Designer avondjurken 2019

Designer avondjurken 2019

Als u een avondjurk kiest, hebben we altijd wat moeilijkheden. Het is niet alleen belangrijk dat het perfect past, met alle voordelen van dien. Het moeilijkste is om het originele model te vinden, dat niet zal zijn zoals de anderen. Immers, elk meisje is belangrijk dat haar outfit de beste was.

Helaas kan het vaak kopen van een massamarkt een slechte grap met ons zijn tijdens een evenement. De betaalbaarheid en het gemak van aanschaf zullen waarschijnlijk niet alleen u aantrekken. Samen zijn met iemand in dezelfde jurk is de ergste nachtmerrie van het meisje. De originaliteit van de jurk is een van de belangrijkste redenen waarom meisjes de voorkeur geven aan designerjurken. De tweede reden is de onmetelijke kwaliteit. Dit alles draagt ​​bij aan een hoog zelfbeeld en een enorme gemoedstoestand.

Functies en voordelen

De eigenaardigheid van designerjurken is dat ze worden genaaid volgens de laatste modetrends. Mode in goedkope winkels komt veel later. U kunt dus, dankzij de ontwerper, de wetgever worden van een nieuwe richting in uw bedrijf.

Exclusieve outfits hebben de hoogste kwaliteitsstof. Velen worden met de hand genaaid, dus het is onmogelijk om fouten te ontdekken met een huwelijk of een draad die naar buiten steekt.

De prijsklasse is vrij hoog, maar voldoet aan alle verwachtingen. Bovendien zijn veel beginnende ontwerpers prijzen die soms lager zijn. En dit betekent dat iedereen zich een elitaire jurk kan veroorloven.

Populaire modellen van ontwerpers

Van Russische ontwerpers

Binnenlandse ontwerpers veroveren steeds meer niet alleen het Russische publiek, maar ook veel buitenlandse sterren. Ze openen hun vele winkels snel in de beroemdste straten van Milaan en New York.

Tegenwoordig bepalen onze landgenoten trends. Ze concurreren openlijk met toonaangevende modehuizen. En, het meest interessante is dat ze steeds meer vooruit komen.

Binnenlandse collecties zijn goed omdat ze worden weggesneden door de cijfers van onze vrouwen. Houd daarom rekening met de verschillende nuances en functies. Onder hen is het veel gemakkelijker om de perfecte stijl te vinden.

Overweeg de meest unieke trendsetters in de Russische mode, gespecialiseerd in avondjurken.

Alexander Terekhov

Verschilt in laconiek en elegantie in zijn collecties. Hij is niet alleen gespecialiseerd in cocktail- en avondjurken, maar ook in een informele stijl. Een enorm aantal van onze sterren is zichtbaar in zijn kleding.

Ulyana Sergeenko

Ulyana's stijl is enigszins specifiek. Haar spullen kunnen extravagant en precies uniek worden genoemd. Het is niet verrassend dat Lady Gaga al in haar creatie scheen. Deze zanger staat bekend om haar excentriciteit.

Ruban

De makers van dit merk zijn twee zussen, Julia en Alice Ruban. Ze zijn slechts vijf jaar op de modemarkt, maar hebben al een groot aantal fans weten te winnen. Hun jurken verbazen met unieke details. Ze zien er vrouwelijk en gracieus uit. Hun fans zijn onder meer Vera Brezhneva, Ksenia Sobchak, Evelina Khromtchenko en vele anderen.

Verushka

Svetlana Korzunina en Natalia Ustsova zijn jonge ontwerpers die kalme en klassieke dingen vertegenwoordigen. Hun onderscheidende kenmerk is redelijke prijzen.

Alena Akhmadullina

Haar collecties combineren eenvoudige snitten en heldere kleuren, ingewikkelde details en dure materialen. Jurken zijn niet standaard, maar zeer vrouwelijk. Alain is een vaste deelnemer aan de Paris Fashion Week. Merk voor meer dan 10 jaar.

Van beroemde ontwerpers

Ja, Russische ontwerpers wekken grote bewondering. Maar niet zoveel als degenen wiens naam op ieders lippen staat.Beroemde buitenlandse ontwerpers trekken hun ontoegankelijkheid naar de meerderheid. Maar het belangrijkste is dat elke vrouw droomt van het hebben van hun spullen in haar kledingkast.

Elk meisje zou minstens één keer in haar leven een outfit van een beroemd merk moeten betalen. Het unieke van stoffen, moderne naaitechnologie, onwerkelijke details - dit alles kenmerkt de westerse mode.

Overweeg de kenmerken van de populairste merken in de afgelopen decennia.

Dolce & Gabbana

Ze verschillen van de meeste ontwerpers in hun extravagantie, schandalig, maar verfijnd. Over dingen die vaak onnavolgbare patronen vertonen. Modeontwerpers gebruiken luxe, zeldzame stoffen, handgemaakt borduurwerk, uitstekende texturen. Dit merk is voor fans van klassiek chic.

Chanel

Geassocieerd met alle beroemde kleine zwarte jurk, waarover de legendarische Coco Chanel sprak. Mark is geliefd vanwege lucht- en lichte texturen. Jurken van een moderne klassieke snit onderdrukken de tederheid en de pracht. Romantische personages zullen waarderen.

Christian Dior

De outfits van Dior zijn elegante klassiekers die niet uit de mode raken. Ze weten moeilijke delen te combineren met unieke stijlen. Dit is de kleding die een sexy, tedere ziel in een meisje onthult. Geschikt voor dames die hun prijs kennen.

Valentino

Ontwerpers van dit modehuis hebben de gunst gewonnen met hun directheid. Hun avondjurken zitten vol met de meest levendige kleuren, niet-standaard patronen. Jurken die verschillende stijlen combineren zijn moeilijk om niet te waarderen. Voor meisjes die houden van verhoogde aandacht voor zijn persoon.

Versace

De nieuwste collectie heeft een enorme selectie van slinky jurken gepresenteerd. Romantische outfits worstelen met extravagant. Het merk houdt van lichtpuntjes in eenvoudige, eenvoudige tinten. Kleurenafdrukken zijn aanwezig op de meeste stijlen. Een geweldige optie voor degenen die van eenvoudige dingen houden, maar met een uitzonderlijke draai.

Stijlvolle afbeeldingen

Toonaangevende modehuizen en Russische ontwerpers hebben ons al kennis laten maken met hun nieuwe collecties. Sommige jurken zinken op het eerste gezicht in de ziel. Laten we een paar van de meest unieke en ontroerende jurken analyseren.

  • Russische ontwerpers van het Ruban-merk creëerden een fenomenaal mooie en delicate jurk. Het bovenste gedeelte lijkt door de gegolfde stof en de vorm van de hals op een schaal. De schitterende, transparante rok van een blauwe tint wordt geassocieerd met zeewater. Een zijdeachtige riem benadrukt duidelijk de taille van het meisje. In deze jurk wil je stralen en jaloerse blikken vangen.
  • Buitengewone en extravagante jurk Ulyana Sergeenko. De mode voor transparant canvas verovert de hele wereld. De bovenste elementen in de vorm van dunne stroken bedekken helaas de vrouwelijke borst niet. Een donzige rok, ongebruikelijke mouwen - alles geeft een niet-standaard fantasie aan de ontwerper. Zo'n jurk zal alleen een zeer zelfverzekerd meisje kunnen dragen.
  • Alena Akhmadulina vermeed mariene motieven ook niet in haar verzameling. Enorme witte golven zien er heel realistisch uit. Een andere nadruk op de transparantie van de zoom vormt een aanvulling op het beeld met zijn uniekheid.
  • En opnieuw - doorschijnende chic. Valentino presenteerde op zijn laatste show veel jurken in etnische stijl. Herhalende kleurpatronen zien er harmonieus uit met alle kleuren. Alles is zo subtiel en elegant dat je de bewondering niet kunt verbergen.
  • Dolce & Gabbana hebben de hele wereld opnieuw bewezen dat hun naam bij de beste modeontwerpers hoort. Barokke jurk blinds op het eerste gezicht. Het beeld van een goudvis was een succes, dankzij de gouden textuur en de lengte van de vloer. Dit is echt iets voor sieraden.
  • Dior combineert twee stijlen. Baska trekt visueel de grens tussen de bovenkant en de onderkant. De pure rok toont slanke benen en verrijkt de jurk als geheel. Gedenkwaardige outfit die al heel lang niet uit mijn hoofd gaat.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses