Make-up voor bruine ogen

Make-up voor bruine ogen

Bruine ogen - een absolute dominante, dus mensen met deze iriskleur zullen altijd veel zijn. Er zullen dus veel vragen zijn over welke make-up het meest geschikt is en welke kleuren het beste zijn om te kiezen.

Functies en voordelen

Bruine ogen moeten trots zijn en ze benadrukken, en niet verbergen onder de kleurlenzen. Hier zijn enkele voordelen:

 1. Opgemerkt moet worden dat bruine ogen misschien wel de meest veelzijdige in termen van kleurafstemming. Rood, geel, groen, blauw - elke make-up kan er geweldig uitzien voor de eigenaars van chocolade-gekleurde ogen.
 2. Bruine schaduw ziet er altijd goed uit met elke haarkleur. Stel je je de blonde blonde met de ogen voor, ze is vol charme en mysterie. En neem een ​​roodharig meisje met bruine ogen die op theebladeren lijken - een echte bosnimf! Lichtbruin haar is ook mooi en heel natuurlijk uitziend op de achtergrond van twee bodemloze donkere bronnen. En stel je voor hoe de bruinharige vrouw met donkere ogen er aristocratisch uit zal zien. Haar gezicht, alsof het een dure foto is, wordt omlijst door een haardos en geeft een snee tot diepe glinstering van de ogen.
 3. Onder bruine ogen is het gemakkelijk om een ​​outfit op te pakken. Nu is een blauwe spijkerbroek zo populair en in feite is het zo perfect gecombineerd met bruine huid- en oogschaduwen. Of stel je voor hoe elegant een blauwe jurk eruitziet op een gebruind lichaam bekroond met een sterke wil, vol met leven bruine ogen. Het is onmogelijk om zo'n vrouw voorbij te gaan, mannen zullen op zijn minst gevraagd worden om een ​​foto te nemen, en hoogstens zullen ze een hand en een hart aangeboden krijgen.

Nu, als je niet langer twijfelt of de bruine kleur van je ogen ongelooflijk mooi is, kun je doorgaan met specifieke soorten make-up om maar een klein beetje te benadrukken wat al beschikbaar is uit de natuur.

Soorten make-up voor bruine ogen

 • Een casual look impliceert dat je geen miljoen lagen cosmetica hebt. Make-up om naar het werk te gaan - heel natuurlijk, dun, bijna onmerkbaar. Om te beginnen, kunt u klassieke naaktkleuren gebruiken.

In de regel is er naast mat lichtroze, iets donkerder wit en in paletten ook een andere kleur. Nou, als het goud is, dan zal het heel gemakkelijk voor je zijn om een ​​lichte maar merkbare make-up voor elke dag te creëren.

Op het bovenste beweegbare ooglid kun je een lichtroze tint aanbrengen, de ooghoek moet zorgvuldig worden gedecoreerd met een druppel witte schaduwen. Onder de ogen kun je een schaduw werpen die is gemaakt met de donkerste kleur in het palet. Op de plaats waar de oogbal zich bevindt, "laat" u voorzichtig de uitstrijkjes van goud vallen. Als je tegelijkertijd de ooglijn met een wit potlood omlaag laat, is het onmogelijk om los te komen van je ogen.

En deze vrij zachte make-up kan 's avonds gemakkelijk opnieuw worden gedaan - alleen door de toon van de lippenstift te veranderen. Laat je lippen pruimen of neem een ​​klassieke koele rode tint - en je kunt een date of een afspraak maken met de koningin, waar je meer van houdt.

 • Als je een donkere huid hebt, zijn slechts twee kleuren goud en chocoladebruin voldoende voor een expressieve uitstraling.. Laat de chocolade onder de ogen en gebruik een penseel om een ​​lichtpijl met de schaduwen te tekenen en strooi het bovenste ooglid met goud, zoals stuifmeel. Met een bruine kleur ziet deze make-up er fantastisch uit, "duur" en tegelijkertijd zacht. Hij heeft niet veel vaardigheden nodig.
 • Als je huid bleek genoeg is, kun je zelfs de schaduwen opgeven. Gebruik gewoon een eyeliner om een ​​nette pijl te tekenen, verf de wimpers met mascara, wrijf de wangen een beetje rood en plaats een sappige bes of water in de mond op de lippen.Zo'n beeld is tijdloos en win-win klassiekers. Ze ziet er niet pretentieus uit en is redelijk geschikt als make-up voor elke dag.
 • Goud, aangebracht onder de ogen en in combinatie met een mat roze tint op het bovenste ooglid, kan er heel zacht uitzien. Om het al naakte uiterlijk te verzachten, gebruikt u bruine in plaats van zwarte inkt. Als u de afbeelding een beetje ingewikkelder wilt maken, gebruikt u een grijze of turkooise grijze eyeliner.
 • Make-up ziet er erg mooi uit, waarbij het bovenste ooglid is gekleurd met een verloop van zilver naar goud. Strek de koude schaduw uit het midden en kroon het met goudverf. De belangrijkste taak is om de overgang soepel te maken, zonder een duidelijke grens. Voeg wat mascara toe en de lichte zomerlook is compleet.
 • De overgang van lichtroze naar rokerig grijs ziet er erg interessant uit. Als je wilt, kun je deze make-up een beetje strikter maken door pijlen aan de afbeelding toe te voegen. Ze trekken altijd de aandacht.
 • Soms is er voor een make-up overdag een vrij normale basis onder de schaduw. Als je gezicht een heel zachte toon heeft en je wimpers lichtjes gekleed zijn in mascara (zwart of bruin), kan dit beeld wel eens zakelijk worden. Heldere lippen maken het interessanter, en nude-matte tinten van lippenstift - nog strikter, afhankelijk van de situatie.

Zoals u kunt zien, kan dagelijkse make-up zeer divers zijn, maar er gebeuren tenslotte vakanties en verkooppunten in ons leven, dus de soorten make-up voor bruine ogen moeten worden bedacht voor avondgelegenheden. De volgende opties zijn het overwegen waard:

 1. De meeste van allemaal mensen met bruine ogen, natuurlijk, in het oosten van landen, dus het is niet verwonderlijk dat de Arabische make-up met ogen zwart van alle kanten zwart laten, niet ophouden relevant te zijn. Als de gebeurtenis en de stemming je toestaan ​​om in het Arabische verhaal te duiken - durf. Het belangrijkste geheim van de expressieve blik is de toepassing van een zwart potlood langs de binnenste lijn van het oog (zowel boven als onder). Bijkomende diepte kan worden gegeven door een lange zwarte pijl op het bovenste ooglid en een donkere, goed gevederde kleur - op de onderste.
 2. Voor degenen die niet klaar zijn voor een dergelijke agressieve make-up met pijlen, kun je een vergelijkbare optie aanbieden, maar deze op de Europese manier veranderen. Dit is natuurlijk een klassieke rokerige blik. Je kunt zwart kiezen als de basis of chocoladetinten die het uiterlijk zachter maken. Als u een highlight wilt maken, kunt u de waterlijn van het oog met een kleurenpotlood beschilderen, bijvoorbeeld neonroze of blauw. Het ziet er extravagant uit, maar niet smakeloos.
 3. Als je al hebt verveeld met klassieke kleuren, probeer dan een make-up te maken in kersentinten of in roodachtig rood. Het belangrijkste is - overdrijf het niet met je lippen, ze moeten niet donker zijn, als je ogen al zijn omlijnd met iets helders. De nadruk op het gezicht moet er een zijn, anders verandert het beeld in een vinaigrette.
 4. Voor een verjaardagsfeest of een vriendelijk feest kun je veilig heldere kleuren kiezen, bijvoorbeeld blauw, groen, geel, paars, diepblauw enzovoort. Om de feestelijke make-up heel helder te maken, moet je een speciale basis aanbrengen voordat je de schaduwen gebruikt. Als er geen apart oogproduct bij de hand is, probeer dan een gewone primer. Het helpt fijne lijntjes glad te strijken en het pigment in de schaduwen zelf te verbeteren, waardoor de kleur gelijkmatig en duurzaam wordt.
 5. Wees niet bang om verschillende kleuren te mengen. Probeer een complexe make-up te maken van paarse, gele en roze tinten of een spektakel van zilver, indigo en zwart te maken. Maak een mix van geel en groen, verdun dit palet met brons of zilver. Variaties op dit onderwerp - zoals goud in een sprookjesdraak, heel, heel veel.
 6. Als je met een minimum aan onvolkomenheden van een zelfs huid kunt opscheppen, blaas iedereen weg op een donkere en mysterieuze manier, gemaakt met minimale inspanning. De hoofdtaak is om de teint egaal te maken, met een koele schaduw. Voor de ogen, breng een matzwarte kleur aan, ondoordringbaar, als de zuidelijke nacht.Wikkel je ogen in een hoop valse wimpers om je ogen er pluizig uit te laten zien, en breng lippenstift op een donkere, donkere wijn aan. U krijgt dus een eenvoudig maar fataal beeld dat nog lang zal worden onthouden.

Zoals je kunt zien, zijn er veel opties beschikbaar voor hazelaar en zwarte ogen. Naakt of Shimmer, kleur of zwart-wit - het is aan jou. Als je een voorbeeld nodig hebt voor inspiratie, kijk dan naar de sterren en hun make-up. Denk aan de mooie Sophia Loren, om de dure klassiekers, de flirterige Shakira, te voelen om het beeld een beetje rock en brutaliteit te geven, charmante Lily Collins, als je tederheid aan je leven wilt toevoegen. Kijk naar de beroemde bruinharige vrouwen - de Kardashian-familie. Dat is echt wie zoveel beelden heeft dat je niet genoeg leven hebt om ze allemaal te herhalen.

Wanneer het kleurenschema is gekozen en het beeld al in je hoofd is gevormd, is het de beurt aan de keuze van middelen.

Hoe cosmetica te kiezen?

We nemen het axioma dat je de eigenaar bent van bruine, donkerbruine of groenbruine ogen. Bij het zoeken naar decoratieve cosmetica is het verder de moeite waard om niet te beginnen met bloemen, maar met de vorm en pasvorm van de ogen. Meisjes hebben meestal te kampen met de volgende grote problemen:

 1. Te kleine ogen.
 2. Diep ingestelde ogen.
 3. Brede ogen.
 4. Ogen te dichtbij.

Het is de moeite waard om de juiste tools te kiezen, met de nadruk op deze vier problemen. Dus, het is aan te raden om het volgende te overwegen:

 • Om "bodemloze schoteltjes" uit kleine ogen te maken, kun je een paar trucs uitproberen - bijvoorbeeld experimenteren met de vorm van wenkbrauwen. Om dit te doen, hoeft u niet eens iets te kopen, maar maakt u zoveel mogelijk ruimte vrij als u zich kunt veroorloven (afhankelijk van de dikte van het haar).

Een andere truc is een wit potlood aangebracht op de waterlijn boven en onder.

Wat de keuze van schaduwen betreft, zullen donkere kleuren vrijwel zeker gecontra-indiceerd zijn. Lichte, zachte tinten openen het oog, maken het visueel breder. Houd er ook rekening mee dat concealer de ogen een beetje kan openen, dus verwaarloos ze niet.

 • Het probleem van diepliggende ogen kan worden opgelost met behulp van vakkundig aangebrachte schaduwen. Zorg ervoor dat u een basis aanschaft die de toon egaliseert en het aanvraagproces vereenvoudigt. Als de basis niet voorhanden was, gebruik dan poeder. Als hoofdtint hebt u de helderste tinten nodig die over de gehele lengte van het bovenste ooglid moeten worden gearceerd. Gebruik bijna gestippelde donkere kleuren - bijvoorbeeld door ze toe te voegen aan een hoek van het oog of door een onderste ooglid met deze cosmetica aan te brengen.

Als je mascara en eyeliner gaat gebruiken, onthoud dan dat de lijn erg dun moet zijn. Dikke pijlen veranderen de oosterse blik in de ogen van een Chinees, en niet de mooiste.

 • Als de ogen wijd open zijn, ligt het grootste geheim in het feit dat je de binnenhoek van je oog moet benadrukken. Donkerdere tinten kunnen aan de binnenkant worden aangebracht en de kleur naar het midden toe uitrekken. Je kunt mascara ook in twee lagen gebruiken en je moet de wimpers met bewegingen in de richting van de neus schilderen.

Een ander geheim is meer wenkbrauwaccent. Maak de wenkbrauw langer aan de binnenkant (met een potlood en een penseel), en je ziet dat visueel de afstand tussen de ogen iets kleiner zal zijn.

 • Als de ogen te klein van elkaar zijn, wordt je eyeliner je trouwe assistent. Langs de contouren van het oog moet u een dunne lijn trekken, met een geleidelijke verdikking naar de rand van het oog. Vergeet niet de contour te verduisteren, anders ziet het er te onhandig uit. Maak de binnenste en middelste delen van het oog lichte tinten en bewaar donkere paletten voor de oogleden dicht bij de slapen.

Hoe aanvragen?

Onthoud deze zeer eenvoudige stapsgewijze instructies en neem deze in gebruik:

 1. 50% van het succes van je make-up zal afhangen van de voorbereiding van de huid. Maak je gezicht schoon om te beginnen.Nu is de meest populaire en effectieve manier micellair water te noemen, maar niemand heeft gewoon water of tonic voor het wassen geannuleerd. Werk aan je smaak - het belangrijkste is om je gezicht fris te houden, vrij van overtollig vet en vuil.
 2. Vergeet niet om de huid te hydrateren. Breng je favoriete crème aan. Maak een masker als de tijd het toelaat, of gebruik pleisters. Je kunt bijna alles doen wat je wilt - als je huid maar "vol" is. Laat de heilzame substanties inwerken - en pas dan beginnen te handelen.
 3. Maskeermiddelen aanbrengen. Misschien gebruikt u een concealer in kleur, past u een primer toe om rimpels glad te strijken ... Neem alle noodzakelijke voorbereidende stappen voordat de warp komt.
 4. Leg de basis zachtjes over het gezicht.. Als je sponzen gebruikt om erin te rijden, doe het dan voorzichtig. Vergeet niet om een ​​beetje nek en oren te pakken, zodat het gezicht niet te veel afwijkt van de rest van de huid.
 5. Breng poeder aan om glans te verwijderen en voeg blush toe. Voor de gebruinde huid kun je bovendien bronzers gebruiken, wel, voor eigenaren van lichtbruin haar en een blanke huid zal er voldoende licht koraal blozen.
 6. Om het effect van grote ogen te bereiken, kan een driehoekig gebied onder het oog worden onderscheiden met behulp van een make-uptechniek zoals bakken.. Om dit te doen, hebt u een wit los poeder nodig, evenals een brede platte borstel. Breng poeder aan onder de ogen met lichte maar zekere slagen. Gebruik vervolgens een kruimelige markeerstift. Dit helpt het oog "oplichten" en geeft het een extra visueel volume.
 7. De volgende stap is het werken met wenkbrauwen.. Borstel, tint en vorm. Gebruik potloden, schaduwen, was - alles past, alleen om een ​​modieus effect van dikke en duidelijk omlijnde wenkbrauwen te bereiken.
 8. We vertrekken naar de finish - we ondernemen make-up voor de ogen. Hierboven hebt u al vele gedetailleerde aanbevelingen ontvangen voor het werken met schaduwen en directe tips voor actie. Het enige dat nog niet is gezegd, is dat na het voltooien van de kleurwerken, je de overtollige schaduwen voorzichtig moet verwijderen als ze afbrokkelen.
 9. De laatste fase - de selectie van de jukbeenderen en het aanbrengen van lippenstift op de lippen. Als je vakkundig met penselen omgaat en heel goed weet wat contouren zijn, voel je dan vrij om kennis in de praktijk toe te passen. Wanneer alle lijnen getekend zijn, blijft alleen je mond achter, vergeet niet dat de nadruk op één ding moet liggen. Of op de ogen of op de lippen. Als je make-up heel zacht was, zullen een paar heldere tinten lipstick frisheid en leven brengen. Als de vorige kleuren verzadigd waren, maak dan niet alle delen van het gezicht donkerder.

De enige optie wanneer donkere schaduwen in harmonie kunnen zijn met donkere lippenstift, zijn lichtbruine ogen die met een lichtpuntje branden, waardoor de rest van de make-up op de lange brander staat.

Trap in fasen, spring niet van de basis naar de wenkbrauwen en van de ogen naar de lippen. Stap voor stap toepassing is niet voor niets. Als u zich aan het plan houdt, bespaart u uzelf op mogelijke fouten.

Make-upartiestengeheimen

 1. Een eenvoudige manier om vermoeidheid van de ogen te verwijderen en het er fantastisch uit te laten zien, is flikkerende schaduwen te gebruiken. Het belangrijkste is dat ze overeenkomen met de toon van je hoofdmake-up.
 2. Probeer te raden welke schaduw van de eyeliner de boventoon voert op beroemdheden met bruine ogen. Niet wegkwijnen, het antwoord is paars. Allerlei tinten van pruimen of zelfs lichte lila benadrukken perfect de natuurlijke schoonheid van de ogen.
 3. Zoals metalen kleuren. Brons, goud en zilver zijn je beste metgezellen. Als deze drie kleuren in je palet zitten, kan de rest gewoon worden weggegooid, zo goed is metaal gecombineerd met bruine ogen.
 4. Wees niet bang om gekleurde mascara te gebruiken. Bruine ogen zien er geweldig uit met turquoise, paarse of zelfs roze wimpers. Natuurlijk is deze make-up niet geschikt voor elke dag, maar soms doet het ras geen pijn.
 5. Natuurlijk is het belangrijkste geheim van oogschoonheid rust. Hoe je vermoeidheid ook maskeert met cosmetica, de rode aderen geven je verraderlijk een workaholic of een fervent feestganger.Een gezonde slaap of oogdruppels (als laatste redmiddel) helpen de natuurlijke charme te behouden.

Als de tijd voor de juiste rust niet genoeg is, vergeet dan niet om elementair te laden. Zorg voor je belangrijkste verleidingsinstrument, omdat niet alles kan worden gladgestreken met cosmetica.

Nu je een uitgebreid arsenaal hebt en de gedetailleerde richtlijnen voor actie kent, zou je make-up perfect moeten zijn. Het blijft voor de kleine - om te leren de ideeën die in mijn hoofd zijn ontstaan ​​te vertalen naar realiteit en proberen niet bang te zijn om verder te gaan dan dat. Dompel jezelf onder in de magische wereld van roze, gele, rode, groene kleuren en begin te creëren.

Het belangrijkste is dat make-up gemakkelijk wordt afgewassen, dus je hebt geen enkele reden tegen nieuwe interessante experimenten. Slechts een miljoen verschillende pro's.

Hoe je de perfecte make-up maakt voor bruine ogen, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses