Schedejurk 2019

Schedejurk 2019

Een schedejurk die al tientallen jaren bestaat, trekt vaak de aandacht van ontwerpers en verlaat de garderobe van vrouwen niet vanwege de veelzijdigheid ervan. In 2017 behoort een schede-jurk opnieuw tot de huidige trends. In elk verschijnsel op de catwalks toont het nieuwe benaderingen van het beeld, frisse oplossingen en de verbeeldingskracht van de maker.

Schede jurk is

Schede jurk is een smalle jurk lengte midi zonder mouwen en kraag. Het heeft geen naad in de taille en is een cocktail, avond of vrijetijdskleding.

Een beetje geschiedenis

Schede jurk werd voor het eerst gemaakt in 1928 door Coco Chanel. Tegen die tijd was haar zwarte jurkje al ongeveer twee jaar oud. De modellen waren vergelijkbaar, maar de mantelkleding had een smallere snit en extra lijnen. De naam werd hem "Chanel Ford" gegeven. Dit is een soort hint dat de jurk niet minder moet worden dan Ford-T.

De eerste golf van populariteit overweldigde hem in 30 jaar, tijdens het begin van zijn massaproductie. Het model van de tijd is anders dan dat waaraan vrouwen in de moderne tijd gewend zijn. Een dichtere versie werd twintig jaar later ontworpen door Christian Dior. Vrouwen uit die tijd kregen voor het eerst de gelegenheid om nauwsluitende jurken te dragen, naar de smaak van vertegenwoordigers van de aristocratische samenleving.

Gedurende deze periode, 60 jaar van de vorige eeuw, beleefde de schede-jurk een tweede golf van populariteit. Als eerder de kokerjurk in zwart was genaaid, is deze nu in verschillende kleuren te zien.

Aanpassen

Deze jurk kan een vrouw van elke leeftijd en lichaamsbouw veroorloven. Vrouwen met een niet-standaard figuur, die het als basis van het beeld nemen, kunnen veel technieken gebruiken om de gebreken te corrigeren. Deze omvatten accessoires, sieraden, extra kledingstukken, schoenen en kapsel. Gemoderniseerde mantelkleding kan deze problemen met succes zelf oplossen. Het is alleen nodig om het juiste jurkmodel te kiezen.

Prachtige stijlen en modellen

Elk bijkomend detail uit de hand van een getalenteerde ontwerper kan een ding transformeren. De jurk zal er niet alleen anders uitzien, maar ook bepaalde functies vervullen. Sommige supplementen zijn universeel en passen bij de meeste vrouwen, andere alleen voor sommige. Hoewel de laatste aanzienlijke voordelen biedt bij het oplossen van problemen met silhouetcorrectie.

Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp van vrouwenhals, de aanwezigheid van extra onderdelen of open gebieden. Voor werk kiest de vrouw opties voor schede-kleding, dicht bij het klassieke model. Als een cocktail-optie - jurken met uitsparingen of open delen van het lichaam: schouders, rug. Deze prachtige modellen jurken hebben een grote populariteit gekregen.

Basken

Baskisch won de liefde van vrouwen in de vorige eeuw, kwam op Franse wijze uit de nationale klederdracht van de Spaanse Basken. In de moderne tijd begon het Baskisch actief te verschijnen in de garderobe van vrouwen, te beginnen in 2012, toen modieuze wereldcatwalks het als een van de trends van nieuwe collecties identificeerden.

Baska trekt aan met zijn eigenschappen. Een jurk met baskisch maakt de figuur kwetsbaarder en vermindert visueel de taille. De lijnen van het silhouet worden gracieuzer en soepel. Baska voegt volume toe aan vrouwen met smalle heupen en verbergt de buik of niet genoeg afgeronde billen. Ze is in staat om het eenvoudigste model van de jurk te transformeren, karakter en aantrekkelijkheid eraan toe te voegen.

Terug open

Een van de huidige manieren om aandacht te trekken en op te vallen tussen de andere vrouwen is om een ​​jurk met een open rug te dragen.Vertegenwoordigers van de beau monde gebruiken deze techniek en tonen openhartige outfits op seculiere feesten. Voor levendige beelden is een rode loper nodig. Daarom krijgen beroemdheden, wier figuur je de mogelijkheid biedt om hun toevlucht te nemen tot willekeurige experimenten, vaak zo'n jurk aan.

Momenteel zijn jurken met een open rug versierd met strass steentjes, kralen, pailletten en kant. Versierde jurken met een open rug zien er duur uit, geven een vrouw een meer verleidelijke look en stellen je in staat het modelassortiment jurken zoveel mogelijk te diversifiëren. Een open rug strekt het silhouet uit, dus deze jurken worden aanbevolen voor vrouwen met een lage postuur.

Naakte schouders

Onder de jurken met blote schouders zijn twee veel voorkomende stijlen te onderscheiden: een bendejurk en een jurk met een Amerikaans armsgat. Elk van deze modellen heeft aanzienlijke voordelen. De bendejurk bedekt het bovenste gedeelte van de figuur en onthult de schouders en de halslijn. Het vestigt de aandacht op de schouders, dus voor vrouwen met een figuurtype en omgekeerde driehoek, zal deze versie van de jurk niet werken. Vrouwen met hetzelfde type figuur als een driehoek worden getoond.

De snit van een jurk met een Amerikaans armsgat kan in de borst worden aangebracht of los raken. In beide gevallen demonstreert het de schouders. Daarom moeten meisjes met brede of schuine schouders, zoals een jurk, ook worden vermeden.

Met franjes op de schouders

Een jurk met franjes kan verschillende soorten snit hebben. Sommige openen hun schouders, anderen hebben een asymmetrische halslijn en een schouder open. Bij de derde volants bevinden zich langs de naad van de mouwen of de nek, en de schouders zijn volledig gesloten. Al deze modellen vergroten het bovenste gedeelte van de figuur aanzienlijk en worden aanbevolen voor vrouwen met smalle schouders.

Met een uitgesneden boot

De uitsparing kreeg zijn naam vanwege zijn kleine maar brede vorm, die op een boot lijkt. Hij opent zijn schouders gelijkmatig en verhoogt ze visueel. Een jurk met een dergelijke snit kan een figuur in evenwicht brengen met brede heupen.

Met V-hals

V-hals kan zich op de hals van de voorkant van de jurk, rug of zoom bevinden. Tegelijkertijd kunnen alle drie uitsparingen op één jurk niet worden gebruikt. De V-hals in de hals van de jurk kan verschillende diepten hebben, maar elk van hen vestigt de aandacht op het gezicht en het sleutelbeen. Diepe snitten - tot aan de halslijn.

V-hals heeft een aantal eigenschappen. Het verlengt de nek, rekt het silhouet uit, daarom wordt het aanbevolen voor vrouwen met een korte gestalte, een korte nek, met gewelfde vormen.

klassiek

Het klassieke model dress-case is ontworpen om de gratie, schoonheid van het vrouwelijk lichaam het best te benadrukken. Het herhaalt de vorm van een zandloper, neigt naar een universeel, perfect silhouet, zonder te worden afgeleid door onnodige details. Daarom is het model niet voorzien van mouwen, een kraag of extra naden, behalve plooien op de borst.

De lengte van dit model bereikt het midden van de knie. Met zo'n lengte en de afwezigheid van een horizontale naad langs de taille vermindert de jurk de groei van de vrouw niet en is hij geschikt voor vrouwen van lage, gemiddelde of grote lengte.

Met asymmetrische halslijn

Asymmetrische halslijn op de jurk wordt geassocieerd met vrijheid en speelsheid. Jurk met asymmetrische halslijn vereist geen extra ornamenten op de hals. Maar als het één schouder blootstelt, helpt de armband aan de arm aan de zijkant van het open gebied om het beeld in balans te brengen. Asymmetrie trekt de aandacht, dus dit is een andere goede jurk voor vrouwen met brede heupen.

Spaghettibandjes en strapless

Brede en smalle banden hebben verschillende eigenschappen. Wat al riemen is, hoe breder de schouders lijken. Jurken met smalle bandjes zijn niet geschikt voor volledige vrouwen, vrouwen met lichaamstypes hebben een omgekeerde driehoek en een rechthoek. Ze moeten de breedste banden kiezen.

Strapless jurken combineren de opties van jurken met blote schouders en franje, een bende, met een Amerikaans armsgat. Jurken met open schouders en dunne bandjes richten zich even op het bovenste deel van de figuur.

Met kraag

Er zijn verschillende soorten kragen.De jurk wordt het vaakst gebruikt: turn-down kraag, opstaande kraag, opstaande turn-down kraag. Opstaande kraag sluit en verkort de nek. Bij hem ziet het silhouet er breder uit. De staande en turn-down kraag is universeler en is geschikt voor verschillende soorten figuren. De meest populaire in de afgelopen tijd zijn turn-down kragen.

Slapende halsband op een grapje kan een schoolmeisje of een meisjekleding worden genoemd, maar het is een indicator van stijl gedurende verschillende seizoenen. Contrastkleuren zijn het populairst in dergelijke jurken, wanneer de jurk een donkere of felle kleur heeft en de kraag wit is. De kraag kan gemaakt zijn van een dikke stof of guipure.

direct

Rechte snit is eigen aan de dress-case vanaf het moment van creatie. In de collecties van 2017 is hij de leider. Rechte jurken benadrukken niet de taille, maar kunnen figuurfouten verbergen. Ze zijn comfortabel omdat ze de beweging niet beperken.

Door een riem of riem aan deze jurk toe te voegen, kunt u een vrouwelijk, proportioneel silhouet creëren. Met een riem verschilt deze van een jurk van een aangesloten snit met een vrijere bovenkant, waardoor het volume van de borst visueel toeneemt.

Met geur

Jurk met de geur kan elke figuur slanker maken, en een vrouw - zelfverzekerder. De V-hals, die ze vormen, en de diagonale lijnen creëren een fragiel silhouet. Zo'n jurk kan elke vrouw veroorloven. Vrouwen met kleine borsten worden aangeraden om een ​​push-up bh onder een jurk met een geur te dragen.

alledaags

Casual versies van schede jurken zijn vol met een verscheidenheid aan kleuren en patronen. Effen, met bloemen, gestreept of geruit, met abstracte of geometrische prints, zal mantelkleding het dagelijks leven schilderen en een sfeer creëren tijdens het wandelen met familie en vrienden.

Met zakken

Jurken met zakken zijn een meer praktische optie voor dagelijks werk. Voor kleding gebruik je zakken in de naden, boord en opgestikte zakken. De meest voorkomende optie - zakken in de naden. Ze zijn onzichtbaar en voegen geen volume toe, in tegenstelling tot opgestikte zakken.

Hoge taille

Een jurk met hoge taille helpt om eventuele figuurfouten te verbergen. Ze passen op volledige vrouwen, vrouwen met een milde taille. Deze jurkenmodellen kunnen het silhouet strekken, de borst benadrukken, de buik verbergen. Jurkenkoffers met hoge taille hebben een meer vrije snit onder de borst om hun taken met succes aan te kunnen.

Mouwlengte

De mouwen kunnen niet alleen de jurk versieren, maar ook het silhouet aanpassen. Daarom zijn de lengte en breedte van de mouwen bij het kiezen van een jurk van groot belang.

Drie kwart mouw

Mouwlengte ¾ wordt steeds populairder vanwege de praktische bruikbaarheid. Dergelijke hoezen zijn minder gemakkelijk vervuild, maar comfortabeler dan lange mouwen. Smalle mouwen ¾ in staat om de volheid van de handen te verbergen. Bovendien sluiten ze niet de pols op de hand, geven ze toegang tot het horloge en tonen ze sieraden.

Lange mouw

Lange mouwen kunnen zowel de volheid van de handen als hun dunheid verbergen. Als je voor volledige handen jurken met smalle mouwen moet kiezen, dan voor dunne handen - lang en volumineus. Schede jurk met geaccentueerde taille en lange mouwen past perfect het type figuurrechthoek aan. Lange mouwen van Guipure of versierd met een decor vervangen alle ornamenten.

Korte mouw

Korte mouwen op jurken zijn vaak decoratief, hoewel ze ook moeten worden geselecteerd op basis van de kenmerken van de figuur. Omdat korte mouwen hun armen slechts gedeeltelijk bedekken, is knippen belangrijk voor hen. Door hun ontwerp kunnen ze single-cut, set-in, gecombineerd en raglan zijn.

Onder de ingezette mouwen zijn te onderscheiden: "vleugels", "zaklamp", flutter en "tulp". Van deze opties wordt het overtollige volume niet alleen gecreëerd door de "vleugelmouwen" en de aangrenzende varianten van de "tulp" -hulzen.De overblijvende soorten mouwen verbreden de schouders, waardoor ze geschikt zijn voor vrouwen die de brede heupen willen compenseren.

De mouwen met enkelvoudige huid verzachten de schouderlijnen, geschikt voor vrouwen met een hoek, vrouwen met brede schouders of enorme armen. Lange dames met volledig gesneden mouwen zijn niet geschikt, omdat ze voor hen nog meer volume creëren.

Vrouwen met volledige figuur kunnen kiezen voor een jurk met raglanmouwen. Dit type mouwen vermindert visueel de schouders en past het silhouet van vrouwen aan met het type figuur omgekeerde driehoek.

Werkelijke kleuren

Schede jurken zijn divers, niet alleen in stijlen, maar ook in kleuren. Door de kleur van de jurk kun je veel vertellen over de vrouw. Elke kleur is uniek en kan aanzienlijk bijdragen aan een zakelijke en casual look.

beige

Beige kleur is een klassiek kleurengamma, samen met zwart, wit en grijs. Hij personifieert harmonie, rust en comfort. Beige kleuren kunnen echter verveling en eentonigheid veroorzaken. Jurken in deze kleur zijn gekozen door vrouwen die zich niet willen onderscheiden van de massa. Het is in staat om de innerlijke stemming te verbergen, een indruk van kalmte en voldoening te creëren.

Beige kleur is perfect voor kantoor elke dag vanwege de terughoudendheid. Je kunt een romantisch beeld creëren in een beige jurk door het te combineren met goud, blauw, groen en nootachtige kleuren. Hij kan de meest winnende delen van de figuur benadrukken en is meer geschikt voor vrouwen met een gebruinde huid.

turkoois

Turquoise kleur combineert verschillende tinten groen en blauw. Deze kleur wordt gemeten, het symboliseert gemoedsrust, evenals het verlangen naar iets nieuws. Hij heeft de voorkeur van succesvolle vrouwen, sociaal, zelfverzekerd. De voordelen van turquoise hebben vooral te maken met de veelzijdigheid ervan.

Een vrouw van elke leeftijd, met elke huidskleur en voor elke gelegenheid kan genieten van een turquoise jurk. Het trekt de aandacht van anderen, stelt je in staat om het beeld op te frissen en je modieus en uitgerust te voelen. Turquoise kleur kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren. Daarom is het een goede keuze voor creatieve, energieke mensen.

wijnachtig

Bourgondische jurken worden gedragen door vrouwen die hun eigen waarde kennen en in staat zijn om hun positie te verdedigen. Ze zijn intelligent en aantrekkelijk, begiftigd met de kwaliteiten van een leider en trots. Mannen zien en waarderen de positieve eigenschappen van deze vrouwen, maar maken ze vaak toegankelijk en emotioneel.

Jurk in bordeauxrode kleur slank, kan een helder contrast met uiterlijk creëren. Het is het beste te combineren met neutrale kleuren, blauw, beige, bruin en kaki.

blauw

Blauwe kleur is licht, zachtaardig. Het symboliseert harmonie, vrede, zuiverheid. Met deze kleur kan een persoon weloverwogen beslissingen nemen, waardoor een vertrouwelijke, veilige atmosfeer ontstaat. Blauwe jurk moet worden gedragen, als er een onplezierige ontmoeting is, is het noodzakelijk om de conflictsituatie op te lossen.

Maar het is de moeite waard om de negatieve impact op te merken. Blauwe kleur ontspant, veroorzaakt luiheid, maakt het moeilijk om te concentreren. Een blauwe jurk mag niet worden gedragen, als u gedurende de dag veel belangrijke taken moet uitvoeren, hebt u meer concentratie nodig en hebt u snelle oplossingen nodig.

Blauwe kleur is geschikt voor creatieve mensen. Het helpt bij het belichamen van nieuwe ideeën, inspireert, stelt u in staat om de wereld om ons heen subtieler te voelen. Maar lange tijd mogen blauwe kleren niet gedragen worden. Het kan vermoeidheid en zelfs prikkelbaarheid veroorzaken.

Omdat blauw in staat is om te beschermen tegen externe emotionele impact, kan het worden gevonden in de kledingkast van een alleenstaande vrouw, vaak gesloten. Vrouwen die er de voorkeur aan geven alleen door hun eigen mening te worden geleid, proberen het te vermijden.

Blauwe kleur wordt vaak gedragen in de zomer, wat perfect overeenkomt. Hoewel het inherent is aan een andere verbazingwekkende eigenschap.Het verhoogt de immuniteit, dus het is handig om een ​​blauwe jurk op werkdagen te dragen tijdens periodes met een verhoogd risico op luchtwegaandoeningen. Het zal vooral vrouwen met een slechte gezondheid ten goede komen. U kunt de blauwe kleur combineren met een van de neutrale kleuren, beige, blauw en roze met dezelfde verzadiging.

geel

Als een van de helderste vertegenwoordigers van het kleurengamma is de gele kleur zeer veelzijdig. Het veroorzaakt zowel positieve als negatieve emoties bij mensen. Daarom moet u vakkundig de verschillende tinten gebruiken om het gewenste effect op kleding te creëren.

Vrouwen die gele kleding verkiezen, zijn moeilijk aan te passen in het team en kiezen werk dat ze met plezier zullen doen. Ze streven naar succes, nemen een leidende positie in. De mening van anderen is belangrijk voor hen en ze houden ervan om aandacht voor zichzelf te trekken.

Deze mensen onderscheiden zich door moed en vrolijke instelling. Ze zijn vol kracht, streven naar gerechtigheid, zijn gevoelig en kunnen worden vertrouwd. Maar tegelijkertijd kan een vrouw die zich graag in het geel verkleed, als lichtvaardig, omslachtig, verspreid, vatbaar voor ongenoegen, kritiek, maar zeer vurig worden beschouwd.

Vrouwen die gele kleuren vermijden zijn veeleisend, maar niet in conflict. Ze hebben de steun nodig van geliefden en collega's. De grote afhankelijkheid van zulke vrouwen van de meningen van anderen kan haar innerlijke balans ernstig verstoren. Daarom heeft ze behoefte aan lof.

Gele kleur past goed bij blauw. Het kan worden verdund in groen, zwart, grijs of zilver. Een heldere gele tint kan de beige kleur verzachten.

groen

Vrouwen die de groene kleur in kleding verkiezen, een rustige en afgemeten levensstijl leiden of ernaar neigen. Deze goedaardige mensen houden van aandacht en worden omringd door vrienden en vele bekenden. Ze zijn dromerig, maar nemen niet het initiatief om hun doelen te bereiken.

Een groene jurk wordt de energiebron van een vrouw en elimineert onnodige angsten. Het wordt aangevuld met zand, beige, grijs, lichte tinten van bruin, blauw of zwart.

koraal

Koraalkleurige jurk geeft optimisme en energie. Het combineert rood, roze en oranje. Koraaljurk trekt de aandacht met helderheid en vrouwelijkheid. Deze kleur is zeer wispelturig. Om een ​​geschikte tint koraal te kiezen voor uw uiterlijk, moet u zich baseren op zijn rijkdom en het overwicht daarvan in meer of mindere mate van elk van de kleuren.

De rode meisjes passen bijvoorbeeld niet in de schaduw van koraal met een overwicht van roze. En meisjes met een fel contrasterend uiterlijk - zijn bleke schakeringen. Jurk in koraalkleur is het best om de accessoires in pastelkleuren aan te vullen.

rood

Mensen van wie de garderobe wordt gedomineerd door heldere dingen, verschillen van moed. Vooral degenen die van rood houden. De rode jurk is energetisch de sterkste, trekt de aandacht van iedereen en kan op verschillende manieren door anderen worden geïnterpreteerd.

Rivalen zien in een vrouw frivole en narcistische persoon, mannen - sexy en leuk. Psychologen zeggen dat het overwicht van rood in de kast spreekt over de passie, doorzettingsvermogen, kracht, evenals wreedheid, agressiviteit, hebzucht, lust en koppigheid van de eigenaar.

Maar vergeet niet dat een of twee dingen in een felle rode kleur zijn - dit is maar een klein deel van de kledingkast. Elke vrouw kan het zich veroorloven om in de schijnwerpers te staan. Vooral als je een sterke indruk wilt maken.

Een rode kokerjurk kan worden gecombineerd met kleding en accessoires in blauw, zwart en beige.

roze

Schede jurk in roze kleur helpt een vrouw om nerveuze spanning, stress te verlichten. Het kan tijdens perioden van crisis worden gedragen, het zal je opbeuren en afleiden van slechte gedachten. Maar er zijn ook negatieve eigenschappen. Het is vol, geeft de indruk van duizeligheid en vergankelijkheid.

Er zijn meningen dat voorstanders van de roze kleur demonstratief, compromisloos, exotisch, overdreven gevoelig en betraand zijn. Hoewel de jurk in roze kleur perfect is voor het ontmoeten van vrienden, omdat het vriendelijke gesprekken bevordert. Roze jurk past goed bij blauw en elke neutrale kleur.

grijs

Vrouwen die vaak grijze kleding dragen, zijn discreet en hardwerkend. Ze proberen onopgemerkt te blijven, houden niet van risico's en zijn altijd klaar voor een compromis. Deze kleur is elke dag, hij wordt niet gebruikt als ze de aandacht op zichzelf willen vestigen. Maar zelfs in het dagelijks leven moet het worden aangevuld met heldere accessoires.

Dit kunnen roze, bordeauxrode, paarse, gele, blauwe of koele tinten groen zijn.

Blauw en donkerblauw

Blauw, zoals blauw, heeft genezende eigenschappen. Mensen wier kleding wordt gedomineerd door blauw, onderscheiden zich door eerlijkheid, bescheidenheid, onafhankelijkheid en uithoudingsvermogen. Ze zijn slim, maar niet zelfverzekerd, ze besteden veel aandacht aan anderen, hoewel ze zelf zorg nodig hebben.

De jurk in deze kleur is slank, past zich aan aan een serieuze relatie. Een vrouw in zo'n jurk wekt de indruk van een romantische aard, verantwoordelijk en geduldig. Blauw wordt gecombineerd met neutrale kleuren, beige, rood, blauw, bordeaux en geel.

prints

Het meest relevant in 2017 zal zijn:

 1. bloemenafdrukken
 2. strook,
 3. cel
 4. erwten,
 5. dierlijke print,
 6. geografische afdrukken
 7. kinderprints,
 8. pop art
 9. optische illusies
 10. schilderijen
 11. gemengde prints.

Elk van de vermelde tendensen verschilt in de helderheid van kleuren, verschillende varianten van de grootte van patronen en de mogelijkheid om één type patroon in verschillende kledingstukken te combineren.

Met bloemenprint

Bloemenprint - een van de klassiekers die nooit uit de mode raken. In het aankomende seizoen werden de bloemen realistisch, zeer expressief. In sommige collecties zijn ze groot en in andere - kleiner en bleker. Daarom kan de kledingkeuze zowel in een helder patroon als in een patroon met enigszins vervaagde kleuren worden gestopt. Maar beide opties springen in het oog.

Bloemenprint, net als iedereen, kies uit de eigenschappen van de figuur. Grote bloemen passen niet bij volledige vrouwen en vrouwen met een kleine gestalte. Voor zwaarlijvige vrouwen is de beste optie middelgrote bloemen en voor lage vrouwen een jurk met een klein patroon. Bloemen accentueren de aandacht en laten je een volume creëren op de borst of heupen. Daarom kunt u voor de correctie van de figuur kiezen voor een jurk met bloemen die niet gelijkmatig over de stof zijn verdeeld, maar alleen de afzonderlijke zones versieren.

In een kooi

In het komende seizoen zal relevant zijn als een grote heldere cel, en meer ingetogen. Dit zijn voornamelijk varianten van de Schotse kooi: tartan, "Prince of Wales" en "goose foot". De kooi is perfect voor warme jurkopties. Aangezien de cel de vorm vult, kun je een jurk kiezen met een diagonale in plaats van een horizontale cel.

strepen

Een van de belangrijkste trends in 2017 zal de strip zijn. Het is vertegenwoordigd in de meeste mode-collecties. In één afbeelding kan er een horizontale, verticale of diagonaal gerichte strook zijn. Werkelijke zwart-wit versie en met de toevoeging van felle kleuren. Er zijn veel outfits met een verticale brede streep.

Gestreepte print maakt het gemakkelijk om het silhouet te verslaan. De horizontale en brede strook creëert volume, de verticale smalle lijn trekt het silhouet uit. Helpt bij het creëren van de illusie van hogere groei en smalle strepen diagonaal naar boven gericht naar elkaar toe. Dezelfde strepen, maar naar beneden gericht, integendeel, zetten de figuur neer.

Met behulp van multidirectionele strepen in één jurk, kunt u alleen volume maken in het noodzakelijke deel van het silhouet of de taille markeren. Vergeet niet de klassieke kleding in marine-stijl. Jurk in deze stijl met klassieke horizontale strepen op de beste manier benadrukt de elegantie van een proportioneel slank figuur.

Polka dots

Erwten, zoals een strip, biedt een keuze en opties voor gebruik. Het kunnen kleine en grote, neutrale en heldere kleuren zijn. Met één jurk kun je verschillende maten en kleuren combineren. Designercollecties combineren grote cirkels en kleine erwten. Erwten kunnen deel uitmaken van een bloemensemble.

Jurken uit stukken stof met verschillende soorten erwten zijn populair. Ze creëren een complexe compositie. Polka dots op een jurk kunnen worden vervangen door meerkleurige knoppen van verschillende diameters. Je kunt onbeperkt experimenteren met erwten, maar het is belangrijk om te onthouden dat de grootte ervan ook moet worden gekozen op basis van de parameters van de vorm. Hoe groter de erwten, hoe groter het volume.

lengte

De lengte van de moderne dress-case kan variëren van mini tot maxi. Elk van hen op zijn eigen manier beïnvloedt verschillende soorten vormen. De keuze van de lengte van de jurk hangt grotendeels af van de leeftijd van de vrouw.

mini

De lengte van de mini daalt niet onder het midden van de dij. Mini-jurken in het nieuwe seizoen zijn meer vrij gesneden, interessant decor, het gebruik van verschillende stoffen. Een jong meisje met slanke benen niet lager dan gemiddelde lengte kan een mantelkleding van die lengte veroorloven.

kort

De lengte van de korte jurk gemiddeld palm boven de knie. Het heeft vergelijkbare eigenschappen met een mini-lengte. De extra centimeters van zo'n jurk verbergen de gebreken in de vorm van de benen niet, hoewel deze lengte het leeftijdbereik al aanzienlijk kan vergroten. Vrouwen met mooie benen kunnen zo'n jurk dragen, zowel op 30 en 40 jaar oud als ze er jong uitzien.

midi

De lengte van de midi bereikt het midden van de knie of bedekt deze enigszins. Deze lengte is de meest veelzijdige en heeft de meest opmerkelijke eigenschappen. Omdat de midi-lengte is geconcentreerd op het smalste punt in de benen, heeft dit geen grote invloed op de lengte van het silhouet. Daarom kunnen vrouwen van elke lengte een midikleding dragen. Deze versie van de jurk voor lage vrouwen heeft de meeste voorkeur.

Deze lengte wordt aanbevolen voor zwaarlijvige vrouwen en oudere vrouwen. Midi-jurk - elegante en democratische optie voor elke gelegenheid. Het is geschikt voor werk en wandelingen. Er moet alleen worden opgemerkt dat de midi, die de knie van lage vrouwen bedekken, al moet worden aangevuld met schoenen met hakken.

Onder de knie

De lengte onder de knie bereikt gemiddeld het midden van de kuit. Deze lengte is vrij grillig. Ze vermindert visueel de groei, dus lage vrouwen zijn hoogst ongewenst. Deze jurklengte is geschikt voor vrouwen met een gemiddelde lengte van het kalf.

lang

Lange jurken kunnen eventuele gebreken in de benen verbergen. Hij heeft ook de neiging om de groei te verkorten. Schoenen met hoge hakken kunnen het verlies echter compenseren, dus vrouwen van elke lengte kunnen het zich veroorloven een lange jurk te dragen.

Maxi-jurklengtes laten een sierlijk silhouet zien en laten je je concentreren op de stof, patronen en decoratie. Daarom, in een dergelijke stijl, jurken van dure, hoogwaardige stoffen winnen, grote patronen zijn het meest expressief. Jurken in het komende seizoen zijn versierd met 3D-prints, borduurwerk en kant. Op moderne lange jurken tonen ontwerpers levendige beelden, van bloemstukken en portretten tot landschappen.

Stoffen en texturen

Alle positieve eigenschappen die een jurk kan bevatten, hangen voornamelijk af van de kwaliteit en textuur van de stof. De afbeeldingen die de ontwerpers in de nieuwe collecties hebben gemaakt, vereisten het gebruik van zowel gebruikelijke als meer gewaagde opties. Dicht of transparant, ze ondersteunen het idee, creëren een beeld en stemming.

Schede-jurk in het nieuwe seizoen verschijnt ook in de nieuwe afbeeldingen en presenteert ze in alledaagse en avondopties. Klassieke stoffen hiervoor worden echter samen met de rest gebruikt.

kanten

De kleding van kant was aangenaam voor vrouwen en raakte mannen in alle tijden van het bestaan. De kant is echter anders en elk is geschikt voor bepaalde soorten uiterlijk. Het weefsel, de kleur, de stijl waarin het kant wordt gebruikt, alles creëert een compleet beeld.Bij het kiezen van een jurk moet je rekening houden met het karakter en het vergelijken met het jouwe om er harmonieus in te voelen.

Donkere kanten jurken, waaronder zwart, donkerblauw, bordeaux en elke andere kleur met moed, dynamiek, zijn geschikt voor temperamentvolle vrouwen met een heldere, contrasterende uitstraling. Ze hebben goed gedefinieerde gelaatstrekken, duidelijke jukbeenderen en expressie.

Fijne jurken met lichte tinten fijn kant passen bij vrouwen met een romantische uitstraling. Ze volgen naïveteit, kinderlijke spontaniteit. Dit zijn vrouwen met kleine nette functies, vaak ovaal.

Een ander soort kant op jurken - in een rustieke stijl. Een jurk met zo'n kant zal een vrouw versieren met een zachte, ronde uitstraling. Zulke vrouwen zijn begiftigd met opwindende natuurlijke schoonheid en vloeiende lijnen.

gebreid

Gebreide jurken zijn gebreide producten van natuurlijke, synthetische of gemengde vezels. Katoen, linnen, wol, viscose, polyester en andere soorten draden worden gebruikt voor de vervaardiging ervan. Door de structuur stretchen de gebreide stoffen goed, waardoor deze passen en comfort creëren tijdens bewegingen. Daarnaast kunt u met gebreide stof een mooie laken en bescheiden verzorging maken. Het is hygroscopisch, gemakkelijk te wassen en niet verfrommeld.

Een jersey-zaakjurk kan gemakkelijk de figuur-fouten markeren, dus het is het beste om rechte of loszittende jurken te dragen, omgord met een riem. Gebreide jurken zijn niet geschikt voor een strikte zakelijke stijl, maar passen gemakkelijk in een casual kledingkast.

Van jacquard

Jacquard - een nobele stof, die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van prachtige patronen en modulaties. Het kan mono- of meerkleurig zijn en is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd. Jacquardjurken hebben meestal een eenvoudige snit, omdat de aandacht is gericht op de elegantie van de stof, het ontwerp. Deze jurken kunnen dienen als een werk- of avondoptie. Ze vereisen echter geen onnodige versieringen.

Van vlas

Een linnen dress-case heeft zowel een lijst met positieve als negatieve eigenschappen. Dit materiaal is, met het oog op natuurlijkheid, hygroscopisch, ademend, slijtvast en duurzaam. Het is geschikt voor zomerjurk-opties. Een dergelijke jurk is echter zeer snel gerimpeld en moeilijk te strijken, dus synthetische garens worden vaak toegevoegd aan linnen om de praktische eigenschappen te verbeteren.

denim

Denim is een praktisch materiaal en erg populair voor alle soorten kleding. Jurken van denim zullen een uitstekende alledaagse optie zijn. Het materiaal is gemaakt op basis van katoen, daarom wordt het gekenmerkt door zijn eigenschappen. De jeansjurk kan snel wassen of gaan zitten bij wassen van meer dan 40 graden. Daarom kan aan de vervaardiging van het materiaal viscose, lycra of polyester worden toegevoegd.

De denim dress-case is compact, behoudt zijn vorm goed, kan figuurgebreken verbergen. Deze jurk past bij een vrouw van elk lichaamsformaat, als je de juiste snit kiest.

Van zijde

Zijde is een natuurlijk materiaal met unieke eigenschappen. Hij is niet bang voor zuren en alkaliën, slijtvast, kan in elke kleur worden geverfd, heeft desinfecterende eigenschappen, passeert lucht, maakt geen elektriciteit, absorbeert vocht. Zijde is zacht en duurzaam, heeft een mooie glans en wordt gebruikt voor lichte en warme versies van jurken. Ondertussen zijn zijden jurken gemakkelijk verkreukeld.

Van guipure

Guipure is een opengewerkte borduring op het canvas. Jurken uit Guipure zien er romantisch, feestelijk uit. Het is praktisch omdat het niet bang is voor meerdere wasbeurten. Maar veeleisende zorg. Het kan niet worden gewassen en gestreken bij hoge temperaturen, in een wasmachine worden geperst en in de zon worden gedroogd.

Hoe te kiezen

Het eerste ding om te overwegen bij het kiezen van een schede jurk is het doel. Voor werk moet u zich concentreren op jurken van rustige kleuren in een minimalistische stijl. Het moet niet worden ingericht, asymmetrie, open schouders en andere elementen die de aandacht trekken. De uitzondering kan het Baskisch zijn.De snit is beter om een ​​rechte lijn te kiezen, zodat de jurk niet in de figuur past.

Een vrouw die de afstand tussen zichzelf en de jurk in zakelijke kleding bewaart, ziet er waardiger uit en wekt vertrouwen en respect. Maar de flodderige jurk mag niet zitten. De riem in de taille zal de jurk aanvullen, de nodige verhoudingen aanduiden. Stof voor de desktopversie van de jurk is beter om een ​​dichte mix te kiezen, maar met een grote overheersing van natuurlijke vezels. Het behoudt zijn vorm en ziet er netjes uit.

Als dagelijkse optie, gekleurde jurken, jurken met rustige prints (bloemen, geometrie, erwten), asymmetrisch, met franjes of blote schouders doen. Dergelijke jurken mogen ook geen glitter, kant, decor, open hals en open rug bevatten.

Voor een avonduitgang, kan een kokerjurk gewaagd en helder zijn. Dierprints, strakke snit, kant, open delen van het lichaam, transparante stoffen, modieuze decoratie en andere elementen van het beeld zijn aanwezig in dergelijke versies van jurken. Het is moeilijker om een ​​avondjurk te kiezen, dus je moet vertrouwen op je eigen ervaring, lichaamsverhoudingen, lengte, leeftijd en modieuze tips.

Wat en hoe te dragen

Op het werk moet de schede jurk worden aangevuld met een jas in een zakelijke stijl. Knitwear is geen presentabel type kleding en is in veel opzichten inferieur aan jassen of blazers. Ze kunnen worden gebruikt met alledaagse kledingopties. Hoewel hij hier opnieuw moedig zal worden vervangen door een sportjas. Bij avondjurken kun je een bolero of cape dragen.

Welke schoenen om te dragen

Schoenen kunnen het beeld versieren of de harmonie verstoren. Het hangt allemaal af van de bijbehorende stijl. Met een schede-jurk kun je schoenen en sportschoenen, enkellaarzen en laarzen, sandalen en slippers dragen. Het is belangrijk wat voor soort jurk te combineren met hen.

Schoenen

Jurk in zakelijke stijl en pumps op naaldhakken is een klassieke combinatie die de enige ware was en zal blijven tijdens zakelijke en zakelijke bijeenkomsten. Schoenen moeten gesloten zijn, van mat leer of suède zonder decor, hak van gemiddelde lengte.

De open schoenen die relevant zijn in het nieuwe seizoen zijn een optie voor dagelijks of avondkleding. In de nieuwe collecties zijn ze versierd met dierenornament of decor. Schoenen kunnen worden gedecoreerd met kristallen, gekleurde strepen, bont of appliqués.

sportschoenen

Sneakers kunnen worden gedragen met casual jurk opties. In het nieuwe seizoen zijn relevante klassieke sneakers, hoge, sneakers met dikke zolen, vintage, wit, met tekeningen en decor. Ze zijn versierd met borduurwerk, bloemenprints, perforaties, inscripties, kinderafdrukken, strass-steentjes, pailletten, klinknagels.

Bij jurken is het het beste om klassieke sneakers te dragen. Hoge sneakers en sneakers met dikke zolen wegen de onderkant en landen het silhouet. Vooral meisjes van klein formaat en dun gebouwd.

Met sneakers

Sneakers met sheath-jurk kunnen soortgelijke applicaties vinden. Witte sneakers, in kleur en unisex, op het platform en met verschillende prints zullen nog steeds in de mode zijn. Onder hen zijn bloemen, geometrisch, abstract, grafisch en verschillende combinaties daarvan. Zure lijnen, borduurwerk, applicaties, strass versiering trok niet minder aandacht van ontwerpers.

Hoe de afbeelding aan te vullen

Haar en accessoires zijn ontworpen om het beeld in elke stijl aan te vullen. Ze moeten overeenkomen met de gelegenheid om de integriteit van de afbeelding niet te schenden en in overeenstemming te zijn met modetrends.

kapsel

Bij het kiezen van een kapsel moet je gebaseerd zijn op je eigen stijl en uiterlijke kenmerken. Op een natuurlijke manier en natuurlijke schoonheid van het haar. Eigenaren van lang haar moeten geen haast hebben om ze in te korten. Lang haar is een van de trends van het seizoen. Op het werk kunnen ze worden verzameld in een paardenstaart, een bundel van krullen of vlechten, vlecht een Franse of Nederlandse vlecht.

Een andere trend van het komende seizoen - strakke dik of zeldzaam, bestaande uit strengen, pony. De "bob" blijft relevant, vooral de langwerpige versie. In de trend van gegradeerde en asymmetrische kapsels en haircuts. Onder hen is dezelfde "bob", "square" of "pixie". Asymmetrisch kapsel van lang haar is gemakkelijk te maken.Lang haar biedt een breed scala aan opties en de mogelijkheid om te experimenteren.

accessoires

Een van de stijlvolle accessoires in het komende seizoen zijn sjaals en stola's van natuurlijke of kunstmatige vacht. Traditioneel zijn kleine sjaals gemaakt van zijde of satijn. Sjaals van delicate stoffen zijn nu in de mode om te strikken voor een grote strik. Voor koude winters zijn grofgebreide of doorgestikte, opgeblazen sjaals geschikt. Ze kunnen om de nek worden gewikkeld of los kunnen hangen.

Een andere trend van het seizoen was een brede korsetriem die over de jurk was gebonden. Het kan dezelfde kleur of contrast daarmee zijn. Klassieke dunne riemen vervagen niet op de achtergrond. Voor de dagelijkse en avondversies van de afbeeldingen is een nieuwe trend naar voren gekomen: grote metalen ringen en kettingen die de taille omgorden. Ze herhalen de kleuren goud en zilver.

Riemen met een dierlijke textuur, grote gespen en een brute inrichting blijven relevant. Handschoenen kunnen worden afgestemd op elke outfit en het weer. Op een manier doorschijnende, leren en gebreide handschoenen die reiken naar de elleboog. Ze kunnen worden gedecoreerd met draperie, toepassingen van bloemen, langszagen.

Een van de gewaagde trends van het nieuwe seizoen is sokken met open schoenen. Bovendien zijn bij panty's, sokken en kousen een grote maas, verzadigde kleuren en patronen relevant.

Het is onmogelijk om zonnebrillen niet te noemen die geliefd zijn bij vrouwen van elke leeftijd. Alle gepresenteerd op de catwalk-modellen van een bril verschillen in groot formaat. De volgende brillen zijn relevant:

 1. vliegeniers;
 2. Katten met ronde bril;
 3. Met een ronde rand aan de onderkant;
 4. Met transparant, gekleurd en zwart glas;
 5. In futuristische frames;
 6. Met versierd frame;
 7. In een dubbel metalen frame;
 8. In een kunststof frame;
 9. vlinders;
 10. Met een marmerpatroon op de rand;

Punten in veel collecties komen overeen met de kleur van kleding, wat een andere trend van het seizoen is.

Hoe te versieren

Een stijlvolle decoratie helpt elke look af te maken. In het nieuwe seizoen kun je je verdiepen in de mode van de jaren 90 en sieraden uit de vergetelheid proberen. Hoeden in een nieuw seizoen werden kettingen-tatoeages en brede kettingen van metaal en glas. Vanaf de oudheid keerden lange hangers met hangers in de vorm van een hoektand, fonkelende stenen, amuletten en kleipunten terug.

Manchetoorbellen met clips kunnen tegelijkertijd oor, haar en neus versieren. Uit de punkstijl zijn grote kettingen, pinnen en riemen teruggekomen die de nek kunnen verfraaien. Meerlagigheid is niet alleen terug te vinden in kleding, maar ook in decoraties. Verschillende rijen sieraden in de nek kunnen van verschillende kleuren en maten zijn, je kunt sieraden van verschillende soorten combineren.

De stenen op de sieraden moeten noodzakelijkerwijs groot, sprankelend of ruw zijn. Asymmetrie is ook duidelijk. Je kunt een grote ongewone oorbel dragen, twee, maar met verschillende lengtes of verschillende ontwerpen. Verschillende grote armbanden kunnen de hand in één keer versieren. Ze kunnen over kleding worden gedragen.

Terug in de mode van de borstel van de draad en de parfumvlinder. Een andere trend is sieraden zonder gespen die niet volledig op de borstel of nek passen. Ringen in het nieuwe seizoen worden ook aanbevolen om grote, meerdere stukken tegelijk te dragen. Dit zal de kwetsbaarheid van de handen benadrukken. In plaats van ringen kun je boksbeugels gebruiken.

De volgende trend van het seizoen past vaak bij de smaak van vrouwen. Dit zijn decoraties in de vorm van vogels, bloemen, bladeren, vlinders en geometrische vormen. Maar broches kunnen klein zijn, maar je moet ze in meerdere stukken tegelijk gebruiken.

Stijlvolle afbeeldingen

De meest stijlvolle afbeeldingen creëren toonaangevende trends. Met de juiste selectie van accessoires, sieraden en haar, zelfs in de klassieke versie van de jurk kun je er vreemd en modieus uitzien. In één afbeelding is het niet nodig om meerdere trends tegelijkertijd te combineren. U kunt een sjaal en trendy bril gebruiken.

Decoraties zullen de meeste aandacht trekken, omdat ze in het nieuwe seizoen het imago domineren. Daarom is het voor de avondversie van de jurk voldoende om een ​​van de trends op hen te kiezen.

Toonaangevende ontwerpers wenden zich vaak tot klassieke kledingstijlen, waaronder schede-kleding. Ze bouwen hun collecties op en nemen ze als basis.Onder hen zijn Victoria Beckham, Marc Jacobs, Ralph Lauren en Miuccia Prada.

In het nieuwe seizoen zijn onopvallende versies van schedejurken te vinden in de collecties CG en Baum und Pf erdgarten. Jurken met kanten patronen en bloemenprints presenteerden de collecties van Francesco Scognamiglio en Monique Lhuillier.

Denimversies van jurken met luxe sieraden werden gedemonstreerd door Alexander Terehov en Moschino. Avondjurk opties - Pamella Roland.

Selectie van sterren

Schede kleding wordt vaak een favoriet van beroemdheden. Onder hen Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy, Edith Piaf. Onder moderne vrouwen is hij vaak te zien op de first lady van de Verenigde Staten van Amerika, Michelle Obama. Het vormt de dagelijkse kledingkast van Kate Middleton.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses