Avondmake-up voor bruine ogen

Avondmake-up voor bruine ogen

Make-up want de vakantie zou speciaal moeten zijn. 'S Avonds is het beeld van een meisje met bruine ogen veel helderder dan overdag. Alle aangebrachte verf moet een verschillende weerstand hebben, omdat het mogelijk is dat de avondgebeurtenis de hele nacht kan duren en dergelijke problemen, zoals het verspreiden van mascara, door niemand nodig zijn.

Professionele make-upartiesten werken graag met bruine ogen, en verklaren dat deze kleur gunstig is om te experimenteren met kleuren in het gezicht. De enige voorwaarde in dergelijke experimenten is niet om meegesleept te worden door de helderheid van de kleuren, wat absoluut niet vereist is van de bruine ogen dame, die al expressief is van de natuur.

Nuances en regels voor het maken van make-up

Bruine kleur kan verschillende tinten hebben en afhankelijk daarvan is het nodig om ook de toon van schaduwen te selecteren:

 • naar de hazel eyes - pruim en roze toon;
 • kare-groen - kaki en smaragd;
 • tot geelachtig bruin - lila en paars;
 • donker beige gaat naar beige, paarse, roze en blauwe tinten.

Eerst moet je het gezicht goed voorbereiden. Het begint allemaal met het reinigen en aanbrengen van een matte crème - waardoor het effect van een glanzende (glanzende) huid wordt verwijderd. Op een bepaalde manier moet worden behandeld en de huid rond de ogen.

Elke fout kan worden verborgen door het gebruik van een corrector. Op deze manier is het mogelijk om zowel rimpels als reliëf te maskeren en te verbergen onder oogcirkels. Make-up gaat langer mee als een foundation op de oogleden wordt aangebracht, bijvoorbeeld een matte concealer.

Wanneer de huid in het gezicht glad en schoon is, is het tijd om oogschaduw toe te passen. Het is duidelijk dat de kleur van tinten voor bruine ogen waar je mee stopt een belangrijke zaak is, en het uiteindelijke beeld van de avond zal er grotendeels van afhangen. make-up. Het is niet zo eenvoudig om in dit geval de juiste schaduwen te kiezen, want er moet veel rekening worden gehouden - welke tinten bruine ogen, welke kleur van het haar van een meisje, welke kleur heeft haar huid:

 • als een meisje bruine ogen heeft en krullen van een lichte schaduw, make-up artiesten raden aan voorkeur te geven aan beige, donkerroze, groene en zandtinten;
 • darkie met bruine ogen Bruine olijfkleuren zijn het beste;
 • blonde dames met een lichte huid je zou groenige en blauwe tonen moeten gebruiken;
 • meisje met bruine ogen en donker haar zwart, bruin, bleekroze, chocolade en zilverachtige tinten worden het best gebruikt als schaduwen, hoewel fuchsia ook geschikt is in kleur;
 • donkere ogen versier altijd paarse, beige en blauwe tinten;
 • bruine kleur paarse en lila tonen worden benadrukt;
 • lichtbruin Ziet er goed uit met roze en pruimen tinten;
 • voor groen en bruin de smaragdgroene tinten en kaki zullen harmonieus zijn;
 • bruine ogen Het wordt expressiever met bruine, gouden en zilveren kleuren en met lila en blauwe kleuren wordt het aantrekkelijker en helderder.

Welke toon mascara zal zijn, is ook erg belangrijk. De klassieke optie wanneer de keuze valt op een zwarte mascara - het is ideaal voor brunettes, maar een blond meisje met bruine ogen heeft meer bruine mascara om naar te kijken. Als de bruine ogen blauwe mascara gebruiken voor make-up, krijgt haar blik een speciale helderheid. Vergeet in ieder geval niet dat de mascara voor de avond vochtbestendig moet zijn, anders moet u uw make-up zo nu en dan corrigeren.

Vergeet niet het ontwerp van de wenkbrauwen. Een meisje met bruine ogen zal er veel interessanter en verzorgd uitzien als het enigszins gecorrigeerd is. Maak ze voor avond make-up in donkerdere kleuren dan je in het dagelijks leven doet.Hiervoor zijn donkere schaduwen die op de haartjes worden aangebracht van pas komen, en ze kunnen worden versterkt met een fixeermiddel.

Het is het beste om een ​​podtochenny-potlood te nemen en deze te houden in de richting van de haargroei. Begin vanuit het midden van de wenkbrauw en ga naar de buitenrand. Kortom, de lijnen moeten worden gearceerd. Je kunt ook de schaduwen gebruiken. Een natuurlijke schaduw kan worden bereikt als u verschillende tonen mengt.

Er is geen make-up van bruine ogen zonder een verleidelijke eyeliner. De handen van de kat en het intrigerende oosterse gezicht verleidelijk alsof het speciaal is gemaakt voor de bruinogige schoonheden.

Gewapend met al deze kennis, kun je direct naar de make-up gaan. Hier zijn slechts enkele ideeën met stapsgewijze instructies waarop meisjes met een bruine ogen hun avondmake-up kunnen maken:

Arabische motieven

Dit type make-up is altijd verzadigde kleuren en helderheid. Ten eerste komt de toon van het gezicht overeen met de basis, geschikt voor het kleurtype. Breng vervolgens een blos aan op de jukbeenderen en herinner op toon een frisse zomerzonnebril. De eigenaardigheid van deze make-up zit ook in de lange wenkbrauwen, niet zoals gebruikelijk. Schaduwen moeten pearlescent gebruiken, hoewel je kunt experimenteren met matte. Het ziet er geweldig uit qua samenstelling van twee of drie heldere kleuren.

Over contrastschaduwen in make-up

Make-up met de schaduwen van contrasterende kleuren meisjes zijn verslaafd, ongeacht de kleur van hun ogen. Voor de bruine ogen zou de beste keuze zijn tinten blauw en lila in de schaduw, omdat ze in staat zullen zijn om hun aantrekkelijkheid te benadrukken, met de nadruk op de expressiviteit van bruine ogen. Als een meisje niet graag durft te experimenteren, kan ze kiezen voor licht gedempte kleuren - lichtblauw of violet. Maar voor avondmake-up is de beste keuze een rijke indigo en paarse kleur.

avond make-up, op basis van turquoise, groene en blauwe kleuren, is ook in staat om meisjes met bruine ogen te versieren, en dit is gemakkelijk te verklaren, omdat iedereen begrijpt dat de blauwe heldere hemel, het zachte turkoois van de zee en de lentegroenten niet kunnen worden gecombineerd met bruine tinten van aardebedekking. Dergelijke tinten zijn harmonieus van aard, wat betekent dat ze van pas zullen komen voor een harmonieuze make-up op een feestje.

"Metalen" tinten

Make-up met brons, goud, staaltoon, roze en zilver zijn ook geschikt voor avondmake-upmeisje met bruine ogen. De warmste in dit geval zijn gouden tinten.

Pijl naar boven

In het werk aan de make-up van bruine ogen voor make-up artiesten zijn er grote kansen om creatief te denken en de bedachte ideeën te realiseren. Dit is het geval wanneer de pijlen erg handig zijn - ze zullen het uiterlijk van het meisje duidelijker maken en de vorm van haar ogen benadrukken. Pijlen worden veroorzaakt door een potlood of een vloeibare voering. Voor een avondje uit is een succesvolle combinatie een make-up met een pruim eyeliner en tinten van roze-violette tinten.

Een rokerig gezicht creëren

Deze make-up is ook heel goed in harmonie met de kleur van de hazeloog. Kenmerk hiervan make-up - bij afwezigheid van duidelijke lijnen. De meest optimale basis hiervoor zullen lichte kleuren op het bovenste ooglid zijn. Het tekenen van lijnen langs de wortels van de trilharen benadrukt de vorm van de oogleden aan de onderkant en bovenkant, maar de randen moeten in zwart worden getekend met een borstel. De randen van de schaduwen zelf moeten niet zichtbaar zijn - ze moeten ook worden gearceerd.

Het is het beste om hiervoor grijze of donkere violette schaduwen te gebruiken. Het basisidee is om de overgang van schaduw naar schaduw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Schaduwen van een lichte toon worden onder de wenkbrauw geplaatst - dit geeft het effect van een verhoogde wenkbrauw en een meer open blik. zo'n make-up vereist de toewijzing van wimpers, dus de mascara erop moet in twee of drie lagen worden aangebracht.

Rokerige ogen stap voor stap

Zo'n rokerig gezicht zal een meisje van elke leeftijd versieren. Voor de implementatie kun je een gefaseerd schema gebruiken voor het maken van make-up met zwarte en paarse tinten die elk meisje met een bruine ogen zullen versieren:

 1. Het gezicht wordt gereinigd en er wordt een klankbasis op aangebracht.
 2. Impose dikke zwarte schaduwen op het bovenste ooglid (mobiel)waarvan de structuur romig moet zijn. Deze structuur is gemakkelijk in te kleuren en daarom te maken make-up geen probleem. Bovendien maakt het gebruik van dergelijke schaduwen het gebruik van een potlood overbodig, omdat de contour al wordt onderstreept door de schaduwen zelf. De lijn moet worden verdikt dichter bij de buitenste rand van het ooglid.
 3. Neem vervolgens een zachte borstel en schaduwschaduwen door het bewegende ooglid.zodat de kleur geleidelijk vervaagt.
 4. Dezelfde kleur wordt gebruikt om het onderste ooglid samen te vatten. Hier heb je een dun penseel nodig. Hier loopt de lijn iets taps naar de neus.
 5. Breng een laag pruim-violette schaduwen aan bovenop zwarte schaduwen.ze moeten over het hele ooglid in de schaduw worden geplaatst.
 6. Onder de wenkbrauw en op de binnenhoek van het oog gebruiken we een gebleekte lila kleur. Dit geeft uw ogen frisheid en uw ogen worden meer open.
 7. deNeem een ​​schone, zachte borstel en mix de schaduwen.
 8. Gebruik zwarte mascara om de wimpers zachtjes te verven. Breng eerst een laag aan, daarna de tweede (en aan de onderste en bovenste trilharen).
 9. De laatste fase van een dergelijke make-up toepassing is blozen op de jukbeenderen en de keuze van lippenstift. Het moet een rustige schaduw zijn, omdat de nadruk in deze make-up gericht is op expressieve ogen.

Om dergelijke make-up uit te voeren, is het niet nodig om naar de salon te gaan voor een professionele visagist, alles kan thuis alleen gedaan worden. Het hoogtepunt hier is de juiste selectie van de kleur van de schaduwen. Ze moeten overeenkomen met de toon van de haarkleur, de iris van de ogen en de outfit van het meisje.

Dus, rokerige ogen met gouden tinten passen het best bij de blauwogige jurk van een meisje met bruine ogen.

Bevestig het hangende ooglid

Een dergelijk probleem verschijnt meestal met de leeftijd, wanneer de huid zijn elasticiteit begint te verliezen. Hoewel het ook gebeurt dat een jong meisje hetzelfde probleem heeft. Dit is mogelijk met frequent gebrek aan slaap, zeldzame wandelingen in de frisse lucht, overwerk en te druk schema.

Vanaf de naderende eeuw ziet het hele gezicht er moe uit en lijkt het meisje veel ouder dan ze in werkelijkheid is. Maar in dit geval kunt u helpen, en hiervoor hebben make-upartiesten hun eigen geheimen:

 1. Voor make-up hoeft u in dit geval alleen matte tinten te gebruikenHet is dus mogelijk om het feit te vermijden dat anderen aandacht zullen schenken aan het hangende ooglid.
 2. Het is niet nodig om het flakkeren onder de wenkbrauw op te geven - het zal heel toepasselijk zijn. Het is ook belangrijk om een ​​lichte tint op de hoek in het oog aan te brengen.
 3. Voor make-up in de stijl van "rokerige ogen" moeten kleuren niet te zwaar en oververzadigd zijn.
 4. Kleur de vouw van de eeuw, zet de lijn verder dan de contourzodat het visueel leek verhoogd.
 5. Met pijlen naar avond make-up bruinogige meisje met een op handen zijnde ooglid moet voorzichtig zijn. Het is beter om geen eyeliner te gebruiken, maar een potlood en het uiteinde van de pijl moeten omhoog worden getild.
 6. Als het er harmonieus uitziet, kan een vrouw met een hangend ooglid grijs of bruin gebruiken in plaats van een zwart potlood. - in sommige gevallen wordt deze techniek verfrist en verjongt.
 7. Als je de aandacht van de naderende eeuw moet afleiden, richt je dan op de trilharen, zorgvuldig over de hele lengte schilderen, met bijzondere aandacht voor de buitenste hoek.

Tot slot nog wat tips van meisjes met bruine ogen van make-upartiesten:

 1. Als je een avondavond bijwoont, oefen je make-up van tevoren - zodat je letterlijk "je hand vult" en op de juiste dag gemakkelijk het creëren van het perfecte beeld aankan.
 2. Avondmake-up is altijd beter als het wordt aangevuld met glitter.
 3. Als uw ogen zich dicht bij de neus bevinden, probeer dan in de make-up aandacht te vestigen op de randen van de ogen, je moet niet helemaal over het ooglid schilderen.Aan de buitenrand van het ooglid worden schaduwen helder en donker aangebracht, en dichter bij de neus - lichte kleuren.
 4. Met het andere probleem met ogen te ver uit elkaar, is het ooglid volledig gevuld, en overgangen in tinten - tegenover het eerste geval.
 5. Wees niet bang om te experimenteren. Als je van je afbeelding houdt, betekent dit niet dat je hiermee moet stoppen, omdat het heel goed mogelijk is dat je door te experimenteren nog betere resultaten kunt behalen.
 6. Een afbeelding maken, vergeet niet de overeenstemming van een tint met huidskleur, met kleding, met lippenstift. Het belangrijkste voor oogmake-up is om hun vorm, de lengte van de cilia en de prachtige wenkbrauwlijn te benadrukken.
 7. Streef niet naar normen. Als je de bruine ogen van een glossy tijdschrift als model hebt genomen, zou je geen 100% gelijkenis moeten bereiken, alleen wat technieken uit de afbeelding gebruiken, maar je eigen beeld creëren.
 8. Besteed aandacht aan de verlichting, omdat dezelfde afbeelding er onder verschillende belichting anders uit ziet.
 9. Gebruik alleen cosmetische producten van hoge kwaliteit.anders kunt u huidproblemen krijgen in plaats van mooie make-up.

De volgende video is een heldere avondmake-up voor bruine ogen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses