Make-up onder de rode jurk

Make-up onder de rode jurk

Bij de vieringen wil je altijd het meest zijn. Een vrouw die klaar staat om de helderste te worden tijdens een feest kan een scharlakenrode outfit kiezen. Om dit te doen, moet je beslissend zijn, want een vrouw in zo'n jurk zal zeker de aandacht trekken. Om het effect te vergroten, moet je de juiste accessoires en make-up kiezen. Als de sieraden al zijn geselecteerd, hebt u de laatste hand nodig - doordachte make-up.

kenmerken

Eerst moet u onthouden welke kleuren rood benadrukken en dat daarentegen de helderheid ervan vermindert. De selectie van kleuren hangt af van het kleurtype, maar sommige tinten zijn even goed voor iedereen. Bijvoorbeeld, oranje of roze lippenstift op de lippen voegt seksualiteit toe. Hetzelfde effect kan worden bereikt met Coral Lipstick. Bovendien kunt u de beige, pastel en vanille kleuren nemen.

Moedigere en zelfverzekerde meisjes gebruiken gradiëntlipsticks van zwart tot rood en heldere scharlaken lippen die de kleur van de jurk herhalen. Het is wenselijk dat de kleur van de lippenstift samenvalt met de kleur van de jurk (hoewel dit niet voor alle kleurtypen geldt) of meer verzadigd, maar niet te fel is.

Parel lipsticks en lipgloss passen niet bij het beeld, het is beter om matte tinten te kiezen.

Niet alle vrouwen geven de voorkeur aan lipstick bij het aanbrengen van make-up. Onder de rode jurk kunnen ze lipgloss kiezen. Zijn schaduw kan roze, bruin zijn (voor lipsticks in deze make-up is deze kleur onaanvaardbaar), rood. Het is in deze make-up, net als in geen andere, moet je kiezen wat de focus zal zijn: op de lippen of op de ogen. Vaak hangt deze keuze af van het kleurtype waarmee de vrouw zich kan identificeren.

Uitzonderingen bij het kiezen van een accent make-up in nude tinten, maar met deze moet je voorzichtig zijn, omdat ze niet in elke jurk in rode tint passen.

Legendarische make-up

Legendarische schoonheid Marilyn Monroe was dol op rode kleur. Dankzij hem vielen mannen voor haar voeten. Moderne vrouwen kunnen ook profiteren van de kneepjes van een filmster.

Voor make-up onder Merlin Monroe passen lichtbeige, witte en zilveren schaduwen van schaduwen. Deze make-up is universeel, hij is geschikt voor alle vrouwen, ongeacht haarkleur en kleurtype. Het beste van alles is dat het geschikt is voor blondines, maar voor brunettes en roodharigen zal Monroe's make-up spectaculair zijn.

 • Meisjes van wie het kleurtype verwijst naar Winter, zwarte schaduwen doen het, de rest is lichtroze en parelmoer. Om de juiste make-up a la Marilyn Monroe te maken, moet je de oogleden voorzichtig maar voorzichtig poederen. Ze moeten lichte schaduwen maken. Afhankelijk van de wensen en het feest te zijn, kunnen de schaduwen wit worden genomen. Niet minder succesvol in dit geval zullen zilveren tinten zijn.
 • De volgende stap zou zwarte eyeliner moeten zijn. Met zijn hulp moet je pijlen in retrostijl tekenen om de ogen te vergroten. Zo'n pijl heeft een dunne basis en een breed uiteinde.
 • Na het aanbrengen van mascara zou naar wenkbrauwmake-up moeten gaan. De kleur mag niet te donker en radicaal anders zijn dan de natuurlijke, anders ziet de make-up er vulgair uit.
 • Make-up lippen hebben een potlood en een scharlaken lippenstift nodig. Het is noodzakelijk om de lippen nauwkeurig uit te lijnen om ze een drama te geven. De laatste fase van make-up onder Marilyn zal met de wangen werken.
 • Op de jukbeenderen moeten licht blozen. Zonder hen kan het gezicht er plat uitzien en dit zal de indruk van een lichte jurk bederven.

Make-up in stijl maken Marilyn Monroe zie in de video hieronder.

types

Rode jurken zijn verschillend volgens verschillende activiteiten.Daarom is het onmogelijk om geen rekening te houden met de eigenaardigheden van het evenement bij het aanbrengen van make-up. Allereerst moet je een onderscheid maken tussen make-up voor de avond en de dag. De eerste zal het vertrouwen van het meisje benadrukken, en de tweede zal haar metgezel op weekdagen zijn.

Meestal wordt een rode jurk gekozen voor evenementen die 's avonds worden gehouden, hoewel' s middags een meisje in het rood er geweldig uit kan zien. Make-up onder een rode jurk past bij iedereen: blond, blond, rood, brunette (rood-zwart combinatie trekt altijd de aandacht). Maar het zal er goed uitzien als het op verantwoorde wijze wordt toegepast, omdat een lichte outfit zeker de aandacht van anderen zal trekken.

Vaak kiezen meisjes een rode jurk op het bal. Kapsel voor zo'n jurk moet niet moeilijk zijn. Vrouwen halen vaak los en licht gedraaid haar voor een rode outfit zonder gecompliceerde kapsels te maken.

avond

Heldere meisjes die een rode jurk kiezen, moeten zich richten op hun lippen of hun ogen. Voor avondmake-up de beste manier om make-up in de stijl van "Smokey ice". Vrouwen van de Tsvetotip Winter kunnen het in rokerige grijze tinten maken, de rest - in klassieke tinten.

Meisjes met een lichte huid zien er helderder uit als ze zich op de lippen concentreren. Onder de rode jurk wordt vaak een dergelijke make-up gekozen. Sexy rode lippen bij meisjes met porseleinen huid moeten perfect worden gecombineerd met nagels. Voor manicure is in dit geval een speciale aanpak vereist.

Meisjes met gezwollen lippen moeten oppassen voor een dergelijke make-up, het is misschien niet geschikt voor hen. In dat geval, als je je nog steeds op de lippen wilt concentreren, moet de keuze worden gemaakt voor onverzadigde en saaie tinten van lippenstift. In dit geval moet het oog worden benadrukt eyeliner. Als de keuze op de schaduw valt, dan zouden ze goud of zilver met glitters moeten zijn.

Mascara mag niet te strak worden aangebracht. Voor elk huidtype in avondmake-up ziet glinsterende poeder er spectaculair uit.

Verschillende make-up zou voor meisjes met verschillende haarkleur moeten zijn. De eerste make-up is voor iedereen hetzelfde: het is nodig om de huid van het gezicht te reinigen, de bultjes en imperfecties van de huid te verbergen, tot stof.

Voor donker haar

Het moeilijkste met een make-up voor deze outfit heeft brunettes, omdat dit type de meeste zorg in slagen vereist. Als donker niet alleen haar is, maar ook huid, dan zijn roze tinten gecontra-indiceerd. Ze zullen, in combinatie met de rode jurk, alle onregelmatigheden versterken en de huid van het gezicht een onaangename roze kleur geven die er vulgair uitziet.

 • Laten we beginnen met oogmake-upWaarvoor je schaduwen en houtskoolpotlood nodig hebt. De kleuren van de schaduwen moeten wit, grijs en zwart zijn. Eerst brengen we wit aan en bedekken ze het hele ooglid. Vervolgens bedekken de wenkbrauwen de huid met grijze schaduwen. Als gevolg van deze actie moet een dunne grijze strook zijn of, met andere woorden, semi-ovaal.
 • Vervolgens nemen we een houtskoolpotlood. Het moet op het hele ooglid worden aangebracht: het onderste en bovenste deel. Het beeld ziet er dus niet onnodig scherp uit. Zwarte schaduwen geven een zachte uitstraling. Oogmake-up voor brunettes maakt de toepassing van volumineuze zwarte mascara compleet.
 • Nieuwe make-up stijlDegene die erg populair is, is de beste in dit geval. Deze stijl is ombre. Om het te halen, heb je weer een zwart potlood nodig. Het moet op de contour worden aangebracht, zodat de lippen smal lijken. Ze lijken misschien erg donker, maar niet lang. Vervolgens heb je een lipstick van een geschikte kleur nodig, waarop we een potlood doven. Het resultaat zou een gradiënt moeten zijn die voor anderen heel interessant lijkt. Om de lippen sensualiteit in het midden van de lippen te geven wordt een druppel witte lippenstift toegevoegd. De kleur die wordt gebruikt voor het ombre kan elk zijn, het belangrijkste is dat het potlood donkerder moet zijn, dit zal een overgang van de ene kleur naar de andere creëren.
 • Aan het einde van de make-up moeten de jukbeenderen benadrukken. Neem hiervoor een perzik of roze blos.

blondes

Blondjes met blauwe ogen, het zal moeilijker zijn make-up naast rood op te nemen, maar met behulp van ons advies zullen ze de taak aankunnen.

 • Blonde ogendie besluiten een rode jurk te dragen, moeten met parel- of blauwwitte tinten worden geverfd. De tweede laag schaduwen moet uit koude tinten worden gehaald. Ze kunnen groen en paars zijn, afhankelijk van de kleur van de ogen. Je kunt een blauwe tint nemen.
 • Voor het aanbrengen van mascara zou voering moeten gebruiken. Het moet onder de wimpers worden aangebracht. Strenge zwarte pijlen bederven alleen het gezicht van een vrouw met blond haar.
 • Het opmaken komt niet te fel uitmoet worden gedempt door lipmake-up. Er wordt glitter met een delicate toon op toegepast, bijvoorbeeld roze, beige. Je moet zorgvuldig de selectie van rouge voor een rode outfit overwegen. Make-upartiesten raden het gebruik van zalentinten aan.

Voor de blonde

Meisjes met zo'n vleugje krullen zijn bij uitstek geschikt voor "Smokey Ice". Het is belangrijk om te onthouden dat alle make-up in koele tinten moet worden gedaan om de natuurlijke en natuurlijke schoonheid perfect te benadrukken. Opzettelijk naakte make-up kan er indrukwekkend uitzien, maar de geselecteerde pastelkleuren kunnen een wrede grap uithalen en een meisje met blond haar zal er huiselijk uitzien.

 • Eerst, zoals gewoonlijk, verf de ogen. Breng een dikke laag grijze schaduwen op de plooien van de wenkbrauwen aan. Donkergrijze afwerking die het effect van "Smokey" creëert. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het niet te opvallend is. Het gebruik van meer dan twee schaduwen is onwenselijk.
 • Grafietkleurige voering zal de expressiviteit van de ogen vergroten. De eigenaardigheid van het uiterlijk is dat de bleke huid en heldere ogen er te vervaagd uitzien en het gezicht expressief moet zijn.
 • Lippen met deze make-up zou het enige accent moeten zijn. Juist voor meisjes met een blond haar zijn felle rode lippenstiftjes het beste. Lichtroze zal helpen om overmatige bleekheid te verwijderen. Maar het is belangrijk om het niet te overdrijven zodat het gezicht van de nobele bleek niet in een ongezonde roze kleur verandert.

Voor roodharigen

Vurige schoonheid in een rode jurk - een win-win om de aandacht te trekken. Maar voor het beeld om echt mooi te zijn, vereist het een zorgvuldige make-up. Dit geldt vooral voor die meisjes die de sproeten willen verbergen die kenmerkend zijn voor roodharigen.

 • Schaduwen moeten een schaduw kiezen zodat ze in harmonie zijn met de haarkleur. Deze kunnen bruin, brons zijn. In sommige gevallen ziet beige er goed uit. Effectief benadrukken de ogen van koffie en chocolade tinten. Het "Smokey ice" -effect van grijs-grijs-grijze tinten ziet er erg sexy uit. Gember moet het gebruik van make-up voor eyeliner verlaten.
 • Zwarte mascara kan de indruk bederven van de kleur van de ogen, dus je zou een bruin moeten kiezen en dichter bij het haarkleurenbereik. De kleur van de lippenstift mag de kleur van de jurk niet herhalen, hoewel deze wel moet klinken. Het is belangrijk om te onthouden dat lippen niet het hoofdaccent zijn. Ze benadrukken alleen de schoonheid van de jurk.

Hoe cosmetica te kiezen?

Meisjes die vaak cosmetica gebruiken, weten goed wat bij hen past, maar avondmake-up vereist een speciale aanpak. Gebruik geen dichte basis. In dit geval is de keuze voor lichte BB-crème het meest succesvol. Bovendien komt de corrector te hulp.

Het is belangrijk dat de cosmetica van goede kwaliteit zijn, geen allergieën veroorzaken. Om dit te voorkomen, moet u van tevoren controleren hoe het op de huid inwerkt. Per slot van rekening zullen maar weinig mensen blij zijn met een plotselinge uitslag op het lichaam een ​​paar uur voor de vakantie! Het is belangrijk om een ​​paar dagen voor het evenement van overtollig gezichtshaar te ontdoen, ontharen te maken en de effecten van cosmetica te controleren. Om ontstekingen te voorkomen, moet u niet onmiddellijk na het ontharen controleren.

Voor nieuwjaars- of bruiloftsmake-up is het aangewezen glittercosmetica te gebruiken, zoals gouden en zilveren oogschaduw. Maar er is een gevaar van overdrijven en dit effect is niet altijd goed voor vrouwen met bruine haren.

De selectie van oogschaduw moet afhangen van de kleur van de ogen.Blauwogige meisjes moeten bijvoorbeeld de voorkeur geven aan witte, grijze, donkergrijze en zwarte schaduwen. Voor meer effect kunnen ze worden gecombineerd door verschillende delen van de eeuw in verschillende kleuren en verschillende penselen te bewerken. Hetzelfde geldt voor meisjes met groene ogen.

In rood hebben vrouwen met bruine ogen effecten als ze voor lichte schaduwen kiezen. Bovendien zullen ze een succesvolle make-up zijn met pijlen die naar de basis worden uitgestrekt.

Hoe aanvragen?

 • Schijnen in een rode jurk en de helderheid ervan benadrukken, je moet stap voor stap en voorzichtig een mooie make-up maken. Alle kleurproducten moeten exact overeenkomen met de teint. Ze moeten worden aangebracht zonder te wrijven. Gebruik hiervoor de spons of vingertoppen. Voor poeder heb je een brede borstel nodig.
 • Moet niet vergeten over het afstoffen van de halslijn, als deze is voorzien van een jurk.
 • Om er aristocratischer uit te zien, zou neusmake-up moeten werken. Het is noodzakelijk om een ​​dunne laag foundation en schaduw op de vleugels van de neus aan te brengen. Tonalnik moet licht zijn. Met kunstmatige verlichting ziet het gezicht er het meest aristocratisch uit.
 • Make-up moet worden toegepast alleen als het kapsel klaar is. Dit is te wijten aan het feit dat wanneer make-up rekening moet houden met de schaduwen die haar op het voorhoofd en op de wangen zullen veroorzaken.
 • Voor deze make-up goed passende schaduwen van elke textuur: room, poeder, gebakken. Ze kunnen zowel droog als nat worden aangebracht.

Make-upartiestengeheimen

Om op vakantie te schitteren, is het niet genoeg om een ​​rode lange jurk in de vloer te dragen. De meest spectaculaire vrouw op het evenement zou in staat moeten zijn om goed te maken, zodat het goed is om zowel haarzelf als het kostuum te presenteren.. Deskundigen adviseren om zorgvuldig voor te bereiden op het aanbrengen van make-up. Dit is nodig zodat hij niet "zweeft" en gedurende de vakantie in uitstekende staat blijft.

 • Wat moet je hiervoor doen? Eerst en vooral worden visagisten geadviseerd, het is nodig om de huid grondig te reinigen. Dan moet je je gezicht hydrateren met een dagcrème, maar overdrijf het niet met zijn hoeveelheid. De volgende stap is de toepassing van een speciale primer. Met dit hulpmiddel kunt u het toongereedschap op het gezicht gelijkmatig en voorzichtig verdelen.
 • Dankzij de primer foundation zal de hele avond op het gezicht blijven. Primer helpt oogmake-up te besparen. Speciale basis onder de schaduw laat niet toe dat ze geleidelijk uit het gezicht verdwijnen. Bij het gebruik van matte en rijke scharlaken lippenstift, is de primer des te noodzakelijker.
 • Winnen optie kan een make-up worden in natuurlijke tonen. De huid mag niet te bleek zijn, maar het is ook gevaarlijk om het te overdrijven met bronzers, omdat deze uitersten het beeld zullen bederven. Rode jurk trekt de aandacht, dus let op de huid van het lichaam, de nek, de handen.
 • Extra pailletten op het lichaam kan de look bederven, maar de helderheid van de jurk moet worden benadrukt nette frisse en professionele make-up. Bij het kiezen van kleuren kan hun kleurtype niet vergeten worden. Het moet zorgvuldig het palet uitkiezen voor de komende viering.

Hoe je make-up maakt onder de rode jurk, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses