Hoe jeans op te pakken

Hoe jeans op te pakken

Veel vrouwen geven er de voorkeur aan elke dag een spijkerbroek te dragen. Er is bijna geen vrouw die geen praktische en veelzijdige denim broek in haar kast heeft. Onder de enorme verscheidenheid aan stijlen, kleuren en modellen die in de catalogi van winkels worden gepresenteerd, is het erg moeilijk om niet verdwaald te raken en een jeans te kiezen die de waardigheid van de figuur mooi benadrukt, en niet de gebreken ervan.

Originals verschijnen in de wereld als werkkleding voor mannen, jeans zijn al lang opgenomen in de collecties van bekende merkkledingfabrikanten. Moderne opties slaan met gemak, seksualiteit, benadrukken individualiteit en stijl. Ze zijn geschikt voor jeugdactiviteiten, uitstapjes om te studeren en te werken, uitstapjes naar de natuur.

Veel mensen maken keuzes op basis van de wens om maximaal draagcomfort te krijgen, zonder te denken dat jeans aantrekkelijkheden kan toevoegen en kan helpen bij het creëren van een nieuwe, originele look. Het is noodzakelijk om zelfs een dergelijk universeel ding te kiezen, afhankelijk van het type, om een ​​mooie optie voor een evenement te krijgen.

Overweeg het type figuur

Wanneer je gaat winkelen, moet je niet alleen vertrouwd raken met de nieuwste modetrends, maar ook kritisch naar jezelf kijken van buitenaf. Als je de bestaande functies correct benadert, is het heel goed mogelijk om op het voordeel van jezelf te putten en een paar te kiezen dat elke afbeelding nieuw leven zal inblazen.

Selectie van dingen die je nodig hebt om te beginnen met de structuur van je figuur. Er zijn verschillende basistypen, die elk bepaalde karakteristieke kenmerken hebben. Ze lijken allemaal op geometrische vormen of verschillende soorten fruit. Deze voorwaardelijke scheiding vergemakkelijkt de selectie van kleding aan hun eigenaars.

Vrouwen met het type structuur "cirkel" of "appel" moeten bijvoorbeeld de taille toewijzen, wat hun zwakke punt is. In de aanwezigheid van extra kilo's hopen ze zich op te hopen in dit gebied, een beetje in contact met de heupen en de buste. Hier zijn brede modellen of rechte klassieke, evenwichtige proporties die slanke benen geven en helpen om een ​​elegante, vrouwelijke curve te benadrukken, geschikt.

Meisjes met brede schouders en slanke taille, behoren tot het type "driehoek", vaak is dit type te vinden bij voormalige atleten.

Het vereist een kleine correctie van het bovenlichaam als gevolg van de uitzetting van de bodem, zodat de mode die in verschillende mate uitwaaiert, het gewenste volume perfect zal geven.

Als de lichaamsbouw lijkt op een "peer", met een harmonieuze top met kleine schouders en borst, maar met een zware bodem, moet je een model zoeken bij jeans met een rechte snit, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan een dichte stof die de heupen licht aanspant.

Een goede klassieke stijl van diepe donkere kleuren zal perfect zitten, afleiden van de weelderige billen, waardoor een slank silhouet ontstaat. Het belangrijkste is om niet te overdrijven met zakken en trim op de achterkant van de dij, om niet de aandacht op de problemen te richten.

De standaard "rechthoek" valt op door het ontbreken van een taille en slanke poten. Meestal zijn dit lange meisjes die bijna alle modellen kunnen veroorloven, spelen met lengte en trimmen. Ze passen perfect huid-strak skinny, brede of rechte broek met gaten en stijlvolle vriendjes. De ideale optie is om een ​​taille in een geconcipieerde set te selecteren met een heldere, gestructureerde riem, ingebouwde blouses of tunieken.

Het meest sexy en vrouwelijke type - "zandloper", heeft een mooie overgangslijn tussen de taille en de heupen. Veel opties zijn hier relevant. Bij het samenstellen van je garderobe is het belangrijk om de volumes in het onderste deel niet te overladen met behoud van het evenwicht.

Het enige taboe - naar beneden gesneden, dat het sexy meisje visueel verandert in een "wortel" of een zeemeermin.

Niet iedereen kan zich identificeren met een bepaald type. Het type gebouw is niet altijd levendig gemarkeerd, dus je hebt hier een competente selectie van een complete set jeans en een shirt, mooie schoenen of boten nodig. Ze kunnen in een complex de verhoudingen van de hele figuur in één keer aanpassen. Zulke meisjes moeten voorzichtig zijn met trendy nieuwigheden, altijd proberen en verschillende soorten vergelijken bij het kopen.

Het kiezen van een nieuwe denimbroek is altijd een interessante klus. Kledingfabrikanten hebben veel interessante stijlen van knippen bedacht, gespeeld met versiering, applicaties, manchetten, die de werkelijke lengte dicteren.

Het landen op de heupen

Het is belangrijk om een ​​stijlvol model te kiezen en niet te vergeten de verschillende soorten pasvorm op de riem en de heupen. In totaal zijn er vier hoofdtypen, op basis waarvan alle modellen worden genaaid. Bijvoorbeeld, de Braziliaan opent tamelijk coquettishly de buik, daarom past hij bij slanke meisjes zonder gebreken in dit gebied. Vaak is deze pasvorm aanwezig in modieuze skinny, waardoor de gastvrouw de perfecte pers kan demonstreren.

Jeans met een lage taille zijn veelzijdiger en praktischer, heel geschikt voor kantoorstijl.

Met hun hulp kun je de bestaande taille benadrukken, perfect combinerend met klassieke shirts.

Met een gemiddelde pasvorm kun je een klein overschot op de buik en zijkanten verbergen, vooral als je een broek draagt ​​met een langwerpige tuniek.

Dergelijke modellen zijn geliefd bij volwassen vrouwen die er zelfverzekerd en kalm in zijn.

Jeans met hoge taille is zeer relevant dit seizoen, ideaal voor het vormen van een mooie buiging en een slank silhouet. Het is interessant om te kijken naar modellen waarbij de riem is gedecoreerd in de vorm van een korset en eindigt onder de borst.

Op maat

Drukbezette meisjes kiezen steeds vaker nieuwe kleding voor kleding in online winkels, zonder dat ze te veel tijd hebben om te passen en te lopen. Om een ​​mooi model jeansmodel te krijgen, moet je niet alleen je eigen parameters kennen, maar ook de eigenschappen van dimensionaal gaas begrijpen. Dit zal helpen precies de optie te kopen die perfect op de figuur past.

Als het nodig is om jeans te kiezen zonder te passen, moet u uw maat correct bepalen om deze te matchen met het raster op de website van de online winkel. Elk paar heeft op een tag twee gespecificeerde letters waarop het moet worden geleid. Tegelijkertijd worden alle berekeningen gemaakt op basis van het oude gebruikelijke Sovjet kledingmeetsysteem. De eerste Latijnse letter W geeft de middelomtrek aan, die wordt berekend door 16 eenheden van het Russisch af te trekken. Als een meisje een klassieke maat 44 draagt, moet ze kiezen uit modellen met de aanduiding W28.

De tweede letter L is gerelateerd aan de lengte van de binnennaad en is ontworpen voor een bepaalde hoogte. De meest voorkomende varianten van L30 zijn geschikt voor groei van 170-180 cm, en L32 - voor de eigenaar van een spectaculaire groei tot 190 cm .Voor de beschikbare natuurlijke parameters van 175 cm hoogte en 42 maten moet je de broek gemarkeerd met W26L30 op het label pakken.

Op brede heupen en volle benen

Als de natuur niet is voorzien van ideale vormen, kan een goed bij elkaar passende spijkerbroek het figuur helpen aanpassen. Het meest voorkomende probleem is brede heupen en volledige benen, die visueel kunnen worden verminderd door een gemonteerde top. De hoofdregel bij het kopen - om de aandacht af te leiden van de tekortkomingen en over te schakelen naar de bestaande voordelen.

Met dergelijke functies, worden jeans strikt gekocht op de figuur zonder een voorraad of stretch. Een dicht geweven weefsel zorgt voor een perfecte pasvorm, voorkomt lelijke plooien, harmonica's uit de stof. Ziet er goed uit klassieke modellen met een felle vertraging, waardoor de aandacht wordt afgeleid van volledigheid. De landing kan bijna elk gebeuren als de afwezigheid van de maag dit toelaat en de taillelijn wordt uitgedrukt. De meest voordelige is de hoge, die helpt om de hangende buik te verwijderen en een sierlijke zijlijn vormt.

Billen zien er aantrekkelijker uit als de zakken iets dichter bij de middennaad liggen, alsof ze op te tillen zijn.Interessante details van een grote omvang en hun asymmetrische rangschikking zijn hier relevant. Zijvakken moeten intern zijn, niet boven het hoofd, om extra centimeters op de heupen te vermijden.

Bij de eigenaren van de sexy peervormige figuur, zijn er prachtige broeken met een flare die boven de knie beginnen. Dit balanceert de verhoudingen van de bovenste en onderste delen, waardoor het beeld symmetrisch en aantrekkelijk is in de ogen van anderen. Voor de zomer, kunt u de originele stijl van bananen, brede voeten over de gehele lengte opnemen. Een beetje losse pasvorm zal probleemgebieden verbergen, idealiter met creatieve T-shirts op een warme dag.

Kan jeans slank

Veel dames nemen een kleine skinny jeans in hun kledingkast, in de overtuiging dat dit zal helpen om hun figuur slank te maken. Tegelijkertijd worden de functies en groei, individueel voor elk meisje, niet voortdurend in aanmerking genomen. Geslepen patronen kunnen de bestaande slankheid benadrukken, maar met een klein overschot op de heupen zullen ze alleen maar benadrukken.

De meest relevante optie in dit geval - straightcut jeans. Tegelijkertijd zijn er lichtkleuren beschikbaar voor eigenaars van sterke groei, en donkere, effen denim geeft slankheid aan een vrouw van elke lichaamsgrootte. Hiermee kun je bijna elk gewenst beeld verslaan, draag je met strikte shirts, asymmetrische T-shirts of langwerpige vesten.

Het klassieke model van direct knippen zou in de kast moeten zitten van elk meisje dat een slanke, elegante set wil creëren. Dit helpt de juiste combinatie met schoenen op een mooie hak van middelmatige grootte, waardoor het silhouet visueel wordt uitgerekt. De lengte van het been moet het midden van de hiel bereiken, waardoor een visuele harmonie ontstaat en de lengte van de voet wordt vergroot.

Hoe de perfecte jeans te kiezen

Als je naar winkels gaat en alle functies van je figuur onderzoekt, moet je onthouden dat iets van goede kwaliteit niet goedkoop kan zijn, dus let op winkels met merkgoederen. Om het perfecte resultaat te krijgen, moet je een paar paar proberen die verschillen in kleur, stijl en lengte.

Goede jeans moet alleen hun maat kiezen. Deze jeans rekken niet uit, behouden hun vorm zelfs na meerdere wasbeurten. Bij het passen kunnen ze iets krap zijn, maar na de sokken zitten ze op de figuur, en een klein beetje elastaan ​​zal het natuurlijker maken.

Voordat u koopt, moet u de fittingen zorgvuldig bekijken. Alle inscripties op honden, knopen en klinknagels moeten symmetrisch, duidelijk, netjes zijn. De rits op de jeans is altijd strak, passend bij de textuur van denim. De kwaliteit van de naden mag geen twijfels en klachten veroorzaken. In de aanwezigheid van oneffen draden en ruwe naden van zo'n broek is het beter om te weigeren.

Het kopen en kiezen van jeans is geen gemakkelijke taak voor meisjes met een niet-standaard figuur, maar het verkrijgen van de ideale optie helpt om alle voordelen ervan te benadrukken en er in elke situatie goed uit te zien. Met verschillende modellen van deze praktische kleding in de kast, kunt u binnen enkele minuten een mooi, vrouwelijk beeld creëren om er geweldig uit te zien op het werk of een romantische date.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses