Make-up voor smalle ogen

Make-up voor smalle ogen

Als je niet tevreden bent met de vorm en grootte van je ogen, dan weet je misschien niet hoe je hun schoonheid met make-up goed kunt benadrukken. De moderne cosmetische industrie biedt klanten een assortiment cosmetica voor elke smaak. Een goede make-up voor smalle ogen zal u helpen te krijgen wat u wilt, nadat u het gewenste effect hebt bereikt.

Tips en hoofdregels

Voordat je de juiste make-up geschikt maakt voor nauwe ogen, moet je voor de huid zorgen. Immers, onverzorgde en opgezwollen oogleden kunnen cosmetica niet verbergen. Om de huid van de oogleden te verzachten en te voeden, vooral na een zware dag, is het noodzakelijk om ze te behandelen met een vochtinbrengende crème voor de oogleden. Zorg ervoor dat je een crème nodig hebt die geschikt is voor jouw leeftijdsgroep.

Allereerst moet worden opgemerkt dat smalle ogen een speciale benadering in make-up vereisen. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor standaard make-uptechnieken. Ze zullen je ogen in spleten veranderen. Smalle ogen wijzen niet altijd op Aziatische afkomst. Heel vaak is zo'n teken te vinden in Europeanen. Men gelooft dat mascara en eyeliner het beeld alleen maar schaden, waardoor de ogen nog kleiner worden dan ze in werkelijkheid zijn. Dit is echter niet waar. Met behulp van mascara en eyeliner kun je het uiterlijk compleet veranderen, het mysterieus maken, lusteloos, het ooggedeelte visueel vergroten. Hiervoor moet je weten hoe je ze moet gebruiken.

De zwarte kleur brengt het niet ten goede - het doet alleen maar de bezitters van Aziatische ogen pijn. Dit geldt vooral voor dikke zwarte voering. Het is beter om zwart in grijs of bruin te veranderen. U kunt ook elke andere kleur gebruiken. Je moet iets boven de wimpergroei schilderen, en het is ook de moeite waard om de pijl buiten de buitenste ooghoek uit te breiden.

Schaduwen markeren je ogen. Lichte make-up is wat je look nodig heeft. U moet echter niet veel roze en blauwe kleuren gebruiken, ze voegen het effect van vermoeidheid toe. Lichte tinten helpen om de ogen visueel te vergroten, terwijl donkere kleuren meer geschikt zijn voor een avondje uit.

Maak geen duidelijke pijlen - ze verminderen alleen de incisie van je ogen. Het is noodzakelijk om de pijl iets naar de buitenste hoek te verduisteren. Als u echt een pijl wilt maken, moet u de basisregel onthouden - deze moet vloeiend zijn.

Benadrukt het onderste ooglid niet zwart - daar is geen voordeel van. Als je een fan bent van zwarte eyeliner, dan moet je de onderste regel van de eeuw overschaduwen.

Ogen zijn heel gemakkelijk te verbreden met make-up. We moeten echter niet vergeten dat alles niet alleen van hen afhankelijk is. Veel make-upartiesten geloven dat het uiterlijk direct afhangt van de vorm van de wenkbrauwen die jij kiest. Het is noodzakelijk om voor hen te zorgen, hun nette vorm te behouden, zodat het gezicht er goed verzorgd uitziet. Wenkbrauwen moeten worden gekamd zodat alle haren plat liggen. Uw mening hangt ervan af.

Hoe groter de wenkbrauw, hoe kleiner de ogen verschijnen. Eigenaars van nauwgezette ogen passen zeker niet in de nu modieuze marterwenkbrauwen. Make-upartiesten adviseren meisjes met smalle ogen om ze dunner te maken, dit zal de ogen visueel vergroten en ze expressiever maken. Brede wenkbrauwen zorgen voor schaduw in de ogen.

Er moet echter aan worden herinnerd dat de wenkbrauwstralen het gezicht ook niet schoonheid zullen geven. Schaduwen en potloden helpen om zich op wenkbrauwen te concentreren.

Regels van de dag verzinnen

Perfect glinsterende schaduw is perfect voor overdag make-up. Breng een lichte, heldere schaduw van de schaduwen op het bovenste ooglid aan. Zwarte mascara werkt niet, je kunt blauw, grijs of bruin nemen. Pre-twist de trilhaartjes om het effect van een poppenlook te bereiken.

Markeer de hoeken van de ogen met een markeerstift, bij voorkeur in felle kleuren. Dit zal helpen uw ogen expressiever te maken. Het kan ook onder de wenkbrauwen worden aangebracht. Bruine eyeliner is het meest geschikt, markeer het bovenste ooglid.

Beste mascara

Natuurlijk zoekt elk meisje met een smalle oog naar mascara, wat het effect heeft van het vergroten van de ogen, maar voegt zeker geen volume toe. In het geval van smalle sneden is de dichtheid van de wimpers gecontra-indiceerd. Het zal voordelig zijn om alleen met grote ogen te kijken.

U kunt naar eigen inzicht elke gewenste kleur kiezen. Men moet niet vergeten dat zwarte mascara niet de beste optie is, maar het is niet verboden. Kleur mascara is het beste. Je moet het niet toepassen zonder eerst een pincet te gebruiken. Om uw wimpers niet voortdurend te krullen, moet u ze periodiek behandelen met ricinusolie.

Regels voor de avond

De taak van avondmake-up is om al je beste gelaatstrekken te benadrukken, ogen en lippen te markeren.

Het toongereedschap is nodig om de toon uit te lijnen. Probeer het niet te overdrijven. Tonale hulpmiddelen moeten worden toegepast spons. Een concealer of corrector zal u helpen de zakken onder uw ogen te verbergen. Dit zal helpen om het uiterlijk expressiever te maken, omdat vermoeidheid verborgen is.

Neem licht lila of lichtgroene schaduwen, altijd met een fonkelend effect. Breng een lichte schaduw aan op het bovenste mobiele ooglid. De binnenhoek van de ogen markeert ook een lichte schaduw, schaduwen of markeerstift kunnen naar boven komen. En de buitenste hoek moet donker worden gemarkeerd.

Make-up opties

Eyeliner selecteert u grijs of bruin. Teken een pijl iets hoger dan de wimpergroei. Mix een beetje. Het onderste ooglid kan worden getekend met een kleurpotlood, de kleur hangt af van het algehele palet.

Om het effect van het vergroten van de ogen te bereiken, moet u het juiste kleurenpalet kiezen. Het is beter om kleuren te kiezen die licht, helder, glinsterend en voorzichtig zwart vermijden. Het volgende is de techniek, hoe je stap voor stap verzint.

Methode 1

 • Bevochtig eerst de huid speciale crème. Ogenhuid moet ook worden bevochtigd, maar vermijd inname. U kunt een speciale oogcrème gebruiken.
 • Zelfs de toon van het gezicht met een basis. Concealer vermommen de cirkels onder de ogen, de corrector zal helpen om de roodheid te verbergen.
 • Breng het onderste ooglid. Voor dit doel is het noodzakelijk om een ​​flikkerende tint te gebruiken. Het hangt allemaal af van het kleurenschema dat je leuk vindt. Voor liefhebbers van zakelijke make-up parelpakken, en voor de avond moet je kiezen voor helderdere kleuren - lila, groen, bruin. Vervolgens moet u het product schaduw geven. Dezelfde procedure moet worden uitgevoerd met het bovenste ooglid.
 • Breng een lichte schaduw van oogschaduw onder de wenkbrauw aan. Het is wenselijk dat er een Shimmer was. Dit zal je ogen wijd openen.
 • Op de vouw en het beweegbare ooglid breng een schaduw donkerder aan en markeer de binnenste hoek van het licht. Om een ​​vloeiende overgang tussen tinten te krijgen, moet alles in de schaduw staan.
 • Pincetten draaien wimpers en schilderen met mascara. Als de wimpers dun en onopvallend zijn, overdrijf het dan niet met mascara. Dit zal een spin-voet effect creëren. Gebruik liever valse wimpers.

Methode 2

 • Zet op gezicht tonale middelen - foundation, concealer, corrector.
 • Markeer wenkbrauwen met een potlood, oogschaduw. U kunt de tool gebruiken die bij u past. De juiste selectie van wenkbrauwen - een van de belangrijkste componenten bij het vergroten van de incisie van het oog.
 • Breng lichte schaduwen aan op het ooglid - het kan parel, geel, zand of goud zijn. Het bewegende ooglid is het best onderscheiden brons of bruin.
 • Het bruine potlood trekt pijl iets hoger dan de groei van wimpers. Zorg ervoor dat je een beetje schaduw geeft. Het onderste ooglid moet ook brengen en schaduw geven.
 • Bulk mascara, Zoals hierboven vermeld, de ergste remedie voor Aziatische ogen, samen met zwarte olieachtige voering. Een langere of verdelende mascara zal het doen.Verf de trilhaartjes, maak ze strakker. Als dit niet genoeg voor je is, gebruik je valse wimpers. Ze mogen niet met inkt worden geverfd.
 • Markeer de lippen. Als je make-up 's avonds is, is het de moeite waard om licht rustgevende tinten te kiezen. Heldere kleuren zijn perfect voor make-up op de dag.

Methode 3

Uw aandacht wordt ook gepresenteerd als een versie van avondmake-up voor nauwe ogen. Er moet aan worden herinnerd dat een dergelijke make-up niet geschikt is voor dagelijks gebruik.

 • Bevochtig de huid. Make-up zal veel zijn, het zal zwaar zijn, wat betekent dat je huid niet gemakkelijk zal zijn.
 • Breng aan op de foundation van de huid. Verwijder alle gebreken met concealer of corrector. Poeder je gezicht om de tonale laag vast te zetten.
 • Ooglid hoogtepunt lichte schaduw. Breng donkere schaduwen op het bewegende deel aan, maar verzadigde kleuren moeten worden vermeden.
 • Het is noodzakelijk om de look te benadrukken. Om dit te doen, concentreert u zich op de buitenste hoek van het oog. Het moet een donkere, verzadigde kleur hebben.
 • Breng je ogen. De pijl moet beginnen vanuit de binnenhoek van de ogen en uitzetten naar de buitenste. Verleng de lijn buiten de buitenste ooghoeken. De lengte is afhankelijk van uw individuele voorkeuren.
 • Eyeliner moet schaduw. Maak het donkere verzadigde schaduwen. Dit maakt de look open en expressief.
 • Draai de trilharen. Verf over mascara of gebruik valse wimpers.

Weinig geheimen

 • Om het ooggedeelte visueel te vergroten, Je moet ook rouge gebruiken. Ze verfrissen je gezicht, geven het natuurlijkheid en openheid. Het is beter om natuurlijke roze of perzikkleurige tinten te gebruiken. Je kunt ook jukbeenderen benadrukken. Bronzer is hier perfect voor, het is de moeite waard om de kleur van je huid te kiezen.
 • Dikke en zwarte pijlen zijn niets voor jou. Best passende dunne en vloeiende lijn. In plaats van eyeliner kun je een potlood gebruiken. Kleur is toegestaan ​​behalve zwart. De pijl moet van de binnenhoek naar buiten worden getrokken. Om de ogen visueel te vergroten, moet de pijl tot buiten de buitenhoek worden verlengd, maar overdrijf niet. Zeer lange pijlen zullen er vulgair uitzien.
 • Als je visueel de ogen groter wilt maken, teken op de bovenste ooglidplooi. Het zal visueel opkomen en het oog zal niet langer half gesloten lijken.
 • Overtollige mascara op de wimpers zal je ogen kleiner maken. Als je de wimpers niet meer kunt maken, en je wilt het echt - gebruik dan de valse tegenhangers. Versterk je eigen ricinusolie. Wimpers zullen langer zijn.
 • Maak de boven- en onderoogleden indien mogelijk lichter. Het is bekend dat lichte tinten visueel de ogen vergroten. In dit geval maken de schaduwen precies zo'n effect.
 • Parelkleuren en potloden zijn uw belangrijkste helpers. Ze geven niet alleen je gezicht helderheid, maar ook visueel open ogen. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat Shimmer zwelling kan accentueren. Daarom is het beter om, als je oogleden licht gezwollen zijn, een paar centen langer op te geven.

In feite is een nauwe oogsnede geen probleem, want als je er de juiste make-up van maakt, kun je een prachtig en winnend beeld krijgen. Het belangrijkste - om de basisregels te onthouden, probeer het beeld niet te wegen met een overvloed aan cosmetica of meerdere lagen mascara. Alles moet met mate en mooi zijn.

Make-up voor smalle ogen - in de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses