Blauwe make-up

Blauwe make-up

Veel van de eerlijke seks zijn bang om hun ogen te beschilderen met behulp van blauwe tinten, aangezien dit een slechte vorm is. Sommigen denken zelfs dat dergelijke make-ups ze veroorzaken en volledig in de steek laten. Maar met dit alles zal een goed gekozen tint blauw en goed gemaakte make-up er geweldig uitzien. Hoe het niet te overdrijven met kleur, het is een voordeel om de ogen te benadrukken en de juiste tint lippenstift te kiezen, zullen we in dit artikel vertellen en ook deskundig advies en ongewone ideeën delen.

kenmerken

Blauwe kleur in make-up kan op verschillende manieren worden gebruikt. Als u uw fantasie de vrije loop laat, kunt u een prachtige feestelijke make-up maken die geschikt is voor elk feest. Wees niet bang voor experimenten en het feit dat je er belachelijk uit zult zien. Mooie make-up kan worden verkregen met behulp van goed geplaatste blauwe accenten.

Deze kleur heeft veel tinten die de ogen gemakkelijk expressiever en aantrekkelijker maken. Dit is een blauw-turquoise tint, korenbloemblauw, hemels, azuur, saffier en vele anderen. Met hun hulp kun je een gematigde dag make-up en een luxe avond creëren. Natuurlijk kan deze kleur niet universeel worden genoemd, maar hij past bij vrijwel iedereen, het belangrijkste is om de juiste tint voor u te vinden.

Make-up met behulp van delicate blauwe tinten zal een geweldige oplossing zijn om de lente of warme zomerlook aan te vullen. Blauwe wimpers zien er heel bijzonder en mooi uit, die vooral geliefd zijn bij jonge meisjes.

Met behulp van blauw kun je make-up maken in verschillende technieken. Bovendien zult u thuis deze taak aankunnen. Natuurlijk, als je het blauwe bereik wilt verzachten, bijvoorbeeld voor het bal, is het beter om de voorkeur te geven aan een professionele visagist. Het zal helpen om alle voordelen van je gezicht te benadrukken en alle gebreken vakkundig te verbergen.

types

Tot op heden zijn er vrij veel verschillende soorten make-up. Vervolgens kijken we naar de basale die kunnen worden gedaan met behulp van blauw en de tinten.

Oogmake-up

 • Kleur "rokerige ogen" is een geweldige oplossing voor avondmake-up. Om het perfect te maken, probeert u de tinten blauw die u wilt gebruiken heel soepel te verduisteren.
 • Donkerblauwe oogmake-up en elegante zwarte pijlen. Zo'n make-up zou geschikt zijn voor een etentje of een date.
 • Zachte make-up met een lichtblauw accent zal een geweldige oplossing zijn om de alledaagse look aan te vullen. Het ziet er met succes uit met een luchtige blauwe jurk of een strikte kleur van deze tint.
 • Een zwartblauwe of grijsblauwe make-up met vloeiende overgangen en een zwart potlood in de schaduw op de onderste oogleden zien er op het afstudeerfeest erg elegant uit. Het kan worden aangevuld met glanzende Franse pijlen of accenten met zilverpigment.
 • Als u op zoek bent naar iets ongewoons, maar tegelijkertijd licht en natuurlijk, raden we u aan naar de roze-blauwe en wit-blauwe oogmake-up te kijken. Zulke make-ups vullen de dag- en avondlook even goed aan. Als u iets voor de dag kiest, is het beter om de make-up minder intens te maken.
 • Dubbele witte en blauwe pijlen zijn ook een geweldige oplossing voor het maken van uitzonderlijke make-up.

wimpers

Niet minder interessant uiterlijk en make-up met blauwe wimpers. Meestal worden ze niet gebruikt voor alledaagse afbeeldingen, maar om naar het feest te gaan, is alles goed. Gekleurde mascara's maken de ogen altijd expressief en aantrekkelijk, dus wees niet bang om ermee te experimenteren.

 • Blauwe of zwarte pijlen op de ogen kunnen worden aangevuld met blauwe, heldere wimpers.
 • Het ziet er erg ongewoon uit als de bovenste wimpers blauw gekleurd zijn en de onderste wimpers bijvoorbeeld wit of zwart. Wees niet bang om verschillende combinaties te maken, vooral als je een heldere en gedenkwaardige make-up wilt maken. Vergeet niet om gekleurde mascara te gebruiken om de buitenkant van de wimpers te bevlekken.
 • Blauwe wimpers worden vaak aangevuld met felle lippenstift. Meestal is deze afbeelding geschikt voor fotografie.

Professionele make-upartiesten bevelen het combineren van blauwe mascara met blauwe ogen, vaak alle samenvoegingen niet aan, maar soms is deze regel voor fotografie nog steeds verbroken.

lippen

Een zeer gewaagde stap zou zijn om blauwe lippenstift op je lippen te gebruiken. Wanneer u een lipstick van deze tint gebruikt, minimaliseert u de oogmake-up. Het is beter om je op één ding te concentreren: op de ogen of op de lippen. Dames met donkere of gebruinde huid zijn het best geschikt rijke kleuren blauw, maar meisjes met een lichte huid kunnen beter de voorkeur geven aan azuurblauwe kleuren.

Fabrikanten van cosmetica

Tot op heden produceren veel zeer verschillende cosmetische bedrijven ongewone decoratieve gereedschappen om speciale make-ups te maken.

 • Als je contrasterende blauwe lippen wilt maken, raden we aan naar lippenstiften van deze kleur te zoeken in de buurt van NYX of Urban Decay.
 • Je kunt blauwe mascara's vinden van de luxe merken Dolce en Gabbana, Chanel en YSL, maar ook van professionele NYX of Make Up For Ever.
 • Azure eyeliner wacht op u bij de merken Armani, YSL en Maybelline, en donkerblauwe potloden voor Make Up For Ever en Revlon, waterdichte potloden van deze kleur bevinden zich in MAC, D & G, Chanel en Clarins.
 • Blauwe tinten van verschillende texturen (mat, vloeibaar en met een glans) zijn te vinden in Armani, Dior, Pupa, L'Oreal Paris, Maybelline, NARS, Bobbi Brown en vele andere merken.

Masterclasses

Om de perfecte make-up te krijgen met behulp van blauw, raden we aan dat u aandacht besteedt aan de volgende stapsgewijze handleiding en enkele nuances voor het maken van een dergelijke make-up.

 • Breng de basis onder de make-up aan op de voorbereide en gehydrateerde gezichtscrème. Verberg alle onregelmatigheden, roodheid en vooral kneuzingen onder de ogen met een equalizer. Dit is erg belangrijk, omdat blauwe of azuurblauwe schaduwen onrendabel kunnen lijken als je de donkere zakken onder je ogen niet corrigeert.
 • Breng vervolgens een foundation aan die bij je gezicht past. Beveilig het indien nodig met poeder. Pas de door jou gekozen blush toe. Lichtroze en crèmevarianten zijn het best geschikt voor de blauwe schaduw van de schaduwen, maar alles hangt af van het beeld als geheel.
 • Breng de basis van de oogschaduw aan. Verdeel de hoofd (nude, crème of een ander licht) schaduw tot aan de wenkbrauwen. Een uitstekende oplossing zou een combinatie van zwarte, grijze en bruine tinten zijn die kunnen worden toegepast op de buitenste ooghoeken en deze kunnen verduisterend tot midden in het bewegende ooglid. Het midden moet worden aangevuld met een geselecteerde tint blauw, het kan glimmend of dof zijn. Laat de oogleden zakken met een zwart potlood en mix. Om oogmake-up te voltooien, moeten klassieke Franse zwarte pijlen worden gebruikt.
 • Vergeet niet om wenkbrauwen te perfectioneren.
 • Wimpers kunnen naar wens worden geverfd., maar in zo'n make-up is de nadruk beter om de lengte en scheiding te maken.
 • Neutrale lipkleurbijvoorbeeld crème of lichtroze. Een combinatie van rouge en lippenstift in één kleur ziet er goed uit.

Om je ogen expressiever te maken en ze wijd open te maken, verplaats je de onderste oogleden naar binnen met een wit, waterbestendig potlood.

Als u besluit een donkerblauwe make-up te maken, let dan op de volgende stappen:

 • Net als in de vorige make-up versie, breng een basis op het voorbereide gezicht aan, corrigeer onvolkomenheden, verspreid de foundation en fixeer al het poeder.
 • Verfris je wangen met blozen of markeer je jukbeenderen met een bronzer.
 • Breng een donkere bruine of chocoladetint aan over de hele lengte net boven de vouw van het bovenste ooglid. Meng met een penseel.
 • Schenk met behulp van romige zwarte schaduwen, bij voorkeur matte of schaduwen in een stok, het hele beweegbare ooglid en laat het midden achter.Mix, licht het bruin aan.
 • Verspreid de donkerblauwe schaduw van de schaduwen op het mobiele ooglid, meng en raak nauwelijks de zwarte tint aan.
 • Met de hulp van bruine schaduwen, het ooglid laten zakken, mengen. Omcirkel ook volledig het oog met een zwart potlood, het is ook aan te raden om het binnenste onderste ooglid te brengen.
 • Verf de wimpers met zwarte mascara, let vooral op hun scheiding.
 • Lippenstift, kies uit een natuurlijk bereik.

Als je nog steeds niet hebt besloten welke make-up je kiest, let dan op de sterfoto's, want hun make-upartiesten weten altijd hoe ze de verdiensten goed kunnen markeren en gebreken verbergen.

De Amerikaanse actrice Diana Agron heeft een luxe make-up gemaakt met blauwe schaduwen onder haar satijnen jurk op de grond.

Eva Longoria kiest ook vaak donkerblauwe meiks om de rode loper te betreden.

Als je op zoek bent naar het azuurblauwe "Smokey ice", kijk dan naar het model Megan Fox. In haar samenstelling is alles gematigd. Ideaal gemarkeerde ogen, natuurlijke blos op de wangen en natuurlijke schaduw van lippenstift.

Hoe maak je blauwe "rokerige ogen", dan kun je leren van de volgende video:

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses