Camouflagepak voor kinderen

Camouflagepak voor kinderen

Functies en voordelen

Wat is camouflage? De term verbergt een soort kleuring die vermomming in het wild en de omgeving mogelijk maakt. Op grote schaal gebruikt in het leger.

De kleding van een specifieke kleur werd niet alleen geliefd bij het leger, maar ook bij de aanhangers van actieve recreatie, geologen. Hiermee kun je tijdens het jagen samenkomen met de natuur, tijdens het vissen, wandelen. Het is warm, niet bang voor wind en slecht weer.

Onlangs begon camouflage de markt voor kinderkleding te veroveren. Naast de onmiskenbare voordelen in de vorm van beschermende eigenschappen, kunnen kinderen zich volwassener en zelfverzekerder voelen. Ze willen immers vaak hun ouders imiteren, en een pak "zoals dat van een vader" is perfect geschikt voor dit doel.

species

Camouflage is anders, afhankelijk van seizoensomstandigheden, terrein en landschap.

Aanvankelijk betekende camouflagekleuren uitsluitend kaki, wat zich vanuit het Perzisch vertaalt als "vuil". Later breidde het kleurenschema zich uit naar verschillende hoofdvariëteiten, waaronder camouflage voor de woestijn, bos, jungle, winterlandschap, safari, uitsluitend van toepassing in Zuid-Afrika, evenals de zogenaamde "berk". De kleuring "Birch" bevatte aanvankelijk drie kleurensegmenten en werd "Palm" genoemd. Later werd het gemoderniseerd, het aantal bloemen werd teruggebracht tot twee om de prijs te verlagen, het werd 'Birch' genoemd in het dagelijks leven en was bij uitstek geschikt voor de middengroep.

Wat betreft het materiaal, voor naaien vaak gebruikt is een regenjas weefsel, fleece, een stof met een hoog gehalte aan polyester vezels genaamd "Oxford", en een synthetische gecombineerde stof van rip-stop.

Regenjas - dit is een redelijk economische optie. Wintermodellen zijn uitgerust met isolatie. Ze kunnen in een wasmachine worden gewassen en met hoge snelheden worden uitgewrongen. De stof is goed omdat hij na het wassen niet hoeft te worden gestreken.

Fleece heeft door zijn structuur hoge thermische isolatie-eigenschappen, vervaagt of verfrommelt niet.

Oxford is een materiaal met een hoge sterkte. Het product gemaakt van deze stof zal vele jaren dienst doen, van oudere kinderen naar jongere. Van de minnen - handwas.

Rip-stop is een unieke stof. Ondergaat geen vervorming, kreukelt niet, vervaagt niet. Geschikt voor machinewas.

Hoe te kiezen

Bij het naderen van de keuze voor een kindercamouflagepak, wordt aanbevolen om allereerst aandacht te besteden aan een complete set. Zorg ervoor dat je zakken en riemlussen hebt voor een riem of riem, een goed slot, scharnieren voor het monteren van kampeeruitrusting. In het ideale geval is het weefsel waaruit het product is genaaid, geïmpregneerd met een samenstelling die het waterdicht en waterafstotend maakt.

Bekijk kledinglabels. Mee eens, als het pak niet wasbaar is in een wasmachine en alleen stomerij vereist, is dit niet erg handig in gebruik. Kinderen worden vaak vuil, en na een tijdje zullen zelfs niet-strepende camouflagekleuren de situatie niet redden.

Let er bij het kopen van een pakmaat op dat het kind in een jaar zal groeien en dat de riem waarmee het model wordt meegeleverd op de borst ligt. Het is beter om een ​​beetje met een marge te nemen. De lengte is eenvoudig aan te passen en sleept de riem in de taille.

Als een camouflagepak wordt gekocht voor gebruik voor het beoogde doel, namelijk voor maskeren, controleer dan de kleurafstemming met de natuurlijke weersomstandigheden en probeer aan te raken. Het heeft de voorkeur als de stof tijdens het bewegen geen geritsel maakt.

Stijlvolle afbeeldingen

Meestal kun je camouflagekleding vinden die is ontworpen voor het warme seizoen, maar je kunt modellen vinden die zijn ontworpen voor buiten het seizoen en koud.

Stylisten bieden kinderen het gevoel dat ze toekomstige verdedigers van het moederland zijn, reïncarneren in serieuze parachutisten, gekleed in een jasje, uitgerust met een capuchon, een geïsoleerde broek en een vilten blauwe baret.

Meisjes zullen er onafhankelijk, stijlvol en tegelijkertijd comfortabel uitzien in een zacht fleece pak. Om een ​​volwaardige boog van een zelfverzekerd meisje te maken, kun je je aanraden om een ​​gelijksoortig T-shirt te kiezen dat het imago van de paardenstaart te allen tijde aanvult, en een camouflagekom te kiezen als bijhorend accessoire.

Droomt een kind ervan scout te worden? Het is noodzakelijk om je te gaan voorbereiden vanaf je kindertijd! Nadat de overall "Berezka" is gekozen, lijdt het geen twijfel dat het kind, als het deelneemt aan actieve spellen, zoals "Zarnitsa", zich comfortabel zal kunnen verbergen in de natuurlijke omstandigheden van de lokale bosgordel, en kleding perfect beschermt tegen tekenbeten. En hoeveel afgunstige ogen van kameraden zich tegen zichzelf keren - en niet tellen. Camouflage jumpsuit zal een uitkomst zijn voor deze jongens!

Als u een opgewarmd pak kiest, moet u naar het model met camouflagekleuren "Winter" kijken. Met de overall kun je lang droog blijven, omdat de sneeuw eenvoudigweg niet kan worden gehamerd. Een jas bovenop zal dienen als een extra garantie voor een comfortabel verblijf in de kou. De Tsigeykovy-halsband heeft uitstekende waterafstotende eigenschappen, sneeuw kleeft niet aan het spel in de tuin en een hoed met oren van dezelfde kleur kan de laatste hand leggen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses