Make-up lessen voor beginners

Make-up lessen voor beginners

Niet elk meisje kan de diensten van een persoonlijke visagist betalen en dagelijks op hem solliciteren. De meeste dames proberen een vergelijkbare vraag zelfstandig op te lossen en passen make-up alleen toe. Make-up voor beginners is geen verschillende complexiteit en is beschikbaar voor elk meisje dat er aantrekkelijk uit wil zien.

Wat is het?

Make-up is de kunst van verandering en vormcorrectie samen met de teint. Acties worden gemaakt door decoratieve cosmetische producten. Make-up maakt het mogelijk om kleine onvolkomenheden te elimineren, stelt u in staat om er jonger uit te zien, de voordelen van elke vrouw te benadrukken en individuele kwaliteiten aan te tonen. De psychologie van de vrouw is om haar natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te benadrukken. Dit komt door het feit dat elke goed verzorgde dame meer zelfvertrouwen heeft.

Door de uitvoering van de make-up is verdeeld in twee soorten:

 • Complex. Het belangrijkste doel is de aanpassing van vormen;
 • Ongecompliceerd. Dit type make-up wordt uitgevoerd op het gezicht, dat de juiste vorm heeft, samen met perfecte verhoudingen. Het benadrukt expressiviteit en individuele eigenschappen.

Wanneer u met make-up werkt, moet u de volgorde en enkele regels volgen waarmee u make-up kunt maken, zelfs thuis.

Voordelen en functies

Bij het toepassen van make-up heeft zijn eigen voordelen en functies die elk meisje zou moeten leren kennen. De voordelen omvatten de volgende punten:

 • Met make-up U kunt onvolkomenheden in uw uiterlijk verbergen en de waardigheid benadrukken. Nadat je de basis van deze kunst onder de knie hebt, zul je altijd het onweerstaanbare en aantrekkelijke voelen;
 • Het advies van make-upartiesten gebruiken, je kunt er elke dag anders uitzien. Het gebruik van decoratieve cosmetica maakt het mogelijk om met afbeeldingen te experimenteren en de meest aantrekkelijke te selecteren;
 • Make-up gebruikenje stopt met bijten op je nagels, wrijft in je ogen en bijt in je lippen;
 • Make-up geeft vertrouwen hoogtepunten van de menigte. Elk meisje weet dat het genoeg is om haar neus 's morgens te laten poederen om zich de hele dag geweldig te voelen;
 • Moderne voorbereidingen voor het aanbrengen van make-up bezit nuttige eigenschappen. Met hun hulp kunt u voor uw huid zorgen en deze beschermen tegen de negatieve effecten van de externe omgeving.

Veel vertegenwoordigers van de man melden dat door de make-up een vrouw een pit krijgt. Het toepassen van cosmetica is een optionele procedure, maar zonder deze wordt het beeld "vers".

Elk meisje moet beslissen of cosmetica wordt gebruikt. U kunt de volledige natuurlijkheid kiezen of de lessen van het gezicht beheersen.

Toepassingstechnieken

Perfecte make-up kan elk meisje thuis maken. Om het te maken, zou u de instructies moeten gebruiken die in dit artikel worden beschreven. Make-up wordt stap voor stap en zonder haast uitgevoerd.

Stap voor stap instructies voor het aanbrengen van make-up:

 • In de eerste stap U moet de juiste toon kiezen. Goed gekozen tonalka moet zich vermengen met de natuurlijke huidskleur. Het moet gelijkmatig worden verdeeld, het vermijden van vlekken en vlekken. Breng het product aan op het gezicht met behulp van een spons;
 • Onthoud dat dat het toepassen van een toon in delen tot rollen leidt. Je huid ziet er onnatuurlijk uit in elk licht, verschillend in kleur van de huid in de nek. Deze eigenschappen suggereren dat de toonbasis verkeerd wordt toegepast en dat een andere tint moet worden gekozen;
 • Als je de juiste keuze voor klankbasis niet kunt makenVoor beginners is er een geweldig alternatief in de vorm van een matte primer. Het is in staat om de vergrote poriën te verbergen en geeft de derma een goed verzorgde, gladmakende oppervlakte;
 • De volgende fase is een wenkbrauwcorrectie. Deze procedure kan eenvoudig zelf worden uitgevoerd, nadat u de regels hebt bestudeerd om de wenkbrauwen de gewenste vorm te geven. Je moet de lijn niet verzadigd maken, het zal alleen maar leiden tot de achteruitgang van de hele make-up. Verleng je wenkbrauwen naar het ideaal met een kleine hoeveelheid schaduwen en bekwame schaduwen;
 • Schaduwen worden op de borstel getekend en bevinden zich op het voorhoofd. Het moet worden gekamd en de haargroei behouden. Gebruik hiervoor een speciale borstel;
 • Mooie make-up hangt volledig af van de schaduwen. Dit onderdeel van cosmetica is zeer opvallend en, op basis van de geselecteerde kleur, kunt u uw afbeelding geeky of natuurlijk maken. Voordat je de schaduwen gebruikt, moet je een basis plaatsen. Vervolgens wordt een lichte tint aangebracht op het gehele ooglid en gearceerd met een borstel;
 • Nu zou je je ogen moeten brengen met de hulp van donkere schaduwen. U kunt een zwart of lichter palet toepassen op een schuine borstel en deze gebruiken voor een mobiel leeftijd. Als alternatief kunt u een potlood gebruiken door een pijl te tekenen en de schaduw te dempen met behulp van bevedering;
 • De volgende stap is het verven van de wimpers. De procedure moet worden uitgevoerd vanuit het midden van de oogleden, waarbij mascara van de wortel naar de punt wordt verdeeld;
 • De laatste stap is het aanbrengen van gloss of lipstick. Hier zitten geen moeilijkheden in, dus elke nieuwkomer zal de taak aankunnen. Als u wilt, kunt u de lipcontour gebruiken, die lijkt op een natuurlijke tint.

Met deze acties kunt u geleidelijk make-up van hoge kwaliteit maken. Deze techniek kan worden gebruikt voor selfies, voor werk, wandelen met vrienden en elke andere gebeurtenis.

Hoe cosmetica te kiezen?

Als u besluit het probleem van make-up zelfstandig aan te pakken, moet u de juiste cosmetica kiezen. Deze stap verwijst naar de verantwoordelijke gebeurtenis, die de kwaliteit van de gehele make-up als geheel bepaalt.

Tonale basis

Het toongereedschap moet worden gekozen op basis van het type huid. Er moet rekening mee worden gehouden dat je alleen een tonale basis nodig hebt als je een lastige huid hebt en de gebreken ervan moet verbergen. Voor de dermis, die geen specifieke maskering nodig heeft, zal de gebruikelijke concealer of corrector het doen. Als er op uw gezicht geen sterke roodheid of niet-uniforme sites zijn, is het mogelijk om alleen poeder te gebruiken. Het droogt de roodheid en geeft de huid zijn normale toestand terug.

Voor een normaal of gecombineerd huidtype, moet u een foundation met hydraterende eigenschappen kiezen. Voor olieachtige dermis geschikte tonalka uit een serie BB. Dit is een mattenserie waarin sprake is van een licht hydraterende werking.

Voor wenkbrauwen

Cosmetische wenkbrauwseries moeten met volledige verantwoordelijkheid worden geselecteerdomdat dit element van make-up speciale aandacht en vaardigheden vereist bij het aanbrengen. Om te leren hoe je je wenkbrauwen kunt schilderen, heb je veel tijd nodig, samen met masterclasses van meesters.

Beginners moeten kiezen voor een palet van twee tinten: bruin en bruin-grijs. Bovendien hebt u mogelijk een witte tint nodig. Het is onmogelijk om je voor te stellen dat je je wenkbrauwen vult zonder een kwaliteitsborstel. U kunt een set van meerdere penselen kopen of afzonderlijk kopen.

Kies zacht genoeg producten met natuurlijk dutje.

schaduw

Om de schaduwen beter te houden, moet u een basis voor geen enkele aanschaffenx. Vanwege dit onderdeel zien de schaduwen er meer verzadigd, helder, niet gevoelig voor afstoten en rollen uit.

Wanneer je de schaduwen begint te selecteren, maak ze dan een test in de winkel. Zorg ervoor dat de cosmetica een goed pigment hebben en gemakkelijk worden overgebracht op de vingers.Schaduwen van hoge kwaliteit moeten een rijke tint geven.

Als de schaduwen slecht op de vingers zijn afgedrukt, onderzoek dan een ander merk. Op basis van uw oogkleur, activiteiten en stemming kiest u een kleurenpalet. Een palet met zwarte schaduwen is erg populair, een bruine schaal voor natuurlijke make-up, een turquoise tint voor een jeugdfeest.

Schaduwen met vergelijkbare eigenschappen zijn eenvoudig aan te brengen en te veren. Ze zorgen voor een vloeiende overgang van kleuren. Het uitvoeren van make-up met dergelijke schaduwen zal op de lange termijn een hoge mate van veerkracht hebben.

Oogpotlood

Kies potloden met een hoge duurzaamheid.en. Als u geen overmatige financiën hebt, kunt u een keuze maken uit de begrotingslijn. Zo'n potlood moet een heldere en rijke kleur, romige textuur hebben, die gemakkelijk in de schaduw staat.

inkt

Make-upartiesten raden beginners aan om mascara van bekende merken te kopen.. Het is van goede kwaliteit en kan zelfs de langste evenementen weerstaan. Dergelijke gereedschappen zijn niet vatbaar voor schilfers, dobberen niet en bederven het beeld van slechte weerstand niet.

pommade

Bij het kiezen van een lipstick of gloss moet rekening worden gehouden met eigenschappen zoals duurzaamheid, hydratatie, aangename geur. Kleurcosmetica moet worden gecombineerd met uw afbeelding, zonder het te zielig of, in tegendeel, bleek te maken.

Met een set van deze cosmetica in uw arsenaal, kunt u make-up helemaal zelf maken en voor elke gelegenheid aan uw imago denken.

Professionele tips

Make-upartiestenlessen voor beginners zijn gebaseerd op het feit dat beginners de basisvaardigheden onder de knie kunnen krijgen en het doel van elk type cosmetica kunnen leren. Dit gedeelte bevat de theorie waarmee u met uw eigen handen make-up van hoge kwaliteit kunt maken.

De beginfasen worden altijd besloten in het werken met het gezicht. Je zult moeten leren hoe je ermee kunt werken. Zelfs voor theepotten zal het niet moeilijk zijn om met schilderen te beginnen. Je zult een tonale foundation moeten kopen die geschikt is voor je huidtype, primer, poeder van lichte tinten.

Het is noodzakelijk om de procedure te volgen en het tonale raamwerk toe te passen met een speciale borstel of spons. Beweging wordt uitgevoerd van het centrum naar de periferie. Als u thuis werkt, gebruik dan een primer voor de ogen, die uw oogleden en poeder bedekt.

Gezichtsbeeldhouwen is ingesloten in het verdonkeren of verlichten van sommige delen van het gezicht. Als u begint met professionele make-up, ziet deze procedure stap voor stap er als volgt uit: zone van jukbeenderen, wangen, onder de ogen, achterkant van de neus, midden van het voorhoofd, kincentrum, neusgaten. De huid boven de bovenlip moet een opheldering van 2 tinten hebben. Zones zoals de hoeken van de kaak, neusvleugels, voorhoofdlijn langs de haargroei, het gebied van de slapen en de jukbeenderen zijn onzichtbaar.

Om de basisprincipes van Clair-obscurecorrectie te leren, moet u de locatie ervan duidelijk bestuderen met uitleg.

Met de hulp van blozen kunt u de toon van het gezicht verfrissen. Als je deze cursus onder de knie hebt, kun je gezichtskenmerken correct benadrukken met make-up. Hoogwaardige make-up zal uw gezicht een symmetrische vorm geven. Make-upartiesten raden het gebruik van de volgende tips aan:

 • Bloos droog type aangebracht met een zachte borstel. Extra deeltjes worden geëlimineerd door op de palm van je hand te tikken;
 • uitvoeren korte en zachte slagen;
 • voor het uitrekken van het brede gezicht moet blozen strikt verticaal worden toegepast. Schaduw is niet nodig. Houd een lijn van het midden van de pupillen naar de kuiltjes;
 • Om slappe wangen vast te zetten, je moet blozen opleggen iets boven het niveau van de jukbeenderen;
 • Verzacht de hoeken van de duivel help bronzer, aangebracht in een cirkelvormige beweging op het midden van de wangen;
 • Nou verberg de volheid van het gezicht bekwame toepassing van blozen onder het jukbeen. Het zou een borstel diagonaal moeten leiden - van de fossa tot de tempels;
 • Voor een smal gezicht moet duidelijk horizontaal worden aangebracht op het niveau van de jukbeenderen.

Om make-up van hoge kwaliteit te maken, moet u leren hoe u oogmake-up kunt maken. Voor elke vorm heeft zijn eigen techniek.

Als u de eigenaar bent van smalle ogen, adviseren make-upartiesten de volgende tips:

 • Teken pijlen. Ze moeten zich onder het derde deel van de binnenste hoeken bevinden. Breid de contourlijn uit, die zich in het midden van de eeuw bevindt en zijn vorm rondt. Zorg ervoor dat de onderste pijl geen verbinding maakt met de bovenste pijl. Wanneer u de make-upcursus voor beginners bestudeert, gebruikt u donkere schaduwen alleen op de buitenste en binnenste hoeken van de oogleden. Het midden zou licht moeten zijn. Met deze methode kunt u goed verzinnen;
 • Voor ronde ogen Je zou een lange pijl moeten tekenen die 2/3 buiten de buitenkant van het ooglid zal uitsteken. Eyeliner zou moeten starten vanaf de lijn van het oog. Buig de bovenste lijn van de voering samen met de onderkant naar boven. Beide lijnen mogen elkaar niet snijden;
 • Voor dichtbij elkaar geplaatste ogen moet alleen worden gebruikt voor het verdonkeren op de buitenste hoeken. Mat lichte tinten kunnen worden toegepast op de binnenste zone;
 • Voor die meiden met een grote afstand tussen de ogen, moet u een donker pigment op de binnenste hoeken aanbrengen en moet het buitenste deel worden verlicht. U kunt geen contour voorbij de grens van het bovenste ooglid tekenen;
 • Als je kleine ogen hebt, Die make-up is om lichte schaduwen over het hele oppervlak van het ooglid te gebruiken. Vergeet niet om op een vouw met een donkerder pigment te werken. Podbrovnuyu markeert de witte tint.

Het aanbrengen van lippenstift is niet moeilijk. Make-up de lippen kan elk meisje. Als u dat wilt, wordt de contourcorrectie gemaakt met een potlood. Maak een keuze die in kleur combineert met lippenstift of lippen. Het zou niet merkbaar moeten zijn. De contour is ook enigszins gearceerd.

Cosmetica moet vanuit het midden naar de randen worden aangebracht. Voer de procedure uit met een speciale borstel. Nadat de lippenstift is aangebracht, moet u een tissue gebruiken om het overtollige te verwijderen.

Door een transparante gloss over lipstick toe te passen, kunt u de lippen visueel voller maken.

ideeën

Elk meisje kan make-up leren voor beginners. U hoeft alleen het type dermis te bepalen, evenals de vorm van het gezicht. Na het advies van visagisten te hebben bestudeerd, kun je beginnen met navigeren en je realiseren hoe de kleurencombinatie met elkaar is gemaakt.

 • Zeer populaire make-up in de stijl van "Smokey ice", waarvan het opleggen niet moeilijk is, zelfs niet voor een beginner. Voordat u begint, moet u de teint egaliseren, een kleine hoeveelheid poeder aanbrengen op de oogleden.
 • Begin met make-up die je nodig hebt met de pijlen. Ze worden aangebracht met een cosmetisch potlood. Als u wilt, kunt u een platte borstel gebruiken of de oogcontouren met behulp van schaduwen. Houd in gedachten dat deze techniek het gebruik van vloeibare voering elimineert, omdat je duidelijke en strikte contouren moet krijgen.
 • Zet vervolgens de lijn van de buitenste hoek hoger.richting het tempelsgebied. Geef de lijn een dikte die veel dikker is in vergelijking met de binnenhoek. De contour moet zorgvuldig worden gearceerd. Op het onderste ooglid wordt een dunnere contour getekend, die ook moet worden gearceerd.
 • Koop schaduwen waarvan de schakeringen dicht bij elkaar liggen en een vloeiende overgang vormen. Kies een kleurenpalet zodat het er harmonieus uitziet met een potlood. Een donkerder schaduwpigment moet op bewegende oogleden worden geplaatst, waarbij meerdere lagen worden gebruikt om een ​​effect van voldoende dikte te creëren. Voer de applicatie uit, beginnend bij de buitenhoek, naar de binnenste. U kunt een contour maken met behulp van schaduwen en in het gebied van de oogkassen om de boog te markeren.
 • Breng schaduwen aan op de onderste oogleden in de buitenste hoeken. De beweging moet naar de binnenkant van de hoek worden uitgevoerd, waardoor de intensiteit van de tinten wordt verminderd. Licht pigment wordt aangebracht vanaf de eeuwenoude plooien naar de wenkbrauwen.Alle overgangen met randen moeten gearceerd zijn.

"Rokerige ogen" impliceert een zware aanbrenging van mascara op de bovenste en onderste oogleden. Speciale aandacht moet worden besteed aan de buitenste hoeken.

De beschreven make-uptechniek wordt niet als de enige beschouwd. Deze optie is populairder, maar om zijn subtiliteiten onder de knie te krijgen, moet je verschillende technieken van een dergelijke make-up uitproberen. De hoofdkleur wordt bijvoorbeeld vervangen door een dikkere potloodlijn. Het is gearceerd op het bovenste ooglid omhoog. Deze manipulatie kan met de vingers worden gedaan. Schaduwen worden ook door vingers verdeeld.

Sommige make-upartiesten gebruiken aanvankelijk een middentint in het midden van het bovenste ooglid. Vervolgens wordt een zwarte tint aangebracht langs de wimperlijn en onder de vouw met de buitenste ooghoek. Alle lijnen zijn zorgvuldig gearceerd.

 • Voor beginners zijn relevante ideeën over natuurlijke make-up. Deze techniek bestaat ook uit het egaliseren van de toon van het gezicht, met de nadruk op de schoonheid en frisheid van de huid. Voor een dergelijke afbeelding moet u een kleine hoeveelheid concealer, tonaal kader en poeder van natuurlijke tinten gebruiken, evenals natuurlijke schaduwen.
 • Lichtbeige tinten worden over de wenkbrauw heen gelegd.en lichte toon wordt gebruikt als een basis onder de schaduwen. De randen van de schaduwen moeten worden gearceerd. Donkerdere tinten bevinden zich aan de buitenrand van het ooglid en worden weergegeven op de rand van het bewegende ooglid.
 • Als je besluit om natuurlijke make-up te doen, U hebt een potlood nodig in bruin, grijs of groen. Gebruik de pijl moet het bovenste ooglid markeren aan de basis van de wimpers. Cilia moeten vlekken maken zonder knobbeltjes. Breng mascara aan op de bovenste en onderste wimpers.
 • Bij het kiezen van een lippenstift Geef de voorkeur aan natuurlijke tinten om de natuurlijke schoonheid van je lippen te benadrukken.

Modetrends

De trends van de modewereld dit jaar voor meisjes zijn democratisch, omdat ze verschillende soorten populaire make-ups combineren die elkaar op het toppunt van modetoppen tegenkwamen. Dit jaar brengt mode een visuele demonstratie van verandering in de tijd en generaties.

Moderne ontwerpers die de kunst van make-up kennen, bieden volledige keuzevrijheid en bevelen het gebruik van een verscheidenheid aan technieken aan die de klassieke kant van de cosmetologie vormen. Make-upartiesten raden aan niet bang te zijn om creatief te zijn in creatieve ideeën en verschillende richtingen van modieuze make-up te gebruiken.

Het basisaantal hoofdkenmerken van de make-up is onder meer:

 • Gezondheid en verzorgde huidevenals een lichte gloed;
 • Nabijheid van natuurlijke tonen in de make-up van de Nyud-techniek;
 • monochroom make-up;
 • Populaire technologie "Rokerige ogen" met zwarte schaduwen;
 • Gebruik van pijlen samen met een cirkelvormige eyeliner om een ​​cat-eye-effect te creëren;
 • Grafische make-updat wordt beschouwd als het hoofdbestanddeel van avondafbeeldingen;
 • Feestelijke make-uptechniek in metalen stijl.

Als je de modetrends van de wereld van de cosmetologie bestudeert, kun je altijd up-to-date zijn en er cool en aantrekkelijk uitzien.

Deze video leert je om een ​​eenvoudige en effectieve beauty-make-up te maken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses