Bruiloft make-up voor moeder bruiden of groomsmen

Bruiloft make-up voor moeder bruiden of groomsmen

Een huwelijksfeest is een van de belangrijkste en meest opwindende momenten in het leven van elk gezin. De focus ligt niet alleen bij de pasgetrouwden, maar ook bij de ouders van de pasgetrouwden. Mensen zeggen: "Als je naar je moeder kijkt, zul je de bruid in de toekomst herkennen." Moeders bij de bruiloft van hun kinderen moeten het uiterlijk hebben om de onberispelijkheid van de pasgetrouwden aan te vullen. In het huwelijksbeeld van de moeder is absoluut alles belangrijk: make-up, kapsel, stijl van kleden. Tijdens dit evenement hebben moeders de meest controversiële gevoelens, dus de make-up op de bruiloft voor de moeder is van het grootste belang - hij moet de trieste emoties, mogelijke vermoeidheid vakkundig verbergen en op voordelige wijze het gevoel van vreugde benadrukken.

Bij de voorbereiding op de bruiloft dient de moeder van de bruid bij voorkeur met haar dochter alle nuances van haar imago te bespreken. De bruid is de belangrijkste heldin van het feest, zij zal je vertellen hoe zij het ideale beeld van de moeder ziet. Masters of wedding make-up beschouwen de optimale keuze van een algemene make-up artiest door moeder en dochterdie, rekening houdend met de leeftijd en de positie van de vrouw, een stijl zullen doorstaan, waarbij de nadruk wordt gelegd op de nabijheid van verwantschapsrelaties.

Moederbruidegom zou hun imago met zijn zoon moeten bespreken. Zelfs als hij niets kan voorstellen, zal hij blij zijn dat zijn moeder klaar is om naar zijn mening te luisteren.

kenmerken

Omdat met de leeftijd de huid wordt aangepast, droogheid en ongezond uiterlijk krijgt, is het wenselijk om het voor te bereiden op een dergelijke cruciale gebeurtenis, waarbij aandacht wordt besteed aan huidvoeding (vooral in de winter) en hydratatie (in de zomer). Goede hulp hiervoor zijn leeftijd voedende crèmes en maskers.

Met uw eigen handen, is het onwaarschijnlijk dat moeders zelf kwaliteits make-up doen: de opwinding die op dit moment natuurlijk is, zal niet toelaten dat make-uplijnen plat en netjes liggen. Het is beter om professionele hulp in te schakelen.

Make-upmoeders moeten de emotionele spatten van deze dag doorstaan, wanneer tranen van vreugde en verdriet klaarstaan ​​om de tweede poging van de visagist elke seconde te verpesten.

Aanbevelingen voor het perfecte beeld van moeder:

  • de kleurenschaal van cosmetica moet worden gekozen in overeenstemming met de kleur van haar, huid, ogen, kleding; de voorkeur is beter om ingetogen klassieke tonen te geven;
  • Je moet op de seizoensgebonden kenmerken van make-up letten: breng bij warm weer een minimale hoeveelheid cosmetica aan, zodat ze zich niet verspreiden;
  • het is noodzakelijk om speciale aandacht te besteden aan de keuze van het tonale raamwerk, de beste optie is tonale mousse;
  • eyeliner en schaduwen van donkere tonen worden alleen gebruikt voor de buitenste ooghoeken;
  • breng mascara van klassieke zwarte kleur aan, schilder alleen de bovenste wimpers;
  • make-up moet waterbestendig zijn;
  • Het is belangrijk om niet te vergeten aandacht te schenken aan de wenkbrauwen.

Volgens de traditionele wetten van klassieke make-up ligt de nadruk op de lippen of de ogen. In geen geval mag de make-up van de moeder niet fonkelend helder zijn, omdat de bruid er op zo'n achtergrond grijs en onopvallend kan uitzien.

Combinaties van grijstinten en lippenstift van delicate pasteltinten worden beschouwd als win-win; make-up ogen zonder schaduwen toe te passen alleen met behulp van eyeliner en mascara in combinatie met felrode lippenstift; heldere kastanjebruine lippenstift wordt aanbevolen voor gebruik in pastel-beige tinten.

Het is onwenselijk om parel-decoratieve middelen te gebruiken van violette en lila bloemen.

Wat te zoeken?

Als je zelf nog make-up moet doen, moet je beginnen met het egaliseren van de teint, omdat veranderingen in de leeftijd kunnen leiden tot het optreden van ongewenste pigmentatie van de huid, rimpels. Als de kleurcrème geen donkere vlekken verbergt, kunnen ze worden aangebracht onder de funderingscorrector. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven.Met name zorgvuldig bestudeerd het gebied in de buurt van de ogen en in de buurt van de hoeken van de lippen. Bij het kiezen van een foundation zou je de voorkeur moeten geven aan warme tonen, omdat koude tinten nog meer de nadruk leggen op rimpels. Het is noodzakelijk om heel voorzichtig te zijn bij het verdelen van de foundation over het gezicht en deze toe te passen in een goed verlichte ruimte.

Wanneer make-up ogen genoeg om het oog openheid en duidelijkheid te geven. Het is belangrijk om de gebreken te verbergen: til de verlaagde hoeken van de ogen op en hangende oogleden, verwijder rimpels, geef de ogen een mooie vorm. Het wordt aanbevolen om natuurlijke kleuren te gebruiken in plaats van kleuren. Het is wenselijk dat ze in hetzelfde kleurenpalet zitten, bijvoorbeeld van lichtbeige naar donkerbruin. Om de hoeken van de ogen op te heffen, moet u donkere schaduwen op de buitenste hoeken aanbrengen en deze in de richting van de wenkbrauwen verduisteren om lichte schaduwen op het oppervlak van het binnenste ooglid aan te brengen. Als u een vloeiende overgang tussen kleuren met een dichte borstel wilt maken, maakt u een veer op de rand van kleuren. Potlood is ook wenselijk om te verduisteren. Teken hiervoor pijlen met een potlood en borstel het vervolgens met een penseel met schaduwen. Dit maakt de ogen mysterieus en expressief. Om het hangende ooglid optisch op te heffen, hebt u een zacht bruin potlood nodig om een ​​lijn te tekenen waar er een vouw zou moeten zijn, en schaduw het vervolgens met een beweging van onder naar boven. De dichtheid van de inkttoepassing hangt af van de voorkeuren van vrouwen.

Let goed op de wenkbrauwen. Als ze heel helder en zeldzaam zijn, kun je een toevlucht nemen tot tatoeage. Het is toegestaan ​​om uw wenkbrauwen in zwarte kleur te verven alleen voor het branden van brunettes. Betere pasvorm donkerbruine of grijszwarte schaduw. Wanneer u de wenkbrauwen met een potlood verft, moeten de lijnen die eruit zien als haren vanaf het buitenste deel van de wenkbrauw naar de rand worden verplaatst. Breng vervolgens de wenkbrauwborstel licht aan.

Wanneer lip-make-up speciale aandacht moet besteden aan de contouren. Het potlood voor de contour moet uit hetzelfde kleurenpalet bestaan ​​als lippenstift, maar donkerder met 1-2 tonen. Het heeft de voorkeur om kleuren te kiezen die dichtbij natuurlijk zijn.

Het belangrijkste in make-up is dat de vrouw zelf haar leuk zou vinden, ze zou natuurlijk moeten aanvoelen. Make-up moeders pasgetrouwden moeten verjongende en rustig feestelijk zijn.

Combinatie met outfit

Het is heel belangrijk dat de make-up harmonieus wordt gecombineerd met de outfit. Als de jurk van de moeder kort is, net boven de knie, wordt de make-up zo natuurlijk mogelijk gemaakt met de minste hoeveelheid decoratieve cosmetica. Dit geeft het beeld frisheid en jeugdigheid.

Met een lange jurk kun je een kleine hoeveelheid glitter, tonale basis toevoegen en eyeliner en lippen maken.

Elegante retro-jurk ziet er goed uit in combinatie met een delicate teint, duidelijk gebogen pijlen en zachte wimpers.

Bruiloft - een evenement dat je je leven lang herinnert. Om je voor te bereiden moet je de volledige verantwoordelijkheid dragen. Kleine dingen in dit feest gebeuren niet. Natuurlijk, dat de belangrijkste bruid en bruidegom op de bruiloft, maar ook ouders op de top moeten staan. Make-up moeders pasgetrouwden - een van de belangrijke componenten van deze kleurrijke gebeurtenis.

Lees meer over de bruidsmake-up voor de moeder van de bruid, zie het volgende

video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses