Leeftijdsmake-up

Leeftijdsmake-up

Om er verzorgd en jong uit te zien, is een moderne vrouw op elke leeftijd verplicht decoratieve cosmetica te gebruiken. Er zijn speciale regels voor het aanbrengen van make-up op een vervagende huid. Age-make-up - dit is wat je nodig hebt om elke solide dame te beheersen. Het belangrijkste is om van jezelf te houden en een beetje tijd vrij te maken om voor jezelf te zorgen.

Wat is het?

Alle vrouwen, ongeacht hoe oud ze zijn, 30, 60 of 70, dromen ervan er jonger uit te zien. En soms doen ze het.

Vandaag de dag, dankzij de nieuwste prestaties van cosmetologie, zijn de meeste elegante vrouwen vergeten wat rimpels zijn. De moderne vrouw besteedt veel aandacht aan de verzorging van haar gezicht. Verjongende procedures, tillen, zowel thuis als bij een bezoek aan schoonheidssalons, evenals een goede erfelijkheid, kunnen hun uiterlijk uitstellen tot de leeftijd van 60 jaar. Het is waar dat niet alleen rimpels ouder worden. Soms merken we dat de dame praktisch afwezig is, er geen pigmentvlekken zijn, het gezicht een gezonde kleur heeft, maar het ziet er ouder uit dan haar leeftijd. Het belangrijkste dat de huid van het gezicht overkomt en het uiterlijk sterk beïnvloedt, is het feit dat de elasticiteit verloren gaat, de ovale vorm van het gezicht de geometrie breekt. Het uiterlijk van overhangende oogleden, zakken onder het onderste deel van het oog wordt waargenomen, de mond zakt naar beneden in de hoeken, de nasolabiale plooien worden groter. Dit alles voegt een paar jaar toe.

In deze situatie is het niet voldoende om regelmatig de salon te bezoeken en thuis de huid van het gezicht te verzorgen. Voor vrouwen van een elegante leeftijd begint make-up hoog in het vaandel te staan. Het is onmogelijk, zoals in de jeugd, alleen om de waardigheid te benadrukken.

Grafisch is leeftijdsmake-up gebouwd op de correctie van alle richtingen van de neergaande lijnen, het is de taak ze om te keren, ze een andere opwaartse richting te geven.

Natuurlijk, met de hulp van een make-up, verandert een 50-jarige vrouw niet in een jongedame. Een competente anti-aging make-up zal het echter transformeren, waardoor het een aantal jaren jonger en frisser wordt.

Functies en voordelen

Het belangrijkste kenmerk van de ouderdomsmake-up is de natuurlijke aard ervan.

De moderne vrouw van elegante leeftijd is immers niet meer zo vatbaar voor het ontstaan ​​van rimpels als gevolg van de nieuwste technologieën op het gebied van cosmetologie. Een kenmerk van deze make-up is bovenal de vermomming van aan leeftijd gerelateerde veranderingen. En de belangrijkste veranderingen hebben betrekking op het verlies van elasticiteit.

Het gezicht van een jongedame verschilt van het jong: het wordt gekenmerkt door een verlaagde lijn van de oogleden, een verschuiving langs de hoeken van de lippen, een manifestatie van de nasolabiale plooi. Decoratieve cosmetica, vakkundig en bekwaam toegepast, kan al deze veranderingen verhullen die met de jaren kwamen, ze visueel verminderen. Dit is het voordeel en kenmerk van ouderdomsmake-up.

Een onderscheidend kenmerk van oogmake-up voor volwassen vrouwen is dat ze worden onderscheiden, er de nadruk op leggen. De lipstick in de leeftijdssamenstelling mag niet helder zijn, zodat deze de leeftijd niet benadrukt.

De primaire taak van make-up na 40 is om het frissere en meer verzorgde gezicht van een volwassen vrouw te "maken". De minimale taak is niet om het ouder te maken, de maximale taak is dat het er jonger uit moet zien.

Natuurlijk kun je een solide dame niet veranderen in een jong meisje, maar elke vrouw is verplicht om de indruk te wekken van een jonge en mooie vrouw van elke leeftijd.

Soorten make-up

Casual en 's avonds vormen van anti-aging make-up hebben hun eigen kenmerken.

Onderzoek geleidelijk de make-uptechniek van de verouderde huid voor elke dag.

Elke dagelijkse make-up is gebaseerd op maskerende preparaten, bijvoorbeeld foundationcrème of concealer.Om rimpels te verbergen, wordt decoratieve cosmetica gekozen in dezelfde tint, misschien lichter, niet donkerder dan de natuurlijke huidskleur.

Make-upartiesten wordt geadviseerd om een ​​corrector te gebruiken om rimpels en vouwen op de huid van het gezicht te markeren. Het product moet zorgvuldig worden aangebracht, zodat de grenzen van de toepassing niet zichtbaar zijn.

Gebruik voor het afstoffen losse poeder, dat bestaat uit reflecterende deeltjes.

Na 40 jaar moeten wenkbrauwen speciale aandacht krijgen. Ongekamde wenkbrauwen voegen leeftijd toe. Dik verstelbaar met een pincet, en bij afwezigheid van wenkbrauwen kunnen dames moderne middelen gebruiken: permanente make-up.

Ouderdomsmake-up is typisch voor het naar boven richten van de lijnen van het gezicht. Ogen en lippen in de hoeken moeten optisch worden opgetild.

Voor de schaduwen moet je matte warme tinten gebruiken. In de aanwezigheid van donkere pigmentatie in het onderste gedeelte van de oogleden kan niet de schaduw van paarse en blauwe tinten worden gebruikt.

Zwart potlood is categorisch gecontra-indiceerd.

Make-upartiesten in de leeftijdssamenstelling bevelen het gebruik aan van alleen onopvallende bloostinten van perzik, roos. Om het ovaal van een leeftijdspersoon te corrigeren, worden donkerdere blosjes onder de jukbeenlijn aangebracht en worden lichtere blosjes op het convexe deel van het jukbeen aangebracht.

Geleidelijk verliezen de vrouwenlippen een merkbare contour, neemt hun volume af, verschijnen er ongewenste plooien rond. Met al deze nadelen moet rekening worden gehouden wanneer de lip-make-up meer dan 40 is. Om de lippenstift beter en langer te houden, gebruiken make-upartiesten een contourpotlood, terwijl de lijn van de slag iets hoger kan zijn dan de natuurlijke contour. Hue contour potlood moet worden gecombineerd met de kleur van de lipstick, het kan een beetje lichter zijn.

De avond- of vakantiesamenstelling van volwassen vrouwen moet levendiger en expressiever zijn dan elke dag.

Jonge meisjes zijn vaak verlegen over het gebruik van rode lippenstift. En ze hebben gelijk, van oudsher zijn rode lippen een voordeel van de leeftijd, en op een jong meisje lijken ze belachelijk.

U moet enkele nuances van avondmake-up weten.

Allereerst is voor een rode lippenstift een onberispelijke achtergrond gewoon noodzakelijk: het is een basis die qua kleur overeenkomt met de natuurlijke huidskleur van het gezicht.

Een expressieve blik op een vrouw op de leeftijd zal de perfecte vorm van de wenkbrauwen maken, een net gestreept lijntje van de pijl rond de ogen en twee lagen mascara alleen op de bovenste wimpers, de onderste mogen niet worden geverfd om rimpels niet te benadrukken.

Met problemen met de naderende eeuw is het gebruik van schaduwen niet welkom.

Feestelijke make-up met rode lippenstift moet perfect zijn en een solide dame verfraaien.

Het is gebaseerd op onberispelijke lippen met een duidelijke contour. Dit wordt bereikt door een potloodstreep die overeenkomt met de lippenstift, de contour is lichtjes naar het midden gearceerd.

Gebruik dan een penseel om scharlaken lippenstift aan te brengen. Voor een groter volume worden de lippen gepoederd en opnieuw geverfd met lippenstift.

Hoe cosmetica te kiezen?

Leeftijdsmake-up zou anders moeten zijn dan elke andere moderatie en nette toepassing. Hij moet er duur, respectabel en tegelijkertijd onmerkbaar uitzien.

Gebruik voor dergelijke make-up alleen duurzame preparaten van hoge kwaliteit en alleen met een fijn verdeelde textuur. Volgens make-upartiesten bedekken deze producten de huid met een zeer dunne laag en wordt het effect van het masker niet waargenomen. Dergelijke cosmetica ziet er heel natuurlijk uit. Hoe ouder de dame, hoe meer haar beeld met hulp van make-up beter verzorgd zou moeten zijn. Daarom stoppen we de keuze van decoratieve cosmetica alleen op hoogwaardige, bewezen en van bekende merken.

De cosmetische industrie produceert na 40 jaar een verscheidenheid aan producten voor complexe huidverzorging. Dit zijn anti-aging remedies die haar toestand aanzienlijk verbeteren. Gebruik anti-verouderingslijn Capt, Dior. Voor de verzorging van de huid rondom de ogen adviseren make-upartiesten oogcrème anti-veroudert. "Dior Capture Totale Soin Regard Multi-Perfection".

Het is erg belangrijk om het kleurbereik van cosmetica te kiezen, de meest harmonieuze toon in het gezicht, dat al is blootgesteld aan fotogeneratie.De kleuren mogen niet te helder zijn, terwijl ze de natuurlijke huidskleur moeten opfrissen.

Er wordt veel belang gehecht aan het maskeren van veranderingen die optreden met de leeftijd.

Stippen op een bruin gezicht kunnen bijvoorbeeld worden verwijderd met een roze concealer (bijvoorbeeld "Bobbi Brown Bisque Concealer").

De basis wordt gekozen in dezelfde toon als de huid of iets lichter. Volgens de textuur is het wenselijk om een ​​tonalnik met een satijneffect te kiezen. Dames op de leeftijd is onaanvaardbaar om medicijnen te gebruiken met glans, gecontra-indiceerd en matterend middel. Los poeder is de beste keuze. Diorskin Poudre Libre.

In de samenstelling van de dames in de leeftijd heeft het de voorkeur om zachte blos te gebruiken Menard of "Dior Blush", ze zouden een fijne textuur moeten hebben.

In eyeliner wordt de keuze gestopt op de contour. Collistar, met een penseel met een scherpe punt waarmee je een dunne lijn kunt aanbrengen tijdens het strijken. Schaduwen worden aanbevolen om natuurlijke of pasteltinten te kiezen. De textuur moet mat of satijn zijn. Maar parelschaduwen benadrukken alleen rimpels, dus ze moeten worden verlaten. Vijf paletten van satijnen schaduwen van Dior - dit is wat je nodig hebt.

Lippenstift heeft de voorkeur om natuurlijke tonen te kiezen, dichter bij het licht, omdat het donker de leeftijd zal vergroten. De relatieve helderheid van de lippenstift doet echter geen pijn, omdat een bleke tint een gezichtsloze, solide vrouw kan maken.

Een lipvoering geeft volume aan uw lippen Collistar lipgloss. Hij moet ook in zijn arsenaal zijn.

Update je make-up tas en dan zul je slagen.

Hoe aanvragen?

Het gebruik van kennis van de techniek van het toepassen van decoratieve cosmetica voor verouderde huid zal bijdragen tot een goed resultaat bij visuele verjonging.

Stapsgewijze instructies voor het aanbrengen van anti-aging make-up.

Stap 1 - wenkbrauwcorrectie.

Vrouwen nemen hun wenkbrauwen niet altijd serieus, maar zij zijn degenen die een radicale transformatie kunnen beïnvloeden. De dichtheid van wenkbrauwen is oud, hun afwezigheid maakt het gezicht oninteressant. Bij het maken van wenkbrauwen vasthouden aan de gulden middenweg: goed verzorgde wenkbrauwen moeten een duidelijke lijn hebben. Het is noodzakelijk om te lange haren te trekken, dus we tillen ze om de aandacht af te leiden van de verlaagde oogleden.

Stap 2 - gezichtstoon.

Eerst moet je je ogen opfrissen met een corrector voor het gebied rond de ogen, wat een aanscherpingseffect heeft. Het zal de ongewenste pigmentatie van de oogleden en het gebied onder de ogen maskeren.

Een gezicht verven na 40 jaar is zo dun mogelijk. Een vervagende huid vereist een delicate hantering, het is erg gevoelig, dus de basis is het beste om aan te brengen met schone handen, zachte bewegingen.

Het matteren wordt voltooid door los poeder aan te brengen. Ze zal haar gelaatstrekken zachter maken, de dame een verzorgde look geven en de make-up repareren.

Stap 3 - oogmake-up.

Make-upartiesten kiezen heel voorzichtig de toon van een potlood of oogschaduw om de wenkbrauwen te corrigeren. Meestal wordt het geselecteerd om het haar te matchen. Er is echter een uitzondering: het gebruik van zwart in zowel blondines als brunettes is strikt verboden. Het zou correcter zijn om de tool van andere tinten te gebruiken, bijvoorbeeld grijs of bruin. Gebruik voor het kleuren van wenkbrauwen een speciaal potlood. Het heeft een droge textuur en het toegepaste wenkbrauwpatroon is natuurlijker. Sommige volwassen dames wenkbrauwen naar beneden contouren voor de ogen. Dit zou niet gedaan moeten worden, omdat de textuur van dit hulpmiddel te zacht is, dus de wenkbrauwen falen er door, het ziet er onnatuurlijk uit.

Breng de lijn van de pijl dichtbij de ciliaire rand netjes en dun aan. Tegelijkertijd moet het noodzakelijk een opwaartse richting hebben.

Sommige grafische technieken en geheimen van coloristen helpen een verjongend effect te bereiken met behulp van schaduwen. Als je de juiste tinten kiest, kun je je ogen aanzienlijk opfrissen, expressief maken. Lichte schaduwen worden aanbevolen om het gebied onder de wenkbrauw te bedekken, het ooglid roze te bedekken. De belangrijkste regel van grafische afbeeldingen op basis van leeftijd is om de natuurlijke lijn visueel te verhogen.

Stap 4 - lipmake-up.

Dames op de leeftijd hebben niet genoeg volume lippen, het wordt toegevoegd door nauwkeurig getraceerde contourlijn. Daarmee worden de hoeken van de lippen verhoogd, de contouren van de bovenlip enigszins overdreven, iets boven de natuurlijke lijn. Om de lippenstift langer op de lippen te laten blijven en er natuurlijk uit te zien, plaatsen we na het aanbrengen van de contour een potlood van de randen naar het midden.

Stap 5 - bloos.

Zonder rouge zal make-up na 40 jaar nog niet af zijn. Breng tinten aan van roze tot perzik. Er moet een heel dunne laag blos op de jukbeenderen worden aangebracht en vervolgens op schaduw. Dit geeft het verouderde gezicht een meer frisse uitstraling.

Tips voor make-upartiesten

Make-upartiesten geven enkele tips over het toepassen van ouderdomsmake-up.

 • Het wordt aanbevolen om de toon op uw gezicht toe te passen met uw handen, namelijk met uw vingertoppen. Bij oudere vrouwen is de huid poreus, deze wordt alleen goed verwerkt door het medicijn toe te passen met korte, abrupte bewegingen - het is handiger om dit met uw vingers te doen.
 • Een van de coloristische geheimen van een make-up artist: grijze pigmentatie wordt verwijderd door een paarse concealer. Vlekken op de huid bruin verwijdert roze concealer.
 • Oogmake-upcontrole op het open ooglid. In een ouderdomsmake-up gemaakt met een gesloten ooglid op een open ooglid kan het eenvoudigweg niet zichtbaar zijn.
 • In de regel worden na 40 de onderste wimpers niet meer geverfd, in extreme gevallen verf met een mascara op een klein deel van de cilia aan de buitenste hoek van het oog.
 • Make-upartiesten adviseren om wenkbrauwcorrectie in de vorm van een komma uit te voeren, terwijl ronde wenkbrauwen bij een volwassen vrouw er belachelijk uitzien. Het is natuurlijker om geen wenkbrauwen te tekenen met een potlood, maar met de hulp van schaduwen. Wenkbrauwen moeten voorzien zijn van een stippellijn, slagen en er mag geen ononderbroken lijn zijn.

Age make-up heeft verschillende taboes.

 • Leeftijdsmake-up staat het gebruik van bulk mascara niet toe, voor dames in leeftijd verdient het de voorkeur om de meest voorkomende mascara te gebruiken.
 • Het gebruik van om het even welk paarlemoer is niet toegestaan. Het minimum dat is toegestaan, is een kleine hoeveelheid net onder de wenkbrauw zelf.
 • Make-upartiesten worden geadviseerd om zwart te vervangen door zachtere, bijvoorbeeld om donkere grijstinten of bruin te maken.
 • De kleur van de eyeliner of mascara neemt nooit een roodbruine tint. Deze toon benadrukt de roodheid van de ogen.
 • Een blauwe en paarse tint versterkt alleen de indruk van kneuzingen onder de ogen.
 • Age make-up gebruikt nooit oranje en limoen tinten - dit is ook een verbod.

beoordelingen

Talrijke beoordelingen van vrouwen en make-upartiesten laten zien dat in een leeftijdsgerelateerde make-up het belangrijkste is dat het natuurlijk is, daarom zou je de make-up individueel moeten benaderen, afhankelijk van de natuurlijke gegevens.

Veel vrouwen van een elegante leeftijd gebruiken deze make-up en voelen zich op hun best.

Masterclass voor vrouwen die dichter bij de 50 staan, zie de volgende video.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses