Make-up onder de turquoise jurk

Make-up onder de turquoise jurk

Het is altijd leuk voor een meisje om een ​​turquoise jurk te dragen, deze kleur is een lust voor het oog en kan niet alleen mooie vrijetijdskleding worden, maar ook een fatsoenlijke avondjurk of bijvoorbeeld een jurk voor een afstudeerfeest. En als het juist is om een ​​make-up voor zo'n jurk te kiezen, dan is dit een ideale toevoeging aan de afbeelding.

Over modetrends

 • Voor de turquoise tinten van de schaduwen, die trouwens vandaag in een trend is, kan een dunne pijl over het bovenste ooglid of een kleine hoeveelheid schaduwen vanaf de buitenkant van het ooglid een spectaculair accent worden.
 • Fashionist met bruine ogen of groenoog Moet een tint turkoois kiezen, vergelijkbaar met smaragdgroen. Een brunette met bruine ogen met een koele kleur of een blondine met blauwe ogen moet koele blauwachtige tonen gebruiken voor make-up.
 • Zeer trendy vandaag om make-up te gebruiken blauwe en zwarte pijlen. De opties zijn anders: iemand houdt van een dubbele pijl op het bovenste ooglid en iemand geeft de voorkeur aan een zwarte pijl boven en turkoois of met een blauwe tint op het onderste ooglid.
 • Het turkoois is perfecte kleurensering, paarse tonen, denim. Maar elk afzonderlijk geval omvat een zorgvuldige selectie van kleuren, zodat de jurk wordt aangevuld met zachte en vloeiende tinten en niet met ze kan concurreren.
 • Chique avondmake-up naar de turquoise jurk - in goudtinten. De combinatie van goud en turkoois of blauw wordt altijd geassocieerd met luxe en rijkdom. Een make-up in deze stijl wordt echter alleen aanbevolen voor vrouwen van het schone geslacht van het warme kleurtype.
 • Zilver heeft de voorkeur. Dit is natuurlijk geen luxe van goud, maar het ziet er ook heel elegant uit en trekt de aandacht. Een uitstekende make-upkeuze voor een turquoise outfit zijn de andere pijlen in het bovenste ooglid - één goud en één zilver.
 • Turquoise outfit perfect in harmonie met make-up, gemaakt in de stijl van "naakt". Zijn kalme tonen zullen een helder en rijk turkoois kunnen opfrissen. Dit is een uitstekende aanvulling op het beeld en tegelijkertijd blijft de outfit niet in de schaduw van lichte make-up.
 • Overdag make-up voor turquoise jurk Het ziet er beter uit met matte tonen, en in de avond is het beter om sprankelende schaduwen te gebruiken. Door de neutrale make-up op de ogen past de focus op de lippen. Modieuze vandaag matte lipstick van donkere toon is een uitstekende combinatie voor turkoois. Kies uit wijn, pruim en paarse tonen. Maar de klassieker in rood of wortelkleur is ook geschikt, die ook harmonieert met turkoois.

Correcte schaduwselectie

Het is belangrijk om de juiste schaduwen te kiezen, zodat het accent in alle make-up op de ogen wordt gericht. Schaduwen in bruinachtige en beige tinten zijn goed voor dagelijks gebruik. Je kunt kiezen voor de ogen en sappige turquoise kleur, de toon is hetzelfde als de jurk.

De make-up voor de avond aan de zijkant van turkoois is het meest aantrekkelijk in goud- en zilvertinten. Hoewel er meisjes zijn die andere kleuren prefereren - zalm- en koraaltinten. Voor liefhebbers van contrasten is de paarse gamma een geschikte keuze.

pommade

Als de make-up van een meisje de schoonheid van de ogen moet benadrukken, moet de lipstick zo zacht en neutraal mogelijk worden geselecteerd, bijvoorbeeld beige. Lippen met een transparante glans zien er ook heel harmonieus uit.

Anders, wanneer de make-up van het oog is gemaakt in rustgevende tonen, lippenstift in een turquoise jurk, kies dan voor een rijke en rijke toon. De schaduw van pruim of wijn zal het doen, de klassieke rode tonen zijn niet overbodig.

Stapsgewijze acties

Door de turquoise kant om een ​​fatsoenlijke make-up te maken kunnen verschillende opties zijn. Er is een schema voor de implementatie ervan, dat drie turquoise tinten gebruikt:

 • licht turkoois;
 • middentoon turquoise;
 • donker turkoois.

In termen van verzadiging, kunnen overlappende tinten compleet verschillend zijn, dit zal grotendeels afhangen van welk tijdstip van de dag dat de make-up van de turquoise jurk wordt uitgevoerd.

Om te werken, moet u drie speciale borstels in voorraad hebben:

 • in de vorm van een conventionele applicator;
 • borstel die zal mengen;
 • fijne borstel voor het richten van duidelijke lijnen.

Acties moeten in de volgende volgorde worden uitgevoerd:

 • lichte schaduwen onder de wenkbrauwen leggen en ze laten vervagen;
 • halfschaduw Teken de "liggende" letter "V" boven het bewegende deel van het ooglid en beweeg de buitenste hoek iets naar boven en verder van de brug van de neus. Zo wordt het effect van het vergroten van ogen en oogleden bereikt;
 • donkerste toon breng aan op het gebied van het bewegende ooglid en teken dan een duidelijke lijn bij de wortels van de wimpers van het bovenste ooglid;
 • abrupte overgangen mixverplaats de borstel naar het bovenste buitenste deel van het ooglid;
 • voor het onderste ooglid en voor de binnenste oogleden, gebruik licht zilver of glinsterende witte schaduwen. Ze moeten heel weinig worden genomen en zeer zorgvuldig worden toegepast;
 • lippenstift voor een bepaalde make-up moet worden geselecteerd uit natuurlijke tonen in overeenstemming met het huidtype van het meisje: perzikkleurige, bruinachtige of lichtroze tinten. Corresponderen met haar toon moet en blozen. In dit geval krijgt make-up de meeste harmonie.

Andere variaties zijn opmerkelijk:

 1. Vrouw in turquoise jurk Het is gemakkelijk in staat om een ​​fatale schoonheid te worden als haar make-up en manicure in zwarte tinten worden uitgevoerd. Dit kan worden verkregen met behulp van een carbon schaduw met een rijke consistentie, evenals alle soorten grijze tinten. Het belangrijkste is om de kenmerken van de structuur van het gezicht van een vrouw niet te vergeten, omdat je bijvoorbeeld geen kleine ogen moet traceren in frames gemaakt van zwarte pijlen.
 2. Je kunt veilig gebruiken om make-up te maken in zilvertinten. Ze worden toegepast als een contour of als een coating van de hoeken van de oogleden. Lichte en glinsterende zilvertonen kunnen worden aangebracht op het buitenste deel van het ooglid en onder de wenkbrauw - zodat het uiterlijk van het meisje frisheid en openheid krijgt.
 3. Beige bruin is het meest geschikt voor het creëren van een onschuldig romantisch beeld van een vrouw in een turquoise jurk, maar ook voor een meer lome en zelfs seksuele uitstraling. Naakte make-up met natuurlijke tinten maakt een vrouw onweerstaanbaar in het dagelijks leven. Een donkere toon in dit geval kan worden gebruikt om de lijn langs de groei van cilia te trekken, het zal de uitstraling van expressiviteit geven. Bruine ogen kunnen alle varianten van bruine tinten kiezen, maar niet die die rood kunnen worden genoemd.
 4. Combineer altijd turquoise en paars, maar vergeet niet dat hij het vermogen heeft om je te concentreren op je vermoeidheid. Dus het is beter om alles van tevoren te voorzien - en de basis onder de make-up en toon.
 5. Geef geen groene tonen op in make-up voor turquoise outfit, echter, onder dergelijke omstandigheden, moet je uiterst voorzichtig zijn. Het feit is dat een make-up in groene tinten alleen geschikt zou zijn als de turquoise kleur op de jurk groen is.

Maar hier kun je experimenteren - misschien een make-up in groene tinten past bij de groene of bruine ogen van een vrouw. Het is beter om een ​​groene tint voor make-up verkoudheid te kiezen, maar voor een donker gezicht in een turquoise jurk is het geschikt warm - alles is heel individueel en vereist experimenten.

Belangrijke nuances

Men gelooft dat de combinatie van roze make-up met een turquoise outfit een te lichtzinnig beeld zal creëren, maar in dit geval is het de moeite waard om te experimenteren - misschien zal deze combinatie er bij sommige vrouwen behoorlijk harmonisch en effectief uitzien.

In de klassieke versie wordt het aanbevolen om blauwe en blauwe tinten te gebruiken, waarbij er een klein vleugje turquoise kleur is.Dit effect is eenvoudig te bereiken, bijvoorbeeld door blauwe tinten blauw met turkoois te mengen (ze hebben letterlijk een druppel nodig).

Deze make-up is het meest geschikt voor blondines. Maar toch zou er niet te veel blauw moeten zijn, het wordt aanbevolen om overgangstinten te gebruiken en de randen zorgvuldig te mengen.

Tips voor make-upartiesten

Als je luistert naar het advies van mensen die het weten, professionals, dan ziet je make-up er perfect uit en perfect als aanvulling op je afbeelding in een jurk gemaakt van turkoois:

 1. Ogen wenselijk om te sommen met een lichtgrijs of zilverkleurig potlood. De lijn die u tekent, moet dun en heel netjes zijn.
 2. Hue-mascara kan kiezen niet noodzakelijk alleen maar zwart. In dit geval kan de make-up relevanter grijs, bruin of zelfs zandgamma zijn. Kleur turquoise mascara ziet er harmonieus uit, maar alleen als het overeenkomt met de toon van de jurk.
 3. Rouge velen leggen niet op - alleen om de jukbeenderen licht te markeren.
 4. Wil je make-up in turquoise kleuren - gebruik hiervoor een potlood van deze tint om de pijlen op de bovenste oogleden te markeren en de onderste oogleden iets te benadrukken. Omdat de schaduwen alleen beige tinten kiezen.
 5. Wees niet bang om te experimenteren, In vergelijking is immers alles bekend en wat niet in één vrouw past, kan er zo organisch en aantrekkelijk mogelijk uitzien voor een ander. Als je favoriete kleur niet in harmonie is met de jurk, maar je kunt hem niet weigeren, kun je experimenteren en het een interessant accent in je look maken.
 6. Meesterschap komt met ervaringen hoe vaker je verschillende opties zult proberen bij het maken van make-up, des te eerder zul je leren je afbeelding echt mooi te maken - verbluffend, helder en uniek.

Hoe je make-up maakt onder een turquoise jurk, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses