Jurk voor moeder en pasgeboren baby

Jurk voor moeder en pasgeboren baby

De geboorte van een kind is de meest ontroerende en gedenkwaardige gebeurtenis in het leven van elke vrouw. Tijdens het ontladen wil je er mooi en elegant uitzien. Daarom is het de moeite waard een geschikte jurk te kiezen voor moeder en pasgeboren baby. In dit nummer helpen enkele tips.

kenmerken

Bij het kiezen van een jurk voor ontslag, wordt elke vrouw geconfronteerd met veel vragen. Het is bekend dat na de geboorte van een kind de figuur niet meer hetzelfde wordt als voorheen, en daarom is het erg moeilijk om de juiste outfit te bepalen. Op dit punt keerde het lichaam van de vrouw niet terug naar de vorm, en het is onduidelijk of dezelfde grootte van kleding bleef.

Daarom moet u letten op de ruime en lichtgewicht modellen die niet te strak in de taille liggen, en een nadruk leggen op de tekortkomingen ervan. Smalle en dichte silhouetten moeten onmiddellijk uit de lijst met geschikte opties worden verwijderd.

De focus ligt op comfort. Elke vrouw moet zich zo comfortabel mogelijk voelen in een jurk. Dit komt door het feit dat de nieuw gemaakte moeder onder de sterke invloed van externe factoren staat, zelfs in deze periode. Daarom is het belangrijk dat vrouwen zich zo zelfverzekerd mogelijk voelen.

Hoe te kiezen

Bij het kiezen, is het de moeite waard om niet alleen de "nieuwe" parameters van de figuur te bekijken, maar ook uw eigen voorkeuren. Zelfs als de jurk perfect op de figuur past, maar de vrouw zelf niet leuk vindt, is het de moeite waard deze optie te weigeren, omdat het enige ongemak veroorzaakt.

Het loont de aandacht op de volgende punten te letten:

  • het spul. De stof mag niet doorschijnend zijn, of strak in de figuur passen, omdat deze de gebreken vertoont;
  • stijl. Dress cover of modellen met hoge tailles en uitlopende rok worden beschouwd als de meest geschikte opties;
  • schaduw. Besteed aandacht aan interessante en heldere outfits, je zou niet moeten kiezen voor donkere en te strenge modellen voor zo'n plechtige dag.

De jurk mag tijdens de beweging geen overlast veroorzaken. Let op de lengte, want te korte modellen zijn niet op hun plaats voor zo'n geval. Mini-jurken vertonen niet alleen enkele geboorteafwijkingen (als ze na de bevalling verschijnen), maar geven ook een gevoel van ongemak.

Prachtige stijlen en modellen

Tegenwoordig worden jurken uit de serie "Mom + Daughter" beschouwd als vrij populaire opties. Wat betekent dit? Kortom, deze jurken zijn gemaakt in dezelfde stijl en hetzelfde ontwerp, en dezelfde stof wordt gebruikt voor de vervaardiging. De outfits zien er schattig en zacht uit en maken meteen duidelijk dat dit een moeder en een dochter is. Helaas verschenen vergelijkbare modellen vrij recent en het is niet altijd mogelijk om een ​​set met een jurk voor een pasgeboren kind te ontmoeten.

Maar zelfs als deze optie ontbreekt, kunt u een interessant alternatief oppikken. Het is niet nodig om identieke outfits te kiezen. Besteed aandacht aan de aantrekkelijke delicate modellen.

Voor moeder

De perfecte jurk voor ontslag zijn jurken met een hoge taille. De rok moet een beetje breed zijn, waardoor de waardigheid van de figuur wordt benadrukt en de eventuele gebreken worden verborgen. Kortom, vrouwen wenden zich tot de rijkssilhouetten tijdens de zwangerschap, dus sommige mensen hoeven niet eens naar de winkel om een ​​nieuwe te kopen. Het grote voordeel van deze stijl is dat de outfit de heupen verbergt en de benen visueel verlengt.

Een andere optimale optie is een overhemd - de hoofdtrend van dit seizoen. Ontwerpers presenteren outfits in verschillende ontwerpen, dus de keuze zal geen problemen opleveren. Het voordeel van deze jurk is het ontbreken van gelijkmatige en onderstreepte lijnen, die niet wordt beïnvloed door de selectie van bepaalde delen van het lichaam.

Pas moeders moeten aandacht besteden aan het model in de vorm van een badjas, die zijn gemaakt door een beroemde ontwerper.Dit is niet alleen een praktische en comfortabele jurk, maar ook een stijlvolle en moderne look van kleding. Het model zal de figuur op een redelijk winstgevende manier presenteren.

Vrouwen met een slanke lichaamsbouw kunnen A-silhouet jurken gebruiken. Dit model behoort tot de universele soort en is geschikt voor bijna alle vrouwen.

Voor pasgeborenen

Kleding voor een pasgeboren baby moet worden gekozen in de eerste dagen na de geboorte. U hoeft geen weelderige en volumineuze "marshmallow" -outfits te dragen die ongemak kunnen veroorzaken. In de meeste gevallen worden voor de vervaardiging van dergelijke varianten synthetische weefsels gebruikt.

Vergeet niet dat de baby in een envelop of deken inbrengt, zodat de jurk niet volumineus hoeft te zijn.

Geef de voorkeur aan een beknopte en zachte samen met een natuurlijke stof, gemaakt in pasteltinten. Borduurwerk of een klein kantwerk zal als decoratie werken. Ruches ruches voegen extra volume toe aan de jurk.

Tips voor stylisten

Wat betreft het beeld op het moment van ontslag, moet het zo zacht en licht mogelijk zijn. Je moet je niet tot schoenen met hoge hakken wenden of volumetrische jurken in de vloer kiezen met de aanwezigheid van een groot aantal decoratieve elementen.

Als het kind in de zomer is geboren, geef dan de voorkeur aan het alledaagse romantische beeld. Make-up moet licht zijn en niet te fel. Wat het kapsel betreft, hier kun je krullen aantrekken of je haar steken met een mooie haarspeld. De nadruk in het beeld moet vooral op natuurlijkheid worden gelegd.

Stijlvolle afbeeldingen

  • Bij het maken van een afbeelding op een uittreksel uit het ziekenhuis, is het comfort dat in aanmerking wordt genomen. Daarom gebruikt het geen schoenen met hoge hakken, lichte en massieve accessoires of zware items.

  • Een eenvoudige lichte jurk zonder mouwen zou een goede optie zijn voor het beeld. In de zomer zorgen de kleding ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt.

  • Een witte of lichtroze jurk kan worden aangevuld met schoenen met een gemiddelde hak. Besteed aandacht aan de beknopte opties in beige tinten.

  • Wat het beeld voor de baby betreft, de zoete en zachte jurk moet worden aangevuld met een hoed in hetzelfde ontwerp. U kunt een nette rand gebruiken met decoratieve elementen in de vorm van bogen of patronen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses