Bruiloft make-up voor blondines

Bruiloft make-up voor blondines

Een deel van het ideale imago van de bruid is een goed gekozen make-up, die met succes alle voordelen benadrukt en de gebreken verbergt. Het wordt ook gecombineerd met een bruidsjurk en een kapsel in het algemeen. Bruiloft make-up voor blonde schoonheden is een hele kunst, die professionele make-up artiesten altijd veel aandacht besteden, brengen een vleugje romantiek aan.

kenmerken

De huwelijksceremonie is altijd een opwindende gebeurtenis en in de eerste plaats voor de held van de gelegenheid. Op deze dag mogen mooie bruiden hun emoties niet beheersen, ze kunnen huilen van geluk en lachen, maar tegelijkertijd moet make-up altijd op hun plaats blijven.

Op veel fotoshoots zouden meisjes er ook onberispelijk uit moeten zien. Om het goed te maken mislukte op een belangrijk moment, zou de voorkeur moeten worden gegeven aan make-upartiesten die professionele cosmetica gebruiken. - Resistent fundament voor tonale en tonale crèmes, waterproof mascara en nog veel meer, waardoor je een perfecte make-up krijgt. Met zo'n aanhoudende make-up, zal elke bruid er zeker van zijn dat de dag met een knal voorbij zal gaan.

Blonde meisjes zouden veel nuances moeten overwegen bij het maken van bruidsmake-up.. Dit omvat haarkleur en oog- en huidskleur. Natuurlijk weet de make-up artist van alle "valkuilen", maar je moet toch nog wat details leren kennen voor meer zelfvertrouwen.

Blondjes zijn zeer indrukwekkende vrouwen. Ze worden geassocieerd met het uiterlijk van een engel, en dit is geen toeval, omdat het vaak kwetsbare, mooie wezens zijn. En deze broosheid bij het doen van make-up is gunstig om te benadrukken en te benadrukken, en niet drastisch te veranderen.

Creëer de perfecte toon

Tegen de achtergrond van een lichte haarkleur valt een platinablonde, een gouden of natuurlijk blond gezicht altijd op, daarom zijn make-upartiesten gewoon verplicht om je gezicht een perfecte toon te geven voor zo'n belangrijke viering zonder een enkele fout.

Wees niet bang om tegelijkertijd de basis onder make-up te gebruiken (primer of basis), concealer en foundation. Als u alle fondsen correct en in volgorde verdeelt, werkt geen effect van laagjes niet en krijgt u de perfecte toon, uw gezicht ziet er uitgerust en fris uit. Een goed gekozen blos kan de wangen gemakkelijk onderstrepen, alsof u net bent teruggekeerd van een lentegang.

Stichting is het beste om te kiezen uit professionele cosmetische lijnen, het zal je de hele dag niet in de steek laten. Let op de opties van Smashbox, make-up voor altijd, Bobbi Brown, Nars en NYX.

Blonde vrouwen met een aristocratisch bleke huid zijn het best geschikt tinten tonale middelen met roze. Een geweldige oplossing zou zijn om poeder met een twinkeling te gebruiken, bijvoorbeeld "Prisme Libre " van Givenchy of meteorietopties van Guerlain "Meteorites Perles", "Meteorites Compact", "Meteorites Voyage".

Het gezicht van blondjes met een gebruinde en donkere huid zal de tonale middelen van crème, perzik en beige tinten perfect aanvullen. Een geweldige oplossing zou zijn om poeder met een gouden gloed te gebruiken, bijvoorbeeld uit Dior. Hun sculpturerende poederglans benadrukt eenvoudig alle voordelen van een gebruind gezicht. Meer budgetopties hebben een Italiaans merk Pupa, waar je prachtige poeder-illuminators met glitter zult vinden.

Decoratieve middelen

Make-up voor een blonde bruid moet niet te fel zijn, meestal wordt het uitgevoerd in gematigde tinten - naakt of crème. Maar niemand heeft de accenten in de make-up geannuleerd, wat het zeker niet zal bederven.Ze zouden niet meer dan twee moeten zijn.

Blondjes zijn heel zachte meisjes, daarom moet u er bij het kiezen van een blos op vertrouwen dat deze cosmetica geen heldere en duidelijke lijnen op het gezicht mogen maken; Het kan worden toegepast met lichtroze blozen, zacht koraal en perzik. Ze moeten ook in perfecte harmonie zijn met oogmake-up.

Wat betreft lipsticks, lipglosses, tinten en andere producten, is hun toon het best om in een koud bereik te kiezen. Vergeet ook niet de perfecte contouren van de lippen, die met een potlood kunnen worden gedaan.

Karkassen worden aanbevolen om te kiezen voor waterdicht, maar voor volume, verlenging of alles bij elkaar - dit is naar eigen inzicht en naar keuze van een visagist. Wat eyeliner, voering of potlood betreft, is het beter om de voorkeur te geven aan een donkerbruine versie in plaats van koolzwart.

Tips voor make-upartiesten

Bij het maken van een bruiloft make-up moet rekening worden gehouden met de volgende nuances, die volgens deskundigen niet kunnen worden genegeerd.

 1. Wees heel voorzichtig met glitter. Briljante blos en poeder moeten elkaar aanvullen, maar niet om van de bruid een elfje te maken. En als je ook een markeerstift toepast, dan moet je in ieder geval iets opgeven. Glitter moet gematigd en natuurlijk zijn.
 2. Als de bruid niet erg grote ogen heeft, dan kunnen ze met behulp van een wit potlood in het binnendeksel worden "geopend". Het is noodzakelijk om alleen een waterdichte optie te kiezen.
 3. Het probleem met de dreigende leeftijd kan worden opgelost door een winstgevende make-up "Smoky Eyes" te maken. Natuurlijk niet in zijn klassieke zwarte uitvoering. Voor een bruiloft gebruiken make-upartiesten vaak bruine of grijze versies van deze make-up, evenals verschillende andere kleuropties. Het is buitengewoon ongewenst om zwarte tinten te gebruiken voor blondines, maar ze vormen een perfecte aanvulling op de beelden van blonde en donkerblonde dames.
 4. Vergeet ook niet het ontwerp van de wenkbrauwen. Ze moeten duidelijke lijnen hebben - geen uitstekende haren en ongepaste tinten onder het haar.

Selecteer de ogen

 • Blondjes met blauwe ogen zonde benadrukt niet hun schoonheid. Ze zien er grijs, zilver en lichtblauwe schaduwen uit. Hun soepele combinatie ziet er bijzonder perfect uit. Crimson en groene kleuren moeten op een laag pitje worden gezet.
 • Blonde vrouwen met grijze ogen, bederf zeker niet de blauwe, grijze en roomachtige schaduwen. Een grijsblauw kan met voordeel in één keer worden onderstreept door verschillende tinten of grijze "Smoky Eyes".
 • Groene ogen blondines - dit zijn echt mooie meisjes, hun ongebruikelijkheid zal perfect worden aangevuld door schaduwen van warme tinten, bijvoorbeeld bruin, beige of grijsbruin. De nadruk kan worden gelegd met behulp van goudpigment, afhankelijk van de geselecteerde make-up. De voorkeur gaat het best uit naar een bruin karkas.
 • Blondjes met bruine ogen - zeer contrasterende personen, hun ogen kunnen worden geaccentueerd met behulp van perzik, beige, zand en andere schaduwen van naakten. Lippen kunnen worden gerangschikt in een delicate roze of crème kleur met een delicate gloed.

Vergeet over het algemeen niet goed na te denken over het beeld van de bruid. Alles moet hier harmonieus zijn - kapsel, make-up, manicure en kleding. Als de armen en nek open zijn, zou het een goede optie zijn om een ​​beetje licht aan de blootgestelde delen van het lichaam toe te voegen, maar overdrijf het niet, anders heeft de foto veel hoogtepunten.

Maak stap voor stap je eigen handen

Om de make-up perfect te maken, zelfs thuis, moet u in eerste instantie beslissen welk type u wilt maken, vervolgens professionele tools gebruiken en natuurlijk een aantal proefopties maken.

Deze instructie zal helpen om de make-up van een professionele visagist thuis zo nauwkeurig mogelijk te herhalen.

 • Een paar weken eerder belangrijk vieringen worden aanbevolen om de schoonheidsspecialiste te bezoeken, doe gezichtsreiniging en eventueel spabehandelingen en massages. Ook zou een uitstekende optie zijn om het dieet aan te passen en vitaminen te nemen, het is zeer goed effect op de huid van het gezicht.Neem voor deze vragen contact op met een specialist.
 • Eerste stap In de oprichting van een bruiloft make-up zal een standaard procedure zijn - op een vooraf gereinigd gezicht zou moeten breng een verzorgende en hydraterende crème aan.
 • Breng vervolgens de basis voor het gezicht aan (het is raadzaam om een ​​borstel te gebruiken), we maskeren kleine onvolkomenheden, pigmentvlekken, acne, enzovoort met concealer. Als je meer rood wordt, is het logisch om een ​​palet concealers aan te schaffen voor een professionele benadering van het creëren van de perfecte toon.
 • De volgende stap zal de stichting zijn. Als de bruiloft in de zomer is, is het het beste om lichte, vloeiende texturen te kiezen, en in de winter - dicht en matterend. Vergeet de behoeften van de huid niet.
 • In de volgende stap worden jukbeenderen of appels van wangen geselecteerd. gebruik blush of bronzer. We gebruiken ook de markeerstift, maar vergeet niet dat alles met mate moet zijn.
 • We maken wenkbrauwen gebruik van mascara, oogschaduw of wenkbrauwpotlood. Benadruk ze niet onnodig als je permanente make-up of microblading hebt.
 • Zet vervolgens een schaduw op de ogenop basis van het geselecteerde ontwerp. Thuis is het beter om niet meer dan drie tinten te mengen. De nadruk kan worden gelegd met glanzende schaduwen of pigment.
 • Je kunt schaduwen toevoegen met behulp van Franse pijlen bruin of zwart. Als u "Smoky Eyes" maakt, kunt u het onderste binnenooglid selecteren met een zwart waterbestendig potlood. En als u de ogen visueel wilt vergroten - wit.
 • Lipstick moet worden geselecteerd op basis van de helderheid van oogmake-up. Probeer niet veel accenten te maken in make-up, of liever gezegd, er mogen er niet meer dan twee zijn.

Stervoorbeelden

Wij bieden aandacht aan de beroemde blonde beroemdheden in de afbeeldingen van bruiden uit films en glossy magazines, evenals hun eigen bruiloften.

 • Beroemde Hollywood-actrice Blake Lively in de film "Century Adalin" maakte een zeer winstgevende bruiloftsmake-up, waarbij ze alle aandacht op de heldere lippen richtten, maar zijn ogen werden in gematigde tonen uitgevoerd. Ze schitterde ook in een trouwjurk met naakt make-up in de beroemde tv-serie "Gossip meisje"waar ze de hoofdrol speelde.
 • Voor je echte blonde bruiloft Reese Witherspoon Ik koos voor een bijna neutrale make-up met lichtroze lippen, de belangrijkste accenten op de jurk, sluier en haar.
 • Actrice en model Hayden Penettiere Meer dan eens schitterde op de covers van glanzende edities in bruidsjurken. Make-upartiesten benadrukken winstgevend haar charmante ogen met de hulp van zanderige tinten met een glinstering, en haar lippen met lichtroze lippenstift.
 • Amanda Seyfried kan worden gezien in een trouwjurk in de film "Mom Mia!". Amanda's gezicht straalt van frisheid, haar ogen zijn licht in de steek gelaten en haar lippen hebben een natuurlijke roze tint.

Zoals we kunnen zien, doen sterrenmake-upartiesten denken aan de maximale natuurlijkheid bij het maken van bruidsmake-up en het gebruik van een minimum aan heldere en donkere tinten in het beeld van een blondine.

Hoe doe je nZie de volgende video voor een normale bruiloftsmake-up.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses