Verzin in de stijl van de jaren 60

Verzin in de stijl van de jaren 60

Mode is veranderlijk, maar sommige trends komen geleidelijk terug - of worden onmiddellijk klassiekers.. Tot de klassiekers tot nu toe behoren trendmake-up in de stijl van de jaren 60. In dit artikel leer je over alle kenmerken van deze make-up en de implementatie ervan.

Belangrijkste kenmerken

Eerst zou je moeten praten over een paar details die make-up in retrostijl zo speciaal en ongebruikelijk maken. Ten eerste wordt in deze stijl de nadruk meestal gelegd op een enkele zone. Dit kunnen ogen of lippen zijn. Meestal waren het de ogen die expressief en helder waren. Lange, dikke wimpers, eyeliner en oogschaduw - dit zijn de kenmerken van make-up in de stijl van de jaren 60.

Meisjes en vrouwen maakten zo'n opvallend accent omdat veel ogen door velen werden geassocieerd met jeugd en aantrekkelijkheid. Zodat de make-up niet te vulgair was op hetzelfde moment, werden de lippen overschilderd met felle lippenstift of glans. Velen beweren echter dat de meisjes op dat moment geen lipsticks gebruikten, omdat ze van een verschrikkelijke kwaliteit waren en qua consistentie leken op kleefklei.

Make-uptechniek

Als je een mooie make-up wilt maken in retrostijl, dan moet je jezelf vertrouwd maken met al zijn stadia.

stichting

Als je accenten gaat plaatsen, moet je de teint egaliseren, zodat deze perfect is. Vergeet niet dat make-up in deze stijl er zo natuurlijk mogelijk uit moet zien. Om dit te doen, moet u allereerst een foundation kiezen die past bij de toon van uw huid. Dan moet je de tekortkomingen corrigeren met behulp van een lichte concealer. Er is dus geen maskereffect, maar tegelijkertijd ziet u er goed verzorgd uit.

Meisjes in de jaren 60 gebruikten vaak blozen om hun uiterlijk "gezonder" te maken. Het contrast van de bleke huid met een lichte blos gaf de meisjes een speciale charme. Als u dit effect wilt herhalen, moet u blozen kiezen met een lichtroze subtoon. Een agent met een bruine of rode tint zal alleen alles verpesten.

ogen

De meest cruciale fase van make-up in deze stijl is oogschildering. In de jaren 60 besteedden meisjes niet veel aandacht aan het ontwerp van de wenkbrauwen. Daarom zouden ze niet te donker en duidelijk moeten zijn met jou.

Besteed meer aandacht aan de make-up van de ogen zelf. Breng eerst een combinatie van grijze en bruine oogschaduw op uw oogleden aan. Donkerdere en lichtere tinten moeten met elkaar worden gecombineerd, waarbij overgangen zorgvuldig worden overschaduwd. In een soortgelijke make-up wordt ook vaak eyeliner gebruikt. Voor make-up in de stijl van de jaren 60 kun je kiezen voor een zwarte en bruine eyeliner. Het hangt allemaal af van de kenmerken van je uiterlijk.

Als je van nature blond bent, dan ben je geschiktere lichte, lichtbruine lijnen, getint langs de lijn van de groei van wimpers. Maar meestal gebruikten ze houtskool-zwarte potloden waarmee ze de buitenhoek van het oog kleurden.

Je kunt ook mooie donkere pijlen op je oogleden maken. Ze kunnen dun en nauwelijks merkbaar of dikker zijn.

Bovenop hun natuurlijke wimpers staken meisjes ook vaak overhead. Het waren tenslotte dikke en weelderige wimpers die de blik zo onschuldig en charmant maakten. Als je niet met de haren wilt rotzooien, is het voldoende om de wimpers met meerdere lagen mascara te schilderen. Op deze manier worden zowel de bovenste als de onderste wimpervlekken gekleurd.

lippen

Zodat de lippen niet verloren gaan tegen de achtergrond van sexy mooie ogen, maar op hetzelfde moment dat ze er goed uitzien, moeten ze ook getint zijn. Make-upartiesten die make-up hebben gedaan in de stijl van de jaren 60, hebben een klein geheim - voor het aanbrengen van gloss of lipstick bedekten ze hun lippen met een lichte concealerlaag. Het zou heel weinig moeten zijn.

Deze truc helpt perfect om de lippen bleek te maken.Na het aanbrengen van een dergelijke foundation op de lippen, kunnen ze worden bekleed met een perzik of lichtroze lippenstift. Als alternatief kunt u een naakte (bijna onzichtbare) glans gebruiken. Gebruik een contourpotlood om de contouren van de lip duidelijker te maken. Indien gewenst, kunt u het gat boven de lip selecteren - een paar aanslagen van de markeerstift.

Make-up in de stijl van de jaren 60 is perfect voor jonge meisjes en oudere vrouwen. Hiermee kunt u gebreken verbergen en de waardigheid benadrukken, waardoor het beeld charmanter en onschuldiger wordt.

Een helder accent op de ogen en neutrale lippenstift zijn geschikt voor bedrijfsfeesten en feesten. Probeer een dergelijke lichte make-up - misschien zul je jezelf herontdekken in het beeld van een retro diva. Deze afbeelding ziet er zeer interessant en ongewoon uit, u zult zich aangetrokken voelen tot vele bewonderende blikken.

In de onderstaande video - hoe make-up te doen in de stijl van de jaren 60.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses