Waarmee draag ik een koraaljurk?

Waarmee draag ik een koraaljurk?

Beschikt over koraalkleur

Onder de grote verscheidenheid aan kleuren - koraal een van de heldere, maar niet flitsende tinten. Koraalkleur bevindt zich in het palet tussen rood en oranje. Het is echter niet zo pakkend en agressief als de eerste. En niet zo kieskeurig als de tweede. Koraal geeft tederheid en vreugde. En de naam zelf wordt geassocieerd met prachtige koralen.

Als iemand een koraalkleur associeert met duizeligheid, dan is er niets. Net als koralen, hard buiten en zacht van binnen, wordt deze kleur gekozen door vrouwen die externe kracht en interne zachtheid en zachtheid combineren.

Altijd fel blijvend, de koraalkleur van veel van de schone seks is nog steeds beangstigend. Je moet echter niet vergeten dat kleding van deze kleur in verschillende tinten kan worden gemaakt, daarom kan een vrouw van elke leeftijd ervoor kiezen. De keuze van koraalkleurige kleding varieert van parelmoerroze (de meest delicate tint) tot roodoranje. Hij is de donkerste. De eerste schaduw zal het beeld gewichtloos maken. Lichte koraaltinten, die lichtroze worden, zullen het beeld vrede geven.

Aanpassen

Koraaltinten verschillen in kleurtype: koud en warm. Kleur koude typen worden beschouwd als "zomer" en "winter". Als je blond bent met een lichte, witte huid, is je kleurtype "zomer". Een bleke huid plus donker haar van een heldere brunette brengt je naar de 'winter' van het kleurtype. In dit geval zul je passen bij de koele schakeringen van koraal, zoals roze en lila.

Meisjes 'herfst' en 'lente' (brunettes en blondjes met een donkerdere huid) kunnen warme koraaltinten kiezen voor hun garderobe. "Lente" -meisjes worden aangemoedigd om gedempte tonen te kiezen. "Herfst" is meer verzadigd, warm, bijvoorbeeld rood-terracotta of rood-oranje, die lijken op de kleuren van de zonsondergang.

Als je huid een mooi gouden kleurtje heeft, dan geeft de koraalkleur je nog meer glans.

Bang voor koraalkleur is het niet waard. Je uiterlijk hangt immers niet alleen af ​​van hem alleen, maar ook van het kledingmodel, evenals accessoires en correct geselecteerde schoenen.

Wat te dragen

Lange jurk

De klassieke zwarte kleur, gekoppeld aan een lange koraaljurk - is een universele optie, waarbij u ervoor kiest om nooit fout te gaan. Hieraan kun je een zwarte riem en dezelfde schoenen oppakken. De zwarte kleur benadrukt en maakt het koraal meer pakkend. Winstgevend in zo'n ensemble zal gelakte schoenen lijken.

Maar de afbeelding kan worden verzacht als u een witte kleur kiest om een ​​dergelijke jurk te omkaderen. Steek witte sandalen en dezelfde handtas in de set - en een ontspannen lichtbeeld is gegarandeerd. Een witte jas past perfect in deze combinatie als het weer warmer materiaal vereist.

Wanneer de jurk is versierd met ruches, gordijnen en verschillende plooien, zullen accessoires van felle tinten hem naderen. Met zo'n afbeelding kunnen de weergaven van anderen niet langs je heen schuiven. Je zult altijd gunstig vergelijken met de rest.

Als je naar een jurk kijkt die is gemaakt van zijde, weet dan dat de beste optie voor de koraalkleur niet wordt gevonden. Met zijde kun je alle veelzijdigheid van deze tint overbrengen. De beste toevoeging voor een dergelijke jurk zijn gouden sieraden. U kunt de afbeelding bijvoorbeeld aanvullen met langwerpige oorbellen. Maar onthoud altijd over verfijning, om de outfit niet te overladen.

Zeer ongebruikelijk zal het beeld zijn dat is samengesteld uit verschillende tinten koraal. Het belangrijkste is dat er niet meer dan drie mogen zijn.

Korte jurk

De zachte jurk zelf kan worden gebruikt voor naar het werk gaan en voor een feestje.Het hangt allemaal af van hoe je het toevoegt. Als je jurk is gemaakt van licht vloeiende stof, dicteren mode trends om het te versieren met een geweven band van rijke blauwe kleur. Als u de afbeelding wilt dempen, kiest u schoenen in lichte kleuren, wit of beige.

Mini-jurk vereist ook het aantal accessoires tot een minimum te beperken. Bovendien, als de jurk vrij streng is, zullen massieve juwelen het benaderen. Verfijnde snit, volants, enz. Vereisen geen overbelasting van het beeld en gebruiken kleine hangers en geen heldere oorbellen.

Het bruine en gouden kleurenschema is perfect gecombineerd met koraal. Probeer lage zwarte enkellaarzen te combineren, je kunt een jas en een zak met gouden kleuren toevoegen.

Een korte koraaljurk voor dagelijks gebruik is een hemdjurk. De lengte is beter om het gemiddelde te kiezen. En deze outfit zal worden gecombineerd met bruine schoenen en andere toiletartikelen.

Een andere kleur die bij koraal hoort, is groen en de kleuren turkoois, mint en fuchsia. Ze verdunnen de helderheid van koraalkleur en benadrukken ze tegelijkertijd.

Make-up en manicure kiezen

Laten we beginnen met de huid. Als je gebreken hebt, zorg dan dat ze zorgvuldig zijn afgezwakt. Acne, donkere kringen, doorschijnende bloedvaten - koraal zal verder alle imperfecties van het gezicht benadrukken.

lippen

Cosmetica moet niet alleen worden gecombineerd met de jurk, maar ook met de textuur. Als je lipgloss aanbrengt en nat maakt, zal een jurk gemaakt van een zachte stof er niet voor werken. Dergelijke lippen zullen uw zachte beeld verstoren.

Lichtkoraal kleding en felle lippenstift verliezen alleen en zien er saai uit. En vice versa. Als je een helder koraalpak opzet, zien matte lippen er zelfs bleker uit en lijken ze behoorlijk saai. Daarom raden experts het gebruik van lippenstift aan, waarbij de kleur van je jurk wordt herhaald. Als je er een beetje van afwijkt, bederf je het hele ensemble. Maar je kunt met de toon experimenteren.

Voor avondmake-up geschikte sappige lippenstift, die een paar tonen donkerder zal zijn dan de jurk. Gebruik in de middag juist lippenstift die een paar tinten lichter is. Vergeet in dit geval niet om de ogen te markeren. Anders zal het gezicht verloren gaan tegen de achtergrond.

Vergeet niet de algemene regels voor het aanbrengen van make-up. Dunne lippen hebben extra volume en helderheid nodig, dus ze zijn niet geschikt als zeer heldere lippenstift. Mollige expressieve lippen zien er te agressief geschilderd in felle kleuren.

schaduw

De mooie toon van een gebruinde huid stelt u in staat om koraal te gebruiken, zelfs in de schaduw. Voor eigenaars van een bleke huid met een vleugje geelheid is deze optie niet geschikt. Gebruik geen koraalschaduwen als er black-outs rond de ogen zijn, anders zullen ze pijnlijk of ziek lijken. Hetzelfde effect produceert blauwe tinten van make-up.

Maar als je een brunette bent in een koraaljurk, dan zullen blauwzwarte schaduwen heel erg bij je passen. Ze zullen de blik lusteloos en heel sexy maken.

Alle tinten blauw en groen passen bij het koraalbeeld als je accessoires van dezelfde kleur gebruikt. Eigenaren van groene ogen kunnen dezelfde schaduw gebruiken. Passend bij een toon die lichter of donkerder is, markeren ze je ogen. Maak de afbeelding compleet met ornamenten, sjaals en andere kleine dingen in dit kleurenschema.

Smoky Eyes-make-up is ook geweldig met koraal. Maar in zijn verzadiging zijn er geen beperkingen alleen voor donkerharige brunettes. De rest van het schone geslacht kan een "rokerige blik" uitvoeren in grijze en chocoladetonen. Afhankelijk van de verzadiging maakt deze make-up het beeld zachter of pakkender.

Afzonderlijke aanbevelingen voor blondine met een lichte huid. Het wordt niet aanbevolen om eyeliner te veel te gebruiken. Anders zul je bereiken dat die look zwaar en oud zal lijken. Vooral op de achtergrond van een licht koraaljurk.

Koraal kleur houdt van alle tinten beige: van zandig tot chocolade. Maar hier is de huidskleur belangrijk. De gemakkelijkste manier om make-up op te nemen voor donkere, magere meisjes.Het zijn geschikte terracottakleuren, rijke schakeringen van donkere chocolade.

Vergeet bij het kiezen van een blos niet dat de kleur van je jurk koraal is. Daarom moeten ze ook lichter of donkerder zijn. Het hangt af van de dag of avond make-up die u toepast. Als je het overdrijft met kleur, kun je het ongewenste effect bereiken van een ongezonde blos of wangen gevuld met schaamte. Meng koraal blos met beige om dit te voorkomen. Dan bereik je de kleur die het beste bij je past.

Er is een andere manier om bloost te zetten onder een koraaloutfit. Het is geschikt voor zakelijke make-up. Breng eerst een rouge rustgevende blos aan. Gebruik vervolgens een brede kwast en voeg een laag koraalrode bloes toe bovenop de lichte. Je krijgt een nauwelijks merkbaar patina van de gewenste schaduw.

Een korte samenvatting van wat moet worden vermeden bij het kiezen van een koraaljurk:

  • contrast potlood
  • lippenstift en blush van een andere kleur
  • schaduwen van paarse, gele en turkooise tonen.

accessoires

Koraalkleur vereist dat de decoraties niet erg omvangrijk en volumineus waren. Op zichzelf is een koraaljurk geen gewoon stuk toilet, maar een sieraad, alleen van stof. Bij het kiezen van accessoires, is het eerste waar je op moet letten de pasvorm van de outfit. Hoe eenvoudiger het model, des te moeilijker de accessoires kunnen zijn en grotere afmetingen hebben. De outfit, inclusief het decor zelf, moet worden benadrukt met lichte en onopvallende toiletartikelen of helemaal niet.

Zwarte accessoires voor een koraaljurk zijn een klassieker. Riem, handtas, schoenen - en je outfit, ondanks alle helderheid en elegantie van koraal, blijven strikt en elegant. Een van de items van het toilet, u kunt een gouden kleur kiezen en de afbeelding een extra charme geven.

Witte tinten accessoires maken het beeld zachter, maar niet minder luxueus.

Beige pak niet-gesorteerde kantooropties. Smaragd kleuren van sieraden, handtassen, sjaals - de perfecte combinatie met koraal. Probeer niet onopgemerkt te blijven, draag deze heldere afbeelding.

Welke decoraties passen

Koraalkleurige jurken vereisen naleving van de gebruikelijke regels bij de selectie van sieraden. Dit betekent dat meer dan drie items niet nodig zijn. Sieraden moeten van hetzelfde materiaal zijn. En als er een print op je kleding staat, dan zijn sieraden die het patroon op de jurk herhalen ideaal voor hem.

imitatie juwelen

In de regel speelt sieraden twee rollen: het verdunt de hoofdkleur door kleuren van vergelijkbare tinten te gebruiken, of benadrukt het contrast. Metalen kettingen en andere versieringen van zilver en goud zijn de perfecte keuze voor een koraaljurk. Tegelijkertijd koelt de grijze kleur de warmte van de jurk, en goud, daarentegen, verzacht en geeft tederheid.

kraal

Een van de beste vrienden van koraaljurken is kralen gemaakt van natuurlijke of kunstmatige parels. Parelroze kleur van de jurk kan worden aangevuld met sieraden van dezelfde kleur. Je kunt kralen van maansteen of turkoois kiezen. Een speciale zomerlook creëert kostuumjuwelen van schelpen van parelmoer bloemen. Kies deze optie als alle tinten van uw afbeelding in felle kleuren zijn gemaakt.

schoenen

Schoenen onder een koraaljurk zijn afhankelijk van zowel de stijl als het seizoen. De jurk van deze kleur zal perfect worden gecombineerd met schoenen, sandalen, laarzen ... Het hangt allemaal af van de behuizing en het specifieke beeld.

Welke schoenen passen

Schoenen kunnen elke afbeelding versieren of bederven, dus je benadert hun keuze op een zeer verantwoordelijke manier. De keuze van schoenen in dezelfde kleur als de jurk is wijdverspreid. Maar je kunt schoenen van een andere kleur gebruiken, van blauw tot grijs. Het belangrijkste is dat er in je arsenaal ten minste één accessoire van een dergelijke kleur is.

Draag geen open sandalen, als je koraaljurk is ontworpen om op kantoor te werken. Draag gewoon geen schoenen aan hem, die overladen is met decoraties.

Denk aan de beige kleur - dergelijke schoenen passen bij een eenvoudige en lieve afbeelding van een zakelijke bijeenkomst tot een wandeling met vrienden.

Als de jurk kort is, is de hoge hak beter om schoenen uit te sluiten of schoenen te kiezen op een lage vlucht. Zeer korte koraaljurk in combinatie met een hak van 7 cm en hoger, kan je figuur een volledig onaantrekkelijke indruk geven vanwege de schending van verhoudingen.

Stijlvolle afbeeldingen

  • Afbeelding nummer 1 "Vrijetijdskleding." Ze kunnen een kledingkast zijn. Dit is een klassiek geval op kantoor en op elke andere werkplek. Het is het beste om hem een ​​beige jas en pumps van dezelfde kleur als de gemiddelde hoogte te vinden. Nette kettingen en oorbellen zullen het beeld complementeren en zullen voldoende zijn voor decoratie.

  • Afbeelding nummer 2 "Jurk-shirt." Deze outfit is geschikt voor vrije tijd. Trek zijn sleehakken of lage platform aan. Met het zal perfect worden gecombineerd kostuum sieraden in etnische stijl, gemaakt van hout en versierd met halfedelstenen.

  • Afbeelding nr. 3 "Sweaterjurk" Een uitstekende outfit voor koud weer. Het kan worden gedecoreerd met een leren riem en aangevuld met hoge laarzen. Dezelfde serie bevat een dress-shirt, dat kan worden versierd met volumineuze kralen. Van schoenen passen op witte sneakers en leren jasje van pastel kleur.
  • Afbeelding nummer 4 "Cocktailjurk". Kies zo'n outfit en je staat in de schijnwerpers. Hier zijn de manier waarop hoge hakken en heldere kleuren van accessoires.

  • Afbeelding nummer 5 "Koraaljurk op de vloer." Dit is een luxueus beeld voor dappere vrouwen. Vul het aan met decoraties op basis van de bovenstaande tips en schitteren elke avond.

Zoals je ziet kunnen koraalkleurige kleding in elke situatie worden gedragen. Maar weet dat niet elke vrouw in staat is om over haar te beslissen. Dat is waarom, door er voor te kiezen, je er altijd modieus uitziet, maar tegelijkertijd praktisch geen concurrenten hebt!

Koraal outfit jurk

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses