Grote maat jurken voor vrouwen ouder dan 50

Grote maat jurken voor vrouwen ouder dan 50

Ongeacht leeftijd of lichaamslengte wil elke vrouw er mooi en aantrekkelijk uitzien. Traditioneel, op de catwalks van de collecties van beroemde ontwerpers, kun je meisjes van model uiterlijk ontmoeten. Maar hoe zit het met degenen die prachtige vormen hebben?

Ten eerste kent iedereen de regel dat uiterlijke schoonheid een weerspiegeling is van de innerlijke wereld. Je moet in staat zijn om van jezelf te houden en te waarderen, je lichaam te voelen, in harmonie met jezelf te zijn. Vaak zien vrouwen met prachtige vormen er veel aantrekkelijker uit dan meisjes met een model uiterlijk. Het is alleen nodig om te leren hun deugden te benadrukken.

kenmerken

Vrouwen met gewelfde vormen moeten zich niet beperken tot de keuze van jurken. Ze kunnen zich elegante avondjurken veroorloven, strikte pakken, licht romantische looks, casual-stijl jurken.

Bij het kiezen van een kledingkast moet worden herinnerd dat meestal de belangrijkste focus moet worden geplaatst op de borst, taille en benen. Het is noodzakelijk om rekening te houden met je eigen lichaamsbouw en kies de juiste lengte en snit van de jurk, een redelijke halslijn. Er is geen perfecte jurk voor iedereen, er is een perfecte jurk voor elke vrouw.

Stijlen en modellen

Onder de overvloed aan stijlen van damesjurken, kan elke fashionista haar eigen stijl vinden. Dames met curvy vormen worden aanbevolen om aandacht te schenken aan de volgende modellen:

 • Zakelijke jurk.
 • Midi-jurk met een iets versmald silhouet.
 • Jurk met contrasterende inzet.
 • Een gebreide jurk met een rechte snit is een goede casual look die helpt om figuurgebreken te verbergen.
 • Een kledingstuk op de grond is een geweldige avondoptie.
 • Jurk in Griekse stijl met een hoge taille.
 • Jurk met afneembaar lijfje en rok strak vormgegeven.
 • Jurk met bodice-corset (geschikt voor dames die de halslijn en de taille willen benadrukken).
 • Jurk met een rok om te ruiken.
 • Kleed je met een basketje, dat de gebreken zal verbergen, terwijl je de taille benadrukt.

Werkelijke kleuren

Het wordt meestal aanbevolen om een ​​jurk in zwart en wit in de kast te hebben. Dergelijke outfits trekken de aandacht van grote vormen af. Maar vandaag zijn er nog een aantal andere interessante kleuren voor vrouwen met gewelfde vormen. Contrasterende jurken, bijvoorbeeld een combinatie van een lichte bovenkant en een donkere onderkant, zien er goed uit. Koude tonen zijn ook ideaal voor outfits voor grote vrouwen. Het moet niet worden uitgesloten en lichte tinten die lichtheid en luchtigheid geven.

U kunt de kledingkast diversifiëren met stoffen met geometrische patronen (behalve horizontale strepen, die visueel vol zijn). Bloemenprints, gemaakt in rustgevende kleuren, dragen bij aan het beeld van romantiek, vurigheid en jeugd.

lengte

De lengte van de jurk hangt af van de lengte en het lichaam van een vrouw. Volle dames kunnen veilig lange jurken dragen, terwijl het beter is om ze te combineren met hoge hakken die voor slankheid zorgen. Geef geen korte jurken op, je hoeft alleen maar te leren hoe je de juiste lengte kiest. Als de benen van fashionista's mollig zijn, mag je geen mini-jurk dragen.

Het ziet er goed uit, iets lager dan de knie. Bijgesneden modellen of jurken voor kalveren zien er prachtig uit bij lange vrouwen. Jonge dames worden niet aangeraden dergelijke kleding te dragen, omdat ze er nog kleiner uitzien.

Hoe te kiezen

Natuurlijk zijn de aanbevelingen van de stylisten uit de Fensh-wereld zeer nuttig voor het vormgeven van je eigen garderobe. Maar je moet niet blindelings alle tips volgen, allereerst moet je leren omgaan met jezelf. De perfecte jurk is een jurk die speciaal voor jou gemaakt zal worden, voor jouw figuur.Als er geen mogelijkheid is om een ​​jurk volgens de figuur te naaien, dan is het voor het kopen van een nieuwe outfit niet nodig om een ​​foto van een modetijdschrift of een meisje uit de catwalk te evalueren, maar uw eigen imago.

Schoenen en accessoires

Vrouwen met een gewelfde houding moeten de keuze van schoenen zorgvuldig benaderen. Schoenen moeten in overeenstemming zijn met alles. Stylisten adviseren aandacht te schenken aan heldere modellen die de aandacht trekken.

Hakken zijn de perfecte schoen voor dames met gewelfde vormen. Het hoeft natuurlijk geen hoge nop te zijn, je kunt een mooi model kiezen met een stabiele hak van 5 cm.

Vergeet accessoires niet. Om de afbeelding compleet te maken, kunnen volle dames een bolero of tippet gebruiken, die, indien nodig, volledige handen verbergen. De riem of de bovenkant van de jurk in de vorm van een korset zal met voordeel de taille en het decolleté onderstrepen.

Een uitstekende toevoeging aan de zijkant zijn kralen en langwerpige kettingen. In dit geval zijn de kralen beter om te kiezen voor kleine of middelgrote. Koppelingen, armbanden, ringen, hangers kunnen groter zijn om de aandacht op zichzelf te vestigen.

Om de juiste jurk te kiezen, moet u zich houden aan de aanbevelingen van de vertegenwoordigers van de modewereldwereld, die geadviseerd worden om:

 • horizontale strepen;
 • grote heldere prints;
 • jurken in warme kleuren;
 • een overvloed aan gordijnen, franje en kanten inzetstukken;
 • te korte rokken;
 • uitdagende en vulgaire outfits;
 • jurken van glanzende stof;
 • schoenen op een platte lage zool;
 • schoenen met vierkante of ronde tenen.

Stijlvolle afbeeldingen

Ondanks het feit dat de podia op modeweken vol zitten met modelachtige dames, zijn er modeontwerpers die hun aandacht niet omzeilen en dames met gewelfde vormen geven.

Ontwerper Marina Rinaldi creëerde een collectie jurken voor vrouwen met obesitas. Meestal in de collectie zijn jurken van gemiddelde lengte met strakke silhouetten. In haar beelden slaagde de ontwerper erin tegelijkertijd de voordelen te benadrukken en de tekortkomingen van de prachtige figuren te verbergen.

Elena Miro is gespecialiseerd in het maken van jurken voor vrouwen met obesitas. Tegelijkertijd in haar jurken altijd vrouwelijkheid en seksualiteit.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses