Make-up met pijlen

Make-up met pijlen

Er wordt gezegd dat de ogen het venster naar de ziel zijn. Misschien verklaart dit waarom het schone geslacht veel aandacht besteedt aan oogmake-up. Aan de andere kant worden vrouwen vaak gemotiveerd door het simpele verlangen om er mooi uit te zien en hun ogen te markeren, ze expressiever te maken, meer. Hiervoor worden verschillende technieken en hulpmiddelen gebruikt en een van de populairste opties voor het corrigeren van de vorm van de ogen is make-up met pijlen.

Wat is make-up met pijlen?

Er zijn veel verschillende versies van deze make-up, maar de zogenaamde Egyptische stijl is lange tijd als een klassieke optie beschouwd. Deze make-up is erg populair, het rechtvaardigt zijn lange geschiedenis.

Dit type make-up biedt voldoende mogelijkheden voor experimenten, omdat er geen enkele sjabloon is die laat zien hoe deze make-up eruit zou moeten zien. Gewoonlijk worden meisjes geleid door hun eigen verbeeldingskracht en ideeën, die ze vervolgens in hun ogen belichamen - hetzij als make-up voor elke dag, of als een avondlook.

Eerst moet je weten wat voor soort pijlen zijn en hoe ze van elkaar verschillen. dus:

  • Dunne pijlen Ze zijn een geweldige manier om je ogen te markeren zonder een lichte make-up te maken. Het is handig voor het dagelijkse beeld, want het maken van nauwelijks zichtbare pijlen kost niet veel tijd. Deze procedure vereist geen hoog niveau van vaardigheden.
  • Dubbele pijl geschikt voor die meisjes die moe zijn van een vrij eenvoudige en onopvallende make-up. Dat is de reden waarom u eerst een pijl kunt maken en vervolgens - een actieve focus op het onderste ooglid.
  • Veer pijlWaarschijnlijk een van de meest veelzijdige trucs. Het is geschikt voor een alledaagse look met delicate tonen, gewichtloze texturen en vloeiende lijnen. Het is de perfecte oplossing voor de avond. Het is genoeg om het kleurenschema te veranderen, een glans toe te voegen - en hier is een luxueus beeld klaar voor!

Functies en voordelen

In verschillende situaties zijn verschillende opties vereist - u hebt bijvoorbeeld soms een zachte make-up nodig die er natuurlijk uitziet en de afbeelding "licht" maakt. In dergelijke gevallen zijn de pijlen onmisbaar om een ​​mooie, vrouwelijke en delicate look te creëren. Aan de andere kant is deze make-up vrij eenvoudig om te zetten in fataal en verleidelijk, met behulp van een combinatie van pijlen met rode lippenstift. Ze zal optreden als een accent in deze make-up, die verleiding zal toevoegen aan het uiterlijk van het meisje.

In deze twee voorbeelden kan men gemakkelijk zien dat de pijlen een zeer veelzijdige techniek in het gezicht zijn. Het kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden en evenementen die zich voordoen in het leven. Het is dankzij dit dat de pijlen nooit uit de mode zullen raken en altijd populair zullen zijn.

Bovendien zijn er een groot aantal verschillende variaties op de pijlen, die al te wijten zijn aan bepaalde trends van het seizoen. Onlangs populaire pijlen met bevedering, die bekend staan ​​om hun veelzijdigheid. Ze zijn perfect gecombineerd met een lichte make-up en passen perfect in een zachte afbeelding. Universele en beroemde make-up met twee pijlen. Echter, van plan om te experimenteren, is het noodzakelijk om erachter te komen wat voor soort van deze make-up past bij de individuele externe functies. Dit moet in gedachten worden gehouden bij het kiezen van de kleur van de voering en het potlood.

De gekleurde pijlen zijn een hit dit seizoen.Bijzonder populair zijn niet alleen veelkleurige, maar ook briljante varianten - ze zullen een ander effect op de ogen creëren, ze zullen hun vorm kunnen corrigeren.

Veel meisjes, die de kleur van de eyeliner kiezen, worden geleid door overwegingen van hun favoriete kleur, maar deze positie is verkeerd, omdat dit vaak leidt tot het creëren van een absurd beeld. Het palet van cosmetica moet worden gecombineerd met externe gegevens.

De klassieke versie van deze make-up is de zwarte pijlen, die in het midden van de vorige eeuw populair werden. Dit komt door de populariteit van zulke Hollywood-schoonheden als Marilyn Monroe en Audrey Hepburndie al hun opvattingen een luxueus beeld toonden, waarbij het hoofdaccent in de schaduw lag.

Zwarte pijlen zijn geschikt voor absoluut iedereen, omdat het een extreem universele tint is die combineert met elk type uiterlijk en op welke manier dan ook. Het enige minpuntje dat in deze make-up te vinden is, is een mogelijke visuele vermindering van de ogen. Hoe kleiner de ogen, hoe dunner de pijl zou moeten zijn. Om deze reden wenden de meisjes zich tot gekleurde eyeliners - ze verfrissen niet alleen de make-up, maar vergroten ook visueel de ogen, waardoor het effect van een open uiterlijk ontstaat.

Dit geldt in het bijzonder voor die vrouwen met beperkte ogen. Deze optie is een geweldige kans om ze te corrigeren.

Het is echter belangrijk om te weten dat u een palet met potloden moet kiezen dat overeenkomt met de kleur van de iris.

Wat betreft de "shimmer" is het vermeldenswaard dat ze in staat zijn om expressiviteit aan de look te geven. Populaire gouden en zilveren voering. Ze zullen interessant spelen, zowel in de zon als in het avondlicht. Vanwege de intensiteit van dergelijke tinten, wordt het niet aanbevolen om ze te gebruiken in combinatie met heldere schaduwen - bij het maken van make-up voor elke dag.

Soorten make-up

Zoals hierboven opgemerkt, is de techniek van de schutter zeer divers, om te leren is het niet zo eenvoudig. Om een ​​echt mooi beeld te creëren, is het echter noodzakelijk om te begrijpen welke visieropties bestaan.

Omdat de kunst van het leiden van de ogen zich vanuit het oosten over de hele wereld verspreidt, is het om te beginnen de moeite waard de zogenaamde oosterse make-up te beschouwen. Het is bekend dat het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de Oost-Aziatische regio de striktheid in moraal is, die wordt weerspiegeld in alle sferen van het leven, inclusief het uiterlijk van een meisje.

Het is daarom dat vrouwen een saaie alledaagse make-up creëren met behulp van zwarte pijlen, die de ogen perfect verlengen, waardoor ze amandelvormig worden (zoals sommigen zeggen, "kat").

De zogenaamde klassieke vorm van pijlen is ontstaan ​​aan het begin van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. In deze versie van de vrouw mislukken oogleden, niet zozeer om de vorm van de ogen aan te passen. Ze doen dit om hen empathie en een nadruk op dit gebied te geven. Sindsdien worden deze afbeeldingen vaak gebruikt door diva's op de rode loper, diverse avondevenementen. Tegenwoordig voeren stylisten deze techniek uit met lichte, lichte schaduwen, omdat dit extra contrast creëert en de look-dynamiek geeft.

Sommige meisjes willen graag een schokkend uiterlijk, en hiervoor tekenen ze brede, dikke pijlen - naar het voorbeeld van de eens zo populaire Amy winehouse. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de acteur een toneelbeeld had dat in het dagelijks leven niet vaak werd gebruikt. Dit is de belangrijkste fout van vrouwen: dergelijke beslissingen zijn niet geschikt voor make-up voor op de dag, omdat ze te licht zijn voor elke dag.

Bovendien kunnen deze pijlen categorisch niet worden gebruikt als make-up voor de naderende eeuw, omdat ze de gezichtsuitdrukking vermoeid en het uiterlijk dof en zwaar zullen maken. Vanwege de intensiteit van de eyeliner zien de ogen er zelf klein uit.

In deze gevallen moet je je wenden tot lichte oogmake-up, die bijvoorbeeld naaktschaduwen en de beste zwarte, grijze of bruine pijlen worden gepresenteerd. De combinatie van de schaduwen van een natuurlijk palet en een niet erg pakkende eyeliner is een vrij eenvoudige oplossing om elke dag een eenvoudige, delicate en delicate make-up te maken.

Multi-gekleurde en gemetalliseerde cosmetica zijn geschikt voor een avondje uit. Een look omlijst door goud of zilver glans zal de mensen om je heen verbazen met zijn schoonheid. Het meisje zal als zeer dapper worden beschouwd, want zelfs vandaag zal niet elke dame beslissen om zo'n aanstekelijke look te creëren.

We kunnen een soepele overgang van klassiek naar avant-garde aanbevelen als een tussenversie met gekleurde pijlen. Oranje en karmozijn zijn in het dagelijks leven nauwelijks de moeite waard, omdat ze een professionele benadering en een goed begrip van de productspecificaties vereisen. Maar donkergroen, indigo of verzadigde wijn biedt alle meisjes voldoende mogelijkheden voor experimenten.

De belangrijkste regel voor het maken van een uiterlijk is matiging. Mee eens, het ziet er belachelijk uit als een zakenvrouw met avondmake-up komt werken, dus je moet niet alleen door je verbeelding worden geleid. Het moet worden beperkt tot de sociale context en activiteiten waarvoor deze of gene samenstelling wordt uitgevoerd.

Wat te tekenen?

Tegenwoordig is de schoonheidsmarkt gevuld met een verscheidenheid aan cosmetische producten. Daarom maken ze een 'opkomst'-make-up, ze gebruiken niet alleen een potlood, maar ook vele andere middelen.

Zeer populair vloeibaar eyeliner met borstel. Dergelijke cosmetica is een ideale optie voor meisjes die al getraind zijn en zelfverzekerd pijlen kunnen tekenen. Wanneer u dit hulpmiddel gebruikt, moet u rekening houden met de vloeibare consistentie van het product en niet overdrijven met de hoeveelheid eyeliner op het penseel, anders krijgt u dikke brede pijlen die ver van iedereen verwijderd zijn. Overdreven voering wordt op het bovenste ooglid gedrukt - het zal het beeld alleen maar bederven.

Deze voeringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder een gemetalliseerd palet.

Eyeliner marker Het heeft een aantal voordelen in vergelijking met conventionele vloeistof. Door zijn vorm ligt het comfortabel in de hand en heeft de positie van de marker direct invloed op de vorm van de pijlen en hun richting. Het probleem van overtollige fondsen op de borstel ontbreekt hier, omdat cosmetica bij het toepassen van dit type eyeliner altijd gelijkmatig en economisch worden gebruikt. Het probleem met dit product is alleen dat het snel genoeg droogt, dus er is geen manier om de resulterende fouten te corrigeren. De tool moet zo zorgvuldig mogelijk worden gebruikt.

potlood is de traditionele manier om dergelijke make-up te maken. Dergelijke pijlen helpen om onopvallend de vorm van de ogen te corrigeren. Je kunt niet bang zijn voor fouten, omdat het potlood gemakkelijk kan worden gewist. Voor diegenen die net beginnen met het leren van de shooters, zal het meest geschikte product een zacht potlood zijn - of een op poeder gebaseerd hulpmiddel, wat resulteert in een niet erg duidelijke schets. Opgemerkt moet echter worden dat met al het gebruiksgemak minus potloden het feit is dat een dergelijke coating kan smeren of vervagen.

schaduw interessant omdat ze je toestaan ​​om een ​​zachte make-up te maken - bijvoorbeeld een gevederde pijl, waarvan de basis vaak dezelfde schaduwen is. Deze optie is vooral geschikt voor een dagelijks beeld, waarbij er geen duidelijke lijnen zijn, maar er is lichtheid.

Eyeliners met gel- of crèmekleurige texturen voornamelijk gebruikt door professionele make-upartiesten, omdat dergelijke cosmetica een hoog niveau van vaardigheden en voldoende ervaring met complexe hulpmiddelen vereisen. De pijlen die op deze manier worden getekend, passen perfect - ze drogen ook niet onmiddellijk uit als ze worden toegepast, dus er is een mogelijkheid om enkele tekortkomingen en onnauwkeurigheden te corrigeren.Bovendien zijn gels en crèmes persistent.

Het is belangrijk om speciale accessoires voor het aanbrengen van dit product bij u te hebben - platte schuine borstels.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de keuze van cosmetica afhankelijk is van welk effect u wilt bereiken. Als het doel is om een ​​chique avondmake-up te creëren met een vleugje vintage, moet je een vloeibare eyeliner gebruiken - misschien met behulp van glitter en gemetalliseerde deeltjes. Aan de andere kant, als je een zachte make-up maakt, moet je je wenden tot de schaduwen, potloden of verschillende pigmenten. Dergelijke pijlen zullen even voordelig zijn om naar het beeld overdag te kijken, in de vorm van "solisten" van make-up en 's avonds.

Het belangrijkste is dat de texturen met elkaar worden gecombineerd en geschikt zijn voor een bepaalde gebeurtenis.

Stap voor stap applicatie en gebruikte technieken

Nadat we de soorten make-up en de benodigde hulpmiddelen hebben behandeld, is het de moeite waard om te praten over het maken van make-up. Vanaf de eerste keer zijn de pijlen nog lang niet door iedereen te verkrijgen, dus je moet niet boos zijn als je plotseling fouten tegenkomt. Ze zijn onvermijdelijk en kunnen alleen worden opgelost door regelmatige beoefenaars. Om de meeste van de typische problemen te vermijden, moet u de les begrijpen waarin het proces van het maken van oogmake-up stapsgewijs wordt beschreven.

Voordat u de eyeliner aanbrengt, moet u de toon van het gezicht doen. Om dit te verbergen concealer probleemgebieden te verbergen. Het is noodzakelijk om de toon van het gezicht te egaliseren met een tonale tool. Het is noodzakelijk om de oogleden te maken. Om dit te doen, moeten ze worden ontvet en er een speciale lotion op gedaan worden, waarin geen alcohol zit, en daarna - een primer.

Als u schaduwen wilt gebruiken, hoeft u niet met kleuren te "spelen". Het is beter om een ​​nude-tint te gebruiken - misschien met lichte sprankeling. Dit zorgt voor een natuurlijk beeld, wat vooral belangrijk is voor zomermake-up. Aan de andere kant, als je opvallende oogmake-up maakt, moet je naar de dichte consistentie kijken met een donker palet: blauw, groen, bruin.

Henna-pijlen zijn vooral mooi, maar dit materiaal is vrij moeilijk te gebruiken, dus het wordt niet vaak gebruikt. Je kunt op het contrast spelen en make-up maken met witte of glanzende pijlen die er avantgarde en revolutionair uitziet. Bedek je ogen en trek voorzichtig een lijn. Als het ongelijk is gebleken, kan dit worden gecorrigeerd. Om fouten te voorkomen, kunt u speciale stencils gebruiken waarmee u perfecte pijlen kunt tekenen. Het is beter om dunne lijnen te tekenen, omdat het gemakkelijker is om een ​​paar slagen toe te voegen dan om fouten te verwijderen.

Probeer de pijlen zo dicht mogelijk bij de wimperlijn te tekenen. Om dit te doen, kunt u een klein ooglid trekken. Verf de wimpers met mascara, maar vermijd het effect van "spinnenpoten". Het vermindert de kosten van de afbeelding. De shooters zien er vooral indrukwekkend uit met lange (bijvoorbeeld valse) wimpers. Vergeet niet dat de individuele details van het uiterlijk met elkaar moeten worden gecombineerd, dus zorg ervoor dat de lippenstift overeenkomt met de vorm, kleur en soort pijlen. Een win-win is om een ​​stoffige roze tint te gebruiken als een coating op de lippen.

Om te leren hoe u perfecte make-up kunt maken, leert u stapsgewijze video-instructies en oefent u meer.

Wie is geschikt?

Er zijn een groot aantal ideeën over het uitvoeren van pijlen in make-up. Dus wat maakt het uit:

  • Voor amandelogen pijlen van elke dikte, lengte en bocht zijn geschikt. Het belangrijkste is - raak niet betrokken bij experimenten, want deze vorm van de ogen is perfect. Het is niet nodig iets te corrigeren, maar je kunt alles verpesten. Daarom is het voor een meisje met dit type ogen beter om de beproefde opties van de pijlen te gebruiken: dubbel, veer en klassiek.
  • Ronde ogen correctie in de vorm van hun verlenging is noodzakelijk, daarom gebruiken vrouwen een vloeibare eyeliner en tekenen ze een lange pijl. Deze techniek houdt in dat de pijl voorbij het oog wordt verwijderd.
  • Aziatisch U moet een brede lijn langs de wimperlijn tekenen. Het is in staat om de ogen visueel te omringen, maar het is belangrijk om de ogen niet zwaar te maken.
  • Meisjes met diepliggende ogenEr moet aan worden herinnerd dat de lijn van de pijl niet te hard en dik mag zijn. Gebruik zachte texturen en onderstreep het onderste ooglid met een wit potlood. Dit maakt de look "gemakkelijk".
  • Met uitpuilende ogen moeten overtollig volume verbergen. Gebruik hiervoor een niet erg verzadigde bruin of grijs (kies een potlood). Dit zal de wallen onder de ogen verbergen.
  • Visueel markeer het bovenste ooglid Je kunt de pijl naar de tempel leiden - maar niet zo heel erg veel, om niet het effect van een zware blik te krijgen.
  • Het moeilijkste geval in de samenstelling van het ooghangende ooglid, het laat niet toe om het potentieel van make-up volledig te ontsluiten en maakt dat je weigert pijlen te gebruiken. Zelfs als ze klaar zijn, overlappen ze toch het bovenste ooglid, dat over het bewegende deel hangt. In dit geval is het noodzakelijk om de schaduwen en mascara te beperken. Zelfs met deze ongecompliceerde hulpmiddelen, kunt u een luxe make-up maken.

De vorm van de ogen is niet het enige criterium waarmee het type pijlen moet worden geselecteerd. Een belangrijk punt is het kleurtype - brunettes en bruine vrouwen zijn bijvoorbeeld geschikt voor bijna alle tinten van de eyeliner, maar voor blondines is de keuze beperkt tot lichte en grijze tinten die niet contrasteren met het uiterlijk.

Pijlen - een van de meest populaire vormen van make-up die een meisje kan transformeren, waardoor ze er "open" en expressief uitziet. Om het juiste effect te bereiken, moet je veel trainen. Elke keer wordt de oogmake-up beter en beter, en worden de beelden luxueus, maar tegelijkertijd delicaat.

De pijlen helpen om de expressiviteit van grote ogen te benadrukken en kleine ogen visueel te vergroten. In deze video verzamelde 6 opties voor verschillende shooters.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses