Jurken voor zwangere vrouwen voor de zomer van 2019

Jurken voor zwangere vrouwen voor de zomer van 2019

Meisjes hebben verschillende houdingen en ervaren een zwangerschap in de zomer. Maar wat niet wegnemen is, is een veranderde houding ten opzichte van het leven, tegenover jezelf en de kleine man die groeit en zich in jou ontwikkelt. Daarom moet bij het kiezen van kleding de nadruk worden gelegd op praktische bruikbaarheid, comfort, gemak, maar tegelijkertijd niet vergeten dat ze aantrekkelijk zijn. Het meest veelzijdige kledingstuk voor de periode van de zwangerschap kan een jurk worden genoemd.

Wat is belangrijk dit jaar

Als u niet alleen comfortabel wilt voelen in uw kleding tijdens de zwangerschap, maar ook wilt voldoen aan de laatste modetrends, bieden wij u de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwste trends.

  • Jurken met een hoge taille. Dit zijn modellen van de Griekse stijl, die letterlijk allemaal overeenkomen met de eigenaardigheden van de figuur van een zwanger meisje. Nadat het een jurk van een bepaalde kleur heeft gekocht, met decoratieve elementen of een discrete uitvoering, kan het net zo nuttig zijn om te worden gebruikt voor het dagelijks leven of voor het bijwonen van ceremoniële evenementen;
  • Jurken met A-silhouet. Uitlopende jurken met een A-silhouet, gestileerd als 60, kwamen dit jaar naar de top van de mode. In hen zul je in staat zijn om een ​​vrouwelijke, stijlvolle look te creëren, zonder beweging te beperken, en jezelf niet te beperken in comfort;
  • Geometrische afdrukken. De werkelijke beslissing bij het ontwerpen van jurken voor zwangere vrouwen. Afhankelijk van uw wens en de geselecteerde afdruk, kunt u uw buik verbergen, benadrukken of de vorm visueel de gewenste harmonie geven;
  • Erwten en strepen. Deze patronen zijn dit jaar ongelooflijk populair bij modieuze kleding voor zwangere vrouwen. De richting van de strip, kies een naar jouw smaak, en de grootte van de erwten zal het figuur kleiner maken of extra volume geven aan breekbare dames in positie;
  • Originele kleuren. Ongewone, heldere, contrasterende jurken zeggen dat het dit jaar modieus is om zwangerschap te tonen, en niet om het zorgvuldig te verbergen. Dit is een ongelooflijke periode in het leven van elke vrouw, wanneer haar ware schoonheid wordt gemanifesteerd, wordt ze natuurlijk, natuurlijk. Ontwerpers adviseren om dit te benadrukken met felle kleuren, die bijzondere aandacht op je zullen vestigen. Maar als je anderen niet wilt aankijken, moet dit idee worden opgegeven.

Modieuze stijlen

jeugd

Dit zijn meestal lichte, gewaagde jurken, die de samenleving uitdagen. Wie zei dat je tijdens de zwangerschap in verschillende lagen moet sluiten en niemand je buik moet laten zien? De echte jeugdmode gaat tegen de stroom in, duidelijk een afgeronde buik tonend en uit de menigte staand met heldere kleuren van de jurk.

bruiloft

Het is niet ongebruikelijk dat een bruiloft plaatsvindt op het moment dat de buik zichtbaar is voor het blote oog. De keuze voor een jurk, meisjes zijn verdeeld in twee soorten. Sommigen kiezen voor passende stijlen, met de nadruk op de naderende geboorte van een kind. Anderen geven de voorkeur aan A-silhouetten of Griekse stijlen waarmee je de vorm kunt aanpassen, de buik kunt verbergen.

lang

Zwangere meisjes voelen zich zelden op hun gemak in mini-jurken. Daarom geeft de meerderheid de voorkeur aan lange stijlen. Hij verbergt perfect zijn vermoeide benen, die in deze periode zware tijden doormaken. Tegelijkertijd, het kiezen van lichte, luchtige stoffen, de jurk belemmert geen beweging, geeft de vereiste sensaties van comfort.

Naar de vloer

Kleed je aan op de vloer, zoals lange modellen, zie er goed uit bij zwangere dames.De wijd uitlopende, brede zoom lijnt het figuur uit, zodat je van de aandacht rond de toch al erg grote buik af kunt komen.

Hoog getailleerd

Deze stijl is het meest geschikt voor zwangere schoonheden. En hij benadrukt evengoed elk type figuur. In deze jurk ziet u er geweldig uit, zelfs na 9 maanden zwangerschap.

Driekwart mouwen

Modieuze, mooie stijl, die je in de zomer kunt beschermen tegen koele avonden. Deze hoes is in staat om de volheid van de handen te verbergen, om de elegantie en tederheid van het meisje in de positie te benadrukken.

A-vormige stijlen

Ze verschillen in een handige snit, laten niet toe om te beperken, niet om je bewegingen te beperken. Zulke outfits kunnen monofonisch of helder zijn, veelkleurig, aangevuld met allerlei gedurfde prints. Het hangt allemaal af van je humeur of evenement, waar je naartoe gaat in je gekozen A-stijl jurk.

Overhemd jurken

Het grote voordeel van de stijl is een hoog niveau van comfort. Met deze jurk creëer je ontspannen, zelfverzekerde, alledaagse beelden. Ze passen niet in de figuur en laten je daarom geweldig voelen, geen complexen vanwege extra kilo's. Een hemdjurk is zowel vrouwelijk als praktisch.

Tuniekjurken

Nogmaals, we hebben het over een groot niveau van comfort. U hebt het volledige recht om verschillende lengten en kleuren van het model te kiezen. Als je een korte tuniek wilt dragen, zijn leggings perfect voor haar. Deze stijl is gemaakt voor jonge, ambitieuze, moderne moeders. Als je een tuniek met een riem toevoegt, accentueert het je mooie afgeronde buik.

geval

Dit is een getailleerde stijl die je aantrekkelijkheid en vrouwelijkheid onthult. Het model is het meest geschikt tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, wanneer de buik nog geen tijd heeft gehad om duidelijk op uw figuur te verschijnen.

Wat te combineren

Aangezien de jurk een onafhankelijk kledingstuk is, moet deze goed worden gecombineerd met accessoires, schoenen en bovenkleding.

  • Over de jurk kun je een jas, een bolero, een lichte cape dragen. Dit geldt voor die gevallen waarin je niet alleen jezelf moet beschermen tegen de zomerkoelheid, maar ook aan het rijpen van fruit in je buik;
  • Draag alleen comfortabele, comfortabele schoenen. Geef de hoge hak de hele periode van de zwangerschap op. Stabiele wig, schoenen en sandalen mogen de beweging niet belemmeren;
  • Gebruik als sieraden alleen edelmetalen of dure sieraden. Gedurende deze periode is het lichaam bijzonder gevoelig, omdat goedkope sieraden reacties op de oren kunnen veroorzaken, irritatie op de huid;
  • Een mooie jurk met prachtige horloges kan een compleet, compleet beeld en zonder onnodige versiering creëren;
  • Vergeet de hoed en bril niet. Het is noodzakelijk om jezelf te beschermen tegen de brandende zon, maar niet om jezelf de mogelijkheid te ontnemen om het lichaam aan te vullen met vitamine E.

Hoe te kiezen

Jurk maken van materiaal

Geen synthetische modellen. Alleen natuurlijke stoffen die ademen en prettige tastbare sensaties creëren. Zelfs bij niet-zwangere meisjes veroorzaken synthetische stoffen in de zomer irritatie, jeuk, huiduitslag. Dames in positie zijn bijzonder gevoelig. Omdat niet te interfereren met luchtcirculatie, transpiratie, kies jurken gemaakt van chiffon, satijn, vlas, katoen. De kleinste synthetische additieven zijn vereist, vooral nodig om de vorm van de jurk te behouden.

kleur

De vraag is puur individueel en hangt af van je smaak, je imago, je favoriete stijl van kleden. Maar aangezien we het hebben over een jurk voor de zomer, is het de moeite waard om zwarte en andere donkere kleuren te weigeren. Ze worden gekenmerkt door actieve opname van zonne-energie, dat wil zeggen dat je in zulke jurken erg warm zult zijn. Het meest relevant in de zomer zijn pastel jurken. Een van de modieuze oplossingen die de moeite waard zijn om koraal, turkoois, lichtblauw, lichtrood, paars te dragen.

stijl

De stijlkeuze moet gebaseerd zijn op de maand van de zwangerschap en uw eigen gevoelens.Iemand wil de buik en de extra kilo's verbergen die gedurende deze tijd zijn opgedaan, dus kiezen ze voor meerlagige, gratis modellen. Aan de andere kant wil ik mijn positie benadrukken door te kiezen voor passende stijlen en strakke jurken. Het is belangrijk om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Deskundigen adviseren hetzelfde om in de richting van een vrije stijl en hoge taille te kijken. Ze geven de gewenste sensaties van comfort en benadrukken tegelijkertijd de mooie kanten van een zwangere vrouw.

Als je de maag niet wilt markeren of er niet naar wilt kijken, gebruik dan de contrasttechniek. Het gaat om het gebruik van een helderdere onderkant en een donkere bovenkant. Een klassiek voorbeeld is een zwart-witte jurk, waarbij de top in zwart is gemaakt en de rok van de jurk met zijn sneeuwwitte aantrekkingskracht de aandacht afleidt van de afgeronde buik. Naar analogie, kunt u andere kleuren gebruiken die u aantrekken.

Lengte van de jurk

Nogmaals, de keuze is aan jou. Maar lange jurken creëren een vrouwelijker uiterlijk, verbergen de benen, verminderen het accent rond een ronde buik. Mini- en midi-jurken hebben het recht om in de kast van zwangere schoonheden te zijn. Maar ze zijn beter om te dragen in het eerste trimester, maar niet later.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses