Bruiloft make-up voor brunettes

Bruiloft make-up voor brunettes

Bruiloft is een speciale dag in het leven van elke vrouw. En op deze dag wil iedereen perfect zijn. Om dit te doen, moet je nadenken over alle elementen van het beeld van de bruid: haar, make-up, manicure, kleding, accessoires. Alles moet harmonieus worden geselecteerd, waardoor het meisje in een echte sprookjesprinses wordt veranderd. Niet iedereen weet wat voor soort bruidsmake-up voor brunettes er het best bij de bruid zal uitzien.

Hoe te creëren?

Bruiloft make-up - Dit is de voltooiing van het volledige beeld van de bruid. Daarom is het de moeite waard om een ​​paar eenvoudige tips en aanbevelingen over dit onderwerp te onthouden.

Algemene aanbevelingen:

 1. Trouwmake-up moet natuurlijk worden vertrouwd door een bekwame visagist. Niet alleen omdat de specialist beschikt over de nodige hulpmiddelen, cosmetica, ervaring en professionele opinie, maar ook omdat de opwinding van zo'n plechtige dag niet zal toelaten om zich te concentreren op zo'n complex en belangrijk proces. Daarom moet je op zo'n dag een professional vertrouwen en je nergens zorgen over maken, zodat je voor jezelf kunt zorgen.
 2. Zorg ervoor dat u de make-up van de bruidsmake-upkunstenaar van tevoren test. Tijdens zo'n bijeenkomst kunt u de kleuren bespreken die u verkiest, en luisteren naar het advies en de suggesties van een professional, waarna u de beste optie kunt kiezen. Zorg ervoor dat u naar de wizardportfolio kijkt.

Bedenk dat u voor een dergelijke vergadering al algemene kleurenoplossingen voor de afbeelding hebt geselecteerd: kleuren van de jurk, boeket, accessoires. Immers, het beste beeld is perfect in alles.

Controleer of alle cosmetica van de meester uit de professionele serie en waterdicht zijn. Maak een proefmake-up, indien mogelijk, was het niet zo lang mogelijk. Dus zorg ervoor dat je niet allergisch bent en controleer het geld op duurzaamheid. Op de trouwdag zul je veel beproevingen tegenkomen: een fotosessie in de open lucht (onder de stralen van de zon en windvlagen), levendige emoties. Handige aanbevelingen:

 1. Bij het kiezen van de juiste make-up kleur van boeketten en servetten op de tafel speelt een niet erg belangrijke rol. Uiteraard wordt de make-up precies op uw gezicht gekozen. Geselecteerde tinten moeten worden gecombineerd met ogen en haar.
 2. Bruiloft make-up is meestal iets dat bijna gewichtloos is, waardoor een onschuldige uitstraling ontstaat. Geen agressie, heldere en uitdagende beelden (behalve gestileerde vieringen). De kleuren zijn voornamelijk pastel: perzik, lichtbeige, lila. Deze tinten zijn zeer donkerharige jonge dames. De meest voorkomende oogmake-up voor brunettes is de toepassing van lichte schaduwen in de binnenhoek van de ogen en onder de wenkbrauw met een accent gecreëerd door een donkere schaduw in de buitenste hoek. Nog een ding om te onthouden bij het maken van een make-up is de juiste geplaatste accenten. Meestal onderscheid een ding: ofwel lippen of ogen.
 3. Het gezicht moet goed zijn voorbereid voor het aanbrengen van foundation. Gedurende enkele dagen is het beter om de huid diep af te pellen om de geile deeltjes te verwijderen en gelijkmatig en glad te maken. En vergeet niet de basis voor make-up, waardoor cosmetica de hele dag op het gezicht kan worden gehouden. Om een ​​gloei-effect te verkrijgen, kunt u een markeerstift aanbrengen op de zones van de jukbeenderen, het voorhoofd en de bult van de neus. Vergeet het matpoeder niet, zodat de foto geen onnodige schittering heeft. De toon van het gezicht moet perfect egaal zijn, vrij van gebreken.
 4. Wat betreft wenkbrauwen is het beter om een ​​paar dagen voor het evenement een specialist te raadplegen. Het geeft de gewenste vorm en voert kleur uit. Doe het gewoon niet op je trouwdag, roodheid en te fel, een tintje vers geschilderde wenkbrauwen zal het imago van chic niet vergroten.Vergeet niet dat de verf voor wenkbrauwen van donkerharige meisjes twee tinten lichter moet zijn dan het haar zelf.
 5. Als uw huid gevoelig is voor glans, vergeet dan niet om het poeder aan te brengen. Het wordt aanbevolen om matten servetten bij je te hebben, die zullen helpen om onnodige glans van het gezicht te verwijderen.
 6. Selecteer lipstick lip kleur, onthoud dat op deze dag je je man zult eten, drinken en kussen. Heldere kleuren kunnen sporen nalaten en van de lippen wrijven, waardoor een slordige look ontstaat. Kies daarom enkele niet erg pakkende kleuren of gebruik permanente lippenstift van bekende merken, bijvoorbeeld Chanel, Dior.

Dit zijn algemene make-upaanbevelingen voor zo'n belangrijke gebeurtenis in het leven van elke vrouw. Nu is het de moeite waard de make-up voor brunettes te overwegen in overeenstemming met de kleur van de huid en ogen. Denk aan het beeld van de bruid, onthoud deze combinaties.

Meisjes met bruine ogen

De meeste brunettes met bruine ogen zijn meisjes met een donkere huidskleur. Eigenaars van een donkere of gebruinde huid moeten de meest natuurlijke kiezen en de natuurlijke schoonheid van make-up benadrukken. Zo'n huid is al een vrij helder accent, dat veel aandacht zal trekken.

Neem in geen geval tonale foundations op die de huid kunnen witter maken. In dit geval zal je gezicht heel anders zijn dan de zone van de nek, schouders en halslijn, die in de regel open is voor de bruid. Dit zorgt voor een vervelende contrast. Neem tonen op die dicht bij de natuurlijke huidskleur liggen, bijvoorbeeld goudbruin. Het is de moeite waard om een ​​tool op waterbasis te gebruiken.

Voor een lichte huid een lichte basis met een vochtinbrengende werking die qua tint overeenkomt met het gezicht, is voldoende.

Make-up voor de bruine ogen zou alleen de schoonheid van donkere en diepe ogen moeten benadrukken. Dit betekent dat voor een dergelijke make-up de maximale natuurlijkheid belangrijk is, wat het maken van een meesterwerk meestal aanzienlijk bemoeilijkt. Make-upartiesten raden aan bruine paletschaduwen te gebruiken, waarvan de hoofdtoon samenvalt met de kleur van de iris. Uitstekend op bruine ogen ziet er vandaag modieus en roze uit. Maar ze moeten zich niet laten meeslepen, omdat dergelijke tinten het effect van zwelling kunnen veroorzaken. Het is beter om te combineren en roze te nemen voor een basis. Zelfs als een basis kan wit, beige of honing tinten zijn. Meestal moeten ze worden aangebracht op het bovenste beweegbare ooglid, in de binnenste hoek en onder de wenkbrauw.

Een palet van bruine, gouden, smaragdgroene en violette tinten is geschikt als hoofdkleur die vanaf het midden van de eeuw en in de buitenste hoek moet worden aangebracht. Textuur - mat. Zwarte mascara, maar niet de mogelijkheid uitgesloten om kleurstof voor wimpers te gebruiken, indien dit passend is.

Lipstick kan overal worden gebruikt.

In de regel is make-up voor de bruine ogen natuurlijk gekozen en niet erg helder, dus de nadruk kan op de lippen worden gelegd. Maar toch moet je de felle rode kleuren van de lippenstift niet oppikken voor de bruiloft, het is beter om de voorkeur te geven aan de delicate roze glans.

Brunette met blauwe ogen

Meisjes met zo'n contrasterende uitstraling zitten vol sensualiteit en tederheid. Dit is precies wat u moet bewaren bij het maken van een trouwfoto. Maar tegelijkertijd moet make-up heldere ogen helderder maken.

In dit geval moet veel aandacht aan de huid worden besteed. Meestal is de huid van blauwogige brunettes licht, gevoelig en bevindt zich in de buurt van irritatie en acne. Probeer meerdere keren voor de bruiloft een schoonheidsspecialist te bezoeken, die zichtbare problemen met de huid kan oplossen.

Het toongereedschap moet worden geselecteerd op de gelaatstoon, bij voorkeur met een vochtinbrengende werking. De ideale toon voor porseleinvelgers is ivoor. Toplichtpoeder, consolidatie en uiteindelijke make-up.

Blozen is geselecteerd in een delicate roze tint en lippenstift moet ook met ze worden vergeleken. Onthoud dat de blush alleen de jukbeenderen benadrukt, niet iedereen hun aanwezigheid laat zien.

Om oog make-up te krijgen, moet je beslissen over de afbeelding. Als je een zachte afbeelding van een prinses wilt maken, moet je de voorkeur geven aan de volgende tinten van de basiskleur van de schaduwen:

 • gebakken melk;
 • champagne;
 • vlees.

De hoofdkleuren zijn roze, paars, bruin.

Voor degenen die op deze dag een afbeelding van een koude koningin willen maken, is het een goed idee om zilveren en lichtblauwe kleuren ooglidmake-up te gebruiken.

Grijze ogen

Voor bruiden met grijze ogen en donker haar zijn tinten roze, geel, zilver en mint geschikt. Deze tinten zijn goed geschikt voor de basis. De hoofdmake-up van de oogleden kan worden gemaakt in blauw, beige, goud en donkergrijs. Dergelijke combinaties zullen het beeld levendiger maken, omdat de grijze kleur zelf niet erg expressief is. Rokerige ogen zijn ook een uitstekende keuze voor dergelijke ogen.

Op de lippen van deze meisjes kan lippenstift de kleur van kers of pruim aanbrengen.

Groene ogen

Charmante jongedames met groene ogen bedenken ideeën voor warme en sappige make-up. De combinatie van donker haar en groene ogen - een van de meest spectaculaire en make-up voor de huwelijksceremonie moet zeker de "fabelachtige" meisjes benadrukken.

In make-up moeten dergelijke meisjes zich concentreren op de oogkleur, die volgens de statistieken slechts 1% van de bevolking is. Om dit te doen, moet de huid perfect glad en mat zijn. De perzikkleurige tonale middelen zullen dit perfect aan. Naar een donkerder gezicht kan een bronzen tint oppikken.

Een geweldige oplossing is om je groene ogen in te kaderen met zwarte mascara en eyeliner. Schaduwen kunnen beige, grijs of zilver worden gebruikt (voor de basislaag, die in de innerlijke eeuw blijft), smaragd of pruim (om het resterende deel van het bovenste ooglid te bedekken). Ziet er geweldig lila, chocolade, terracotta kleuren.

Blush moet worden geselecteerd in de kleur van de baksteen, lippenstift geschikt lipstick koraal, koper of zelfs bronzen tonen.

Het belangrijkste in elke make-up is matiging, consistentie en nauwkeurigheid. Helder of discreet moet make-up het mooie beeld van de bruid correct invullen.

In de volgende video, zie les "Bruiloft make-up".

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses