Make-up voor donker haar en groene ogen

Make-up voor donker haar en groene ogen

Ieder lid van het schone geslacht, ongeacht in welke kleur haar en huid niet bereid zijn om een ​​perfecte en mooie make-up te hebben. Maar om dit te bereiken, moet je soms veel moeite doen en bovendien rekening houden met de eigenaardigheden van hun uiterlijk. In dit artikel zullen we in meer detail beschrijven welke make-ups perfect harmoniëren met groene ogen en donker haar, gedetailleerde instructies delen voor het aanbrengen van een dergelijke make-up en, natuurlijk, de geheimen van make-upartiesten.

kenmerken

Het lijkt erop dat het niets moeilijk is om gewoon een blik te werpen en te gaan waar we moeten zijn. Maar er zijn hier een paar nuances. Veel dames selecteren heel zorgvuldig tinten voor ogen en lippen, waarbij ze soms de juiste combinatie en accenten vergeten. Dientengevolge - niet altijd goede make-up. Om dergelijke fouten te voorkomen, raden we aan om aandacht te besteden aan de volgende punten, waarbij dames met groene ogen met een donkere haarkleur rekening moeten houden.

 • Maak een perfect gelijkmatige teint. Alle acne, pigmentvlekken, donkere kringen onder de ogen en roodheid op het gezicht moeten zoveel mogelijk worden gemaskeerd. Wees niet bang om hiervoor proeflezers te gebruiken.
 • Niet doen tegelijkertijd heldere en donkere oogmake-up met behulp van een zeer rijke lippenstift, bijvoorbeeld in de kleur zwart of in baksteen. Zulke combinaties zullen hoogstwaarschijnlijk een donkerharige rockliefhebber van je maken. Maar als dit een reden vereist, waarom niet.
 • Wees niet bang om te gebruiken groene tinten van verschillende tinten om hun groene, grijsgroene of geelgroene ogen te benadrukken. Maar met de zuur- en neon-kleuren moet je nog steeds voorzichtig zijn.
 • Vergeet de wenkbrauwen niet. Ze mogen niet heel anders zijn dan je haarkleur. Bovendien moeten ze een bepaalde vorm hebben en worden gelegd, en niet in alle richtingen plakken.
 • Als je naar de nacht gaat promen of je hebt een bruidsmake-up nodig, het is het beste om de hulp in te roepen van een professionele visagist. Hij zal je immers gemakkelijk een geschikte make-up maken, alle gebreken in je gezicht verbergen, de make-up van je dromen tot leven brengen en de natuurlijke schoonheid benadrukken.

Donker haar is een dubbelzinnig concept. Alle meisjes zijn verschillend en zelfs tinten donker haar kunnen het meest ongewoon zijn. Dit wordt een individualiteit genoemd die elke vrouw in de loop der jaren leert te benadrukken.

Vergeet niet dat make-up voor dames met groene ogen en donker haar niet alles is, deze make-up moet ook heel goed in harmonie zijn met het beeld en geschikt zijn voor de gelegenheid waar je het doet.

Voor brunettes met groene ogen

Een gedenkwaardige en charmante combinatie van donker haar en groene ogen kan eenvoudig niet anders dan veel aandacht trekken. Het eerste dat moet worden benadrukt, is een perfect egale gelaatstint. Donker haar schaduwt altijd de huid, daarom moet het onberispelijk zijn. Brunette met een lichte huid is het best om tonale middelen te kiezen die bij het gezicht passen, maar meisjes met een gebruinde huid en donkere huidskleur kunnen kijken naar het bronzende poeder of de toon die een hogere toon crème geeft.

Blush moet worden gekozen op basis van de huidskleur. Bleke meisjes moeten hun wangen licht verfrissen met perzik of beige tinten. Je kunt opties kiezen met een kleine shimmer. Maar dames met een zachte kleur kunnen intensere kleuren of heldere jukbeenderen aanbrengen.

Om de voordelen van zijn schoonheid te benadrukken, voor oogmake-up, kunt u een klassieker kiezen "Rokerige ogen" in het zwart zal hij zijn ogen zo expressief mogelijk maken.Bovendien kunt u een ongebruikelijke kleur make-up maken met behulp van bijvoorbeeld glinsterende groene schaduwen in combinatie met chocolade en zwart. Al deze tinten zijn in perfecte harmonie met de zwarte en kolen Franse pijlen. Vergeet niet om vloeiende overgangen tussen tinten te maken. Deze make-up ziet er geweldig uit op een feest of feest.

Het is ook een goed idee om een ​​zwart potlood of een voering te gebruiken die de ogen volledig kan omcirkelen, terwijl de schaduwen het best in neutrale kleuren kunnen worden gebruikt en de zwarte kleur van het potlood de focus kan overnemen.

Bij het kiezen van een dag make-up is brunette absoluut niet veel om over na te denken. De perfecte toon van het gezicht, precies afgebakende wenkbrauwen, Franse pijlen en wimpers die meerdere keren zijn geverfd - precies wat je nodig hebt.

Lippen die je zelf kunt verzachten. Voor avondmake-up is het natuurlijk handig om felle lippenstift te gebruiken. Bijvoorbeeld rood, scharlaken of koraal. Maar zelfs in de middag zal rode lippenstift zulke meisjes niet beletten, maar dan de make-up van het oog minimaliseren, ze zouden niet veel aandacht moeten trekken.

Voor bruinharige vrouwen

Voor bruinharige vrouwen met groene ogen is er geen universele make-up die voor een dag of avond even goed gaat. Om alle voordelen van het gezicht te maximaliseren, zorgt u voor een zachte huidskleur zonder gebreken. Voor een natuurlijke gloed van de huid kun je markeerstiften gebruiken, maar overdrijf het niet. Blozen voor zulke dames kan worden gekozen in een warm bereik, perzik en varianten met roze rozen zien er geweldig uit.

Even goed voor de dag en de avond voor de bruinharige pasvorm in alle tinten paarse tinten. Maar vergeet niet die zeer rijke versies van lila of lila, en ook met schittering is het beter om naar de avond te vertrekken. Met behulp van dergelijke kleuren met de toevoeging van grijs of zwart maken make-upartiesten vaak bruidsmake-up voor vrouwen met groene ogen.

Voor dagelijkse make-up om op kantoor te werken of een wandeling met het gezin is het het beste om pastel- en nude-tinten voor de ogen te gebruiken. Bijvoorbeeld crème, koffie, perzik en beige opties. Hun combinaties met elegante zwart-kolen pijlen en prachtige wimpers zullen er geweldig uitzien. Als de ogen zijn gemaakt in het zachte bereik van naakt, geef dan de voorkeur aan een helderder lippenstift.

Voor een avondje uit moeten bruinharige vrouwen naar de meest verschillende tinten bruin kijken. Een uitstekende optie zou zijn om een ​​kleur "Smokey ice" in chocoladedecoratie te creëren. Het kan worden aangevuld met zwarte pijlen of gouden accenten in de hoeken van de ogen.

Tips voor make-upartiesten

Het eerste en belangrijkste advies dat make-upartiesten aanbevelen, is om het op geen enkele manier te negeren - zich te concentreren op de lippen of de ogen. De make-up was harmonieus, probeer niet deze regel te overtreden, anders riskeer je een vulgaire make-up te krijgen. Dit geldt vooral voor de donkerharige dames. Expressieve ogen of lippen zijn vaak genoeg om door mensen om je heen herinnerd te worden, dus je moet niet bang zijn om niet opgemerkt te worden.

Bij het kiezen van een lipliner moet je het vergelijken met lippenstift. Wanneer het potlood donkerder is, vooral op verschillende tonen, en de lippenstift erg licht is, ziet het er, om het zachtjes uit, erg lelijk uit te zien. Als je in zo'n situatie verkeert, als je echt van een potlood houdt, maar er is geen geschikte lippenstift, probeer dan gewoon je lippen volledig te beschadigen. Tegenwoordig worden veel potloden gepresenteerd in een soft-formaat en zijn ze vaak bedoeld als een onafhankelijk hulpmiddel.

Donkerharige dames met groene ogen kunnen zeer nuttig zijn om het probleem van de naderende eeuw te corrigeren met behulp van het kolenzwarte "Smoky ice". En je zult het zonder problemen thuis creëren.

Kies voor speciale gelegenheden uitsluitend resistente en professionele cosmetische producten.

Make-up maken

Welke make-up u ook kiest - natuurlijke, heldere avond, winter of zomer, we raden u aan de volgende stapsgewijze instructies te volgen die u helpen make-up thuis te maken:

 • Maak in het eerste stadium het gezicht schoon. Breng de crème aan.
 • Spreid vervolgens de primer over het gezicht. - dit is hetzelfde als de basis onder make-up.
 • Corrigeer alle fouten met behulp van concealer. Verlicht de donkere kringen onder de ogen, verberg de pigmentvlekken, acne vlekken.
 • Stichting toepassenbeginnend vanuit het midden van het gezicht. U kunt een speciale borstel, spons gebruiken of op een standaard manier aanbrengen met behulp van vingertoppen.
 • Markeer de blos of markeer de helderheid van de jukbeenderen met een blush of bronzer.
 • Doe geselecteerde oogmake-up. De klassieke versie: pas een basistint schaduw toe, bijvoorbeeld naakt of meng twee en voeg alles toe met zwarte of bruine pijlen. Of doe het "Smokey ice". Een dergelijke make-up vereist een zorgvuldige schaduw van de schaduw op zowel de bovenste als de onderste oogleden.
 • Als je "Smokey ice" hebt gekozen, verplaats dan de onderste binnenoogleden met een zwart watervast potlood.
 • Breng lippenstift of lipgloss aan. Kies een schaduw op basis van make-upogen. Als het erg fel is, stop dan bij een neutrale lipstick.

Hoe je het donkere haar en groene ogen kunt goedmaken, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses