Hoe neus make-up te gebruiken?

Hoe neus make-up te gebruiken?

Bijna elk meisje gebruikt make-up, hij helpt ze altijd uit: wanneer je niet genoeg slaapt, moet je dringend naar een feest met vrienden rennen en moet je er geweldig uitzien, op een date, tijdens speciale evenementen. Elke moderne dame is geïnteresseerd in verschillende make-uptechnieken en volgt het advies van stylisten op. U wilt echter niet altijd "decoreren" om uzelf en degenen om u heen aangenaam te verrassen. En toch! Genoeg om een ​​paar tools bij de hand te hebben om de fouten te verbergen. Dit artikel zal gewijd zijn aan het verminderen van de neus met behulp van make-up en het benadrukken van andere voordelen van uiterlijk.

Wat is contouren?

Konturing - dit is de correctie en contouren van de vorm van het gezicht met behulp van toon, poeder en andere cosmetische producten om de gebreken te verbergen en de verdiensten te benadrukken, waardoor het "perfecte" gezicht wordt gemaakt.

Het belangrijkste is dus juist dat je nauwkeurig moet weergeven wat je nodig hebt om visueel minder te doen of te vergroten, korter (neus), langer (wenkbrauwlijn) te maken, van vorm te veranderen (neus, ogen, kin). Het spectrum is zeer divers. Contouren stelt je in staat om gebreken te verbergen, van gezicht te veranderen. Dezelfde schoonheid met verschillende make-up, gemaakt in verschillende technieken (om nog maar te zwijgen van het kapsel) zal er compleet anders uitzien. En dit is mooi, want er is een mogelijkheid om er altijd speciaal uit te zien: zachtaardig, gepassioneerd, dodelijk, lief, terwijl het natuurlijk blijft.

Vroeger werd contouren gebruikt door visagisten in films.. Feit is dat schijnwerpers het gezicht plat en eentonig maken, waardoor de acteur een levenloze pop wordt. Make-upartiesten, nadat ze met de apparatuur, kleur en gereedschappen hadden gespeeld, konden een uitweg bedenken. De basisregel is heel eenvoudig: alles wat ik onzichtbaar wil laten, moet je donker maken, en al het andere - oplichten. Dit spel van schaduw en licht stelt je in staat alle deugden te benadrukken, waardoor onontdekte nadelen blijven bestaan.

Natuurlijk is het in het begin moeilijk om een ​​"gedraaid" gezicht te maken, maar je kunt wat kennis gebruiken - tips, videohandleidingen, foto's van sterren. Een beetje oefenen - en alles zal blijken.

Functies en voordelen

Uw gezicht veranderen kan altijd gebeuren ten koste van cosmetica, waarbij plastische chirurgie wordt vermeden.. Het is ook goed dat je goede vaardigheden als make-upartiest kunt maken, idealiter je gezicht kunt "verkennen" en de meeste van je financiën kunt besparen, wat ook erg leuk is.

Maak een neus, pas de lijn van het gezicht aan of verminder de lippen - dit is mogelijk dankzij cosmetische producten die voor elk type en huidtint kunnen worden gekozen. En voor deze pijnloze "operatie" heb je slechts twee kleuren, borstels en een beetje tijd en geduld nodig. Soms is zelfs het toepassingsschema niet nodig. Als een meisje haar gezicht goed kent, begrijpt ze nadelen en voordelen, dan is de hoofdregel om het ongewenste te verduisteren, om de verdiensten te verlichten.

Contouring maakt het gezicht prominenter, interessanter en helderder. U kunt dus verschillende applicatietechnieken gebruiken en altijd op uw best zijn.

Hoe aanvragen?

Eerst moet je beslissen wat voor soort neusvormcorrectie nodig is, wat gecorrigeerd moet worden en pas dan de juiste techniek kiezen om het te doen.

Om de neus visueel te verkleinen, om het bijna popachtig te maken, moet je een donkere bronzer of toon aanbrengen op de zijdelen over de hele lengte, inclusief de neusvleugels met een middelgrote borstel met een schuine hoek, en lichte tint, toon of markeerstift op het middelste gedeelte van de neus. Het puntje van de neus zal scherper verschijnen. De breedte van de lichtlijn hangt af van hoe breed de neus zou moeten zijn. Het experiment is niet geannuleerd, maar om bedorven make-up te voorkomen, moet je zorgvuldig alle grenzen overschaduwen, dan is alles perfect.

De tip lichtjes in de schaduw stellen, je kunt een beetje vergroot de lengte van de neus. Neusreductie zal voor de hand liggen. Het belangrijkste is om alles te verduisteren om de toon soepel en zonder puistjes te corrigeren. Deze techniek is ook geschikt om de "aardappel" te veranderen,. Overdrijf het gewoon niet, en dan op het eerste gezicht een donkere plek "groeien" die de hele make-up kan bederven. Op zo'n eenvoudige manier kun je de stompe neus verkleinen.

Als de lengte helemaal niet past, dan visueel verlaag de lange neus zal een vergelijkbare applicatietechniek helpen. Allereerst moet je een lijn vasthouden met licht poeder of met een markeerstift in het midden. We omlijsten de lichtlijn met een donkere basis, waarbij voorzichtig licht poeder in de contour wordt ingesloten, tot aan de punt. Het belangrijkste is om een ​​donkere horizontale lijn te tekenen vanaf de neusvleugels, waardoor de punt helder blijft, waardoor de neus langzamer wordt. Na een beetje schaduw en nogmaals licht poeder in het midden, waarbij een mooie neus de aandacht krijgt.

Makkelijk in te halen en met scheve neus. Na het aanbrengen van een verstevigend middel dat de huid van het gezicht corrigeert, moet een donkere tint poeder of bronzer op de kleine bult worden aangebracht. Het zal onregelmatigheden verbergen, wat een zachtere vorm zal geven. En op de vleugels van de neus en de punt moet je een lichte basis plaatsen, die alle voordelen gunstig zal benadrukken. De laatste shtikh is altijd doezelen. Elegante tuit klaar voor gebruik!

Contouren van hulp zelfs repareren gewonde neuszonder toevlucht te nemen tot pijnlijke chirurgische ingrepen. Hiervoor moet u een vloeiende lichtlijn in het midden houden ten opzichte van de verticaal van het hele vlak. Voor een duidelijkere aanpak moet u de pen of liniaal precies recht houden. Convexe delen (trauma, kromming) verdonkeren de make-up. Visueel zal er een vermindering van het septum zijn. Zoals altijd voorzichtig en voorzichtig schaduw. Dezelfde techniek helpt bij het afstellen van afzonderlijke onderdelen, bijvoorbeeld te brede vleugels of scheidingswanden.

U hoeft echter niet te veel op te fleuren, of u kunt eindigen met een vernauwde "snavel" of onevenredige "groente" op uw gezicht.

Een ander belangrijk punt is om dezelfde paletten te gebruiken als op andere delen van het gezicht. Anders is de neus misschien de helderste plek in alle make-up.

Hoe cosmetica te kiezen?

Besparingen - niet de kwaliteit die u wilt toepassen op cosmetica. Allereerst moeten de fondsen van hoge kwaliteit zijn en, overigens, niet per se duur. Wanneer u een toongereedschap voor de contour aanbrengt, is het belangrijk dat deze niet flikkert, maar mat. Voor contouren hebt u 3 gereedschappen nodig - voor de basis, voor de flare en contour. Het belangrijkste is dat de tinten passen bij het huidtype, je hoeft niet de lichtste tint of de donkerste te kiezen, en gaat tot het uiterste. Het is voldoende om 1-2 tonen lichter / donkerder te hebben dan een geschikte optie, waarmee u een brede neus of grote vleugels gemakkelijk kunt verbergen.

Make-upartiesten wordt geadviseerd om tinten met rood en oranje te vermijden, u kunt het hele doordachte beeld bederven.

Je kunt experimenteren met de basis, een poeder, toon of markeerstift kiezen. Ze verschillen in textuur en applicatiemethode. Voor sculpturale make-up is het beter om een ​​droge basis te kiezen. Het is mobieler in het gezicht, het is gemakkelijk om ermee te werken en de grenzen te corrigeren. Voor de foundation kunt u een romige toon gebruiken, die het aanbrengen en gladstrijken van de huid zal vergemakkelijken.

Voor make-up voor de dag Het is beter om een ​​licht, licht poeder te kiezen, dat een dunne neus perfect "maakt". De markeerstift mag niet te glanst zijn, met heldere en grote "parels". Ook worden make-upartiesten geadviseerd om een ​​markeerstift te gebruiken die in staat is om probleemgebieden te "verwijderen". De textuur is dichter dan die van poeder, dus je moet zorgvuldig de voordelen van je gezicht benadrukken. Het is beter om tinten te gebruiken die iets lichter zijn dan de basishuid, wat een natuurlijke en hoge prijs zal opleveren.

Make-upartiesten adviseren om grijze en te lichte tinten te vermijden.. Bronzer wordt gebruikt om de lengte te verkorten of, omgekeerd, visueel te verlengen.Het is noodzakelijk om onnodige oranje deeltjes te vermijden, en ga naar de nobele bruin, met behulp van tinten koeler. Je kunt experimenteren met kleuren, paletten, textuur, het belangrijkste, niet in de avond van de première. En het is beter om alle gereedschappen op een aparte plaats te controleren, om de make-up niet te bederven.

Er zijn veel merken in de cosmeticamarkt met een degelijke kwaliteit. MAC en Hills bieden bijvoorbeeld een breed scala aan cosmetica - van pallets tot individuele cosmetica. Een merk Divage, Bell of Vivienne Sabo kunnen een budgetoptie aanbieden zonder kwaliteit te verliezen. Over het algemeen kunt u kiezen voor elke smaak en portemonnee.

De basisregel van contouren is doezelen.. Daarom wordt de borstel een integraal onderdeel van de make-up. Het is beter om ze te kiezen uit natuurlijke vezels, die alle "bultjes" in de make-up zacht en zachtjes gladstrijken. Maar geschikt als professionele borstel en synthetische vezels.

Voor het contouren van de neus hebt u slechts een paar borstels nodig: met een schuine snede, een ronde borstel, voor het aanbrengen van markeerstift en verblinding en een dunne borstel om de randen te markeren en te mengen.

Make-upartiestengeheimen

Om de neus te markeren, wordt visagisten aanbevolen om zich op andere delen van het gezicht te concentreren.: heldere ogen (je kunt er mooi uitzien op weelderige wimpers, mooie lijn van eyeliner, heldere schaduwen), perfecte wenkbrauwen (belangrijker nog, overdrijf het niet met vorm), en eigenaars van hoge en aristocratische jukbeenderen kunnen van deze voordelen profiteren. En als je echt niets wilt, kun je experimenteren met lipmake-up (nogmaals, klassieke rode lippen gaan naar elk meisje en de juiste kleur maakt de make-up relevant in elke situatie).

Haar met pony helpt om de neus in lijn te brengen met een oplichter, waarbij met voordeel de vorm van het gezicht of de lippen wordt benadrukt. Nogmaals, het ding is in accenten die op het gezicht kunnen worden geplaatst, het toevoegen van pikantheid en expressiviteit.

De situatie met een brede neus kan zo open mogelijk zijn. Natuurlijke en lichte make-up zullen dit beeld aanvullen. Het is niet nodig om donkere vlekken (schaduwen, bronzer) te plaatsen, het zal de situatie alleen maar erger maken. Zachte en zachte kleuren maken alle lijnen vloeiender en maken het vrouwelijker en aangenamer.

Shades moeten worden toegepast op basis van huidtype.: voor een licht huidtype is het beter om tinten zo koud mogelijk aan te brengen, bijna wit; voor meisjes van wie het huidtype geschikt is voor een lichte kleur of een geleiachtige tint van lichtbruine highlights, maar voor donkere huidtypes kunt u veilig donkere kleuren kiezen.

En het belangrijkste waar alle visagisten niet over praten, is de lijnen uitlijnen. Alle randen op de neus moeten glad zijn en zacht in elkaar overgaan. Dan zal de make-up maximaal natuurlijk en fris zijn.

We moeten onthouden over de basistips en alles zal blijken. Een beetje oefening, geduld en kracht geven het gezicht een perfecte gladheid en alle gebreken worden verborgen.

Videolessen: hoe u een juiste neus maakt.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses