Chiffonjurken voor zwaarlijvige vrouwen

Chiffonjurken voor zwaarlijvige vrouwen

Chiffon is zeer interessant materiaal dat ongelooflijk relevant is voor volledige meisjes. Het produceert uitstekende jurken, waarvan de keuze vrij subtiel moet worden benaderd. Dit zal een uitstekend beeld creëren en uw ware schoonheid benadrukken.

kenmerken

Het materiaal, evenals jurken gemaakt van chiffon, hebben verschillende belangrijke kenmerken:

 • Als je de stijl van het rijk of baby-dollars kiest, kun je een volle buik vermommen om je op de borst te concentreren;
 • Trapeze jurken maken het gemakkelijk om volledige heupen te verbergen;
 • Spectaculair, origineel draperie, gemaakt onder het lijfje, verbergt de plooien op de rug, benadrukt de taille. Maar wees voorzichtig, anders kan het effect het tegenovergestelde zijn;
 • Een driekwart mouw maskeert de volheid van de armen en schouders, en een nette, lange mouw maakt de handvatten langer en dunner;
 • Jurken vormen zachte, luchtige beelden voor meisjes die lijden aan overgewicht;
 • Chiffon is in staat om de ware aantrekkelijkheid te onthullen, meisjes genade en lichtheid te geven;
 • Chiffon is het hele seizoen, omdat jurken kunnen worden gekocht voor alle seizoenen;
 • Feestelijke chiffonjurken moeten deel uitmaken van de garderobe vol schoonheid, want ze creëren een ongelooflijk plechtig beeld;
 • Chiffon is zeer comfortabel en aangenaam om te dragen;
 • Het materiaal verschilt doordat het netjes in het lichaam past, waarbij de nadruk ligt op de sterke punten van de figuur, maar tegelijkertijd de tekortkomingen verbergt.

Als u de stijl, de kleur en het decor op de juiste manier in de jurk selecteert, kunt u uw fouten in de figuren op de meest effectieve manier corrigeren.

Chic-modellen

Met chiffon cape

Een goede oplossing voor het warme seizoen wanneer het 's avonds koel wordt. Vanwege de cape kun je een jurk met mouwen weigeren, met als taak de volheid van de handen te verbergen. Deze functie neemt de cape op, verwarmt en geeft het beeld een extra charme.

Met geaccentueerde taille

Chiffonjurken die de taille accentueren, zien er erg modieus en elegant uit. Ze helpen het figuur smakelijker te maken voor degenen die een taille hebben, of visueel te creëren op het figuur van meisjes, waar de taille niet duidelijk zichtbaar is.

Uitlopende modellen

Ze creëren het effect van luchtigheid, lichtheid, geven het beeld een bepaalde spontaniteit, tonen van de jeugd. Het is in deze modellen dat chiffon zichzelf het beste laat zien.

Hoge taille

De meest winstgevende stijl voor meisjes die zich zorgen maken om die extra kilo's. Door de vloeiende chiffon wordt de aandacht afgeleid van de buik, deze is uitgelijnd, waardoor je ongelooflijk aantrekkelijk wordt.

In Griekse stijl

Een geweldige optie voor het bijwonen van feesten. Dergelijke outfits hebben een belangrijk kenmerk: ze verbergen probleemgebieden effectief. In deze jurk word je niet gestoord door je volle heupen of uitpuilende buik.

A-lijn jurken

Voer functies uit die lijken op Griekse jurken, die een gevoel van comfort en vrijheid creëren. En ze zien er ongelooflijk feestelijk en origineel uit.

mini

Dit is een optie voor jonge, actieve, zelfbewuste, weelderige schoonheden. Door de kleine lengte kun je de benen visueel strekken, het figuur corrigeren. Maar met te volle benen van deze optie is het beter om op te geven.

Meerlagige modellen

Als u elegantie, lichtheid aan uw afbeelding wilt geven, kies dan voor meerlagige chiffonjurken. Ze corrigeren de gebreken van de figuur, vanwege de meerdere lagen, het laken en de aanwezigheid van de voering.Modellen met contrasterende voering zien er nog mooier uit, dus deze optie is het bekijken waard.

Werkelijke kleuren

 • Het is niet nodig om lichte en heldere jurken te vermijden, gezien het feit dat ze alleen stevig zijn en niet ten goede komen aan de figuur;
 • De belangrijkste fout bij het kiezen van een kleur is de verkeerde combinatie van tinten en het gebruik van grote, duidelijke en heldere tekeningen en afdrukken. Dergelijke modellen creëren echt extra volume;
 • Om een ​​plechtig, aantrekkelijk beeld te creëren, is het belangrijk om donkerblauwe, blauwe, groene, paarse, rode, zwarte en witte kleuren te gebruiken;
 • Als dit een bruiloft of een ander vrolijk evenement is, kies dan voor de volgende opties: wit, crème, niet te helder citroen, blauw, koffie of een delicaat lichtgroen chiffon kleedje;
 • Schitter de nadruk op de schoonheid van meisjesjurkjes, gemaakt van twee contrasterende kleuren. Maar tegelijkertijd valt een donkere toon noodzakelijkerwijs op het probleemgebied, terwijl een lichte toon de kracht van de figuur benadrukt.

lengte

 • De keuze van de lengte is een puur individuele kwestie en hangt rechtstreeks af van de slankheid van uw benen;
 • Dit seizoen suggereert dat de meest populaire chiffonjurken maximodellen zijn;
 • Als je mooie, slanke benen hebt, moet je kiezen voor de jurk, waarvan de lengte op de palm onder je knie ligt;
 • Zeer winstgevend op het volledige figuur look jurken met lange rug

Hoe te kiezen

Samenvattend kun je een paar basisaanbevelingen geven over de keuze.

 1. Materiaal. Chiffon is perfect voor volledige meisjes vanwege het vermogen om het figuur aan te passen. Let er daarom goed op.
 2. stijl. De vraag is puur individueel, afhankelijk van de kenmerken van je figuur. Op basis van de bovenstaande aanbevelingen kunt u uw perfecte snit vinden.
 3. Kleur. Weiger warme tonen, geef de voorkeur aan een koud palet.
 4. Pictures. Verduister het figuur van verticale strepen, langwerpige patronen, diagonale cellen visueel. Alle verticale zal het beeld ten goede komen. Maar je kunt geen heldere lijnen, horizontale patronen en gebogen afbeeldingen gebruiken.
 5. Accessoires. Sjaals, sjaals maken de nek langer en slanker. Handtassen zijn middelgroot, zodat de achtergrond van een klein accessoire er niet meer uitziet.

Wat te dragen

schoenen

De keuze van de schoenen hangt rechtstreeks af van het evenement of evenement waarvoor u uw chiffonjurk draagt. Het meest voordelig om hun schoonheid te benadrukken kan zijn met de hulp van schoenen, sandalen met hoge hakken. Zo'n hiel lijnt het figuur uit, tilt de billen op, maakt het beeld slanker en aantrekkelijker.

Accessoires en decoraties

Het is de moeite waard om te denken aan het kopen van een hanger, een verfijnde ketting, een ketting, oorbellen die niet lang in vorm zijn, een ketting en een armband. Draag het niet allemaal samen. Met lichte jurken is zelfs één accessoire voldoende, een elegante decoratie. Bij het kiezen van een monotone, discrete jurk, kunt u 2-3 decoraties gebruiken.

handtas

Een integraal kenmerk van elk meisje op verschillende evenementen is de tas. Met chiffonjurken kijk je prachtige koppelingen van middelgroot formaat of handtassen, zodat je alle benodigde spullen kunt plaatsen. Samen met monofone of niet erg heldere jurken perfect combineren handtassen, rijkelijk versierd met prachtige decoratieve elementen.

Prachtige afbeeldingen

 • Prachtige witte jurk met een verlengde rug, prachtige sandalen met hakken en een paar accessoires - dit is het simpele geheim van een prachtige afbeelding;
 • Jurk met een contrasterende bovenkant en onderkant kunnen de vorm perfect aanpassen, een helder, origineel beeld creëren;
 • Lila, paarse tinten kunnen de natuurlijke schoonheid perfect benadrukken. Hoge taille, mooie schoenen en een minimum aan accessoires - dit is wat je nodig hebt om de mooiste look te voltooien;
 • Zelfs in een grijze jurk kun je er geweldig uitzien.Meerlagige textuur, doorschijnende lange mouw, goed gekozen accessoires en u bent de echte decoratie van de avond.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses