Bruiloft make-up

Bruiloft make-up

Een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van elk meisje is een bruiloft. Het is op deze dag dat alles perfect zou moeten zijn. De vertegenwoordigers van het eerlijke geslacht besteden aandacht aan elk klein ding, inclusief de correct gekozen make-up. Immers, op deze dag zou de bruid in al zijn glorie moeten schijnen. In dit artikel zullen we kijken naar de belangrijkste kenmerken van een bruiloft make-up, evenals hoe je een individuele boog correct te maken.

kenmerken

Alle bruiden dromen ervan het huwelijk van hun dromen te belichamen. Bovendien wil elk meisje op deze dag de meest aantrekkelijke en aantrekkelijke zijn. Daarom moet je speciale aandacht schenken aan het maken van een bruiloft. Overweeg de belangrijkste kenmerken:

 • Stijlvolle bruiloft make-up moet de schoonheid en het geluk van je gezicht benadrukken. Het is vermeldenswaard dat deze make-up anders is dan de avond, omdat het minder vaak wordt uitgevoerd en daarom perfect moet zijn.
 • Vergeet niet dat alle kledingstukken, kleding en accessoires met succes moeten worden gecombineerd met make-up. Alleen in dit geval kun je een voltooide huwelijksboog maken.
 • Met de hulp van goed gekozen en de gemaakte afbeelding wordt niet weergegeven in de foto. Maar het zijn de foto's die je in de toekomst zullen verwarmen met aangename herinneringen aan deze plechtige gebeurtenis.
 • Je moet er altijd perfect uitzienen in het avondlicht. Bovendien moet make-up persistent zijn. De bruiloft begint immers 's morgens en eindigt laat in de avond. Daarom moeten alle middelen op de juiste manier worden gekozen, en de make-up zelf moet een gemiddelde zijn tussen de avondoptie en het daglicht.
 • Perfecte bruiloft make-up moet de waardigheid van de bruid benadrukken en alle gebreken actief verbergen. Alleen dan zul je vertrouwen hebben en niets je humeur kan bederven.
 • Kies en noodzakelijke kapsels naar jouw stijl. Over het algemeen is het beter vooraf na te denken over het concept van de afbeelding en proefopties te maken. Dan weet u zeker dat u er op uw belangrijkste dag onweerstaanbaar uitziet.
 • Als je in de winter trouwt, Het is de moeite waard om een ​​basis voor make-up toe te passen. Gebruik ook een dicht kleurmiddel en altijd waterdichte mascara en eyeliner.
 • Als je besluit je familie-unie af te sluiten in de zomer, houd zeker thermaal water bij de hand. Verpak ook een lichte BB-crème, corrector. Doe het niet op zo'n moment en zonder licht poeder, matdoekjes, waterproof mascara en eyeliner.
 • Voor lippen is het beter om aanhoudende lippenstift te gebruiken. en balsem in de winter.
 • Om het uiterlijk expressiever te maken, U kunt toevlucht nemen tot cosmetische procedures en wimpers. Zodat u al uw aantrekkelijke uiterlijk kunt overwinnen.
 • Vergeet niet om de gezichtshuid voor make-up voor te bereiden. Dit is een vrij belangrijke gebeurtenis die niet mag worden verwaarloosd. Immers, ongezonde huid is erg moeilijk te verbergen, zelfs onder de beste cosmetica. Je moet zeker een gezicht laten schillen, een tijdje schillen voor de bruiloft.
 • Vergeet niet alle details. Accent kan elk klein ding zijn. Dus, het is noodzakelijk om de wenkbrauwen aan te passen, geef ze de gewenste vorm.
 • Ook de moeite waard om op te letten over de verschillen in make-up voor roodharige schoonheden, brunettes en blondines. Het is noodzakelijk om zorgvuldig alle elementen van make-up te selecteren. Dan zal je afbeelding perfect zijn.

Soorten make-up

Er zijn veel soorten make-up die u kunt toepassen, ook voor dit evenement. Een van de meest voorkomende is de natuurlijke natuurlijke optie. Het wordt ook zachtaardig, licht genoemd.De eerlijke seks waarderen de eenvoud, veelzijdigheid en tegelijkertijd de aantrekkelijkheid. U benadrukt dus eenvoudig uw voordelen en verbergt de nadelen. Gewoonlijk omvatten dergelijke opties het gebruik van cosmetica van natuurlijke tinten. Het kan beige, chocolade, brons en anderen zijn. Het is vermeldenswaard dat dergelijke make-up gemakkelijk te maken is, zelfs thuis.

Als u liever een lichtere make-up gebruikt, kunt u uw originaliteit benadrukken, bijvoorbeeld met rode lippenstift of een spectaculaire en doordringende look creëren met pijlen. Een populaire optie is nu "Smokey Ice". Rokerige ogen ontworpen om elke man in het hart te raken. Je krijgt een diepe en expressieve blik. In dit geval kunt u verschillende tinten toepassen.

Het is de moeite waard eraan te denken dat dezelfde stijl voor rood, donker en licht haar niet zal werken.

Deze nuances worden hieronder in het artikel besproken. Op een bruiloft en opties met valse wimpers zijn in de mode. Natuurlijk zien ze er zeker spectaculair uit, maar ze kunnen veel ongemak veroorzaken. Het is beter om een ​​speciale mascara te kiezen, die zal helpen om een ​​vergelijkbaar effect te bereiken.

Hoe cosmetica te kiezen?

Het is de moeite waard eraan te denken dat het kopen van cosmetica alleen in professionele winkels zou moeten zijn. Anders kun je een nep tegenkomen en niet alleen je humeur, maar ook je gezondheid bederven. Controleer daarom elk product op kwaliteit, dichtheid, enz.

Daarom is het de moeite waard om geschikte cosmetische producten te kiezen. Veel dames geven de voorkeur aan uitgebreide trilhaartjes. Andere dames geven er de voorkeur aan om de juiste mascara te gebruiken, wat zal helpen om een ​​soortgelijk effect te creëren zonder cosmetische tussenkomst.

 • Voor donkerharige dames moet een donkerdere make-up worden toegepast. Daarom kunnen toon, blush, eyeliner en oogschaduw en andere cosmetica worden gebruikt om donkerder te tonen. Maar experts adviseren wenkbrauwen om twee kleuren donkerder te markeren dan het geselecteerde kleurenbereik. Bruiloft make-up moet elegant zijn, maar niet opzichtig. Onthoud dit.
 • Als je lichte krullen hebt, moet je zachte perziktinten gebruiken in make-up. Het moet netjes zijn met een roze kleur. Die tederheid zal het voor dergelijke dames mogelijk maken om hun aantrekkelijkheid te benadrukken. Dienovereenkomstig moeten crèmes, potloden, blush en lippenstift worden gebruikt, die geen scherp contrast hebben met de natuurlijke tint van de dermis van het gezicht. Als u echter besluit pijlen te tekenen, kunt u lippenstift sappigere tinten kiezen. Overigens is deze make-up optimaal voor kleine ogen.
 • Voor roodharige schoonheden is het kiezen van uw optie. Meestal hebben deze vrouwen een te lichte huid. Besteed speciale aandacht aan rustgevende tinten. Past perfect bij het beeld van koraal, beige tinten, producten in bruine tinten. Maar roze en oranje is beter niet toe te passen.

Je moet de schaduw van je ogen niet verwaarlozen.. Voor degenen die bruine kleur hebben, is het beter om eyeliner en schaduwen van donkere tinten toe te passen. Chocolade is bijvoorbeeld goed geschikt. Ook bruine ogen zullen geschikte blauwe of zilveren bruiloftsmake-up zijn. Individualiteit en lila, roze, bruin en beige tinten worden goed benadrukt. Eyeliner en mascara laten het zwarte tonen zijn.

Groene ogen zien er goed uit met een zwarte, groene of bruine eyeliner. Schaduwen moeten een rustige toon gebruiken. Geschikte roze opties, bruin. Je kunt ook met koraaltinten experimenteren. Voor blauwogige vertegenwoordigers van het schone geslacht, evenals voor grijze ogen, zijn zachte toonaarden van bruin, perzik, beige, zilverkleuren geschikt.

Instructies voor elke toepassing van cosmetica is vrij eenvoudig. Als u wilt, kunt u thuis een stijlvolle make-up maken.Het belangrijkste is om in eerste instantie het concept van een boog te bepalen, of je nu een afbeelding in Griekse stijl wilt maken of alle luxe en schoonheid van een trouwjurk wilt laten zien.

Hoe aanvragen?

Bruiloft - een heldere gebeurtenis, gedenkwaardig, maar in de meeste gevallen kostbaar. Natuurlijk kunt u zich wenden tot de hulp van zeer betaalde professionele stylisten, make-upartiesten, kappers om een ​​modieuze strik te creëren. Echter, die vrouwen die tijd, moeite en geld willen besparen, kunnen het zelf goedmaken. In dit geval kunt u precies de afbeelding die bij u past, belichamen. Dus verzeker jezelf tegen onaangename verrassingen op zo'n cruciale dag.

Dus, make-up je eigen handen is eenvoudig. Techniek kan anders zijn. Overweeg stap voor stap een van de opties:

 • Om kwaliteit en stijlvol uit te voeren make-up heb je alle benodigde tools en faciliteiten nodig. Daarom is het de moeite waard om een ​​verantwoorde benadering te kiezen voor de selectie van elk cosmetisch product.
 • Verplichte fase zal de dermis reinigen. Immers, onverzorgde huid kan niet worden verborgen, zelfs niet onder een dikke laag cosmetica. Het is noodzakelijk om de huid te hydrateren. Dit zal gelijkmatige make-up op het gezicht verdelen.
 • Voor normale uitlijning van teint geschikte primer. Het zal helpen om de gebreken actief te verbergen en make-up stabiliteit te geven. Ook het gebruik van dit cosmetische product kan het huidoppervlak dof of glanzend maken.
 • De volgende stap is het toepassen van een tonaal raamwerk. Zij is het die in combinatie met de primer je gezicht een fluweelzachte tint zal geven. Opgemerkt moet worden dat de toner niet alleen op de dermis van het gezicht, maar ook in de haarlijn moet worden verdeeld, evenals in het gebied van de nek en het decolleté. Het moet van dichtbij worden gevolgd, zodat u geen kleurcontrasten heeft en alles goed gearceerd is.
 • Besteed dan speciale aandacht aan de oogcontour.. Om dit te doen, moet u een geschikte proeflezer aanschaffen. Het zal helpen om ouderdomsvlekken, rimpels, puistjes en roodheid te verbergen. Ook helpt deze tool je om goed te liggen voor andere decoratieve cosmetica.
 • Nu kunt u doorgaan met het toepassen van blush. Spreid de vingers langs de jukbeenderen met behulp van lichte bewegingen van de vingertoppen. Het is de moeite waard om te doen met de groeirijn van krullen. Maar ga niet boven de tempels. Overdrijf het niet. Overmatige substantie zal er niet aantrekkelijk uitzien op je gezicht. Het is belangrijk en juist om de schaduw van een cosmetisch product te kiezen.
 • Om er spectaculair uit te zien op een bruiloft, en nog meer op foto's, veronachtzaam de Bronzer niet. Het wordt meestal netjes verdeeld onder de jukbeenderen. Dus de lijnen worden nog expressiever.
 • Nu kwam de beurt van de markeerstift. Met deze tool kunt u licht maken op de juiste delen van de dermis, waardoor de aantrekkelijke vorm van uw gezicht wordt benadrukt. Dit moet ook zorgvuldig en zorgvuldig worden gedaan. Veeg het oog door de binnenhoek van het oog, onder de wenkbrauwen, de contouren van de lippen.
 • Nu moet je de lijn Brovok benadrukken. Dienovereenkomstig is het de moeite waard hun correctie uit te voeren, zo nodig te kleuren. U kunt ook speciale contourpotloden of een speciale fixeergel gebruiken.
 • Vervolgens kunt u toepassen op de geselecteerde schaduwen van de oogleden. Het is beter om een ​​naaktoptie te kiezen. Het is beter als de cosmetische producten zacht zijn, zo dicht mogelijk bij de kleur van uw ogen en huidskleur. U kunt ook kiezen uit lila, chocolade, goud. Alles hangt af van je imago en het kleurtype van de bruid zelf. Het is de moeite waard eraan te denken dat de lichte schaduw moet worden toegepast op de binnenhoek van het oog, en de donkerste - op de buitenste hoek, respectievelijk. Meng alles grondig en bereik vlotte overgangen.
 • Als je kleine ogen hebt, wees dan niet boos. Je kunt hun visuele vergroting bereiken met een wit cosmetisch potlood. Ze moeten zorgvuldig over de binnenkant van de hoeken van de ogen schilderen. Beweeg langs het onderste ooglid.
 • Om de expressiviteit van het uiterlijk te benadrukken, Het is noodzakelijk om een ​​contourpotlood aan te brengen. Lichte bewegingen benadrukken de lijn van groei van de lagere cilia. Gebruik een vloeibare eyeliner en teken een dunne pijl op het bovenste ooglid. Deskundigen adviseren om eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimpers aan te brengen, zonder gaten achter te laten.
 • Ga nu naar de cilia zelf. Gewapend met een pincet krullen we ze. Daarna maken we het resultaat met behulp van de mascara. Sommige dames versieren oogleden met strass-steentjes. Hier de belangrijkste voorwaarden - overdrijf het niet.
 • Zal speciale aandacht en je lippen aantrekken. Pre-poeder ze. Omcirkel vervolgens de omtrek met een geschikt potlood. Het moet zacht zijn. Dan kun je lippenstift aanbrengen, schijnen en je lippen een verleidelijke uitstraling geven. Meestal geven bruiden de voorkeur aan make-up met roze lippen. U kunt echter met andere tinten experimenteren. Het belangrijkste is dat ze bij je passen.

Vergeet niet dat je een aantrekkelijke en stijlvolle make-up kunt maken met je eigen handen. Het belangrijkste is om de juiste en kwalitatief hoogwaardige producten te selecteren.

Hoe u zelf een bruiloftsmake-up kunt maken, zie de volgende video.

Professionele make-uptips

Maak de meest stijlvolle bruiloftsmake-up kan gemakkelijk en eenvoudig zijn als u luistert naar het advies van deskundigen in hun vakgebied. De allereerste aanbeveling die visagisten geven, is een repetitie. Om alle onaangename verrassingen en verrassingen op de belangrijkste dag voor jou uit te sluiten, moet je minstens één keer een make-up doen die je voor de bruiloft gaat maken. Dit is allereerst nodig om te begrijpen of je de juiste cosmetica hebt gekozen en alle kleuraccenten hebt geplaatst. In ieder geval heeft repetitie make-up niemand pijn gedaan.

Als de bruiloft in de zomer plaatsvindt, moet u thermisch water opslaan. Zo'n spray ververst je gezicht onmiddellijk, maakt het aantrekkelijk. Voor de naderende eeuw adviseren deskundigen om het make-upproces langs de ooglidplooi niet op te bouwen (zoals in de klassieke versie), maar om het ooglid direct langs het dreigende deel te vormen. Je uiterlijk wordt dus expressiever en je kunt kleine fouten corrigeren.

Denk niet dat de kleuren en schakeringen die je leuk vindt perfect zijn voor je look. Voor bruinharige vrouwen, brunettes, blondjes, roodharigen hebben hun eigen gamma van succesvolle kleuren en, dienovereenkomstig, make-up. Het is de moeite waard om te volgen. Eenvoudig, maar belangrijk advies wordt gegeven door alle schoonheidsspecialisten - zorg ervoor dat u door de gezichtsreiniging gaat. Dit moet natuurlijk niet aan de vooravond van de identiteit gebeuren, maar minstens een week.

Er zijn ook belangrijke aanbevelingen die moeten worden gevolgd. Schakel over naar een lichtere voeding. Het is noodzakelijk om de scherpe, zoute, gebakken, chocolade achter te laten. Het zijn deze producten die huiduitslag veroorzaken. Het is beter om te zorgen voor uw gezondheid en schoonheid van de dermis, drink twee liter niet-koolzuurhoudend gezuiverd water per dag. Je kunt dus niet alleen gifstoffen verwijderen, maar ook de algehele conditie van het lichaam verbeteren.

Het is noodzakelijk om te voldoen aan de juiste modus. Een gezonde slaap heeft een grote invloed op het uiterlijk en de conditie van de dermis van het gezicht. Vergeet niet om 8 uur te slapen. Tegelijkertijd niet meer dan 10 uur. Aan de vooravond van de trouwdag moet je goed slapen, een ontspannend bad nemen en ontspannen.

De selectie van make-upschaduwen hangt af van je gekozen boog. In dit geval spelen een belangrijke rol en kleding, en accessoires, en de stijl van de bruiloft decoratie. Vergeet niet dat beige tonen universeel zijn. Ze zijn perfect gecombineerd met elk kleurtype en passen op elke afbeelding.

Wanneer je de juiste make-up hebt opgepikt, je make-up hebt gemaakt, probeer dan wat foto's te maken met een flitser. Make-up mag niet oververzadigd of juist te bleek zijn. Vergeet niet dat de vakantie de hele dag zal duren, wat betekent dat je matte en resistente opties moet kiezen.

Nou, de laatste, maar een belangrijke fase in het maken van de perfecte make-up is een glimlach. Dit is uw bruiloft, de dag waarop u al sinds uw kindertijd wacht, en laat niets uw vakantie donkerder maken.Een gelukkige dag moet worden gevuld met een glimlach.

Modetrends en ideeën

 • De modetrends van dit jaar omvatten een verscheidenheid aan trends. Dus, blijft op het hoogtepunt van populariteit make-up in de stijl van Nyud. Het is een natuurlijk of natuurlijk beeld dat de aandacht trekt, de bruid fascinerend, licht en elegant maakt. Je kunt trouwens zo'n stijl thuis creëren. Het is alleen belangrijk om de aanbevelingen van professionals op een gefaseerde manier te volgen.
 • Ook dit jaar komt wit leer in de mode. Dus, martel jezelf niet voor een belangrijke dag, ga naar het solarium. In de trend en gekrulde pijlen. Ze helpen je persoonlijkheid onder de aandacht te brengen en met heldere lippen worden de belangrijkste accenten gelegd.
 • Een romantische bruidboog maken Breng meestal klassieke make-up aan. Hier kunt u biscuit, perzik, roze tonen gebruiken. Vergeet niet de lipgloss en bloos.
 • Het effect van natte huid is dit jaar in de mode geraakt. Haze verdwijnt naar de achtergrond. Het is nodig om het tonale raamwerk zo transparant en licht mogelijk toe te passen. Gebruik losse poeder met glinsterende werking.
 • Rookijs helpt om de schoonheid en diepte van de blik van de bruid te benadrukken. Deze stijl wint ook aan populariteit. Vergeet niet om cosmetica goed te verduisteren.

Welke optie u ook kiest, het belangrijkste is een goed humeur en een positieve houding.

Meer informatie over modetrends in wedding make-up 2017 in de onderstaande video.

beoordelingen

Talrijke beoordelingen van de eerlijke seks suggereren dat u uw eigen huwelijksboog in uw eigen huis kunt maken. Veel dames besteden tegelijkertijd aandacht aan de jurk, proberen het beeld harmonieus en stijlvol te maken. Alle vrouwen zijn het erover eens dat de make-up tas van hoge kwaliteit moet zijn, wat betekent dat deze alleen in professionele winkels mag worden gekocht.

Vrouwen benadrukken dat pastelkleuren het best geschikt zijn voor elk beeld. Ja, en deze make-up ziet er natuurlijker uit. Meisjes merken op dat het het beste is om make-up te doen met behulp van daglicht. U kunt het dus het meest accurate en aantrekkelijke maken.

Het moet worden geleid door het advies van make-upartiesten en afbeeldingen maken die geschikt zijn voor bruinogige, groene ogen met blauwe ogen, enz. Overweeg de vorm van de ogen. Zo zal iets dat geschikt is voor Aziatische mensen bijvoorbeeld niet aantrekkelijk lijken voor grote ogen.

Ophalen en geschikte apparatuur. Het kan een potlood zijn of een grote hoeveelheid cosmetica. Neem niet de tijd om opties te testen. U begrijpt dus wat precies bij u past en er is tijd voor correcties.

We hebben gekeken hoe je een aantrekkelijke en trendy bruiloftsmake-up kunt maken. Nu moet je gewoon beslissen over het concept van je evenement, kies de juiste stijl en kleurenschema. Vergeet niet alle aanbevelingen van professionele specialisten, dan zal je werk perfect zijn en zal de bruiloft nog beter zijn dan je verwachtte.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses