Cocktailjurk voor bruiloft 2019

Cocktailjurk voor bruiloft 2019

Bruiloft is een aangenaam en opwindend evenement voor zowel de helden van de gelegenheid als genodigden. Maar als de bruid en bruidegom alleen een feest zouden organiseren, dan wordt een meer serieuze missie toegewezen aan de gasten - om een ​​ideale aanvulling op de algemene vakantie te worden en op voordelige wijze de vreugde van de jongeren in zijn stijl te integreren. Het is niet vreemd dat elk meisje dat op de bruiloft wordt uitgenodigd ernaar streeft om van tevoren een feestelijke kledij op te halen en tot in de kleinste details over haar eigen beeld na te denken.

De afgelopen paar jaar kiest de gast als jurk voor de bruiloft steeds vaker voor cocktailjurken. Maar hoe kies je een stijl die bij uitstek geschikt is voor een bepaald figuur, wat je moet weten over modetrends en hoe beter om het beeld aan te vullen?

kenmerken

Het eerste waar u zich op moet concentreren bij het kiezen van een jurk voor elke gast, is het formaat van het evenement. Als het informeel is en overdag ergens in de open lucht zal plaatsvinden, moet je jurken met veel strass steentjes en sieraden laten liggen en de voorkeur geven aan lichtere stoffen en vloeiende stijlen.

Een semi-officiële bruiloft vindt 's avonds in een of andere instelling plaats, dus als je er stijlvol uit wilt zien, kies dan jurken met een eenvoudige, mooie snit, elegant, maar niet te omvangrijk, helder, maar niet provocerend.

Voor een officieel evenement dat later plaatsvindt en in een chique restaurant, is het beter om een ​​prachtige jurk van dure stoffen te kiezen en niet bang te zijn voor de overvloed aan sieraden in de vorm van steentjes en andere details.

Maar toch moeten we de volgende belangrijke regel niet vergeten - het overschaduwen van de bruid is eenvoudigweg lelijk. Na geweigerd te hebben van te weelderige, stoffige en kleurrijke kleding, zul je niet alleen respect tonen voor de jongeren, maar ook anderen overtuigen van hun eigen onweerstaanbare.

Hoe een stijl te kiezen op type figuur

We zijn allang bekend met de zin uit de film "het belangrijkste is dat het pak zou moeten zitten". In het geval van een cocktailjurk voor een bruiloft, kan deze regel niet waar zijn. Zelfs als je leert een outfit te kiezen op basis van de status van het evenement, kan dit niet garanderen dat je er geweldig uit zult zien tijdens de bruiloft.

Je kunt alleen een echt perfecte outfit kiezen als je, rekening houdend met de hierboven genoemde regels, je ook laat leiden door de eigenaardigheden van je figuur. Wat hebben meisjes nodig om een ​​bepaald silhouet te kennen?

"Apple"

Als, ondanks de volledige afwezigheid van een taille en een licht zichtbare buik, het meisje kan bogen op slanke benen en mooie borsten, moet ze strak zittende en trapeziumvormige outfits achterlaten, evenals degenen die worden aangevuld door een riem. Maar je moet stoppen met je eigen keuze voor jurken met gratis snit met een hoge taille. Het is goed als ze zijn versierd met draperie-elementen en verschillen in de V-halslijn van de nek.

"Peer"

Als het belangrijkste voordeel van een meisje haar weelderige heupen en dunne taille is, zal ze er geweldig uitzien, zelfs als er niet voldoende volume is op de borst. Het belangrijkste is om jurken van klassieke snit te kiezen, namelijk koffers en trapeze. Je kunt stoppen met de keuze voor jurken met een hoge taille in de stijl van het Grieks, volants en ruches in het decolleté zijn ook welkom, maar te strakke outfits moeten worden weggegooid.

"Zandloper"

Meisjes die echt geluk hebben met het figuur kunnen kiezen voor rechte en strakke modellen. Jurken met een korset en stijlen met een riem zijn ideaal.Het enige dat moet worden opgegeven, zijn de jurken van een vormeloze snit, omdat het verbergen van een dunne taille, prachtige borst en verrukkelijke heupen achter de jurk slechts een misdaad is.

"Triangle"

Meisjes met enorme schouders en kleine heupen lijden vaak vanwege hun jongensachtige figuur. Maar dit betekent helemaal niet dat je mooie cocktailjurken moet opgeven. Het kiezen van een model met asymmetrie kan voordelig zijn om het silhouet te veranderen, waardoor het figuur meer proportioneel wordt. Jurken met een schuine rok of een enkele schouderriem zijn ideaal.

Het kiezen van een jurk afhankelijk van de tijd van het jaar

Ze zeggen dat schoonheid offers vereist, dus meisjes offeren vaak gemak op omwille van de aantrekkelijkheid. Maar bij het najagen van schoonheid mogen we niet vergeten dat de outfit noodzakelijkerwijs in het seizoen moet passen. De situatie waarin een prachtige lichte jurk een meisje de hele avond in het koude seizoen laat trillen, is niet alleen rendabel voor de gezondheid, maar ook voor de algemene indruk van een persoon. Een paar praktische tips zullen helpen bij het maken van de juiste keuze.

In de winter

In het ijzelseizoen moet u afstand doen van de verkorte modellen van jurken gemaakt van lichte stoffen. Maar de uit meerdere lagen bestaande outfits van dik gebreide kleding, satijn en brokaat passen perfect. Er moet worden herinnerd aan de lengte van de mouwen, die niet mag worden ingekort. In extreme gevallen moet de outfit worden aangevuld met een cape.

Lente en herfst

Verkorte modellen jurken zijn hier al toegestaan, maar ze moeten worden aangevuld met meer geïsoleerde dingen. Strakke panty's, halve laarzen of hoge laarzen passen goed in de algehele stijl. Jurkstof moet dicht zijn.

In de zomer

Maar in het hete seizoen is het beter om de voorkeur te geven aan de outfits van de lichtste vloeiende stoffen zoals vlas, katoen en chiffon. Kortere modellen, strapless en korte mouwen, vloeiende jurken - dit alles is welkom op de zomerbruiloft.

Populaire kleuren

Tegenwoordig is mode bijzonder gunstig voor de tinten van jurken voor bruiloften. Dit suggereert dat gasten een outfit van de gewenste kleur kunnen kiezen. Maar er zijn verschillende regels voor de selectie van kleuren, die modepecialisten niet adviseren om te breken, als het gaat om een ​​huwelijksfeest. Dus gastjurken mogen niet in de bruidsoutfit passen of te veel opgaan tegen de achtergrond. Als een meisje een modieuze gast wil zijn, moet ze kiezen voor tinten die dit seizoen bijzonder relevant zijn.

zwart

Als je geen bruidsmeisje bent, volg dan gerust het advies van Coco Chanel en kies een klein zwart jurkje voor het feest. Bedenk dat het in zo'n kleur het beste is om er precies een klein jurkje uit te zien. Weelderige jurken met meerdere lagen lang zullen te treurig overkomen bij een helder huwelijksfeest.

rood

Passiekleurige jurken zijn zowel geschikt voor bruidsmeisjes als voor andere gasten. Deze schaduw is vooral relevant dit seizoen, en het zou onder meer nuttig zijn om de sneeuwwitte outfit van de held van de gelegenheid te schaduwen, als ze die had gekozen. Bedenk dat dieprode tinten meer geschikt zijn voor jurken gemaakt van lichte stoffen, en donkerdere tinten, zoals bordeaux of wijn, zijn meer geschikt voor jurken gemaakt van dikke stoffen.

wit

De optie die taboe kan worden genoemd voor een huwelijksfeest is een witte jurk. Deze kleur is een klassieker, maar voor de bruidsoutfit, dus als je de held van de gelegenheid niet wilt beledigen, kies dan niet voor zo'n outfit. Als u dat ook wilt, onthoud dan dat de witte kleur geen centrale positie in de afbeelding mag innemen. Pasteltinten zijn misschien de beste optie.

blauw

Een nobele tint, die meestal wordt gekozen door de gasten van trouwevenementen. Dit komt door het feit dat het bijna alles past, ideaal combineert met elementen van de kast van klassieke tinten en er plechtig uitziet. En het kleurenpalet van blauw is behoorlijk divers - je kunt jurken in aquamarijn, lucht, turquoise en aquamarijn kiezen.

geel

Het is de kleur van positief en vreugde, dus het is perfect voor een bruiloftsevenement. Idealiter ziet zo'n outfit er op een zomerse en lichte manier uit, en voor een koudere periode is het beter om te kiezen voor een oranje tint.

peachy

Zachte en ontroerende schaduw die ideaal is voor jonge en kwetsbare dames. Voor een winterhuwelijk kun je een jurk uitzoeken met een uitgesproken krasninki, en voor een warmere periode - een tint met geelheid. Jurken waarin de perzik schaduw fungeert als een aanvulling, zien er ook erg stijlvol uit.

lengte

Tot de lengte van cocktailjurken is mode zelfs meer steunend dan voor tinten. Een meisje kan een mini-jurk, midi of maxi kiezen, maar het belangrijkste is dat het goed zit en er niet uitdagend uitziet. Maar zwanger en vol met meisjes is het beter om verkorte outfits achter te laten. Jurk in een hoge taille vloer is de perfecte optie. Er moet aan worden herinnerd dat de mini alleen een meisje kan kiezen dat kan bogen op de schoonheid van de benen.

Stoffen en texturen

Onlangs zijn kantenjurken bijzonder relevant geworden. Voor een huwelijksfeest zijn ze ideaal omdat ze tederheid en gratie belichamen. Kan worden gekozen als een zeer jonge dames en oudere dames. Jurken met perforatie en inzetstukken in de vorm van reticulums zien er heel origineel uit. Jurken die verschillende stoffen tegelijkertijd combineren, zijn ideaal voor vol, omdat ze u toelaten het silhouet visueel aan te passen.

Hoe een harmonieus beeld te creëren

Elke zichzelf respecterende vrouw weet dat de jurk een grote rol speelt in het beeld, maar als het alleen maar overeenkomt met alle regels, is het een mislukking. In een plechtig beeld zijn er geen onbeduidende details, en alles, van haar en make-up tot accessoires en schoenen, zou moeten passen in de algehele stijl van de jurk. Hoe maak je je eigen uiterlijk zo harmonieus mogelijk?

kapsel

Als het gaat om een ​​huwelijksfeest, moet u zich de zachte en elegante krullen herinneren. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het opruimen van complexe en spectaculaire ontwerpen de verantwoordelijkheid is van de bruid, en de genodigden moeten verbazen over de elegantie en eenvoud van hun kapsels. De overvloed aan lak zit niet in de mode, want bij hem ziet zijn haar er vies uit. Het is ook beter om perfect afgestemde en gelikte lokken te weigeren. De mode is licht, maar natuurlijke achteloosheid, die nauwkeuriger kan worden gemaakt met een kleine hoeveelheid vernis.

Make-up

De make-up van bruiloftsgasten kan zowel natuurlijk als expressief zijn, maar op geen enkele manier provocerend. Als een meisje gelooft dat lichte make-up het beste is voor haar, moet ze zich een paar belangrijke regels herinneren:

  1. Het effect van kunstmatig bruinen is nu niet in zwang, dus poeder en foundation mogen alleen worden gebruikt voor het gladder maken van de teint.
  2. De nadruk moet liggen op de ogen, heldere pijlen weergeven en kleuren met schaduwen of op de lippen, een duidelijke contour trekken en een pakkende lipstickkleur selecteren.
  3. Verplichte en correcte lijn van wenkbrauwen is verplicht. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de vorm en kleur van de wenkbrauwen moeten passen bij de gelaatstrekken.

Voor bewonderaars van natuurlijke make-up zijn er twee regels: het gebruik van matte lippenstift en zachte eyeliner, die de natuurlijke schoonheid benadrukken. Het is belangrijk om te onthouden dat make-up in harmonie moet zijn met de jurk en als het licht is en in pastelkleuren, moet het geschikt zijn.

accessoires

Cocktailjurk voor gasten is het beter om accessoires toe te voegen in de vorm van een handtas en sieraden. Als u sieraden in de nek kiest, moet u zich richten op de kenmerken van de halslijn van de jurk:

  1. Onder de V-vormige pasvorm langwerpige hangende kettingen, kettingen en kralen met driehoekige hangers.
  2. Onder de ronde hals is het beter om massieve sieraden te kiezen met een overvloed aan verschillende onderdelen. De lengte van de decoratie zelf kan verschillen.

Als we het hebben over juwelen bij de hand, dan kunnen armbanden en kettingen van de set het best worden gecombineerd met een ketting.Vergeet niet dat als de jurk veel decor heeft, decoraties misschien niet nodig zijn.

schoenen

De beste optie voor een cocktailjurk - sandalen met hoge hakken met een massieve glanzende gesp. Stiletto's zijn ook een goede keuze. Het is beter om balletschoenen en klassieke boten te weigeren, omdat ze het beeld meer ingetogen en alledaags maken.

Stijlvolle afbeeldingen

Een echt stijlvol beeld van een gast bij een bruiloft ziet eruit als het volledig in overeenstemming is met de stijl van het evenement. Als het feest onder een bepaald thema wordt gehouden, kunnen gasten akkoord gaan en een van de volgende opties kiezen:

  • Jurken van dezelfde kleur maar verschillende stijlen.
  • Jurken waarin een bepaald detail identiek is.
  • Jurken van dezelfde stijl en verschillende tinten.

U kunt ook dezelfde accessoires kiezen - handschoenen, koppelingen, schoenen of sieraden.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses