Olijfolie voor lichaamsmassage

Olijfolie voor lichaamsmassage

Het is niet nodig om dure crèmes en emulsies voor lichaamsmassage te kopen. Voor dit doel, de meest geschikte koudgeperste olijfolie, die niet moeilijk te vinden is in de schappen van de meeste kruideniershypotheken in de stad.

In tegenstelling tot andere cosmetische producten onderscheidt het zich door een absoluut natuurlijke samenstelling en unieke eigenschappen die de huid gezond en mooi maken. Het kan niet alleen voor volwassenen worden gebruikt, maar ook voor de huid van dunne kinderen, evenals voor pasgeborenen. Rijk aan chemicaliën die uniek zijn in hun voordelen, de olie heeft het meest gunstige effect op de huid en maakt het fluweelzacht en zacht.

De voordelen

Ongeraffineerde olie wordt gewaardeerd door de enorme hoeveelheid voedingsstoffen. Het bevat niet alleen de mineralen en vitamines die ons lichaam nodig heeft, maar ook verschillende stoffen die niet minder gunstig zijn voor de huid, zoals eiwitten, lecithine, olie- en meervoudig onverzadigde vetzuren. De chemische samenstelling van het olijfproduct bevat plantaardige eiwitten en aminozuren. Het heeft een hypoallergene eigenschap en wordt aanbevolen voor gebruik voor de meest delicate en gevoelige huid.

Beoordelingen van vrouwen die worstelen met het probleem van cellulitis, de meest enthousiaste. Er is niet alleen de eliminatie van sinaasappelschilborden, maar ook een toename van de elasticiteit en pasvorm van de lichaamscontouren. De tool heeft een kalmerend effect, bestrijdt een droge huid en voorkomt het verouderingsproces.

U zult uit de video meer te weten komen over de voordelen van olijfolie in cosmetica:

Zelfmassage met olie

Alvorens olijfolie op het lichaam aan te brengen, is het noodzakelijk om het op te warmen. Om dit te doen, een kleine hoeveelheid product op de palm aanbrengen en een beetje wrijven. Het warme product wordt gemakkelijk op het lichaam aangebracht en glijdt zachtjes, waardoor het uw huid voedt. Massage voert zacht wrijven uit, waarbij er een verbetering is in de bloedcirculatie en de bloedstroom.

Het verwarmde oppervlak van de opperhuid wordt voorzien van voedingsstoffen uit olijfolie en heeft een verzorgde uitstraling. Voor het bijwerken van de bovenste lagen van de opperhuid, moet massage worden uitgevoerd met behulp van harde massageborstels of wanten. Ze exfoliëren de huid intensief zonder irritatie en roodheid te veroorzaken. Olijfolie beschermt de epidermis tegen elke vorm van letsel tijdens de massage. In de regel gebruiken professionele massagetherapeuten voor de algemene lichaamsmassage een hoeveelheid van maximaal honderd milliliter in één procedure.

In de salons ziet u de diensten van natuurlijke lichaamspeeling, waarvan de samenstelling bestaat uit het mengen van olijfolie met fijngemaakte deeltjes zeezout. Deze peeling heeft ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen die kunnen worden gebruikt voor verschillende huidproblemen.

Als je in de aromatherapie wilt duiken en tijdens de massage grondig wilt ontspannen, voeg dan een paar druppels etherische olie toe aan de basisolijfolie. Een heerlijk aroma zal niet alleen binnenshuis zijn, maar zal ook na het masseren een lange tijd op je huid blijven zitten.

Met geconcentreerde etherische middelen moet maximale voorzichtigheid worden betracht en mogen de aanbevolen normen in de instructies niet worden verwaarloosd.

Cosmetisch en therapeutisch effect

Olijfolie wordt niet alleen gebruikt om een ​​cosmetisch effect te verkrijgen, maar ook om een ​​groot aantal huidaandoeningen te behandelen. Het hydrateert perfect de huid, voedt, heeft een beschermend effect tegen schadelijke omgevingsfactoren. Een dunne film op de huid, gevormd door het gereedschap, beschermt tegen zonlicht. Ook, na de massage met het gebruik van olijfolie, ziet u een uitgesproken verjongend effect van de procedure.

Het product is onmisbaar voor vrouwen die striae op het lichaam hebben. Het kan ook worden gebruikt voor profylactische doeleinden tijdens de zwangerschap. Vitaminen die in het product zitten verhogen de productie van collageen door je huid en elastine.

Olijfolie massage is geïndiceerd voor de behandeling van osteochondrose en andere ziekten die worden gekenmerkt door zoutafzetting. Het dringt perfect door in de diepste lagen van de huid en zorgt voor een zoutoplossend effect. Verbeterde weefselregeneratie, lipidemetabolisme. De huid geeft de verloren toon terug en het lichaam na de massage activeert zijn beschermende functies beter. Olijfolie kan echt worden beschouwd als een wonder en een betaalbaar middel voor een uitstekende gezondheid en het behoud van natuurlijke schoonheid!

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses