Hollywood make-up

Hollywood make-up

Iedereen is verbaasd over hoe mooie en oogverblindende actrices in Hollywood zijn. En dit is niet verrassend, want maak ze prachtige make-upartiest. Elke vrouw wil er net zo goed uitzien, wil zich een Hollywood-diva voelen, zodat mannen op haar letten. En dit kan make-up helpen. Als onderdeel van de mode-industrie, het heeft veel verschillende stijlen, waarvan de meest populaire is de zogenaamde klassieke Hollywood-make-up.

kenmerken

De regels voor klassieke make-up zijn zodanig dat er slechts één accent op het gezicht kan zijn: ofwel ogen of lippen vallen op. De eigenaardigheid van de Hollywood-make-up is de helderheid, chique, het zorgt voor een nadruk op de actieve tonen van beide. Maar het is noodzakelijk om te voldoen aan de wetten van harmonie. De functie is een stralend, glad gezicht, een gladde, schone huid, grafische ogen en gezonde, heldere lippen.

De make-upstijl van Hollywood is gebaseerd op een onberispelijke gelaatsuitdrukking. De huid krijgt speciale aandacht, deze moet glad, soepel en zonder gebreken zijn. Dit kan worden bereikt met moderne cosmetica. Het effect van het glanzende gezicht wordt gegeven door een basis die lichtreflecterende deeltjes bevat. Ze maken het gezicht glad en gelijkmatig. Scherpe kleurovergangen op de rand tussen het gezicht en de nek zijn onaanvaardbaar, ze moeten worden gladgestreken.

De make-up van Hollywood onderscheidt zich door helderheid, contrast, helderheid en expressiviteit.

Lippen, noodzakelijkerwijs beschreven, vormen in de regel een heldere lippenstift. Make-upartiesten in lip-make-up gebruiken vaak klassieke felrode lippenstift. Hollywood-make-up is niet zonder rode lippen!

Make-up op de ogen gebeurt meestal in donkere tinten. De pijlen worden duidelijk en zorgvuldig vastgehouden, met de nadruk op de natuurlijke groeirichting van de wenkbrauwen. Voor meer effect is het mogelijk valse wimpers te gebruiken. Dit geeft een expressieve uitstraling.

Wanneer u bepaalde gebreken, onregelmatigheden of, bijvoorbeeld, een donkere huid onder het onderste ooglid moet verbergen, gebruiken stylisten concealer.

Een ervaren visagist creëert altijd harmonie tussen de wenkbrauwlijn en lipcontouren.

Als de lijn van de lippen kalm is, wordt ook een rustige lijn van de wenkbrauwen ermee gecombineerd en dezelfde wenkbrauwen ondersteunen de gebogen lijn van de lippen.

Hollywood-make-up onderscheidt de dichtheid van donkere wimpers. Make-upartiesten passen langer en volumineuzere mascara toe, die ze goed verft. In de regel worden verschillende lagen aangebracht en de vorige lagen moeten drogen zodat ze de wimpers niet aan elkaar laten plakken.

routebeschrijving

"Smoky Eyes" ("rokerige ogen") - De meest voorkomende richting in de Hollywood-stijl. Deze make-up is perfect voor de rode loper, sociale evenementen en andere vieringen. Hollywoodsterren gebruiken vaak de uitdrukking "rokerige ogen", ze gebruiken bijvoorbeeld vaak make-up Reese Witherspoon en Scarlet Johanson.

Een speciale basis die wordt aangebracht voordat de hoofdmake-up wordt aangebracht, bevat reflecterende deeltjes, waardoor het gezicht stralend wordt. Make-upartiesten besteden speciale aandacht aan jukbeenderen. Dit expressieve deel van het gezicht onderscheidt zich door poederachtige donkere tonen. In de Hollywood-make-up wordt het niet geaccepteerd om blozen te gebruiken.

De ogen vormen het grootste deel van het gezicht. Ze onderscheiden opvallende eyeliner met contrasterende schaduwen. Wenkbrauwen worden gemarkeerd met een speciaal potlood, waardoor hun vorm netjes wordt.

Hollywood-stijl - Dit zijn felrode of paarse lippen. Professionals voor een groter volume fleuren ze in de hoeken van buiten op, passen de contour aan en benadrukken de uitstekende delen. Daarna wordt de lippenstift aangebracht.

In aanvulling op de "Smokey Ice", make-up artiesten gebruiken actief zwarte pijlen, die worden toegepast door een zeer contrasterende lijn. Je kunt ook een lichte tint gebruiken. Bij het kiezen van de richting "Smokey ice" bedekken de lippen zich met matte lippenstift, en in het geval dat de ogen worden geaccentueerd met dunne pijlen, kunnen ze glimmen, schijnen.

Techniek stap voor stap toepassen

Stylisten bezitten een verscheidenheid aan make-uptechnieken, waaronder een klassieke manier van aanbrengen. Hollywood-make-up - slechts een van deze technieken.

  • Voor de implementatie een onberispelijke basis is nodig. Om dit te bereiken, wordt make-up aangebracht op de huid met speciaal gereedschap, het kan een borstel of spons zijn en vervolgens gelijkmatig worden verdeeld over het gezicht.
  • Voor blozen make-up artiesten selecteren een tint die de teint benadrukt. Ze worden op het gebied van de jukbeenderen aangebracht in de richting van de haargroei tot het midden van het gezicht en de schaduw. De toon van de rouge mag niet te veel verschillen van de natuurlijke. Voor het fixeren wordt het make-uppoeder gebruikt.
  • ogen make-up artiesten benadrukken eyeliner, schaduwen van donkere kleuren of briljant. Zorg ervoor dat u de wimpers grondig aanbrengt, zowel boven als onder. Toepassing van opgezette bossen is mogelijk.

voor een groter volume voor het aanbrengen van de afwerkingsmake-up kunnen gepoederde wimpers en lippen zijn.

Make-up filmsterren uit de jaren 50

De klassieke techniek van Hollywood-make-up begint met de jaren 50 van de vorige eeuw. In die jaren is er een bloeiende kunstmake-up. Dames worden vrouwelijker, bleekheid van de huid verdwijnt op de achtergrond, lichtbruinheid wint aan populariteit.

De Hollywood-make-up uit de jaren 50 is de meest aantrekkelijke en vrouwelijke make-up ooit gemaakt. Schoonheden uit die tijd trokken de aandacht en zagen er altijd fantastisch uit. We kunnen gerust aannemen dat de Hollywood-diva Marilyn Monroe een icoon is van de stijl uit de jaren 50. In haar afbeeldingen zie je de karakteristieke kenmerken van de make-up van dat tijdperk.

Het starten van een Hollywood-make-up was nodig met een uniform verdeelde toon. Zonder een maskereffect, waarbij het gezicht grenst aan de nek en oren, moet de overgang onzichtbaar zijn. Jukbeenderen benadrukten de toepassing van blozen.

In het arsenaal van make-up artiesten verscheen toen een verscheidenheid aan middelen van decoratieve cosmetica.

Tot nu toe is mode onder de ogen van pijlen gekomen, maar toen werden ze getekend met een potlood of een eyeliner. Voor hun toepassing worden verschillende technieken gebruikt, meest gebruikelijk in de jaren 50:

  • Dit kan een dunne lijn zijn, dezelfde over de hele lengte, die de lijn van de wimpers benadrukt, terwijl deze enigszins buiten de contouren van de ogen kan gaan;
  • Een pijl die uitzet aan de buitenkant van het oog en omhoog gaat; Eindelijk een dikke lijn over de hele lengte van de pijl, terwijl deze niet verder dan de oogleden mag gaan.
  • Speciale aandacht werd besteed aan wenkbrauwen. In het arsenaal aan make-upartiesten waren wenkbrauwtinten of een cosmetisch potlood. Het donkerste deel van de toon viel op het gebogen midden, terwijl het begin van de wenkbrauw doorschijnend was. Wimpers waren dik en zwaar verzonnen. Toen kwam de overhead.
  • Voor make-up gebruikte lippen donkere tonen van rode otenkov, in vorm leken ze op een hart. Lippenstift noodzakelijkerwijs mat, zonder glans.
  • In de beeldvorming van Hollywood-sterren in de jaren 50 was het niet gebruikelijk om schaduwen op te leggen, glans, glans en verschillende parelmoereffecten in make-up toe te passen.

Vandaag is deze make-up weer in de mode.

Moderne stijl

In de moderne wereld is de klassieke Hollywood-make-up van richting veranderd. De natuurlijke schoonheid van actrices wordt gewaardeerd, hun make-up is onzichtbaar, het effect van een gezicht zonder make-up wordt gecreëerd.

Als je make-up gaat aanbrengen, moet je een gelijkmatige toon van gezicht creëren. U kunt spons of penseel gebruiken. Voor make-up lippen gebruiken visagisten de glans van delicate tonen. Sterrenhemel benadrukt ook de vage lippenstift-natuurlijke tinten. Zeer delicate accent ogen, tijdens het gebruik van de schaduw, met uitzondering van donkere contrasterende tonen.

Make-upsterren moeten stabiel zijn. Om dit te doen, gebruiken ervaren stylisten bij het tekenen van ogen een basis voordat ze schaduwen toepassen.Het moet kleurloos zijn, zodat de schaduwen, wanneer ze worden gemengd, geen geheel andere, onnodige schaduw krijgen. Het toedieningsschema: het bovenste deel van het ooglid wordt behandeld met schaduwen met behulp van een beige of zandkleurige applicator, waarna een tweede laag met een laagje wordt aangebracht. Ervaren visagisten kunnen soms hun handen gebruiken voor deze behandelde antibacteriële zeep, om de infectie niet in de ogen te brengen.

In een moderne make-up in Hollywood-stijl worden de ogen visueel van buitenaf uitgebreid. Hierdoor kan de applicator een kleine hoeveelheid schaduwen van donkere tonen toepassen: grijs, steenkool, jade, chocolade hebben de overhand. In dit geval is groot belang gehecht aan doezelen, omdat de randen van de schaduwen vervaagd moeten zijn.

Eindelijk de pijl - de basis van Hollywood-make-up. Dun en zachtjes omcirkelen de rand van de eeuw met een scherp make-up potlood of voering die elke visagist kan. Vanaf de buitenrand moet de lijn omhoog worden gebracht.

Deze make-up maakt van elke vrouw een moderne Hollywood-schoonheid!

Zie de volgende video voor meer informatie over het maken van Hollywood-make-up.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses