Make-up met bruine schaduwen

Make-up met bruine schaduwen

Een van de meest populaire is make-up op basis van bruine tinten. Deze make-up lijkt nooit uit de mode te raken. Deze schaduwen kunnen het hele jaar door met succes worden gebruikt om zowel dagelijkse afbeeldingen als vakantie te maken. Het is de moeite waard om de belangrijkste voordelen en kenmerken van make-up met bruine schaduwen te bekijken.

Voor- en nadelen

Opgemerkt moet worden dat meesterlijk gemaakte make-up met behulp van bruine schaduwen u toelaten om uw schoonheid en aantrekkelijkheid te onthullen, om jezelf te vinden. Deze optie past bij elke vrouw en elke kleding en elke vakantie.

Goed geselecteerde make-up zal helpen om kleine tekortkomingen effectief te verbergen, om de schoonheid van vrouwelijke ogen te benadrukken.

Als u de natuurlijkheid wilt benadrukken, moet u beige, bruine tinten van een cosmetisch product gebruiken. Als je de expressieve look wilt benadrukken, moet je de kleurrijke, mixende bruine tinten met lichtere kleuren kiezen.

De belangrijkste voordelen van make-up met bruine schaduwen zijn de volgende:

 • Geschikt voor een verscheidenheid aan oogkleur. U kunt een helder aantrekkelijk beeld creëren. In dit geval is het noodzakelijk om de juiste toon en onder je kleding te kiezen.
 • U kunt eenvoudig de nodige make-up maken. Kies hiervoor de meest geschikte cosmetica.
 • Beschikbaarheid van goederen. Je kunt tinten bruine tinten kopen in elke winkel, ze worden anders genoemd. Natuurlijk is het noodzakelijk om de voorkeur te geven aan professionele middelen. Dus je kunt zeker namaakgoederen vermijden.
 • Democratische prijs. Dit is een andere belangrijke parameter waar kopers door worden geleid. U kunt uw eigen schaduw niet alleen naar uw smaak, maar ook naar uw portemonnee kiezen. In dit geval besteedt u niet al uw spaargeld uit.
 • Je kunt een gefaseerd maakproces vinden succesvolle make-up met bruine schaduwen van schaduwen. Je moet gewoon geduld hebben. Een beetje oefenen - en het resultaat zal niet slechter zijn dan in welke dure salon dan ook.
 • Goed humeur. Door een make-up te maken die stijlvol en geschikt voor u is, ontvangt u alleen positieve emoties en een goed humeur. Een dergelijke gemoedstoestand is de sleutel tot succes op alle gebieden van het leven.

Wat de tekortkomingen betreft, kunnen we alleen het volgende onderscheiden:

 • Het is belangrijk om het niet te overdrijven. Correct selecteren van kleuren, hun verzadiging, combineer ze met uw stijl. Dan zul je er aantrekkelijk uitzien, en zullen alle mannen enthousiast voor je zorgen.
 • Experts aanbevelen Gebruik geen oranjerode en bruinrode tonen. Door ze toe te passen, loop je het gevaar een vulgair persoon te worden.
 • U kunt de geelbruine tint van de lipstick niet gebruiken. Deze kleur maakt je gezicht nogal bleek en onaantrekkelijk. Maar donkerbruin in combinatie met deze make-up zal helpen de witheid van de tanden te benadrukken.
 • Negeer uw kleurtype niet. Warme bruine tinten gaan niet naar dames met een zomerkleurtype. Als u geen rekening houdt met deze aanbeveling, zullen de ogen er vermoeid uitzien en zal het gezicht zelf een pijnlijke blik worden.

Het belangrijkste bij het maken van een unieke afbeelding is het kiezen van de juiste cosmetische producten die u helpen uw sterke punten te benadrukken en gebreken te verbergen.

Wie is geschikt?

Bruin wordt verondersteld de optimale toon te zijn. Het zal organisch in make-up passen voor elk oogschaduw. Het kan ook met succes worden gecombineerd met schaduwen van verschillende kleuren. Dit zal je make-up spectaculairder maken en de natuurlijke schoonheid van de ogen benadrukken.

Dit cosmetische product is geschikt voor vrouwen van verschillende leeftijden.. Het kan met succes worden toegepast en blauwogige / groenogige schoonheden en die met bruine ogen. U kunt eenvoudig de juiste schaduw kiezen.

Als u meerdere tinten wilt gebruiken, is het de moeite waard om harmonieuze combinatie van halve tonen te gebruiken. Als u het hulpmiddel op de oogleden gaat aanbrengen, meng dan de schaduw van de gewenste tint op uw hand. Kijk nu hoe de combinatie van cosmetische producten eruit zal zien.

Het is ook noodzakelijk om het juiste hulpmiddel te kiezen, met de nadruk op het tijdstip van de dag. Laat het overdag lichtere en natuurlijkere tonen zijn (ongeacht uw uiterlijk). Maar 's avonds kunt u de diepte van uw blik al benadrukken met bijvoorbeeld rokerige ogen of meer verzadigde bruine tinten.

Wanneer u de gewenste tint selecteert, moet u op uw oogkleur vertrouwen. Als je blauwe ogen hebt, moet je letten op de toon van cacao, koffie, kaneel. Het zal de manier zijn grijs-bruine schaduwen, gouden-brons, mahonie.

Veel make-upartiesten geloven dat het bruine palet goed past bij groene ogen. Natuurlijk hangt de keuze van de cosmetica af van de kleur van de ogen. Bijvoorbeeld, licht brons tinten, groene kameleon, zijn geschikt voor lichte greens. Als je grijze ogen hebt, moet je kijken naar de beige tinten, de kleur van cacao met melk.

Bruinogige schoonheden kunnen genieten van het hele palet van bruine schaduwen. Onthoud echter dat het beste resultaat wordt bereikt als er een contrast is. Natuurlijk, met zo'n make-up moet rekening worden gehouden en de juiste keuze van lippenstift. De weg is altijd bruinroze cosmetica.

Welke tools te gebruiken?

Om de perfecte make-up te maken, moet u uzelf niet alleen wapenen met kennis, maar ook met alle noodzakelijke hulpmiddelen, cosmetische substanties. Het is belangrijk om het juiste cosmetische product te kiezen.

Het bruine palet wordt met succes gebruikt in combinatie met zilverachtige, witte tinten. Diepte en expressieve uitstraling geven een mint tint.

Wat betreft de structuur van het cosmetische product, kunt u creme, vloeibare texturen of gebruiken krijg droge, broze schaduwen. Make-up met het gebruik van een cosmetisch product Urban Decay zal succesvol zijn. Het functionele palet vertegenwoordigt verschillende tinten. Je kunt je eigen make-up maken met lichte bewegingen.

Over het palet met bruine schaduwen kun je de volgende video bekijken.

Combinatie met andere kleuren

Het is geen geheim dat het bruine gamma perfect kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan kleuren. Je kunt succesvol make-up maken met roze, groen, zwart, goud, paars, grijs, bordeaux, zilver, fel oranje, brons, licht smaragdgroene tinten, met de nadruk op hun individualiteit.

Natuurlijk moet je je in elk geval richten op de schaduw van je eigen ogen. Het is de moeite waard om een ​​succesvolle combinatie te overwegen:

 • Voor blauwe en grijze ogen. Make-up in bruine stijl voor deze dames zal precies goed zijn. Zulke schaduwen zien er het best uit met koele tonen van grijs en blauw. Dit bereik zal organisch de nadruk leggen op de kleur van de ogen, hun verzadiging, zal de blik van het mysterie geven. Voor meisjes met blauwe ogen is het de moeite waard grijsbruine schaduwen op te nemen. Ze kunnen goed worden gecombineerd met goud of beige. Als je grijze ogen hebt, dan vallen er trouwens de warme tonen van bruin (in combinatie met goud en beige tonen).
 • Groen ogende vertegenwoordigers Prachtige chocoladetinten moeten worden gebruikt voor de eerlijke seks. Ze zijn in staat om de aantrekkelijkheid en diepte van je ogen te benadrukken. Je kunt ook een stijlvolle make-up toevoegen met perzikkleurige, gouden, grijsbruine tinten.
 • Voor bruine ogen schoonheden Deze make-up zal ook nuttig zijn. Wees echter voorzichtig. U moet niet exact dezelfde tint van de schaduwen kiezen als de oogkleur. Het is de moeite waard een toon te kiezen die in het interval tussen middelbruin en donkerbruin zou zijn.

Voor donkerbruine ogen is het de moeite waard om lichte kleuren van een bruin palet te gebruiken.. U kunt de gemiddelde kleurverzadiging ophalen. U kunt dus snel en eenvoudig een elegante make-up maken. Het is goed om in elke situatie te kijken, alle nodige accenten te plaatsen, de diepte van het uiterlijk te benadrukken.

Wees niet bang om met verschillende kleuren te experimenteren - niet alleen met een bruin kleurengamma. Geef uitdrukking aan je persoonlijkheid, maar laat hem er stijlvol en harmonieus uitzien.

Hoe aanvragen?

Het is vermeldenswaard dat de juiste toepassing van een cosmetisch product al het halve succes is van je make-up met bruine tinten. Hier is het noodzakelijk om het belangrijkste te onthouden.

Het loont de moeite donkere schaduwen op een mobiel ooglid te plaatsen.

Doe het vanuit het midden naar de buitenste ooghoek. Onder de wenkbrauw is het de moeite waard om lichte kleuren in de schaduw te zetten. Voor elke make-up is het belangrijkste een soepele overgang van de ene tint naar de andere.

Het is noodzakelijk om stap voor stap instructies te overwegen over het aanbrengen van make-up:

 • Zou moeten onthouden die make-up mag alleen op een schoon gezicht worden aangebracht. Het is noodzakelijk om het oppervlak van de dermis te reinigen en de huid voor te bereiden op de procedure.
 • Primer gebruiken elimineer defecten van de huid. Het zal een solide basis vormen voor make-up. Concealer kan donkere kringen onder de ogen verdoezelen.
 • Nu op het mobiele ooglid Het is de moeite waard om matte schaduwen te plaatsen. Dit moet aan de wenkbrauwlijn worden gedaan. Het is vermeldenswaard dat de kleur moet lijken op koffie met melk. Je kunt het onderste ooglid benadrukken. De lijn moet vrij dun en netjes zijn.
 • Met donkere chocoladeschaduw markeer de buitenste hoek van elk oog. Meng de tool nu grondig naar het midden van de rollende leeftijd. Het is noodzakelijk om een ​​soepele overgang te bereiken.
 • Neem een ​​zwart of donkerbruin potlood en maak een pijl boven de wimperlijn op het bovenste ooglid. Verdeel nu de gecreëerde regel een beetje.
 • Om een ​​helder beeld te creëren Het is noodzakelijk om de hele procedure met zwarte inkt te voltooien. U kunt toepassen en bruin (voor het kantoor).

Als gevolg hiervan krijg je een aantrekkelijke rokerige make-up. Het past bijna elke vrouw, ongeacht haar kleurtype. U kunt ook de schaduwen van andere tonen toepassen.

Je kunt veel verschillende make-upopties maken. Nu is de meest populaire stijl "rokerige ogen".

Zie hoe je make-up "rokerige ogen" in bruine tinten kunt maken in de volgende video.

Om een ​​expressieve look te creëren, hebt u het volgende nodig:

 • Zachte eyeliner. Het is beter om een ​​kastanjebruine tint te kiezen.
 • Voorraad omhoog en een palet met matte schaduwen. Kies een palet van lichtpalet met beige, roze, perzik, goud, parelmoer, koffietinten. Je kunt opties nemen en toevoegen met sparkles, gele tinten, tweekleurige schaduwen.
 • De blos wordt een verplichte toets. Denk niet dat een dergelijk element niet erg belangrijk is. Het is dit cosmetische product dat zal helpen om het gezicht te vormen en de ogen verder te markeren.
 • Lippen zijn de glans waard of lippenstift melkachtig.

Vergeet niet dat het belangrijkste is om alles in fasen te doen. U kunt desgewenst oogschaduw combineren met rood, turkoois, lila-opties, ze gebruiken voor het onderste ooglid. Onthoud tegelijkertijd dat een correct gemaakte make-up alleen bewondering van anderen zal veroorzaken. Als u niet zeker bent van uw mogelijkheden, gebruik dan het advies van experts.

Make-upartiestengeheimen

U kunt een schoonheidssalon bezoeken, waar ervaren specialisten uw gezicht zullen repareren en u helpen om een ​​ongeëvenaarde make-up te maken. Met dit Je kunt jezelf goedmaken, thuis. Om dit te doen, kun je speciale lessen vinden en hun vaardigheden verbeteren.

Door regelmatig te oefenen, zul je zien dat je je eigen make-up niet slechter kunt doen dan professionele meesters.

Het belangrijkste is om te beschikken over hoogwaardige gereedschappen en professionele cosmetica. Dit helpt je niet alleen om je doelen te bereiken. Je zult je ook geen zorgen maken over je gezondheid.

Alle ervaren make-upartiesten adviseren om een ​​gezicht voor te bereiden voor het aanbrengen van make-up. Negeer deze regel niet, omdat je anders niet alleen het gewenste effect krijgt, maar ook de huid van het gezicht beschadigt. Het is noodzakelijk om de huid grondig te reinigen van vuil of overblijfselen van decoratieve cosmetica. Dit moet worden gedaan met behulp van speciale cosmetica.

Dan kun je een tonale basis toepassen. Dit gebeurt met behulp van een spons of vingertoppen. Het is beter om concealer toe te passen op het gebied rond de ogen. Hiermee maskeer je effectief de donkere kringen onder de ogen. Deze tool zal helpen om dergelijke defecten van de dermis te verhullen als puistjes. Vervolgens adviseren deskundigen om de toon met behulp van poeder te repareren. Het maakt het huidoppervlak fluweelzacht en mat, en make-up wordt resistenter.

Professionals wordt geadviseerd geen heldere en glanzende tonen te gebruiken voor make-up overdag.

Het is beter om de schaduw van zachte tinten langs de curve van het bovenste ooglid aan te brengen. Op de vouw is het de moeite waard gebruik te maken van donkerbruine tinten. Laat de focus liggen op de buitenste hoek van de eeuw. Breng dit product iets lager aan dan de vorige tint. In dit geval moeten alle randen zacht zijn.

De onderste oogleden moeten bedekt zijn met donkerbruine tinten met schaduw. Maar de lijn onder de wenkbrauwen zou met lichte schaduwen moeten zijn. U kunt dus de ogen visueel openen en aantrekkelijker en expressiever maken. Dan kun je pijlen tekenen. Dit is gedaan eyeliner op het bovenste ooglid, en dan is alles in de schaduw. Herhaal de procedure met de onderste oogleden. Dan kun je mascara en lippenstift gebruiken.

Trouwens, ervaren make-upartiesten adviseren om op details te letten. De briljante schaduwen in de hoeken van de ogen zullen bijvoorbeeld aantrekkelijk in de zon flikkeren, waardoor uw ogen maximale uitdrukking krijgen.

Aanvullende aanbevelingen van experts:

 • Het is noodzakelijk om te leren hoe je cosmetica opslaat. Professionals raden een badkamer niet aan. Schaduwen (en alle cosmetische producten) moeten zich op een droge en donkere plaats bevinden. Voor deze doeleinden, een perfecte kast of nachtkastje. Daar zullen de fondsen veilig zijn. Vermijd blootstelling aan zonlicht - ze kunnen de structuur van het product beschadigen.
 • Gebruik geen verlopen schaduwen. Zo'n product kan uw gezondheid schaden. Daarom moet u de verpakking van cosmetica zorgvuldig bekijken voordat u ze koopt. Zorg ervoor dat u de releasedatum vindt.
 • Om geen nep te kopen, je zou alleen schaduwen in professionele winkels moeten kopen. In dit geval, wees niet lui om je tijd door te brengen - onderzoek het product zorgvuldig. Het moet worden verzegeld.

Gebruik het gereedschap niet als u een scherpe geur voelt. Misschien is het ook een neppe die niet tot iets goeds zal leiden. Als u goederen via het World Wide Web koopt, is het de moeite waard om uiterst attent te zijn. Vaak is het daar dat alle machinaties van de kwaliteit van de goederen plaatsvinden.

 • Breng make-up aan bij goed licht. (bij voorkeur bij daglicht). Alleen in dit geval kunt u precies alle overgangen zien, deze soepeler maken.
 • Leg niet te veel schaduwen op. Veel - het betekent niet dat u er meer stijlvol en spectaculair zal uitzien. In het geheel is het noodzakelijk om aan de maatregel te voldoen. Alleen dan ziet je make-up er natuurlijk en stijlvol uit.
 • Een andere regel is regelmatige verzorging van uw huid. Men moet voorzichtig zijn met de conditie van de dermis, anders kunnen cosmetische producten het niet een gezond en stralend uiterlijk geven. Gebruik hiervoor geschikte cosmetische producten en verwaarloos de regels voor het aanbrengen en verwijderen van make-up.

Vergeet niet dat elke vrouw een stijlvolle afbeelding kan maken. Het belangrijkste - veronachtzaam de basisregels niet en kies zelf de juiste cosmetica. Dan zul je tevreden zijn, en iedereen om je heen zal blij zijn met je aantrekkelijkheid.

beoordelingen

Talrijke beoordelingen van de eerlijke seks vertellen over de veelzijdigheid van make-up met bruine tinten. Meisjes vinden dat deze optie geschikt is voor absoluut alle schoonheden.Elke dame biedt aan om zo'n magisch hulpmiddel in haar make-uptas te hebben.

Veel klanten merken op de hoge kwaliteit van het product. Dergelijke producten zijn het waard om alleen in gespecialiseerde winkels te kopen. In dit geval kunt u vervalsingen voorkomen.

Als u cosmetica via internet koopt, wees dan uiterst voorzichtig en voorzichtig. Vergeet niet om het zorgvuldig te inspecteren voordat u een product koopt. Als er defecten, schade aan de verpakking of iets anders zijn, is het beter om de aankoop uit te stellen.

Meisjes houden van de democratische prijs van de goederen. U kunt verschillende kleuren bruin palet kopen voor verschillende prijzen. Alles hangt af van uw voorkeuren en de wens om een ​​bepaald bedrag aan cosmetica te spenderen. Nu hoeft u niet langer dure schoonheidssalons te bezoeken.

Je kunt een aantrekkelijke en trendy make-up maken met bruine schaduwen. Tegelijkertijd blijkt het soms zelfs beter dan dat van professionele vakmensen. Het mag alleen actief en regelmatig trainen, aanvullende vaardigheden verwerven.

Veel klanten Markeer de Burberry Mocha Shadows. Een klein palet met tinten koffie is vrij compact en handig. Het is perfect als wegoptie. Het bevat zeer aantrekkelijke tinten die perfect de expressiviteit van je look benadrukken. Romig, karamel, warmbruin, de donkerste tint - al deze kleuren helpen bij het creëren van een natuurlijke en zeer aantrekkelijke make-up.

Vier dames en Maybelline "Color Tattoo". Deze crèmekleurige tinten helpen bij het maken van een permanente make-up voor elke gelegenheid. Ze hebben een optimale textuur, houden maximaal 24 uur aan.

Trekt de aandacht van vrouwen en producten Max Factor. Deze gereedschappen helpen bij het maken van make-up voor zowel overdag als 's avonds. Trekt schoonheden en "Easy Smoky Eye" van Sephora aan.

Mooie fashion make-up "rokerige ogen" laat je ogen er stijlvol uitzien, de look zal diepte en mysterie vinden. Maak het niet erg moeilijk. Het is alleen belangrijk om geschikte tinten in te slaan. Laat elk proces van het maken van make-up je alleen maar plezier bezorgen. Als je alles goed hebt gedaan, krijg je bewonderende blikken van voorbijgangers en positieve emoties. Beginnen met het toepassen van een product, wees zeker van jezelf.

Nu hebt u de belangrijkste kenmerken, voordelen, nadelen van make-up met bruine tinten bekeken en kunt u een palet kiezen om uw ogen te kleuren om een ​​trendy uiterlijk te creëren. Onthoud dat maat belangrijk is in alles. Nu is de natuurlijke mode in de mode. Oefen - en je zult slagen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses