Vierkante gezichtsmake-up

Vierkante gezichtsmake-up

Eigenaren van een vierkant gevormd gezicht blijven vaak ontevreden over hun uiterlijk, aangezien zo'n gezicht zijn eigen nadelen en kenmerken heeft. Om ze te verbergen, moet je de regels van make-up kennen.

kenmerken

De meeste meiden houden niet van de enorme kenmerken van hun vierkante gezicht, en ze proberen ze te corrigeren met make-up. Hiervoor moet je een paar regels kennen:

 1. Het zou de brede delen donker moeten maken. - jukbeenderen, kin, neus, voorhoofd, omdat het de hoofdtaak is om het gezicht visueel te verminderen en een ovale vorm te geven;

 2. Het grootste deel van het gezicht moet worden verduidelijkt met cosmetica. Dus hij strekt zich visueel uit;

 3. Het is noodzakelijk om te focussen op de verdiensten. Als er gezwollen lippen of grote ogen zijn, moeten ze worden onderscheiden.

Volgens deze regels kan elk meisje met een vierkante vorm de lijnen verzachten en de beste kanten van haar uiterlijk benadrukken.

Regels en stadia van correctie

Als u een vierkante vorm visueel wilt transformeren, moet u een specifiek algoritme voor het aanbrengen van make-up volgen. Stap voor stap correctie met het ziet er als volgt uit:

 • De vorm en brede lijnen van het gezicht veranderen met tonale middelen betekent:
  • Om te beginnen moet de huid worden bevochtigd met een crème of basis voor make-up. Dit zal helpen om de tonale tool gelijkmatig te verdelen;

  • Pak twee tinten foundation op. Men moet vergelijkbaar zijn met de natuurlijke huidskleur en de tweede moet 1-2 tonen donkerder zijn. Het wordt aanbevolen om de crème met een borstel aan te brengen, zodat deze gelijkmatiger zal liggen en geen maskereffect zal geven.

   Het toongereedschap, vergelijkbaar in kleur met de tint van het gezicht, is nodig om een ​​ovaal te tekenen. Dan moet je de lijnen voorzichtig verduisteren en de crème aanbrengen op het hoofdgedeelte van het gezicht. De delen van de huid die intact blijven, moeten worden getint met een donkerdere kleur en schaduw;

  • Als de neus sterk wordt toegewezen aan het algemene plan, moet deze iets donkerder worden door creme op toon. Om dit te doen, wordt het toegepast op de vleugels en zorgvuldig gearceerd. Zet op de top van het poeder, concealer lichte kleuren;

  • Correctie van jukbeenderen en wangen met blush. Voor dit doel worden alleen lichte tonen gebruikt. Dek ze niet dicht bij de lippen af, want deze richten zich op een brede kin. De rouge-lijn moet eindigen op het niveau van de lip;

  • Het voorhoofd en de kin worden verlicht met een basis poeder of concealer lichte kleuren.

Nadat het gezicht een aantrekkelijke ovale vorm is geworden, gaat u verder met de volgende stap.

 • Wenkbrauwcorrectie:
  • Het starten van wenkbrauwen moet de juiste vorm krijgen. In dit geval mogen ze niet te dun of wijd zijn. De voorkeur moet worden gegeven aan verkorte wenkbrauwen en een formulier met een knik. Ze mogen niet recht of rond worden gemaakt;

  • Het wordt niet aanbevolen om haren in het zwart te verven of te tekenen. Zelfs als ze zelf zwart zijn, is het niet nodig ze opnieuw te benadrukken. Wenkbrauwpotloodkleur moet worden geselecteerd op basis van de haarkleur of lichtere tint.

 • Make-up oog:
  • Voor meisjes met smalle of kleine ogen, zullen de pijlen een echte redding zijn. Ze moeten op de hoeken van de ogen een beetje omhoog komen. Voor avondmake-up passen zwart, en voor dag - grijze of rokerige pijlen;

  • Het palet van schaduwen moet monofonisch worden gebruikt. Bij gesloten ogen wordt het aanbevolen om lichte schaduwen op de binnenhoeken te plaatsen, en wanneer ze veraf zijn, integendeel, donkere kleuren. De keuze van schaduwen van schaduwen hangt af van het type make-up en de gebeurtenis;

  • Vergeet niet om wimpers te schilderen. De bovenste haren moeten zorgvuldig worden geverfd met inkt in verschillende lagen. De bodem moet alleen in de hoeken worden bedekt.

 • Lip vorm:
  • Met behulp van een potlood voor lippen, kunt u hun grootte vergroten of verkleinen. De kleur moet dicht bij de natuurlijke schaduw van de lippen worden gekozen;

  • Felrode lippenstift is alleen geschikt in de avondmake-up. 'S Middags moet de voorkeur worden gegeven aan het glanzen van een neutrale tint of lippenbalsem.

dag

Dag make-up wordt gekenmerkt door rustgevende tinten en een grondige voorbereiding van de huid. Voordat je de make-up aanbrengt, moet deze worden schoongemaakt met een scrub, behandeld met tonic en bevochtigd met een crème of make-upbasis. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een basis van huidskleur en koude kleuren. Alle fondsen zijn zorgvuldig gearceerd en het overschot is verwijderd met een servet. De nadruk moet liggen op slechts één gezichtsdetail.

Gedurende de dag is het beter om de ogen te markeren. Selecteer hiervoor verschillende kleuren uit één bereik. Het palet moet in overeenstemming zijn met de kleur van de ogen.

Grenzen tussen meerdere schaduwen moeten zorgvuldig worden gearceerd. Het is passend om rijk zwarte mascara te zijn. Kies lippen voor nude kleuren van lippenstift of gloss.

avond

Voor avondmake-up is het ook belangrijk om de huid voor te bereiden - reinig met een tonic of schuim en breng de basis aan. Voor de avond moet het gezicht worden aangepast volgens alle regels. Geef eerst het juiste ovaal en maak dan het grootste deel. Ogen of lippen kunnen helderder worden onderscheiden.

Voor lippen lippenstift scharlaken, rode schaduw. Voor de ogen - de "rokerige ogen" -techniek. U kunt donkere schaduwen van schaduwen kiezen. Passende zal zijn in deze make-up en pijlen. Ze kunnen verschillende lengten en diktes hebben.

Eyeliner is beter om zwart te kiezen. Met speciale zorg is het noodzakelijk om zowel boven- als onderwimpers te onderscheiden.

Hoe je de juiste make-up kunt maken voor het gezicht van een vierkante vorm - in de onderstaande video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses