Bruiloft make-up voor het bruidsmeisje

Bruiloft make-up voor het bruidsmeisje

Bruiloft wordt beschouwd als een van de meest plechtige gebeurtenissen in het leven, waar iedereen er mooi en prachtig uit moet zien. Natuurlijk is de bruid het hoofdpersonage tijdens deze feestdag, maar de belangrijke rol wordt aan de getuige gegeven. Ze staat voortdurend in het middelpunt van de belangstelling, neemt deel aan wedstrijden en entertaint gasten, daarom moet haar imago voortreffelijk zijn. Om het bruidsmeisje een harmonieuze aanvulling op de stijl te geven en er onweerstaanbaar uit te zien, moet je eerst nadenken over alle details, inclusief het ontwerp van haar make-up.

Bruidsmake-up voor een bruidsmeisje moet superduurzaam zijn en niet alleen overdag, maar 's avonds behouden blijven. In de regel is het niet anders dan de traditionele MikeCap. Vandaag de dag, de meerderheid van de pas getrouwden liever een feest te doen in een schaduw, wanneer de bruiloftskledij van alle getuigen van de vakantie van dezelfde kleur. Daarom is de avondmake-up van haar vrienden dienovereenkomstig gekozen, waarbij meisjes een natuurlijke uitstraling moeten hebben.

Brute make-up is in dit geval niet geschikt.

Basisregels

Om het feestelijke imago van de vriendin perfect te maken, moet je speciale aandacht besteden aan het gezicht, het een natuurlijke glans geven en zelfs een kleur geven. In de bruiloft make-up kan geen fouten maken. Hiervoor worden alle zichtbare huiddefecten gemaskeerd. Voor de make-up moet het meisje de nek en het gezicht grondig reinigen met lotion, gezichtspeeling of melk. Wanneer de huid wordt bevochtigd en gereinigd, wordt er een laagje dagcrème op aangebracht.

Na het voltooien van de voorbereidende fase, kunt u veilig beginnen met het tonale kader te gebruiken. De crème wordt geselecteerd in lichte tinten en is gelijkmatig verdeeld over het hele gezicht, met uitzondering van het gebied rond de ogen. Opgemerkt moet worden dat de schaduwen uitsluitend worden aangebracht op droge, niet-vette oogleden, anders kan de make-up verslechteren en lekken. Als de viering is gepland voor de dag, kunnen de schaduwen van donkere tonen niet worden gebruikt en wat betreft de avondlook, is het de moeite waard om de juiste stijl te kiezen.

Heldere schaduwen zijn perfect voor een trouwfotoshoot, maar bij kunstlicht zijn ze onzichtbaar, dus met deze nuance moet rekening worden gehouden.

De schaduw van de schaduwen van de getuige kan zijn eigen schaduw kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Blauwogige vrouwen van het schone geslacht zijn goed in staat contrasterende kleuren: geel, oranje, chocolade. Voor meisjes met een grijze iris, is het het beste om paarse of blauwe schaduwen te gebruiken. Een belangrijke rol in het ontwerp van make-up en mascaraspellen. Het wordt aanbevolen om waterdichte producten te gebruiken, deze houden beter vast en verkruimelen niet.

Daarnaast moet blozen aanwezig zijn in de feestelijke look, waardoor het mogelijk is om de jukbeenderen extra te benadrukken en te benadrukken. Ze worden geselecteerd op huidskleur. Het kan terracotta of roze tinten van blos zijn. De bruiloft duurt een paar uur en op het festival is er naast entertainment ook vaak champagne te drinken, dus het is ook aan te raden om permanente cosmetica voor lippen te gebruiken. Om de lippen er mooi uit te laten zien, worden ze eerst geïsoleerd met een contourpotlood en alleen dan worden ze geverfd met lippenstift.

stijlen

Bruidsmeisje zijn is een enorme verantwoordelijkheid. Daarom moeten de voorbereidende activiteiten en de make-upkeuze serieus worden genomen. Tegenwoordig is er bij het ontwerp van het plechtige beeld een enorme keuze aan stijlen, waaronder speciale aandacht verdient:

  • Het beeld is naakt. Cosmetica applicatie is minimaal. In deze richting ligt de nadruk op natuurlijke schoonheid.De taak van visagisten is om het effect van een schoon gezicht te behouden, waarbij alle zichtbare gebreken worden gemaskeerd en alleen natuurlijke tinten worden toegepast. Heldere kleuren in deze stijl zijn onaanvaardbaar.
  • Retro-look. Make-up in dit ontwerp valt op door zijn diversiteit. De gebreken en vlekken van de huid worden vakkundig verborgen met behulp van speciale cosmetica. Als resultaat ziet het gezicht er perfect uit en zorgt het juiste spel van schaduwen en licht ervoor dat het gezicht van het meisje helder en expressief wordt. In de regel passen specialisten een markeerstift en bronzer toe om make-up toe te passen.
  • Rokerige ogen kijken. Het wordt gekenmerkt door meer ronde dramatische vormen, waarin de ogen vooral door pijlen worden onderscheiden. De vorm van de wenkbrauwen is correct en duidelijk, en de ogen worden mysterieus en expressief. Dankzij deze make-up ziet de vriend van de bruid er plechtig uit, maar steekt hij tegelijkertijd niet te veel af tegen de achtergrond van het hoofdpersonage van de vakantie. Make-up moet de voorkeur hebben groene, gouden en lavendel tinten.

Natuurlijk zijn het beeld van de bruid en haar getuigen direct afhankelijk van de algemene setting van het feest, maar als je een make-upstijl kiest, moet je bepaalde tips volgen:

  • Het wordt niet aanbevolen om cosmetica in toon te zetten bij de outfit, anders zullen het beeld en de jurk samenvloeien.
  • Het bruidsmeisje zou niet mooier moeten zijn dan haarzelf en een betere make-up hebben.
  • Overdag moet u kiezen voor briljante en lichte tinten en 's avonds kunt u make-up aanbrengen in donkere tinten.

De afbeelding wordt geselecteerd afhankelijk van het type skin.

Beeldopties

Op de bruiloft herinnert iedereen zich, inclusief de getuigen van de vakantie. Dat is precies waarom de vriend van de bruid een prachtige uitstraling zou moeten hebben. Hiervoor zijn er veel opties voor het toepassen van cosmetica. Afhankelijk van de keuze van de stylistiek, moet je eerst en vooral de huid grondig reinigen en hydrateren, dan een speciale oplichtende concealer aanbrengen op het gebied rond de ogen en gezicht-tonale crème op het gezicht zelf.

Nadat de toon van het gezicht is uitgelijnd, is het werk met de ogen en wenkbrauwen noodzakelijk. De vorm moet perfect zijn, dus trekken ze eruit. Om de wenkbrauwen expressiviteit te geven, is het aan te raden om ze extra te kleuren met behulp van donkere schaduwen of een potlood. In dit geval moeten alle streken zeker in de schaduw staan, maar de contour niet wazig maken.

Wanneer wenkbrauwen een duidelijke lijn hebben gekregen, is de volgende taak het ontwerpen van de ogen. Allereerst worden er schaduwen op de oogleden aangebracht, vervolgens worden pijlen en eyeliners gemaakt. Het is erg belangrijk dat ze schuin worden getekend. De hoeken van de ogen worden het beste gedimd met blauwe schaduwen, lichtjes in de schaduw, terwijl een duidelijke rand in het midden wordt gelaten. Vervolgens worden onder de wenkbrauw lichte schaduwen aangebracht en gedoofd op het ooglid. Om een ​​briljante overloop te krijgen, wordt het aanbevolen om tinten zijdeachtige tinten te gebruiken. We moeten de binnenhoeken van het oog niet vergeten, ze zijn geverfd met wit potlood.

Voor het ontwerp van de afbeelding kan worden gebruikt als valse wimpers, en make-up hun eigen. Valse wimpers plakken niet onmiddellijk, deze procedure wordt uitgevoerd aan het einde van de make-up. Gebruik een rouge om het gezicht er fris uit te laten zien. Als het meisje de eigenaar is van een rond gezicht, moet ze haar jukbeenderen donker maken en een visueel ovaal maken. Blozen aangebracht met twee borstels - een klein en een groot pluizig. De eerste laag make-up is bedekt met een kleine borstel langs de jukbeenderen en goed, alle lijnen zijn gearceerd met een grote borstel.

Wat betreft de lippenstift, in dit geval is de bordeauxrode of honingkleurige kleur ideaal. Lippen, geschilderd in een dergelijk kleurenschema, passen harmonieus in elk beeld. Lip make-up is het waard om correct te doen en rekening te houden met twee hoofdpunten. Allereerst moet lipstick elegant zijn en natuurlijk aanhoudend. Het is belangrijk dat de kleur van de lippen niet in tegenspraak is met de kleur van de jurk. Wat betreft de textuur van lippenstift, het kan elk zijn, hoewel het het beste is om glanzende opties te kiezen.

Eerste getekende lipcontour. De lijn wordt op een zodanige manier getekend dat een natuurlijke beroerte wordt verkregen.Indien nodig kan de natuurlijke contour van de lippen enigszins worden uitgezet, maar dit geldt niet voor het midden van de bovenlip en de hoeken. Vervolgens wordt lippenstift aangebracht, het wordt aanbevolen om het te mengen met een glanzende glans en de lippen een mysterieuze uitstraling te geven. Aan het einde van de make-up worden wimpers geverfd of gelijmd.

In de volgende video presenteert Max Factor een frisse en eenvoudige make-up voor een bruidsmeisje.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses