Coral Dress make-up

Coral Dress make-up

Er zijn kleuren die geschikt zijn voor alle - brunettes, blondines, roodharigen. Coral - een van hen. Dit is een nobele tint die van je een koningin kan maken of een heel ongewoon beeld kan creëren. Je moet in staat zijn om zulke complexe kleuren te dragen, en een van de aspecten die verantwoordelijk zal zijn voor de algehele stijl is vakkundig geselecteerde make-up.

Het is noodzakelijk om te beginnen met de scheiding van doelstellingen, om bepaalde verschillen in de soorten make-up te benadrukken.

Je jurk kan zomer of dag zijn. In dit geval komt de make-up dichter bij natuurlijke tinten. De tweede optie is wanneer de jurk is geselecteerd voor een avondje uit. In dit geval zal de make-up anders zijn. Om fouten te voorkomen, moet u de nuances goed begrijpen.

We brengen een video over make-up onder een koraaljurk onder de aandacht voor een feestje.

Zomer / dag

Stijlen voor de eerste helft van de dag of warme dagen zijn anders, maar er zijn algemene aanwijzingen. Hoogstwaarschijnlijk eindigt de lengte op de knieën. Misschien heeft de jurk veel "lucht" en volume gecreëerd met franjes of ruches. Het is mogelijk dat de taille wordt versierd met een accessoire in de vorm van een riem of een kleine ketting. Zeker in je hoofd heb je al een bepaald model van de jurk getekend. Mee eens, donkere rokerige ogen past helemaal niet bij deze afbeelding.

Om de ogen te markeren, kunt u de volgende kleuren en stijlen gebruiken:

  • Natuurlijk zijn metallic tinten welkom. Goud, zilver, brons - deze kleuren zijn universeel, ze zijn geschikt voor zowel brunettes als blondines. Je kunt prachtige overgangen maken van zilver, neergelegd in de ooghoek, naar goud, dan naar brons. Als deze make-up goed is gearceerd, ziet het gezicht er heel zacht en aantrekkelijk uit.
  • Je kunt een beetje glinstering roze aan je ogen toevoegen. Zo'n "stoffige" dubbelzinnige kleur in dagelijkse make-up geeft net een extra schaduw. Als je een iets donkerdere tint aanbrengt op het onderste ooglid, worden je ogen heel expressief, maar ze gaan niet over de rand. U kunt de basis voor de ogen niet gebruiken, om geen extra kleurpigment te geven dat deel uitmaakt van de schaduwen. Dan wordt de make-up minder uitdagend.
  • Met bruine ogen ziet het er heel mooi rood uit, en niet vervaagd, maar helder genoeg. Zodat het beeld niet tegen de avond in gaat, schilder je lippen niet met hete bloemen. Probeer een transparante glans of matte lippenstift aan te brengen, vergelijkbaar in schaduw met uw natuurlijke kleur. Overdrijf het niet met rouge en markeerstift.
  • Met groene ogen ziet de erg saaie grijze kleur er heel discreet en discreet uit. Krijg een beetje rokerige look, die kan worden aangevuld met bessen of oranje lippenstift.
  • De meest democratische optie is een gelijkmatige toon van het gezicht, een doorzichtige basis aangebracht op de oogleden en wimpers, zorgvuldig geverfd met donkere mascara. Zo simpel mogelijk, maar je ziet wel dat je om jezelf geeft.
  • Niet slecht en contrast ziet er licht uit in blauw of aqua. Hij is een perfecte brunette met bruine ogen.
  • Naakte make-up is altijd een win-win. Het ziet er zo natuurlijk mogelijk uit en past perfect bij elke kleding. Combineer matte en glanzende elementen om het uiterlijk interessanter te maken.

Zeven make-upopties voor koraalkleding zijn genoeg om er elke dag anders uit te zien. Verander schaduwen, technieken en verbeter je vaardigheidsmake-upkunstenaar.

avond

Als nu alles duidelijk is met de make-up van de dag, dan moet je nog steeds kennis maken met het ontwerp van het gezicht voor de avond.Wanneer tientallen zachte lampen zachtjes de kamer van een restaurant of bar verlichten, lichte muziek speelt, iedereen in een goed humeur is en plotseling verschijnt in een geweldige koraaljurk op de vloer, moet make-up echt perfect zijn. De persoon op dit moment moet "met kleuren spelen". Het is dus de moeite waard om opties te kiezen:

  1. Je ogen zijn gehuld in donkere rokerige ogen als een dichte mist. De huidtint is vergelijkbaar met porselein, alleen een kleine blos siert de wangen, en een zachte tint van karmozijnrode lippenstift valt op de lippen met een lichte vlek. Zeer aantrekkelijke klassieke look die onmogelijk te vinden is. Maak het af met grote krullen en je wordt echt een koningin!
  2. Misschien heeft je jurk een heel duidelijk silhouet, zelfs streng. Dan moet natuurlijk een klassieker op het eerste gezicht staan. Nette zwarte pijlen, een glad gezicht met de meest egale toon, licht geaccentueerd met behulp van een bronzer of rouge jukbeenderen en een koele schaduw van rode lippenstift, die helpt om tanden witter te maken. Deze afbeelding is altijd op zijn plaats, hij wint altijd, het is onmogelijk om niet op te letten. Het kan met je eigen handen worden nagemaakt.
  3. Een andere ongelooflijk aantrekkelijke optie die perfect gecombineerd zal worden met de kleur van de jurk op hetzelfde moment is de Griekse make-up. Om de godin van Olympus te voelen, breng je gouden schaduwen op de bovenste en onderste oogleden aan en voeg je chocolade- of bronskleur toe onder de wenkbrauw en in de ooghoek (dichter bij de tempel). Groeilijnen voor wimpers markeren zwart of donkerbruin. Je kunt zowel een potlood als een schaduw of eyeliner gebruiken. Steek in het gat tussen het oog en de neus wat lichte schaduwen of markeerstiften. Als u klaar bent, mengt u alles zorgvuldig, zodat de overgangen van kleur naar kleur zo soepel mogelijk zijn.

Lippen met deze make-up is beter om niet te fel te doen. Je kunt naaktlippenstift gebruiken. Als je kiest voor matte tinten en glitter, dan is het beter om de voorkeur te geven aan de eerste optie, omdat de ogen en dus een metalen schittering zullen geven.

Wenkbrauw vormgeven

Bij elke techniek van het avondmake-up zijn wenkbrauwen van groot belang. Vergeet niet om ze te stapelen en ze de juiste vorm te geven. Als u volume wilt toevoegen, moet u goed schaduw maken met een potlood of wenkbrauw in de buurt van de neus. Het is beter om een ​​duidelijke lijn te tekenen die de vorm vanuit het midden aanduidt. Zorg ervoor dat je de haren kamt. Je kunt ze met was of gel fixeren - dat geld zal je op een cruciaal moment niet in de steek laten.

Nu je al deze kennis hebt, is het niet zo moeilijk om een ​​gedenkwaardig beeld te creëren.. Hoogstwaarschijnlijk zal met zo'n set opties een andere koraaljurk binnenkort in je garderobe verschijnen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses