Professionele make-up

Professionele make-up

In de moderne wereld worden ze volgens hun kleding ontmoet, maar worden ze geëscorteerd door de geest, wat de reden is dat mensen er stijlvol en netjes uitzien. Vrouwen met een actieve levensstijl hebben de perfecte look nodig: stijlvolle kleding, modieus haar en uitstekende make-up. Om dit alles te bereiken, wenden meisjes zich vaak tot stilisten voor hulp, maar we kunnen er zeker van zijn dat dit niet altijd nodig is, want het maken van professionele make-up thuis is niet zo moeilijk. Het belangrijkste is om je gezicht zorgvuldig te onderzoeken, de individuele kenmerken ervan te begrijpen en een beetje tijd te besteden aan het maken van een salonmake-up.

Wat is het?

Er zijn veel soorten make-up en in de meeste gevallen doen vrouwen het zelf thuis, omdat elke vrouw op de best mogelijke manier voor het publiek wil verschijnen.

Veel meisjes stellen zich echter niet eens voor in welke gevallen welke soorten cosmetica beter geschikt zijn, dus doen ze make-up in een opwelling. Natuurlijk weet niet iedereen hoe professionele make-up verschilt van de gebruikelijke, en ook niet de bestaande subtiliteiten en nuances van zijn creatie verdenken.

De essentie van de salonmake-up is om je beste kanten te benadrukken en de gebreken te verbergen, zonder een vulgair en goedkoop imago te creëren.

Hiervoor moet u de juiste cosmetica van hoge kwaliteit kunnen kiezen en professionele accessoires zoals penselen en applicators kunnen gebruiken. Dit is belangrijk bij het maken van kwalitatief hoogwaardige, niet amateur-make-up. Het belangrijkste punt hier is echter de noodzaak om aandacht te besteden aan make-uplessen van professionele make-upartiesten en ook om tutorials van de goeroes van de schoonheidsindustrie te leren.

Voor- en nadelen

Dit wil niet zeggen dat professionele make-up een wondermiddel is dat het uiterlijk en mogelijk het leven in de kortst mogelijke tijd zal veranderen. Het is echter een redelijk effectief hulpmiddel dat vrouwen helpt hun zelfrespect en perceptie van hun eigen uiterlijk te vergroten. Het belangrijkste kenmerk van dit type make-up is de mogelijkheid om uw eigen uiterlijk aan te passen.Naast het gebruik van professionele methoden, kunt u precies de afbeelding maken die enerzijds universeel is en anderzijds een elegant en leuk beeld creëert. Samen met veel voordelen, dit type make-up Er zijn een aantal nadelen, die ook belangrijk zijn om te weten. Allereerst is het nodig om professionele cosmetica te kopen, die bestaat uit een aantal producten van bekende bedrijven, zoals bijvoorbeeld Chanel en Dior.

Om de perfecte make-up te maken, die niet te onderscheiden is van de salon, moet je een bepaalde tijd spenderen en, zoals ze zeggen, een hand in detail krijgen, waarbij je alle structurele kenmerken van het gezicht, evenals de voor- en nadelen ervan, hebt bestudeerd. Dat wat decoreert en het hoogtepunt is, is nodig om tekortkomingen en onvolkomenheden te benadrukken en te verbergen. Het zal echter niet mogelijk zijn om het de eerste keer te doen, dus een bepaald niveau van vaardigheden en training is nodig, wat niet elke vrouw heeft, maar je moet hier niet bang voor zijn, want het belangrijkste in dit proces is spel en ruime mogelijkheden voor experimenten!

Wanneer wordt het gebruikt?

Make-up biedt uitgebreide mogelijkheden voor het maken van verschillende afbeeldingen en het wijzigen van uw uiterlijk. Het is echter noodzakelijk om te weten dat uiterlijk eenvoudig moet worden gecombineerd met de reden waarom het is gemaakt, anders ziet het er belachelijk en ongepast uit en neemt niemand dit meisje serieus.

Make-up bestaat in verschillende variaties, omdat er geen enkele juiste beslissing is om stijl te creëren. Verdeel de make-up conditioneel in vier typen:

 • Dag make-up - Dit is de gemakkelijkste en zachtaardigste en onschuldigste. Het moet worden gedaan als er geen speciale gevallen zijn voor het maken van levendige beelden, anders wordt het elke dag genoemd. Het ziet er bijna onmerkbaar uit op het gezicht, maskeert alleen de imperfecties van de huid en trekt de natuurlijke hoogtepunten en tinten aan, waardoor het gezicht levend en fris wordt.
 • Er is cocktail make-up, wat aanzienlijk verschilt van de dag en een feestelijke rol creëert voor een vrouw die zich tot die persoon wendt look'u. Het is heel helder en intens, dus het is perfect voor verschillende feesten en vakantiebijeenkomsten, of het nu een verjaardag is in een café of een wandeling in een nachtclub. Zo'n beeld zal expressief en gedenkwaardig zijn, omdat het vaak wordt gemaakt voor een bepaalde feestelijke gebeurtenis, maar het niet de individualiteit ontneemt, met de nadruk op het hoogtepunt in het uiterlijk van het meisje.
 • Avond gezicht is de basis van een elegant en verfijnd look'a. Interessant genoeg is het niet alleen geschikt voor een etentje of een belangrijke receptie, maar ook als een uitstekende hulp bij het maken van een foto voor een fotoshoot. Vaak zijn overdag en cocktailbeelden erg vervaagd en niet genoeg om een ​​heldere en opmerkelijke fotoshoot te houden. Tegelijkertijd zal de avond make-up stijl nooit uitdagend en vulgair zijn, maar het creëert een gedenkwaardig, chique en elegant beeld op een goede manier. In deze make-up is het niet alleen de taak om het gezicht fris en gezond te maken, maar ook om het originele beeld aan te vullen met heldere, ongebruikelijke accenten.
 • De meest complexe make-up - dit is de zogenaamde "Definitieve make-up"wiens naam niet van de vrije dag komt, maar van de gelegenheid om uit te gaan en jezelf in al zijn glorie te tonen. Stylisten nemen hun toevlucht tot het creëren van een dergelijk beeld in een bijzonder belangrijke gebeurtenis, bijvoorbeeld op een bruiloft. Het doel van deze make-up is om de natuurlijke achtergrond van het gezicht te verbeteren, de perfecte toon te creëren, de expressiviteit van de look te benadrukken en een resistente make-up te creëren, omdat de bruid waarschijnlijk een video-opname en een fotosessie zal hebben. Sommige stylisten vergelijken het met make-up, maar voor gerechtigheid is het vermeldenswaard dat dit beeld de natuurlijke schoonheid moet benadrukken en de tederheid, zachtheid en kwetsbaarheid van het meisje moet benadrukken.

Hoe cosmetica te kiezen?

Thuis salon make-up maken is in feite niet zo moeilijk. Om dit te doen, hoeft u de keuze voor cosmetica alleen maar goed en serieus te benaderen. Meteen merken we dat de fondsen voor decoratieve cosmetica veel moeten zijn om verschillende afbeeldingen te maken en een groot potentieel hebben in experimenten met hun uiterlijk.

Eerst moet je professionele cosmetica van hoge kwaliteit kopen, bijvoorbeeld merken zoals MAC of NYX. Dit is belangrijk, omdat bij dit type product de verzoeken van visagisten voor natuurlijke en veilige grondstoffen, de kwaliteit van producten en hun duurzaamheid al in aanmerking worden genomen. Deze basiscriteria zullen vrouwen basismogelijkheden geven om ongewoon te creëren look'ovdie anderen zal verbazen met schoonheid en onberispelijke prestaties.

Het is belangrijk om jezelf te voorzien van het breedst mogelijke arsenaal aan gereedschappen, dus het belangrijkste advies is om meestal geen aparte verpakking van cosmetica te kopen, maar hele paletten met schaduwen, blozen en highlators. Het is nuttiger, omdat het meer mogelijkheden biedt om het perfecte beeld te creëren.

Het palet mag niet van hetzelfde type zijn. Natuurlijk moet het worden gecombineerd met het type uiterlijk, want voor de "winter" passen sommige kleuren en texturen, en voor de herfst, bijvoorbeeld, helemaal anders. Dit betekent echter niet dat het nodig is om alleen op bepaalde kleuren te blijven stilstaan ​​en het bestaan ​​van anderen te vergeten.Mode en gezichtsvermogen zijn goed omdat het een spel is waar geen speciale, harde en snelle regels gelden, iedereen het recht heeft om te experimenteren en het is noodzakelijk om dit feit te gebruiken. Daarom is het de moeite waard om de basis van uw cosmeticatas maximaal te vergroten.

Kies voor cosmetica, laat u leiden door reflecties op hoe dit of dat palet bij het gecreëerde beeld past. Besteed veel aandacht aan texturen en hun compatibiliteit met huidtype en externe gegevens. Het is beter om een ​​paar van deze tools te kopen die echt gaan en de echte voordelen te benadrukken, in plaats van een ontelbaar aantal producten te kopen in een uitgebreid kleurenpalet en in allerlei consistenties, alleen in de hoop dat er tenminste iets zal doen.

Hoe aanvragen?

Kwalitatief, prachtig en professioneel zelf je handen maken thuis in de competentie van absoluut elk meisje! Om erover te beslissen, zal het niet zozeer nodig zijn: de juiste stemming, tijd, spiegel en cosmetica.

Ze benadrukken niet alleen bepaalde regels voor het toepassen van cosmetica, maar vormen ook een goede smaak die kan worden gebruikt om de creatie van een bepaald beeld te begeleiden. Dit zal op zijn beurt niet alleen een expressieve make-up mogelijk maken, maar ook hun ware verdiensten benadrukken. Je moet niet streven naar het ideaal, dat wordt gedicteerd door de rode Hollywood-nummers, omdat je blindelings de stijl van een beroemdheid volgt, je individualiteit gemakkelijk kunt verliezen. Daarom is de belangrijkste aanbeveling om de natuurlijke kenmerken van het gezicht te benadrukken en de drastische en radicale transformaties te verwerpen.

Volgens het advies van stylisten wordt het maken van make-up traditioneel verdeeld in verschillende fasen:

 • Eerst moet je beslissen over de stijl. We denken voorzichtig na over een afbeelding die we zullen maken. Dit is het belangrijkste punt dat de hele uitkomst van de onderneming bepaalt, evenals het resultaat: of de make-up echt mooi zal zijn of dat het matig zal zijn. Deze stap moet worden gerespecteerd, want zonder professioneel te zijn, is het onmogelijk om make-up helemaal opnieuw te maken, denkend kijk alleen in de loop van het toepassen van cosmetica. In dit stadium moet u nadenken over de compatibiliteit van verschillende decoratieve gereedschappen, zowel onderling als met kleding en het type uiterlijk.
 • Het is ook belangrijk om verschillende opties te overwegen. en blijf nooit stilstaan ​​bij een paar, want het kan heel goed gebeuren dat het enige beeld dat is uitgevonden niet past in de algemene stijl of te ingewikkeld zal zijn voor de nieuwkomers om alleen op te treden. Daarom is het nodig om de bestaande variaties te vergelijken, die idealiter ongeveer vijf stukken zouden moeten zijn.
 • Voordat je make-up start, analyseer je de conditie van je huid, De basis van een echt luxueus beeld is immers een schoon en gezond gezicht en een goed verzorgde huid. Idealiter zou het vrij moeten zijn van roodheid, irritatie en andere onvolkomenheden, maar dit is zelden het geval, en als er nog steeds kleine defecten op de huid zijn, is het geen slechte zaak: je kunt ze altijd verbergen met make-up. Als er veel uitbarstingen in het gezicht zijn, is het om te beginnen beter om de huid te genezen.
 • Voor het gebruik van cosmetica moet de huid worden schoongemaakt. Dit kan het beste worden gedaan in de loop van permanente gezichtsverzorging en onmiddellijk voordat het beeld wordt gemaakt. Om te voorkomen dat u gaat schillen, schrobt u de huid, voert u zijn diepe reiniging uit en hydrateert u deze met behulp van speciale crèmes en maskers.
 • Start met het aanbrengen van make-up onmiddellijk, gebruik de basis. Het bereidt de huid niet alleen voor op latere blootstelling, maar creëert ook een duurzame, maar ademende coating, waardoor de make-up niet zal vervagen en niet kan rollen. Je kunt het zonder basis doen als je niet van plan bent om lange tijd make-up te dragen - dat wil zeggen, niet meer dan vier uur.
 • Vervolgens moet je onder de ogen leggen en over de zogenaamde probleemgebieden concealerdie zowel donkere kringen onder de ogen als ongelijkmatige teint zal verbergen.Gebruik hiervoor de hulpmiddelen van verschillende tinten, bijvoorbeeld: blauwe concealer is ontworpen om de schoonheid van het gezicht te overlappen, geel verbergt rimpels, groen verlicht visueel huiduitslag en kleine puistjes en roze helpt kneuzingen onder de ogen en zwelling te verminderen. Natuurlijk zijn dit directe assistenten die in de noodmodus werken, hoewel het beter is om het probleem niet te maskeren, maar om de schoonheidssalon te bezoeken, waar echte hulp wordt geboden.
 • Om de meest natuurlijke en effectieve dekking te bereiken, het is beter om een ​​spons te gebruiken, die overtollige middelen absorbeert, maar tegelijkertijd schildert het de huid goed, waarbij het middel stevig in de poriën wordt gehamerd. Dit moet zeer zorgvuldig worden gedaan, om vervolgens een slechte kwaliteit en zwakke schaduwwerking van het product te voorkomen.
 • Volgende - wenkbrauwen. Eigenaren van dikke wenkbrauwen kunnen ze alleen kammen om ze de juiste vorm en richting te geven, en als ze dun en "vloeibaar" worden, moeten ze speciale aandacht krijgen. Om dit te doen, schildert u de juiste vorm en schildert u vervolgens de heldere gebieden, waardoor de wenkbrauwen uniform van kleur worden.
 • Oogmake-up is een hele kunst, daarom moet hij speciale aandacht schenken. Het begint met de toepassing van lichte schaduwen van lichte textuur onder de wenkbrauw, die zijn dramatische kromming of zijn avant-garde rechtheid zal benadrukken. Deze regel mag niet duidelijk zijn, wat betekent dat deze moet worden gearceerd om er een zachte overgang van te maken naar de schaduwen.
 • De volgende stap is om de schaduwen over elkaar heen te leggen.. Het biedt absolute keuzevrijheid, alleen beperkt door de verbeelding, een mooie combinatie van kleuren en een gebeurtenis waaronder de afbeelding wordt gemaakt. Je kunt kiezen voor een delicate textuur van natuurlijke kleur met een lichte glans - dit zorgt voor een trillend en charmant beeld. Matte kleuren zijn nu populairder en zullen worden aanbevolen aan eigenaren van vette oogleden. Dergelijke schaduwen helpen bij het verwijderen van onnodige glans. Het is belangrijk om te onthouden dat het toepassen van schaduwen altijd het verloopbeginsel volgt: van het lichtste naar het meest verzadigde en donkere.
 • Daarna mascara aanbrengen wimpers actief verdelen en zigzagbewegingen maken.
 • Ondanks het feit dat in het gezicht er is een regel van 'ogen of lippen', je moet je niet op de lijn van de mond concentreren, als deze op de wenkbrauwen en ogen wordt geplaatst. Dit betekent echter niet dat de lippen niet moeten worden geverfd - u hebt alleen neutrale naaktkleuren nodig.
 • Afhankelijk van de wensen contour- of stroboscooptechnieken kunnen ook worden gebruikt. Ze maken een andere indruk en stellen u in staat het gezicht aan te passen, sommige gebieden donkerder te maken en anderen lichter te maken. Je kunt ook een zachte blos creëren of een lichtbruin effect toevoegen, het belangrijkste principe hier is om het niet te overdrijven!

Tips voor make-upartiesten

Voordat u begint met het maken van een professionele make-up, is het handig om vertrouwd te raken met de tips en geheimen van stylisten. Met hun hulp zal het gemakkelijker zijn om te leren hoe je high-level make-up kunt uitvoeren. Allereerst moet u opletten voor die producten die in de make-up tas zitten. Professionals worden geadviseerd om de voorkeur te geven aan merken die zich richten op kwaliteit en duurzaamheid van producten. Een van deze merken is Bobbi bruinmet een breed bereik voor beginners en professionals.

Met betrekking tot sommige cosmetische producten delen stylisten de volgende trucs:

 1. Kies altijd een tonale tool op de toon is lichter dan de natuurlijke huidskleur, anders krijg je de indruk van een masker op het gezicht, onnatuurlijke make-up, en het verschil tussen de kleur van de nek en het gezicht zal zichtbaar zijn. Dit zal de afbeelding alleen maar bederven.
 2. We mogen natuurlijkheid niet vergeten, je gezicht volledig veranderen! Identificeer alleen de belangrijkste functies die kunnen worden aangepast, maar niet veranderd! U kunt bijvoorbeeld een grotere afstand tussen de ogen maken door een beetje heldere schaduwen in de binnenste hoek toe te voegen, maar raak niet betrokken bij de transformatie van natuurlijke elementen.
 3. Vermijd pakkende en kleurrijke combinaties.. Neem niet alles tegelijk op: het zal het beeld verzachten en het belachelijk en smakeloos maken. Het is beter om één accent te gebruiken en alle andere delen van het gezicht om in de softwaremodus te werken.

Geïnteresseerd in de schoonheidssfeer, is het noodzakelijk om masterclasses te volgen en bij te wonen, waar andere prof. geheimen.

beoordelingen

Over het algemeen, de meest positieve reviews over het maken van professionele make-up, zeggen de meisjes dat hij wonderen verricht, soms onherkenbaar transformerend. Naar hun mening is het niet moeilijk om zo'n make-up zelf te maken; ArtDeco.

Vrouwen prijzen vooral hoeveel het duurt - meer dan 8 uur zonder tekenen van verspreiding. En om dit effect te bereiken, is het noodzakelijk om de geleidelijke toepassing van fondsen te controleren, anders zal het beeld zwaarder worden en zal het gezicht er als een masker uitzien. In dit geval is het zelfs niet nodig om te praten over kwaliteitsvolle make-up.

In de video hieronder - stap voor stap handleiding voor degenen die professionele make-up willen maken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses