Make-up voor blauwe ogen

Make-up voor blauwe ogen

Hoe verschillende blauwe ogen kunnen zijn! Bij sommige dames is de blik vol tederheid, als een doos met kittens, en in andere steekt hij door met ijs, zoals het zwaard van een bekwame krijger. Slim instellen van de juiste toon helpt make-up. Hoe slim om te spelen met kleuren, vormen en ondertonen, zodat we van de Sneeuwkoningin in een paar slagen van de borstel in een engel veranderen, laten we het je nu vertellen.

kenmerken

Kortom, het belangrijkste kenmerk van de make-up is de mogelijkheid om van extreem naar extreem te gaan. Blue-eyed waanzinnig gaan de helderste, liefste tinten van naakt frosted paletten, maar ook kijken kan agressieve rode sparkles versieren, en het ziet er gewoon geweldig uit. Zelfs de maximale zwarte kleur benadrukt alleen de helderheid van het blauw. Ogen zullen niet verloren gaan en zullen niet vervagen in de overvloed van de kleur die hen omringt.

Als je een zachte make-up wilt maken, wees dan niet bang om roze tinten te gebruiken. Het kan de lichtste, nauwelijks waarneembare tint zijn, of eerder verzadigd roze, de klassieke kleur van Barbie. Alle tinten beige en lichtgrijs staan ​​ook volledig tot uw beschikking.

Als het op een heldere avondmake-up aankomt, zijn alle tinten metallic-tinten (goud, zilver, brons, roségoud) perfect voor mensen met blauwe ogen. Zwarte "rokerige ogen" - een win-win. Diepe wijntinten of bloedrode kleuren accentueren ook perfect het blauw en accentueren de look, waardoor het meer roofzuchtig wordt.

Werkelijke kleurenoplossingen

Blauwe ogen zijn moeilijk te verwennen, dus de make-up kan helder, donker, naakt, in bruine tinten, paars, roze, beige zijn - Absoluut geen. De rest is nuances die vrij talrijk zijn: de vorm van het oog en gezicht, haarkleur, leeftijd, outfit ... Kleuroplossingen zijn echter niet alle functies die moeten worden besproken. Besteed aandacht aan de locatie en vorm van de ogen.

Voor deep set

Uw belangrijkste doel zal zijn om de verschillen in de diepte van de wenkbrauw en het ooglid glad te strijken. Meestal voor deze recepties wordt de lichte kleurenschaal gebruikt, pasteltinten zullen vooral goed zijn. Het beweegbare ooglid moet in donkerdere "kleding" veranderen. De onderste wimperlijn en de buitenste hoek van het oog worden ook visueel vergroot met behulp van donkere kleuren. Het gebied dat grenst aan de bovenste vouw van het ooglid, moet worden bedekt met een tijdelijke middenschaduw en het gebied boven de wenkbrauw kan worden geverfd met de helderste, zelfs parelmoeren toon. Extra glans zal helpen om het uiterlijk nog breder te maken, zodat u een markeerstift in plaats van schaduwen kunt gebruiken.

Voor de kleintjes

Het eerste dat je moet onthouden als je kleine ogen hebt - zwarte eyeliner - uw achilleshiel. Gooi het weg als je er al een hebt en koop het nooit. Je kunt het niet ten goede gebruiken. Je trouwe partner moet een wit potlood zijn dat op het binnenste ooglid moet worden aangebracht.

Een ander handig hulpmiddel in uw schoonheidsspecialist is een krultang.

Gedraaide wimpers openen de ogen, visueel maken de ogen meer dan ze in werkelijkheid zijn. Het wordt niet aanbevolen valse wimpers te gebruiken. Ze verbergen, net als de zwarte dikke pijlen, de ruimte. Als je hun gewicht wilt verhogen, verhoog je wimpers, maar niet te dik. U kunt proberen bundels te gebruiken, maar met deze moet u ook de meetwaarde kennen.

Een asgrijs palet is geschikt voor blauwe ogen. Hiermee kunt u een goed volume toevoegen en tegelijkertijd de kleur van de iris benadrukken. Hieronder vindt u een stap-voor-stap instructie "rokerige ogen" in grijstinten, die u kunt herhalen zonder de hulp van een ervaren visagist.

Voor groot

Op het eerste gezicht zijn dergelijke ogen een droom, maar hun eigenaren kunnen ook met een aantal problemen worden geconfronteerd. Grote ogen zijn bijvoorbeeld mogelijk te rond. In dit geval is het het beste om de pijlen te gebruiken. Geef je ogen een beetje oosterse esthetiek, trek lichtjes naar de hoeken om meer expressiviteit te krijgen.

Als het probleem van grote ogen is dat ze te veel uitpuilen, gebruik dan een minimum aan eyeliner en een maximum aan schaduwen.

Probeer ook met mascara niet te overdrijven. Verschillende lagen raafkleur maken je een komische Elvira, meesteres van de duisternis. Als u een contour wilt maken, past u deze toe met een potlood en aan de binnenkant van het oog. Breng donkere schaduwen op het bewegend deel van het ooglid aan en schilder het gebied onder de wenkbrauw in lichte kleuren. Het belangrijkste is - gebruik hiervoor geen parelmoeren, ze voegen onnodig volume toe, maar alleen matte even kleuren. Als je het pigment wilt versterken, gebruik dan een primer.

Als we de vorm van de ogen hebben gedefinieerd, laten we een zo belangrijke factor als de haarkleur niet vergeten. Afhankelijk van de schaduw en temperatuur kan de make-up sterk variëren.

We selecteren in overeenstemming met de haarkleur

Voor de blonde

Klassieke Russische schoonheid heeft grijsblauwe ogen en bruin haar. Meisjes met dergelijke gegevens willen de meerlagige moeilijke make-up niet overbelasten. Ze zijn zeer geschikt als een eenvoudige en natuurlijke uitstraling. Een beetje mascara, zelfs teint met druppels rouge oranje of roze tinten, evenals kleine nette pijlen of licht stoffige lichte make-up in grijstinten - dit is genoeg om er geweldig uit te zien. Als dit avondmake-up is, kun je een beetje goud toevoegen of zelfs verroeste tinten, waardoor een schijn van "rokerige ogen" ontstaat. Soepele overgangen - het belangrijkste geheim van succesvolle make-up.

Voor rood

Als rood je natuurlijke kleur is, betekent dit dat je van nature een bleke huid hebt. In deze situatie vallen de ogen op je gezicht al op een lichtpuntje. Om een ​​interessante make-up te maken, volstaan ​​een beetje mascara en lichtgrijze roze-grijze tinten. Deze make-up ziet er vrij duur en niet te moeilijk om uit te voeren.

Je behoort ook tot het type meisjes, dat om netjes op te vallen van de menigte net voldoende felle lippenstift is.

Sappige cyclamen kleuren op je lippen, een beetje blos op je wangen, we verwijderen sproeten met behulp van een primer en een goede basis en je bent klaar om te gaan. Roodharige schoonheden en dus niet veel, maar zo spectaculair en nog veel meer, dus maak je geen zorgen, dat zul je zeker onthouden.

Als de rode kleur is verkregen, plus alles waar u van houdt om te zonnebaden, zullen de gouden tinten er het beste bij u uitzien. Experimenterend met regenboogkleuren, heb je de kans om eruit te zien als een schoolmeisje dat stiekem een ​​make-uptasje van haar moeder gebruikte. Gebruik geen flitsende kleuren en nucleaire nuances. Als je het gezicht wilt doen herleven, doe het dan ten koste van lippenstift. Alles zal bij je passen, vanaf kastanjebruin en eindigend met naakt beige, bijna transparant.

Voor bruinharige vrouwen

Als je zo'n Megan Fox bent, zal bijna alles bij je passen. Verraderlijke oranje, gevaarlijke paarse of zelfs slang smaragdgroen, alles kan "op tijd" zijn. Het enige waar je op moet letten is Toon. Koud of warm - dat is de vraag. Interfereer niet met de kleuren van verschillende temperatuurregimes. Als je haar rood is, mag je geen koude tinten gebruiken in make-up. Dit zal onenigheid van de afbeelding veroorzaken. Je ensemble moet harmonieus zijn, dus let op de reflecties en eigenschappen van de pigmenten, verspreid de sprankeling en het gedrag van de schaduwen in natuurlijk licht. Voordat je make-up op de ogen legt, kun je het op de rug van de hand proberen.

Selecteer op gezichttype

De belangrijkste rol bij het aanpassen van de make-up op het gezicht van het gezicht is blozen, markeerstiften, bronzers, in het algemeen, alles dat kan worden toegeschreven aan de beeldhouwtechniek.

Direct de eigenlijke kleur van de ogen beïnvloedt de toon van hetzelfde poeder.Bijvoorbeeld, met bleke huid en blauwe ogen, zullen roze suikerkleuren er altijd geweldig uitzien, en op een meer gebruinde koraaloranje zal het perfect een blauwe tint benadrukken. U kunt de zogenaamde "gebakken" blos gebruiken, waarbij er naast de matte hoofdkleur vaak een glansglans is. Blue-eyed is beter om poeder te kiezen met goudkorrels, en niet met een koude gloed.

rechthoekig

Een lange kin en een hoog voorhoofd moeten in evenwicht zijn. Visueel rond de wangen, blozen in het midden en schaduw in horizontale richting. Breng een vrij prominente blos aan in het midden van de kin. Het is beter om de kleur met uw vingers van het midden naar de randen te verduisteren, precies op het ovaal van het gezicht. Bovendien kunt u de jukbeenderen benadrukken, een beetje poeder ze brons.

Schaduwen zijn beter om lichte tinten op te vangen, omdat ze hun ogen visueel openen. Vergeet de markeerstift niet. Breng het aan onder het voorhoofd en over de jukbeenderen. Bovendien kunt u de buitenhoek van het oog lichter maken, dezelfde markeerstift of witte matte schaduwen doen het uitstekend.

rondje

Vechten moet ontbreken aan scherpe hoeken en duidelijk afgebakende lijnen. Om dit te doen, moet u poeder een aantal tonen donkerder maken dan uw natuurlijke huidskleur en het gebied van de jukbeen donkerder maken. Als u rouge wilt toevoegen, plaatst u ze in de vorm van een driehoek van wang naar neus met een scherp uiteinde naar het oor gericht. Om de ogen te markeren, kunt u een bruine of zwarte vlek langs de contour gebruiken. Het belangrijkste is - meng de lijn goed. Het is beter om duidelijke pijlen op te geven, meer make-up te maken met schaduwen om met volumes te spelen zoals je het nodig hebt.

vierkant

Een breed voorhoofd en vrijwel evenwijdig daaraan, suggereren dezelfde brede onderkaak dat de make-up een beetje ruwe lijnen gladstrijkt. Zorg ervoor dat u de toonbasis gebruikt om de heldere toon van het onderste deel van de wangen en kin in te stellen. Je kunt bronzer of poeder een aantal tonen donkerder dan normaal gebruiken om de onderkaak en jukbeenderen donkerder te maken. Probeer een driehoekig gezicht te bereiken.

Een belangrijk aspect in deze vorm zullen de wenkbrauwen zijn.

Je moet ervoor zorgen dat ze een bocht hebben, zodat ze de vorm van je oog herhalen. Tegelijkertijd moet de lijn niet te geometrisch zijn. De overgang moet zacht en soepel zijn, als een zachte zeegolf.

Wat de schaduwen betreft, gebruik geen felle kleuren of veel verschillende kleuren in één afbeelding, ze zullen alleen de aandacht trekken naar het hoge voorhoofd. Vergeet bij het maken van een contour de zwarte eyeliner niet, met blauwe ogen zou het beter zijn om er bruin, grijs of paars potlood uit te zien.

Soorten make-up

Make-up voor blauwe ogen, echter, zoals voor alle andere is de volgende soorten:

 1. Casual. Pastelkleuren, zeer zorgvuldige schaduwen en de meest natuurlijke uitstraling zijn de belangrijkste concepten voor make-up voor elke dag. Het moet niet te pakkend zijn om niet af te leiden van het werk, maar het is stijlvol genoeg om je op je best te laten voelen.

 2. Classic. Zelfs de toon van het gezicht, ogen met pijlen, netjes en klein, natuurlijke blos in de zomer en rijke lippen.

 3. Natural. Zijn functie is niet alleen een minimum aan cosmetica, het kan niet zo weinig zijn, het belangrijkste is om tinten in de buurt van meer natuurlijke kleuren te gebruiken. Vervang de zwarte mascara door een bruine, zorg ervoor dat de eyeliner wordt gemengd met een spons, de schaduw van ondoorzichtige bloemen heeft prioriteit en de lippen kunnen met een potlood worden geverfd voor een zachtere tint. Dit is een geweldige zomeroptie.

 4. Uitvoer afbeelding Donkere tinten, glitter, felle kleuren - dit alles kun je je 's avonds veroorloven. Je gezicht kan veranderen in een kunstwerk van elk genre - pop art, Japanse motieven, vintage en ga zo maar door. Het sleutelwoord in deze make-up - "afbeelding".

Ideeën voor spectaculaire afbeeldingen die onafhankelijk kunnen worden geïmplementeerd:

 1. Oosterse make-up. Als u wilt dat uw aandacht alle aandacht krijgt, is er niets beter dan een dergelijke zuidelijke techniek te kiezen. Ze is zowel openhartig als mysterieus.Een zeer dikke laag wimpers en lange zwarte pijlen die zowel het bovenste ooglid als de onderste rij wimpers opvangen, geven het uiterlijk de vorm van een duur baguette-afbeelding.

 2. Helder feestelijk. Het is niet zo belangrijk waar je naartoe gaat: voor een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of gewoon om vrienden te ontmoeten, kun je vanavond een beetje verf veroorloven. Probeer bijvoorbeeld sappige oranje tinten toe te voegen. Wanneer vanuit de neus neus parelglans gaat schijnen, en vanaf de andere rand een donkere overgang maakt, zal de make-up er magisch uitzien en perfect het blauw van je ogen benadrukken.

 3. Theater. Het verschilt dramatisch beeld en heldere kleuren. Dit is een make-up die zichtbaar zal zijn vanuit verre rijen. Lange valse wimpers, aquamarijntint op de waterlijn, lichte bevedering van dichte donkere oogranden, sierlijke pijl en dikke "rokerige ogen" in violette tinten. Het is intrigerend, betoverend en zou het op zichzelf kunnen zijn.

 4. Verzin een specifieke jurk of outfit. Natuurlijk zijn de meeste meisjes geïnteresseerd in make-up onder een witte jurk. Ja, bruiloft make-up is een van de meest populaire soorten. Overbelast het beeld van de bruid niet met heldere schaduwen. Meestal zijn de ogen versierd met rokerige en roze bloemen. Gebruik matte tinten om het beeld nobeler te maken. Heel zachte pijlen getekend met behulp van donkere schaduwen zullen ook romantiek in beeld brengen, en een weelderige rij valse wimpers zal een beeld geven van dollness, onschuld en frisheid.

  Vergeet niet de blush en zeer zachte, enigszins glanzende lipgloss.

  Vaak houden meisjes met blauwe ogen jurken graag bij die passen bij de iris, dus een blauwe of turquoise jurk is een populaire optie. Make-up kan in dit geval erg lijken op de bruiloft. Hetzelfde licht en zacht, maar tegelijkertijd behoorlijk gelaagd en aantrekkelijk.

Kies make-up afhankelijk van de leeftijd:

 • Jeugd make-up kan levendiger zijn. Wil je geel toevoegen - probeer rood - heerlijk. Jeugd is goed omdat het heel moeilijk is om het te verwennen, dus als je experimenten wilt, is er geen betere tijd om het te doen. Je kunt glitters, strass-steentjes, veren en valse wimpers gebruiken - alle nieuwe items en trends zullen belangrijk voor je zijn.

 • Leeftijdsmake-up voor vrouwen ouder dan 50 moet meer terughoudend zijn. Er moet meer aandacht worden besteed aan huidtinten en nivellering van het reliëf dan aan felle kleuren. Gebruik primers om rimpels minder zichtbaar te maken, een tonale basis of dichte poeder zal pigmentvlekken en onvolkomenheden helpen verbergen. Een beetje blos zal frisheid geven, een mooie, enigszins gecorrigeerde vorm van wenkbrauwen zal jaren verminderen, en natuurlijke kleuren zullen het uiterlijk lichter maken.

Stap-voor-stapgids voor beginners

Laten we eens kijken naar een van de meest veelzijdige technieken die zowel een lichte toon als een dichte avondomslag kunnen creëren. Deze stijl beperkt leeftijd, kleding of haarkleur niet. Natuurlijk gaat het om "rokerige ogen".

We maken een afbeelding op basis van een rokerige grijze kleur, die bij uitstek geschikt is voor blauwe ogen. We handelen in fasen:

 1. Bereid aanvankelijk de ogen voor en plaats de basis onder de schaduw. Dit is belangrijk omdat het hulpmiddel niet alleen het oppervlak egaliseert en u in staat stelt om de schaduwen zeer zacht te schaduwen, maar ook de kleur verbetert. Ook verlengt de primer de make-up weerstand, die voor velen een belangrijke factor zal worden.

 2. Onderste ooglid kleden we in een rij grijze schaduwen. Het is beter als ze waterdicht of superresistent zijn, omdat de schaduwen onder de ogen overdag kunnen afbrokkelen en de contouren vervagen.

 3. Het bovenste beweegbare ooglid is in dezelfde tint geverfd tekening een licht amandelvorm. Het midden van de eeuw kan bovendien worden versierd met een lichtere grijze tint.

 4. Waterlijn zoals hierboven en hieronder duidelijk omlijnen met een zwart potlood. Het is ook belangrijk dat het waterbestendig is, anders valt de hele structuur uiteen in een paar uur.

 5. Op de bovenste laag van de eeuw een donkerbruine tint aanbrengen en goed mengen.

 6. Ruimte onder het voorhoofd U kunt lichter maken met een markeerstift of met mat witte schaduwen.

 7. In de binnenste hoek ogen voegen accent toe van heldere koraalschaduwen.

 8. Wimpers krullen en tint met mascara. U kunt meerdere lagen toepassen.

Zoals je kunt zien, is dit een vrij eenvoudige manier om er interessant uit te zien, en ondanks het feit dat 'rokerige ogen' gewend zijn om alles in zwarte, dichte kleuren te zien, zal de make-up heel licht zijn, fulltime.

Nu u volledig verschillende voorbeelden en opties voor inspiratie heeft, kunt u uw make-up gemakkelijk elke dag wijzigen. Probeer alle voordelen te benadrukken, vooral om het blauw van het oog te benadrukken, want het is zo zeldzaam. Dagelijks, 's avonds, feestelijk, zelfs bruiloft make-up zal nu altijd perfect zijn, omdat je weet wat bij je past en hoe je vakkundigheid vakkundig kunt verbergen.

Wees mooi en vergeet niet dat de beste decoratie die de helderheid van de ogen kan benadrukken, je oprechte glimlach is.

In de volgende video leert u meer over hoe u de perfecte make-up kunt maken voor blauwe en blauwe ogen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses