Lady Gaga in een jurk met vlees

Lady Gaga in een jurk met vlees

Op wat alleen deze schandalige sterren ter attentie van het publiek niet zullen gaan. Maar sommige overtreffen zelfs de wildste verwachtingen en fantasieën. Een treffend voorbeeld is Lady Gaga, die ooit op de rode loper verscheen in een jurk gemaakt van natuurlijk vlees.

Het eerste optreden van de zanger in een jurk

De eerste verschijning in dit, op zijn zachtst gezegd, originele jurk, vond plaats als onderdeel van de MTV-awards. Eerst dacht iedereen dat het een simpele imitatie was en niets meer. Maar bij nadere beschouwing begreep iedereen dat ze voor de echte vleesjurk stonden.

Er zijn enkele van de meest interessante momenten die werden veroorzaakt door het verschijnen van Gaga in zijn meest interessante jurk.

 • Een van de weinigen die de gehaakte jurk wist aan te raken, was Cher. Ze wist de jurk aan te raken toen Lady Gaga naar buiten ging om haar onderscheidingen te krijgen.
 • De pers, gasten en andere sterren begonnen een groot aantal vragen te stellen en waren geïnteresseerd in de eigenschappen van de jurk. In het bijzonder waren velen bezorgd over de vraag of de outfit ruikt naar nare geuren, het is zwaar en laat sporen achter.
 • De schokkende zangeres zelf zei dat ze met haar uiterlijk in zo'n jurk probeerde te praten over de noodzaak om haar rechten te beschermen en voor hen te vechten.
 • De mening over de jurk was verdeeld. Sommigen namen de kant van de zanger, anderen spraken zich categorisch tegen dergelijke manifestaties in het openbaar uit. Vooral hard "gelopen" door de pleitbezorgers van zanger dieren.
 • Nadat de prijsuitreiking was afgerond, werd een onderzoek uitgevoerd waarin de meest smaakloos geklede beroemdheid tijdens het evenement werd geïdentificeerd. Met een percentage van 55 procent, deze anti-rating geleid door Gaga.

ontwerp

Er moet rekening worden gehouden met enkele ontwerpnuances en de geschiedenis van de creatie van deze jurk:

 • De ontwerper F. Fernandez werkte samen met de Gaga-stylist N. Formichetti om de jurk te ontwikkelen;
 • Het kostte de experts ongeveer een week om de jurk te monteren;
 • De outfit was asymmetrisch en gesneden in de vorm van een capuchon;
 • De snede werd verzorgd door een speciaal ontworpen ontwerper om het aantrekkelijke uiterlijk van het product te behouden;
 • Op vlees gebaseerde steak gemaakt. De leverancier bleek een slager te zijn, die vlees van hoge kwaliteit levert aan de hele familie van de ontwerper;
 • De zanger verkleed achter de schermen, omdat het nodig was om sommige elementen in een versleten staat te naaien.

accessoires

Naast de jurk zelf heeft de ontwerper samen met de styliste van de zanger verschillende accessoires voor de jurk gemaakt. Deze waren:

 • Handtas van het overeenkomstige vleesmateriaal;
 • Laarzen in de kleur van de jurk;
 • Hoed gemaakt van vlees.

effect

Voor de eerste keer in de vleesjurk verscheen Gaga op de cover van Vogue magazine. Toen was het een bikini. Toen vond de MTV-prijsuitreiking plaats, waarbij de zanger de beste video van het jaar nomineerde voor haar video.

Die avond verscheen Gaga in drie verschillende outfits, maar de meest verwachte resonantie werd gecreëerd door het meesterwerk van het vlees.

Is het uiterlijk van de zanger in zo'n originele jurk van invloed geweest op het openbare leven? Natuurlijk

 • De ontwerper van deze jurk zei dat Fernandez vanwege zijn gedurfde imago in staat was om zijn carrière naar een nieuw hoogtepunt te tillen. Daar was hij Gaga erg dankbaar voor. Hoewel hij eerder outfits deed voor de zanger, werd Fernandez na de klederdracht ongelooflijk beroemd.
 • Ondanks harde kritiek bleek de vleesoutfit het meest significante beeld van 2010 te zijn.
 • Verschillende parodieën verschenen, waaronder die van beroemde kunstenaars, waarbij een jurk gemaakt van natuurlijk vlees een noodzakelijk attribuut was.
 • Lisa, de heldin van de animatieserie The Simpsons, droeg ook een niet-vegetarische outfit in een van de afleveringen.
 • Halloween 2010 werd gekenmerkt door een enorme vraag naar vleeskostuums. Vooral veel mensen verschenen in soortgelijke jurken in New York.

Reactie op outfit

De reactie op de jurk bleek dubbelzinnig. Markeer een paar hoogtepunten.

 • Veel media probeerden te begrijpen wat de actrice wilde laten zien met haar originele uiterlijk. Dientengevolge werden protest tegen mode, een manifestatie van feminisme, veroudering en verval varianten. Een andere optie - de jurk droeg geen belofte, maar werd gewoon gebruikt om ratings te verhogen.
 • Eminente koks hebben opgemerkt dat mensen vergeten hoe echt vlees eruit ziet, omdat ze het netjes verpakt in supermarktverpakkingen kopen.
 • Verdedigers van dieren, zoals verwacht, bekritiseerden de zanger en zeiden de wreedheid van dit beeld.

Fate jurken

Na de ceremonie werd de kleding overgedragen aan een beroemde taxidermist om de jurk te redden. Toen Gaga op twee tv-evenementen sprak, bevroor het vlees. In dit geval merkte taxidermist S. Vigilato op dat het geleidelijk begon te ontbinden als gevolg van bevriezing en karakteristieke tekenen en geur heeft.

De jurk werd zorgvuldig behandeld met speciale composities en herstelde de oorspronkelijke look. Als gevolg hiervan werd hij overgebracht naar een museum waar de outfit moest worden opgeslagen.

Hoogstwaarschijnlijk zal de jurk worden geveild en gaat de opbrengst naar het goede doel.

Toon nieuwe vleesjurk

Het is vermeldenswaard dat in 2012 de zanger terugkwam in het vleesbeeld. Bovendien veroorzaakte de aan het publiek gepresenteerde fotosessie niet minder ernstige agiotage. Er was een presentatie van een nieuw beeld in Tokio, waar de zanger een concert hield als onderdeel van de promotie van een nieuw album. In de microblog verschenen beroemdheden foto's van een uniek beeld.

De nieuwe jurk was een tulprok, aangevuld met een bustier. Maar de grotere schok werd niet veroorzaakt door de outfit zelf, maar door het landschap rondom de zanger. Op de foto waren karkassen afgebeeld van koeien die aan speciale haken waren opgehangen. Alsof Gaga zelf ook aan een van hen hing, het beeld van een hangend stuk vlees. Later bleek dat de outfit zelf en het landschap van plastic waren. Blijkbaar analyseerde de zangeres haar fouten uit het verleden en besloot ze niet te herhalen.

Maar dit belette mensenrechtenverdedigers niet om nog een keer kritiek te uiten op een beroemdheid. Vegetariërs, die deze fotosessie beschouwden als agitatie tegen vegetarisme, spraken ook hun verontwaardiging uit.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses