Gebreide kinder kostuums

Gebreide kinder kostuums

Gebreide dingen blijven tientallen jaren in de trend. Dit is niet verrassend! Het zijn tenslotte functionele en mooie kleding. En voor de Russische strenge winter is het gewoon onvervangbaar. Laten we het vandaag hebben over pakken voor de kleintjes, omdat ze, zoals niemand anders, comfort en warmte nodig hebben in het koude seizoen.

Kinderen jonger dan één jaar zijn erg gevoelig voor temperatuurveranderingen. Moeders moeten heel voorzichtig zijn en niet vergeten om ervoor te zorgen dat hun geliefde kind altijd warm is. Zelfs een lichte tocht kan een ernstige ziekte veroorzaken. Gebreide artikelen zijn een geweldig idee voor je baby.

Kenmerken en voordelen van gebreide kleding:

 • Het is perfect ademend, zodat uw baby verzekerd is tegen oververhitting.
 • Gebreide dingen strekken zich niet uit, behouden hun vorm.
 • Het is gemakkelijk om het zelf te maken, als je basis breien hebt.
 • Het bereik van patronen en methoden van paring is echt onbeperkt.
 • Wol veroorzaakt geen allergische reacties.
 • Ziet er altijd voordelig uit.

Modetrends

Ontwerpbegrippen van hoge podia nemen vrij snel een plaats in in onze dagelijkse garderobe, zij het enigszins aangepast. Modehuizen presenteerden hun collecties, die de belangrijkste trends van gebreide producten voor het uitgaande en nieuwe jaar bepaalden.

Praktisch werd uitgeroepen tot het hoofdthema van de kinderwinter van 2016. De ontwerpers probeerden comfort en elegantie te combineren, om iedereen te verrassen met ongewone kleuren en combinaties, evenals nieuwe ideeën. We kunnen een zekere regelmaat volgen in de kledingmodellen voor kinderen en ouders: mooie dingen hebben geen leeftijd.

Mode voor meisjes

Meisjes, zelfs op de jongste leeftijd, zijn veeleisender dan jongens. Kleine prinsessen zullen de stijl en het gemak van gebreide pakken ten volle waarderen. In de winter zijn felle kleuren en kleuren zo belangrijk. Geometrische prints, bloemenpatronen en nationale motieven zijn relevant dit seizoen.

De nieuwe beslissing is het originele decor van gebreide kleding. Materiaal hiervoor wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Deze kunnen zijn:

 • Veren.
 • Inserts gemaakt van leer of bont.
 • Kant-, guipurekant of satijnen elementen.
 • Experimenten met de vorm van het product.
 • Kralen, kralen of strass steentjes.

Voor pasgeboren baby's

Gebreide pakken voor baby's hebben een eenvoudig patroon dat ten grondslag ligt aan de meeste modellen - dit zijn vijf rechthoeken (achterkant, twee planken, twee mouwen) en een broek. Het is belangrijk om te onthouden dat pasgeboren baby's een tere huid hebben, dus de naden op kleding zijn aan de voorkant gemaakt.

Er zijn twee soorten gebreide artikelen voor baby's:

 • Winter - garen met een hoog percentage wol.
 • Zomer - gebruikt garen met toevoeging van katoen of zijde.

Dus, voor 'winter' worden pasgeboren baby's, pakken, enveloppen of overalls meestal gebreid en voor 'zomer'-baby's geven ze de voorkeur aan aparte pakken: een blouse en een broek afzonderlijk. Natuurlijk kun je, als je dat wilt, elke stijl kiezen of zelf een kostuummodel verzinnen. In ieder geval zijn er veel leuke breipatronen.

De eenvoudigste en meest charmante uitweg voor die moeders die net beginnen met het onder de knie krijgen van de wetenschap van het breien, zal een gebreide jumpsuit voor een baby zijn. Om zo'n wonder te creëren, heb je een beetje garen en knopen nodig. Bij de uitgang krijgen we zo'n prachtig model dat de baby op betrouwbare wijze tegen de kou beschermt en het, indien mogelijk, een nog mooiere uitstraling geeft.

Tot 6 maanden

Tegen zes maanden wordt de baby emotioneler, rustelozer en actiever. Hij begint al wat geluiden te maken en reageert op je uiterlijk.Het is belangrijk dat de kleding zijn bewegingen niet belemmert en comfortabel is. Niemand verbiedt echter om het pak niet alleen praktisch, maar ook mooi te maken. Met gebreide kleding is het niet moeilijk.

Hoe vind je een haute couture-idee? Klassieke modellen blijven altijd in de trend, ongeacht modetrends. Kinderen zien er zo prachtig uit in verkleinde kopieën van volwassen dingen. Besteed aandacht aan het originele vest van Chanel, gemaakt in de beste tradities van haar modehuis. Omringende mensen zullen eenvoudig de elegantie en verfijning van uw baby bewonderen.

Elke dame zou in haar kast een roze jurkje en schoenen in toon moeten hebben, vooral een heel klein beetje. Niet doen zonder een broek van dezelfde kleur. Je kunt natuurlijk elke kleur kiezen. Als er tijd en moeite is, diversifieer het model dan met een andere toon. Dit pak is geschikt voor dagelijks gebruik en voor publicatie.

Wat de jonge heren betreft, de patronen in de cel zullen nooit overbodig worden genoemd. Een jas met een v-hals ziet er stijlvol en cool uit voor de toekomstige verdediger. Alle, zonder uitzondering, passen in koele kleuren: blauw, grijs, wit. Heldere tinten zien er echter ook goed uit: bordeaux, geel, turkoois.

Voor baby's tot een jaar

Tegen het jaar zal uw kind al intensief de ruimte van uw leefruimte verkennen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een ​​verwarmde vloer thuis te gebruiken en overal is tapijten leggen niet erg modern en niet zo hygiënisch. Om verkoudheid te voorkomen, is het de moeite waard om praktische en warme kledingopties te overwegen.

Een eenvoudige set blouses en een gebreide gebreide broek is geschikt voor een kleine eerste beweger. Onder de blouse kun je een dun vest wrikken, maar de benen zijn warme sokken. Dus je baby zal nooit bevriezen, spelen in de hoek van zijn kinderen.

Waarom verzin je geen fantasie voor weekendkleding? Een elegante jurk of een heldere originele trui van uw kind zal uw gevoel voor stijl tonen. Laat je baby letterlijk in de openheid zijn.

We hopen dat u de naalden wilt oprapen en een interessant en praktisch pak voor uw kruimels kunt binden. Wees niet bang om te experimenteren met kleuren en vorm van producten. Om te beginnen is het natuurlijk beter om eenvoudige patronen en patronen te kiezen. Je kunt basisvaardigheden krijgen door te vragen een Masterclass te laten zien aan je moeder of aan jezelf, tijdens videolessen. Alles komt goed!

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses