Make-up voor de naderende eeuw

Make-up voor de naderende eeuw

Op de juiste manier aangebrachte make-up - Dit is natuurlijk de sleutel tot het succes van elke vrouw. Dat hij in staat is om het gezicht fris te maken en de bestaande tekortkomingen en probleemgebieden te verbergen. Dankzij verschillende technieken is het mogelijk om de incisie van de ogen of het ooglid van sommige vrouwen te corrigeren. Om een ​​onweerstaanbare uitstraling te krijgen met behulp van cosmetische producten is alleen mogelijk als u de accenten correct plaatst. Als u de details van de toepassing wilt onderzoeken, moet u een aantal functies overwegen.

kenmerken

Opdat het hangende ooglid geen ongemak zou veroorzaken bij het aanbrengen van make-up, moet u enkele trucjes kennen die u zullen helpen bij het kiezen van een kleurenpalet van schaduwen, een potlood of speciaal ontworpen gels. De volgende aanbevelingen helpen bij het leren van enkele van de fijne kneepjes die de voordelen benadrukken en de nadelen verbergen:

 1. Gebruik make-up type, die de zone van de naderende eeuw zal verbergen, is het alleen nodig met de hulp van donkere schaduwen van schaduwen. Licht of glanzend effect wordt gemarkeerd. Ze kunnen op de hoeken van het oog worden aangebracht, omdat ze in dit deel letterlijk open lijken.
 2. Vrouwen ouder dan 50 Je hebt een voedingsbasis nodig voor make-up. Het laat de schaduwen niet rollen en verstopt raken in rimpels.
 3. Als u de eigenaar bent van de naderende eeuw betekent dit dat vloeibare eyeliner ten strengste verboden is. Het kan worden veranderd in een zwart potlood. Noodzaak om pijlen te tekenen vanaf het midden van de eeuw. Een andere techniek om pijlen te tekenen zal de situatie alleen maar verergeren en de ogen er minder lustig en verdrietig uit laten zien.
 4. Vrouwen met dit type oogleden moet de conditie van de wenkbrauwen controleren. Ze moeten afleiden van de kap, zo opgeheven en uitgestrekt mogelijk zijn. Dit zal een visueel effect creëren.
 5. Het is de moeite waard om te vergeten fondsen op het onderste ooglid toe te passen. De selectie van dit gebied met een potlood of schaduw kan alles alleen maar erger maken.
 6. Kijk, je moet expressiviteit geven met behulp van schaduwen en het toepassen van een lichte nevel, het markeren met een donkere laag van een gevederde palet van schaduwen.
 7. Voor dit soort make-up je zou goed resistente producten moeten kiezen die niet worden gewist en niet binnen een paar uur uit het mobiele tijdperk wegglippen. U moet een hoogwaardige borstel kopen die de schaduwen en make-up kan verduisteren met behulp van de rokerige ogen-techniek.
 8. Moet aandacht besteden aan de wimpers. Dikke lagen mascara bederven alleen de make-up - deze moet met een dunne laag worden aangebracht, nadat de wimpers met een pincet zijn gekruld. Deze nadruk zal de ogen openen en dieper maken.
 9. Onthoud dat dat de donkere schaduwen van de schaduwen worden toegepast op de buitenste hoek van het ooglid, licht - op het binnenste en het midden - op het middelste of onderste deel.

Make-upartiesten recepties

Oogleden van het naderende type geven een blik van loomheid, vermoeidheid en niet-drukkingskracht. Om dit te verbergen, gebruiken visagisten een groot aantal technieken om deze kleine fout te vergeten. Correct corrigeren van deze functie zal enkele van de technieken die populair zijn bij experts helpen:

 • Om de zware bovenste oogleden te verbergen, moet u in eerste instantie op de wenkbrauwen letten. Ze moeten met een potlood of een ander speciaal middel worden opgetild, bijvoorbeeld schaduwen. Door ze geometrie te geven, moet je de wenkbrauwen van onderaf laten zakken met een markeerstift, die ze optisch optilt.

Als er geen basis is voor make-up, kunt u concealer gebruiken voordat u oogschaduw aanbrengt. Elke aangebrachte laag moet in de schaduw worden gesteld naar de slapen toe. Lichte tonen - in de hoeken van de ogen, meer verzadigd of donker - in het bovenste ooglid.Met behulp van deze techniek kunnen de schaduwen worden toegepast en gearceerd, voorbij de grenzen van de oogleden. Het is noodzakelijk om een ​​vloeibare lijnvoering te verbieden, waardoor de ogen er alleen maar zwaarder uitzien.

 • Om de verlaagde ogen te vergroten, gebruiken make-upartiesten verschillende geheimen. De eerste is om de wenkbrauwen te benadrukken, maar niet met een potlood, maar alleen met schaduwen (in een kleine hoeveelheid en met behulp van een schuine borstel). Til de onderste lijn op met behulp van een markeerstift.

Het tweede geheim is de afleiding van de aandacht van de oogleden - met behulp van de schaduwen van natuurlijke tinten. De meest succesvolle combinatie is beige en bruine kleuren, aangebracht op de omtrek van het ooglid en daarbuiten.

Het laatste geheim is om eyeliner op de schaduwen te vervangen. Eyeliner maakt de ogen klein en dichtbij, wat de visuele indruk zal bederven.

 • Een van de meest populaire technieken is de potloodlus, die iedereen kan beheersen. Ze is behoorlijk spectaculair en extravagant. Deze techniek helpt om het zicht meer open te maken, het kan de afstand tussen de ogen vergroten.

Met behulp van een dergelijke techniek moet er rekening mee worden gehouden dat licht- en parelkleuren categorisch niet geschikt zijn. Het is noodzakelijk om alleen schaduwen te gebruiken met een dichte basis - bij voorkeur drie of meer tinten.

Met behulp van een dergelijke techniek zal er uiteindelijk een lus ontstaan ​​op het ooglid. Het luseffect is geweldig voor eigenaren van de naderende eeuw, omdat het het opheft en de tas afleidt. Deze make-up wordt in elk bereik uitgevoerd, het is vrij licht en eenvoudig, geschikt voor zowel een dag- als avondafbeelding.

 • Er is ook een opheffende make-up die het gezicht een verjongend effect geeft. De implementatie ervan vereist echter meer aandacht en tijd dan gewone make-up.

Make-upartiesten maken alle beschikbare gezichtsholten lichter met behulp van correctors en de uitstulpingen maskeren onder een laag van een dichte donkere foundation of poeder. De belangrijkste taak van deze techniek is om de contouren van het gezicht op te heffen met behulp van correct getekende parallelle lijnen. Voor dergelijke make-up zullen heldere tinten van lippenstift, briljante tonale middelen, verschillende eyeliners en poeders niet werken.

Grote fouten

Make-up is een soort hulpmiddel dat u moet weten te gebruiken. Het is gemaakt om de vrouwelijke eigenschappen te verbeteren, om een ​​goed verzorgde en frisse uitstraling aan het gezicht te geven, om de bestaande voordelen te benadrukken. Maar er is een zeker aantal fouten dat vrouwen maken zonder het zelfs maar te merken en niet te beseffen.

Make-up, op de verkeerde manier toegepast, kan het gezicht niet alleen belachelijk maken, maar ook leeftijd toevoegen.

Om dergelijke situaties te voorkomen, is het noodzakelijk om de fouten te ontleden:

 1. Bij het tekenen van pijlen vermijd het effect van neerwaartse zorg. Zo'n fout maakt het uitzicht verdrietiger dan het in werkelijkheid is.
 2. Oog bij het toepassen van schaduwen moet worden gesloten. Met open ogen kan de cosmetica ongelijkmatig, met tussenpozen, ongelijkmatig worden aangebracht.
 3. Schaduwen met parelmoer schaduw en pailletten, concentreer je alleen op het probleem. Ze kunnen de oogleden gezwollen en zwaar maken, omdat ze een glanzende oliebasis hebben. Dergelijke schaduwen kunnen alleen onder de lijn van de wenkbrauwen worden toegepast om ze maximaal te maken.
 4. Innerlijke hoek van het oog het is onmogelijk om met iriserende schaduwen te schilderen, het is noodzakelijk om alleen lichte tinten te gebruiken die niet het effect van onevenredigheid van de ogen geven.
 5. Het is noodzakelijk om het directe te verlaten en gebogen wenkbrauwen, omdat de eerste het effect van de oogleden versterkt, en de laatste het gezicht een angstige uitdrukking zal geven.
 6. Vloeibare eyeliner moet worden geëlimineerd het vervangen door een potlood.
 7. Laat geen duidelijke en gelijkmatige lijnen achter. Door schaduwen te plaatsen, moeten ze van laag naar laag worden gearceerd. Zelfs als je een potlood gebruikt, zouden ze niet merkbaar moeten zijn, omdat ze alle nadelen zichtbaarder kunnen maken.
 8. De belangrijkste fout is basis onder de make-up negeren. Zonder dat kunnen de schaduwen lelijk en oprolbaar zijn, wat onvoorzichtigheid en achteloosheid oplevert.
 9. De meest voorkomende fout is niet-naleving. Overmatige kleuren en tinten zullen het beeld bederven, waardoor de situatie wordt verergerd.
 10. Vergeet niet om wimpers te krullen. Lang open wimpers openen alleen de ogen en vergroten de ogen, waardoor het hangende ooglid wordt verborgen.

Het probleem van de naderende eeuw wordt vrij gemakkelijk en eenvoudig gemaskeerd. Het is alleen nodig om een ​​paar trucjes te kennen, ze vakkundig in actie te brengen en, belangrijker nog, vermijd overduidelijke fouten die disharmonie in de make-up introduceren.

Hoe aanvragen?

Om make-up er spectaculair uit te laten zien, volstaat het niet om dure cosmetica van hoge kwaliteit te hebben. Veel hangt af van de toepassingstechniek en eigen vaardigheden. Om de aandacht van anderen te trekken, om de bestaande voordelen te benadrukken en om bewonderende blikken te roepen, helpen tips die alleen gebaseerd zijn op de juiste toepassing van cosmetica.

Bruine ogen zijn de meest voorkomende, ze zijn geschikt voor bijna het hele kleurenpalet van schaduwen en potloden. Voor deze oogkleur is er een speciale applicatietechniek. Het is de moeite waard om in fasen te overwegen:

 1. Maak eerst je huid klaar voor het aanbrengen van make-up, na het verwijderen van de olieachtige glans met speciale middelen.
 2. Besteed speciale aandacht aan de wenkbrauwen. Teken de contouren voorzichtig en vul de lege plekken in met wenkbrauwschaduwen, zodat de gewenste vorm ontstaat.
 3. Voor bruine ogen zijn geschikte chocolade, groene en gouden schaduwen. Pas het geselecteerde palet toe op het bovenste ooglid en zorg ervoor dat het lichtjes in de schaduw komt. Het kan ook net boven het oppervlak van het ooglid worden aangebracht.
 4. Penseel met schaduwen tekent een rand. boven het bovenste ooglid en de hoek in een hoek met de bovenkant van de wenkbrauw.
 5. Onder de wenkbrauwen penseel met lichte schaduwen, om de wenkbrauwlijn visueel te verhogen.
 6. Kleuren schaduwen van het onderste ooglid middelgrote tinten.
 7. Een donkere tint aanbrengen langs de wimpers, zacht in de schaduw.
 8. Besteed speciale aandacht aan het kleuren van de wimpers. Ze moeten met een middelste laag worden geverfd en er netjes uitzien, zonder klonten aan elkaar te kleven.

Deze techniek maakt het zicht helder en open.

Experts geloven dat de groene kleur van de ogen het meest veelzijdig is, omdat bijna elke schaduw van schaduwen en potloden bij hen past. Van de meest geschikte - brons, koper, violet en groene tinten. Ze maken de look gemakkelijk. Om dit effect te creëren, moet je de basisaanbevelingen volgen:

 1. Mat pigment kleur het bovenste deel van het ooglid. Roze pigment is geschikt voor lichte huid en bruin of zwart voor een donkere huid.
 2. Basisregel - zorgvuldige arcering van randen en lijnen, waardoor het effect van lichte waas ontstaat.
 3. Teken op de vouw van de eeuw een streep meng het, krijg een donkere streep.
 4. In de buitenste hoek meng je donkere schaduwen, Maak met een penseel een vloeiende lijn naar de binnenhoek van het oog, waardoor de bestaande rand wordt verborgen.
 5. Onderste ooglid (namelijk het bovenste gedeelte) verf met groene schaduwen, meng en verberg de rand opnieuw.
 6. Maak een borstel van de leerling-veegbeweging regel naar de buitenste hoek. Als het wordt weggelaten, gebruik dan een penseel met schaduwen om een ​​strook langs het ooglid te tekenen (dichter bij de slaap), waarbij deze hoeken visueel worden opgetild.
 7. Besteed aandacht aan de wenkbrauwen. Potlood tekent lijnen, imiteert haren waar er hiaten zijn.

De techniek om schaduwen toe te passen voor blauwe en grijze ogen heeft dezelfde kenmerken. Stylisten raden roze, goud, zilver en turquoise kleuren aan. De procedure is als volgt:

 1. Breng zilverachtige schaduw aan op het bovenste ooglid en beschilder het met lavendelschaduwen, zorgvuldig in de schaduw zodat een scherpe overgang niet zichtbaar is.
 2. Vanaf het midden van de eeuw Om de hoek van het oog, verbind de paarse schaduwen in de vorm van de letter V, meng.
 3. Onderstrepen het onderste deel van het oog met een potlood.
 4. Verf de wimpers.

Make-upschema's voor verschillende oogvormen

Elk type oog is geschikt voor verschillende applicatietechnieken en verschillende kleuren van de schaduwen. Als een meisje mooie ogen heeft met een smalle Aziatische vorm, moet je weten hoe je ze kunt schilderen en welke tinten je moet kiezen voor kwaliteitsvolle make-up:

 1. Boven het bovenste ooglid moet de lijn vasthouden.
 2. Verbind twee gevormde lijnen.
 3. Breng matte tinten aan op de binnenste ooghoek en op het bovenste ooglid, waardoor de diepte van het oog wordt verkregen.
 4. Kleuren schaduwen van het onderste ooglid donker palet, meestal zwart en bruin. Meng goed.
 5. Over wimpers zet een potlood.
 6. Krul wimpers met een pincet, mascara aanbrengen, overtollige verwijderen.

Eigenaars van ronde kleine ogen moeten de bestaande vouw schaduw geven met behulp van de hieronder beschreven techniek:

 1. Verlicht het hele deel van de eeuw. tot aan de onderste lijn van de wenkbrauw met lichte schaduwen. Teken een dunne lijn van de toekomstige vouw met donkere schaduwen.
 2. Dim het middengedeelte van het oog, om de uitpuilende oogbol te verbergen. Verlicht de binnenhoek.
 3. Vanuit het midden van het oog een deel van het ooglid zijdelings verdonkeren, het creëren van een lichte nevel. Dit maakt de appel niet zo prominent.
 4. Onder de wenkbrauwlijn en in de hoek van het oog Pas lichte schaduwen of markeerstiften toe, shading betekent zoveel mogelijk.
 5. Goed geschilderde wimpers zal de laatste hand in make-up zijn.

Een andere oogvorm is amandelvormig. Eigenaren van dit formulier hebben de mogelijkheid om geen complexe make-up te doen, wat lang duurt. Ze kunnen alleen de voordelen van een lichte make-up benadrukken. U kunt bijvoorbeeld de buitenste en binnenste hoeken van het oog markeren en de lijnen naar de slapen rekken. Het belangrijkste kenmerk zijn lange wimpers.

Dit effect kan worden bereikt door een grondige mascara of valse wimpers. Dat is wat de maximale beelddiepte zal geven.

Meisjes met diepliggende ogen kunnen gefronst en ontevreden zijn door onjuiste make-up. Om dit te voorkomen, moet u de make-upproductietechniek voor dit type ogen onthouden:

 1. Kies lichte tinten en pas een van de geselecteerde op het hele oppervlak van de eeuw toe en een beetje hoger.
 2. Teken pijlen die noodzakelijkerwijs een dunne lijn moet hebben die nauw aansluit op de wimpers.
 3. Het is noodzakelijk om de wimpers volume te geven met mascara, die moeten worden aangebracht in 2-3 lagen. Voor de meest expressieve look kun je wimpers vergroten.
 4. Voor diepliggende ogen dikke wenkbrauwen zijn geschikt, maar niet te laag.
 5. Lippen met genoeg een zachte make-up moet opvallen en in het oog springen.

Op dit moment kan de juiste applicatie van make-up zelfs zo'n kleine fout verbergen, als dichtbij geplaatste ogen, wat veel vrouwen ongemak en ongemak geeft. Het is vermeldenswaard dat veel sterren hetzelfde probleem hebben, maar ze corrigeren het vakkundig en maken het tot een hoogtepunt. Hiervoor moet je rekening houden met de belangrijkste geheimen:

 1. Ben op de hoek van het oog van toepassing en het midden van het bovenste ooglid heldere schaduwen. Ze zouden alleen lichte tonen moeten zijn, maar niet parelmoer en briljant.
 2. Breng donkere tinten aan op de buitenste hoek. Het is noodzakelijk om er rekening mee te houden dat het helemaal niet nodig is ze te verduisteren.
 3. Trek pijlen met vloeibare voering. Opgemerkt moet worden dat de lijn moet beginnen vanaf de binnenrand, soepel naar de buitenste. Het is niet nodig om de pijl te verdikken, deze moet zo dicht mogelijk bij de wimpergroeilijn liggen, zonder het open gedeelte van het ooglid te verdoezelen.
 4. Met deze opstelling van de wimpers, opgebouwd over de gehele diameter is ten strengste verboden. Het is noodzakelijk om wimpers alleen vanaf de buitenrand te verven of te laten groeien, zonder het midden te bereiken.
 5. Wenkbrauwen voor dichtbije ogen moet worden verdund aan de basis, de punt moet langer worden gemaakt.

Vele beroemdheden hebben al lang bewezen dat brede ogen geen fout zijn, maar een onderscheidende eigenschap die een vrouw speciaal en uniek maakt. Dit zal helpen bij de juiste implementatie van make-up, waardoor de afstand visueel wordt verkleind:

 1. Zoals bekendDe wenkbrauw moet beginnen waar de neusvleugels eindigen. Als de wenkbrauwen dicht bij elkaar liggen en de ogen breder zijn, is dit een voordeel, omdat het visueel helpt de ogen bij elkaar te brengen. Als de wenkbrauwen verder liggen, is het noodzakelijk om ze met een potlood te tekenen.
 2. Voor dit type oogschaduw kunnen worden gecombineerd, gecombineerd en op een speciale manier worden toegepast.Als donkere en lichte tinten worden gekozen, worden er vanaf het midden van de eeuw donkere kleuren op de buitenste helft aangebracht. Licht wordt toegepast op de hoek van het oog en schaduw in het midden.
 3. MJe kunt eyeliner gebruiken maar zonder pijlen. De lijn moet noodzakelijkerwijs naar een dunne strook vanuit het midden van het oog gaan en dikker worden naar het buitenste gedeelte.

Stervoorbeelden

Op dit moment brengen de sterren aan hun voorbeeld een aantal speciale veranderingen aan in zowel kleding als make-up. Vaak wil ik bij het bekijken van foto's van wereldlijke meisjes de make-up herhalen en er net zo extravagant uitzien. Om dit te doen, kun je enkele varianten van de stermake-up overwegen en deze adopteren.

Experimenteren in make-up is momenteel welkom. Eva GreentAuger gebruikt deze techniek, en tamelijk succesvol. Wijnlippenstift, onderste ooglid en grijsgroene rokerige ogen benadrukten alle deugden van de Franse actrice en voegden een vleugje aan haar avondmake-up toe.

Emma Stone - de eigenaar van eigenschappen zoals het hangende ooglid. Voor make-up overdag profiteerde de Amerikaanse actrice van de voering, maakte pijlen en benadrukte het binnenste deel van de eeuw. De hoofdrol in zo'n lichte make-up werd gespeeld door donzige wimpers.

Zomer make-up Rachel McAdams verschillende natuurlijke, hij nudie. Ze maakte alleen haar wimpers en accentueerde haar lippen met roze lippenstift, maar het waren deze kleine streken die lichtheid en luchtigheid aan haar beeld toevoegden.

Amanda Seyfried kleeft aan make-up in bruine tinten, gebruikt zwarte schaduwen. Rokerige oogschaduw en volumineuze wimpers maakten het beeld agressiever, maar ontnamen vrouwen niet.

Voor dagelijkse make-up Masha Ivakova gebruikt alleen nude tinten van lippenstift en mascara, waarbij de nadruk ligt op de wimpers. Dit is genoeg om het gezicht er fris en uitgerust uit te laten zien.

Als een feestelijke make-up op het rode loper-model Doutzen Cruz gebruikte rokerige bruin-groene tinten, rokerige ogen, geaccentueerd door volumineuze wimpers. Natuurlijk niet zonder roze lippenstift.

Make-up voor de naderende eeuw - in de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses