie van groen met bruin of zand geschikt.

Vermijd alles dat blauw is. Als het nodig is, is de keuze beter om een ​​lichte schaduw te geven die niet in strijd is met groen.

Afbeeldingen en bogen

  1. Vergeet bij het combineren van felle kleuren het gevoel voor verhoudingen niet.Het is het beste om niet meer dan drie van deze kleuren te hebben, die kunnen worden aangevuld met ingetogen tinten of neutraal - wit, zwart, grijs.
  2. Een van de meest stijlvolle opties is groene onderkant, witte bovenkant. Maar houd er rekening mee dat een dergelijke afbeelding het beste wordt verdund met andere kleuren en in geen geval geen accessoires krijgt die bij de broek passen.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses