Dag make-up

Dag make-up

Make-up is de toverstaf van veel vrouwen, die hun imago kunnen transformeren en diversifiëren. Make-up kan variëren afhankelijk van het evenement waarvoor u het doet. Onderscheid tussen dag en avond make-up, het is absoluut het tegenovergestelde. Dagelijkse make-up is een natuurlijke look, het verschilt daarin dat het meestal rustige tonen bevat. Om een ​​natuurlijke make-up van hoge kwaliteit te maken, moet u de kenmerken, de applicatietechniek en enkele geheimen van professionele make-upartiesten kennen.

Functies en voordelen

Day-make-up heeft de volgende kenmerken: het lijkt erop dat het heel eenvoudig en veelzijdig is, maar tegelijkertijd ziet zo'n make-up er erg mooi uit. Hiermee kun je je gemoedstoestand uiten, maar het ziet er niet vulgair uit. Met deze make-up kun je er altijd perfect uitzien, vooral in saaie dagen. De hoofdregel van make-up voor de dag is dat het heel interessant moet zijn, de look helder moet maken, maar tegelijkertijd relevant moet blijven.

Basismake-up is afhankelijk van het type uiterlijk dat u heeft. Tegelijkertijd is het belangrijk om de make-up te kiezen die het beste bij u past, aangezien make-up overdag de meest voorkomende vorm is. Het zijn zijn meisjes die naar het werk gaan, waar ze veel tijd doorbrengen. Bovendien moet deze make-up van hoge kwaliteit en resistent zijn. Meestal tijdens de werkdag is er absoluut geen tijd om het te repareren. Cosmetica moet bestand zijn tegen 6 tot 8 uur.

Bijzonder relevant is het principe van hoogwaardige make-up voor overdag in de zomer, omdat, door de hoge temperatuur, cosmetica met slechte samenstelling gewoon op het gezicht smelten. Ze kunnen je uiterlijk dus bederven. Daarom is het voor een natuurlijke make-up noodzakelijk om alleen producten van hoge kwaliteit te verkrijgen, en de kleuren moeten overeenkomen met uw type uiterlijk.

Voor bruine ogen een prachtig beeld van make-up overdag zal een combinatie zijn van een natuurlijke beige toonkader met lichtbeige schaduwen met lichtroze of melkachtig. Tegelijkertijd zal een pijl langs de groeirijn van wimpers er heel interessant uitzien, terwijl deze erg dun moet zijn en er niet vulgair uit moet zien. Voor het maken ervan is het beter om bruine tinten te gebruiken. Het beste van alles is dat de dagmake-up geen strikte regels zal opleveren. Ze moeten allemaal soepel zijn, en overgangen - niet erg opvallend. Dat is de reden waarom de pijlen meer schaduw geven.

Voor groene ogen het is beter om dagmake-up te gebruiken met lichtere tinten. Het wordt aanbevolen om oogleden te bedekken met witte of lichtbeige schaduwen. In de zomer kunt u perzikkleuren van schaduwen gebruiken. Het is beter als de schaduwen in de binnenhoek van het oog licht zijn, en naar de buitenhoek toe beginnen ze een beetje donkerder te worden. Hiervoor kunnen grijze tinten worden gebruikt, het is ook belangrijk om de randen goed af te werken. Ongetwijfeld is het nodig om mascara te gebruiken voor oogmake-up overdag (het kan langer worden, draaien). Het is het beste om de wimpers in één laag op te maken, zodat ze niet zoveel aandacht trekken.

Voor meisjes met blauwe ogen perfecte lichtroze schaduw. Ze drukken heel mooi de schaduw van blauwe ogen uit. U kunt ook grijze eyeliner en witte schaduwen gebruiken, terwijl de contour ook moet worden gearceerd. Voor de grijsblauwe ogen meer geschikte grijs-witte schaduwen, die ook vloeiend in elkaar zouden moeten passen. Ogen kunnen worden getekend met mooie pijlen - een zwart potlood.Ze kunnen niet alleen het bovenste, maar ook het onderste ooglid brengen. Het zal heel interessant zijn om er dun en scherp kort uit te zien.

Als u een make-up voor de dag wilt doen, is het belangrijk om de technologie van de implementatie ervan te kennen, omdat deze sterk verschilt van het soort avond make-up. Als u een bril draagt, kunt u make-up voor hun montuur ophalen. De pijlen in dezelfde kleur als de rand zien er erg interessant uit, maar deze regel werkt alleen voor saaie tonen. Dit is een zeer stijlvolle en interessante oplossing voor kantoorwerk.

Soorten dagmake-up

Elke make-up kan variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar. Zomer make-up wordt meestal uitgevoerd in warmere tinten, terwijl vaak voldoende resistente cosmetica worden gebruikt. Veel vrouwen zonnebaden in de zomer, dus hun huid wordt donkerder. Het is om deze reden dat ze proberen het koude type van deze make-up niet te gebruiken.

De volgende tinten zijn het meest geschikt voor zomermake-ups: beige, perzik, lichtbruin, melkachtig, licht olijfgroen, licht koraal en andere warme kleuren.

Voor modieuze wintermake-up gebruiken vrouwen koudere tonen. Ze geven de voorkeur aan het schilderen van lippen in roze tinten, en ook in koude perzik. De ogen van een vrouw schilderen met tinten blauw, blauw, roze, paars, wit, grijs en sommige donkere tinten. Make-upartiesten worden geadviseerd pastelkleuren te gebruiken voor make-up voor overdag. Summer make-up is een zachte en lichte make-up, het kan worden gebruikt voor een thematische fotoshoot. Om dit te doen, kunt u verschillende opties kiezen.

Het is ook noodzakelijk om het type uiterlijk te overwegen. Voor blondines is een heel lichte make-up perfect. Het beste is om de voorkeur te geven aan lichte tonale basics. Schoonheidsspecialisten raden blauwogige blondjes niet aan om heldere schaduwen te gebruiken, omdat deze combinatie er heel vreemd uit kan zien.

Experts raden aan om schaduwen te vervangen door grijze of lichtbruine oogpotloden, waarmee je een nette pijl kunt tekenen en verduisteren. Als u van schaduwen houdt, kunt u elke natuurlijke kleurtint van naaktkleuren gebruiken.

Gebruik mascara. Het is heel goed als het niet koolzwart, maar lichter is, bijvoorbeeld grijs of bruin. Wat betreft de kleur van de lippen, zacht perzik, beige en beige-roze tonen zijn perfect voor blondines. Het is raadzaam om matte lippenstift te gebruiken. Licht schijnen is ook acceptabel. Make-upartiesten raden het gebruik van bruine ogen aan met een aantal andere combinaties. Het kunnen lichtbruine en rozeachtige schaduwen van schaduwen, warme bleke koraaltinten van lippenstift of glans zijn.

Make-up voor een donkere dag zou ook functies moeten hebben. Klassieke natuurlijke make-up moet het uiterlijk malser en vrouwelijker maken. Vrouwen met donker haar en een donkere huid worden aangeraden om een ​​geschiktere foundation te gebruiken, die beter bedekt kan worden met een kruimelig poeder op een lichtere basis. Voor brunettes zijn pruimen en lichtpaarse oogschaduws een uitstekende optie voor oogmake-up. Zo'n lichte make-up kan er heel zacht uitzien, dit is een geweldige feestelijke optie.

Voor eigenaren van grote ogen is het beter om donkere, maar natuurlijke tinten te gebruiken. Brown-eyed brunettes zijn beter om gouden, roze en melkachtige schaduwen van schaduwen te verkiezen. Eigenaars van groene ogen zullen het meest blauwachtige, beige en olieachtige schaduwen van schaduwen krijgen. Als je een schoonheid bent met een ongewone combinatie van blauwe ogen en donker haar, dan zijn je perfecte bruine en grijze schaduwen. Je kunt dit soort dagelijkse make-up diversifiëren met perzikkleurige tinten. Wat lip makeup betreft, zijn brunettes beter geschikt voor koraal en roze tinten. De constante favoriet van alle brunettes is beige, matte lippenstift. Met zijn hulp kun je een heel mooie dagmake-up maken.Jukbeenderen kunnen bedekt zijn met perzik of lichtroze blozen.

Een apart soort make-up is avant-garde. Dit is een extravagante en originele make-up look waarmee je opvalt. Deze make-up is meestal 's avonds en' s nachts, maar kan overdag worden gebruikt voor een vakantie of een vergadering. Om dit te doen, past zijn dagoptie. De belangrijkste regels van avant-garde make-up - asymmetrie, lange en ongebruikelijke lijnen, de aanwezigheid van decoratieve patronen, evenals abstracte patronen. Bovendien worden meestal metallic kleuren en strass steentjes gebruikt voor een dergelijke make-up.

Om een ​​avant-garde make-up te maken, is elke glitter perfect. Dit type make-up voor overdag is natuurlijker dan make-up voor de avond. De basis is de grote pijlen op de ogen. Tegelijkertijd worden ze in de regel getekend met kleurpotloden. Kies voor oogmake-up in de avant-garde stijl voor heldere schaduwen met glitter.

Heel vaak worden er strass steentjes langs de wimperlijn aangebracht. Wimpers schilderen in de regel helderder, hiervoor worden meestal zwarte, blauwe of paarse tinten gebruikt. Lips make-up artiesten benadrukken ook avant-gardistische make-up. Meestal worden hiervoor sappige tinten en interessante lipgloss gebruikt, waardoor ze volumineuzer worden. Zo'n make-up is een kans om je fantasie te tonen en individualiteit uit te drukken. Het is perfect voor vrouwen die van experimenten houden.

Hoe cosmetica te kiezen?

Voor make-up overdag kunt u gemakkelijk cosmetica opnemen. Als u niet constant uw natuurlijke make-up wilt corrigeren, moet u weten welke soorten IPB-dagmake-up beschikbaar zijn. Dit is permanente make-up, die wordt gekenmerkt door verhoogde stabiliteit. Dit kunnen permanente make-upwenkbrauwen, ogen of lippen zijn. Hiermee vergeet u lippenstift, wenkbrauwpotlood en ogen. Hiermee kunt u de huid lang met speciale pigmenten inkleuren, terwijl het resultaat langer dan een jaar kan worden aangehouden. In sommige gevallen meer dan twee jaar.

Tatoeëren is een vlek op de huid, terwijl het er heel natuurlijk uit kan zien. Wat de wenkbrauwen betreft, in dit geval wordt elk haar getrokken. Ze kunnen zelfs niet worden verward met deze. Oogtattoo kan het effect van weelderige wimpers creëren. Met zo'n natuurlijke make-up worden alle ruimtes tussen de haartjes op de oogleden in kleine lijnen getekend - zo wordt de dikte van de wimpers toegevoegd. Met behulp van een tatoeage kun je heel lang pijlen tekenen. Als je permanente lippenstift wilt maken, dan is een tatoeage een hele goede beslissing, omdat de lippen meer verzadigd van kleur worden. In dit geval kunt u natuurlijke beige, roze en koraaltinten gebruiken. U kunt dus de vorm van de lippen aanzienlijk veranderen door ze visueel te vergroten.

Als je om welke reden dan ook niet zo'n permanente make-up wilt, kun je gewone cosmetica gebruiken. Met betrekking tot de natuurlijke make-up van de lippen, is het het beste om een ​​niet erg felle lippenstift te kiezen, maar deze hoeft niet per se heel erg licht te zijn. Het is belangrijk om niet te verzadigde tinten te gebruiken, ze moeten allemaal gedempt zijn. Perfect voor deze natuurlijke lippenstifttonen. Het is beter als ze mat zijn. Maar lichte lipgloss kan ook worden gebruikt om een ​​dag make-up te maken - het is alleen belangrijk dat de kleuren niet erg helder zijn.

Je kunt ook een lipliner gebruiken, waarmee je gemakkelijk een mooie omtrek kunt maken. Het is belangrijk dat de kleur samenvalt met een schaduw van lippenstift, anders ziet zo'n lipgloss er vulgair uit.

Als je de lippen niet wilt benadrukken, kun je ze bedekken met een doorzichtige gloss die ze visueel molliger maakt, maar het is beter om je op de ogen te concentreren.

Wat betreft cosmetica voor de ogen, in dit geval, moet je lichte schaduw oppikken. Beter als je de eyeliners opgeeft. Als ze jouw favorieten zijn in alle cosmetica, probeer dan de lijnen glad te maken en schaduw te geven. De pijlen moeten kort zijn.Het is beter als u ze afzonderlijk gebruikt, niet in combinatie met schaduwen. Tegelijkertijd moet hun rand niet erg gebogen en niet te lang zijn.

Het is belangrijk om rekening te houden met een bepaalde regel: als je je op de lippen concentreert, benadruk dan in ieder geval geen felle ogen, anders kan je make-up gewoon in de avond veranderen. Als je je lippen bedekt met een heel lichte toon, kun je de voorkeur geven aan interessantere schaduwen. En het is beter om niet monochromatische schaduwen te gebruiken, maar verschillende gelijkaardige tonen van hetzelfde kleurbereik, die vloeiend in elkaar moeten overgaan. Wat de wimpers betreft, deze moeten worden gemaakt om de look expressiever te maken, maar gebruik geen gekleurde mascara gedurende de dag, omdat dit een meer avondversie is. Het is beter om de voorkeur te geven aan bruine tinten van het karkas, omdat zo'n make-up er natuurlijker uitziet.

De dagelijkse gezichtsmake-up heeft ook bepaalde functies. Probeer een tonaal raamwerk te gebruiken met een lichte textuur, het moet niet dicht zijn en een donkere schaduw hebben. Bovendien mag de teint niet verschillen van de kleur van de nek en het decolleté. Maak geen maskereffect. Het is beter om natuurlijke warme tinten te gebruiken die het beste bij uw huidskleur passen.

Probeer lichte BB- en CC-crèmes te gebruiken, omdat ze een niet erg dichte textuur hebben en een vochtinbrengende werking hebben. Ze verstoppen de poriën niet en verspreiden zich voorzichtig over het gezicht. Kies bij voorkeur voor lichte tinten bij het kiezen van een blos. Een perfecte optie zou blozen ballen zijn, omdat ze een heel lichte laag hebben. Breng ze aan met een speciale borstel.

Hoe correct toe te passen?

Dagmake-up is vrij eenvoudig om thuis te doen. Daar zijn veel ideeën voor, het is gemakkelijk om ze in de praktijk om te zetten, maar het is belangrijk om te weten wat er in zo'n make-up zit. Het is noodzakelijk om alle ochtendprocedures uit te voeren, al dergelijke make-up wordt normaal gesproken 's morgens toegepast. Eerst moet u de huid reinigen met een speciale melk of tonic. Voor meisjes met een vette huid is het beter om de voorkeur te geven aan gel voor het wassen. Daarna is het noodzakelijk om een ​​lichte moisturizer aan te brengen en deze te laten totdat deze volledig is geabsorbeerd gedurende 10 minuten. Op een goede kwaliteit crème zal de cosmetica veel beter vallen. Dan moet je stap voor stap cosmetica aanbrengen.

Eerst moet je een goede en gelijkmatige toon van gezicht maken. Het is het beste om de foundation op klaarlichte dag te gebruiken. U kunt dus alle gebreken van het gezicht opmerken en deze onmiddellijk verwijderen. Als u onvolkomenheden opmerkt, kunt u deze verbergen met een correlezer en deze vervolgens met een laag bedekken. Probeer de meest natuurlijke tint te kiezen die het beste bij uw huidskleur past.

Als je 's morgens donkere kringen onder je ogen hebt, moet je een concealer van een roze tint aanbrengen. Al deze middelen voor het gezicht moeten in verschillende stadia worden gebruikt: ten eerste, de corrector, die puistjes en roodheid kan verbergen, vervolgens concealer om de cirkels onder de ogen te verbergen, en aan het einde - de tonale basis. Make-upcrème moet worden aangebracht met zachte massagebewegingen. Het is verdeeld over het gezicht vanuit het midden naar de zijkant. In geen geval kan niet teruggaan, anders zal de crème zich ophopen in de plooien rond de neus en de lippen.

Het beste is om een ​​spons te gebruiken voor overdag make-up, omdat het helpt om overtollige cosmetica te verwijderen door make-up meer natuurlijk te maken.

Dan moet je de wenkbrauwen vormgeven, omdat ze het uiterlijk expressiever kunnen maken en de gelaatstrekken subtieler maken. Als je grote gelaatstrekken hebt, probeer dan je wenkbrauwen breder te maken. De vorm kan worden aangepast met behulp van een speciale wenkbrauwgel op wasbasis. Als je bleke haren op de wenkbrauwen hebt, kun je ze lichtjes kleuren met een speciaal hulpmiddel, maar probeer een paar tonen aan de natuurlijke kleur van de haartjes toe te voegen, niet meer dat zulke wenkbrauwen er natuurlijk uitzien. De volgende stap is het toepassen van oogschaduw of eyeliner. Gebruik bij het kiezen van de schaduwen de regels voor het combineren van kleuren met het type uiterlijk. Het is het beste om de toon van één kleurbereik te kiezen.

Om een ​​helderdere natuurlijke make-up te maken, moet u zachte melkachtige of romige tinten gebruiken. De volgende fase - toepassen van blozen. Ze kunnen ook op de ogen worden toegepast om op interessante wijze accenten te plaatsen. Vervolgens moeten ze worden verdeeld over de jukbeenderen met een nette schuine lijn die loopt van de oren naar de lippen. Deze twee uiterste punten mogen echter niet worden behaald. Dan kun je mascara toepassen. Het wordt het best in een enkele laag aangebracht. Deze regels moeten strikt worden gevolgd, de enige manier waarop u een natuurlijke make-up krijgt.

Na al deze procedures kun je het gezicht bedekken met licht poeder, beter voor een natuurlijke make-up om brokkelige middelen te gebruiken met een eenvoudige textuur. Het laatste punt is lipkleuring. Om dit te doen, is het beter om lippenstift te gebruiken, en deze moet worden aangebracht na het aanbrengen van de eyeliner, als u besluit om het te gebruiken. Het is ook beter om in één laag aan te brengen, zodat de kleur niet te verzadigd is.

Het wordt aanbevolen om overtollige lippenstift met een servet te verwijderen om de schaduw enigszins te dempen - vooral met betrekking tot sappiger tonen.

Als je droge lippen hebt, kun je een lichte balsem gebruiken voor lippen met een delicate tint of vochtinbrengende glans. Hierna is je make-up voor de dag voorbij, kun je veilig naar je werk of naar een zakelijke bijeenkomst gaan. In dit geval ziet u er prachtig uit, maar zeer terughoudend en helemaal niet vulgair.

Make-upartiestengeheimen

Om een ​​professionele make-up te maken, moet je de techniek kennen om cosmetica toe te passen. Elke professional kan een masterclass make-up laten zien, terwijl hij een snelle maar mooie make-up maakt. Alle cosmetologists raden het gebruik van bepaalde geheimen van natuurlijke make-up aan. Hij moet heel voorzichtig zijn. Alle lijnen moeten worden getekend, maar tegelijkertijd - vloeiend.

Ze wijzen er ook op dat het geheim van perfecte natuurlijke make-up is dat wanneer het wordt gemaakt, het licht gelijkmatig over het hele gezicht moet worden verspreid. Het mag niet slechts een deel ervan beslaan.

Stylisten en make-upartiesten raden aan om kleuren te gebruiken die het beste bij uw huidtint, oog- en lipkleur passen. Probeer de kleuren van cosmetica aan te passen die een paar tonen donkerder zijn, maar niet meer. Deze regel is niet van toepassing op de foundation, deze moet exact overeenkomen met uw huidtint.

Alle make-upartiesten geloven dat je je alleen op één deel van het gezicht moet concentreren: je markeert de lippen, of je richt je op de ogen. Maar tegelijkertijd moet je proberen cosmetica toe te passen, zodat het op een afstand lijkt alsof het helemaal niet is. Maar in de buurt van alle zachte en nette lijnen moet merkbaar zijn.

Voor makeup overdag adviseren make-upartiesten alleen natuurlijke, niet erg rijke tinten te gebruiken. Je kunt een zeer interessante rokerige oogmake-up maken en schaduwen handig schaduwen maken. Het kan worden gemaakt met een combinatie van grijze en witte tinten. Hij zal helpen om zich op de ogen te concentreren en ze te markeren. Make-upartiesten adviseren u om een ​​matte toon te gebruiken om uw lippen op te maken. Volgens hen is het erg relevant in de afgelopen jaren. Matte lippenstift is het beter om naaktkleuren te kopen.

Alle make-upartiesten raden aan speciale borstels te gebruiken voor het aanbrengen van make-up voor de dag: platte borstels voor foundation, brede borstels voor poeder, evenals een oogschaduwapplicator en een dunne lippenseel. Met behulp van deze hulpmiddelen kunt u professionele make-up maken: deze laat u toe om lijnen te verenigen en ze zeer soepel en mooi te maken. Make-upartiesten raden het gebruik van alleen aanvaardbaar voor dagtoonoutput aan - bij voorkeur niet erg helder. Er moet speciale aandacht aan de rouge besteed worden: ze moeten aanwezig zijn in de dagelijkse make-up en het effect van een lichte natuurlijke blos creëren. Door deze tips te volgen, ziet u er erg mooi uit en uw make-up trekt veel enthousiaste looks aan.

beoordelingen

Bijna alle meisjes doen dag make-up, terwijl ze het advies van make-up artiesten volgen. Schoonheden slagen er zelfs in om een ​​feestelijke make-up te maken, die er tegelijkertijd heel natuurlijk uitziet. Het is perfect voor feesten en belangrijke vergaderingen. Meisjes schrijven een review van klassieke make-up beoordelingen voor overdag: het moet niet erg pakkend zijn, maar wel effectief.

De meiden schrijven ook dat ze overdag de pijlen en contouren voor de ogen en lippen proberen te vergeten. Meestal maken ze alleen vloeiende lijnen en overgangen, met uitsluitend pastelkleuren. Meisjes schrijven dat je met behulp van make-up voor de dag ook de vorm van het gezicht kunt veranderen. Eigenaars van vrouwen met een rond gezicht worden geadviseerd om hun jukbeenderen te schilderen met behulp van een natuurlijke schaduwcorrector en perzikkleurige blos om hun gezicht visueel te verkleinen.

Vrouwen geven aan dat de toon van make-up voor overdag moet worden geselecteerd, afhankelijk van de kleur van de ogen en het haar. Ze stellen ook dat het erg moeilijk is om tips te vinden over het aanbrengen van make-up en make-uptypen voor vrouwen met bruine haren. Dat is de reden waarom schoonheden adviseren (op basis van hun levenservaring) voor dit soort meisjes om make-up in bruine tinten te doen. Schaduwen moeten koffie- en melkkleuren zijn, met toevoeging van beige. Een dergelijke oogmake-up kan worden gedaan met behulp van zachte olijftinten.

Meisjes geven aan dat matte beige lippenstift er zeer voordelig uitziet. Ze zeggen allemaal dat make-up voor de dag het belangrijkste soort make-up is, omdat het wordt gezien door allerlei soorten mensen. Het is de meest langdurige en daarom moet een dergelijke make-up van zeer hoge kwaliteit en resistent zijn. Alle vrouwen besteden veel tijd en moeite aan het creëren van natuurlijke dagmake-up om onweerstaanbaar te zijn gedurende de dag.

In deze video vindt u een stapsgewijze handleiding voor het maken van een lichte dagelijkse make-up.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses