Rode cocktailjurk 2019

Rode cocktailjurk 2019

Cocktailjurk in de garderobe van de vrouwen verscheen nogal per ongeluk, en dit, vreemd genoeg, verbod in de VS heeft hieraan bijgedragen. In de jaren 20 van de vorige eeuw gingen officiële drankgelegenheden dicht, maar de metro floreerde. Als vrouwen in elegante avondjurken naar dergelijke instellingen gingen, zouden ze zeker te veel aandacht trekken, en dat zou geen goed zijn.

Dat is de reden waarom de weelderige en stevige outfits, die zich onderscheiden door openhartige chic en plechtstatigheid, begon te worden aangepast, waardoor ze meer terughoudend en beknopt, maar nog steeds vrouwelijke en elegante vormen. In moderne tijden hoeven vrouwen zich niet te verstoppen, dus cocktailjurken worden zelfs uit elegante rode stoffen stoffen genaaid, die altijd de aandacht getrokken hebben.

Functies en voordelen

Klassieke cocktailjurken onderscheiden zich door een verkorte lengte en een nauwsluitende snit. Meestal gaan ze altijd zonder mouwen, maar modellen onder de keel met een volledig gesloten halslijn zijn ook aanwezig. Een ander kenmerk van deze stijl is de harmonieuze combinatie van open delen van het lichaam. Dus, als de hals gesloten is, is de jurk altijd iets langwerpig en omgekeerd. Tegenwoordig zijn er ook modellen waarin deze combinatie niet wordt gerespecteerd, maar modetexperts adviseren ten stelligste om ze niet te kiezen om er niet vulgair uit te zien.

Het grote voordeel van een cocktailjurk is dat deze zich gemakkelijk verbergt onder de alledaagse elementen van kleding, zodat niemand op straat kan raden dat je naar een feestje gaat. Bovendien is het erg handig en kunt u zich de hele vakantie zo comfortabel mogelijk voelen.

Hoe te kiezen

De rode kleur van de cocktailjurk dit seizoen is divers en dit is het eerste wat je moet overwegen bij het kiezen van een jurk. Dames met donker haar en een aristocratische witte huid zien er goed uit in een jurk van lichtrode kleur. Gelooide meisjes met blond haar kunnen beter een wijnkleurige jurk kiezen. Voor meisjes met een lichte huid en hetzelfde haar is het beter om oranjerode jurken te kiezen. Als je praat met jonge dames met donker haar en een gebruinde huid, dan is het voor hen beter om cocktail jurken met een baksteenrode kleur te kiezen.

Populaire stijlen en modellen

Tijdens het modeseizoen 2016 - 2017 kunnen meisjes zelf de perfecte cocktailstijl uitkiezen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan pyshechki er in deze outfit zelfs heel stijlvol en harmonieus uitzien, omdat er in de mode nu semi-equivalente modellen zijn met een kleine hoes die lijken te zijn ontworpen voor een volledig figuur. Bij meisjes met meer proportionele en elegante vormen, is de keuze veel ruimer.

Terug open

Zulke jurken kunnen zich ongelooflijk dappere meisjes veroorloven met perfecte lichaamsverhoudingen. De uitsparing aan de achterkant kan een klassieke V-vorm hebben of een figuur, maar het benadrukt altijd de verfijning van het silhouet. De modellen van jurken met doorschijnend kant rond de hals zien er erg verleidelijk uit voor meisjes. Het is de moeite waard om te overwegen dat een dergelijk model niet geschikt is voor een officiële gebeurtenis, vooral als de hals te openhartig is.

Met een volledige rok

Dergelijke jurken zijn synoniem met vrouwelijkheid en lichtheid, dus worden ze vaak gekozen door zeer jonge vrouwen. Als de pluizige rok niet te kort is, dan is hij geschikt voor oudere dames, maar altijd met slanke benen. Jurken van deze stijl zijn ideaal voor jeugdfeesten en informele bijeenkomsten.

Met een asymmetrische rok

Dergelijke cocktailkleding is geschikt voor elk avondevenement, maar niet elk meisje kan het zich veroorloven. De rok van dergelijke jurken is altijd iets verlengd aan de achterkant, maar deze is aan de voorkant ingekort, dus als je niet kunt bogen op slanke benen, is het beter om er niet voor te kiezen.

Kleurencombinatie en afwerking

Het beste van alles is dat klassiek zwart wordt gecombineerd met een rode tint, dus alle opties voor het afwerken van dergelijke jurken, of ze nu guipure of lace zijn, zijn in deze kleur gemaakt. Jurken met een dergelijke stijl zien er best goed uit als ze worden aangevuld met ruches en franjes in de handen en in het decolleté. Soms kan de rode tint van een jurk worden verdund met details van een andere klassieke tint - wit.

lengte

De meest populaire lengte van dit seizoen is de klassieker tot de knie. Meer terughoudende modellen van donkere tinten rood kunnen kaviaar bereiken. Jonge mensen kiezen de meest openhartige versie van de jurk - de lengte van de "mini". Maar openlijk modieus "verbod" op de keuze van een bepaalde lengte dit seizoen wordt niet nageleefd.

Stoffen en texturen

Klassieke cocktailjurken geven nu de voorkeur aan het naaien van een breed scala aan materialen, waaronder satijn, fluweel, zijde, chiffon, taft en kant. Dit jaar is vooral populair zijn kralen en strass steentjes, evenals verschillende soorten borduurwerk. Speciale afdrukken verdienen nu speciale aandacht, omdat de laconieke rode tint kan worden verdund met een cel, abstracte ornamenten en zelfs geometrische patronen.

Speciale afdrukken verdienen nu speciale aandacht, omdat de laconieke rode tint kan worden verdund met een cel, abstracte ornamenten en zelfs geometrische patronen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses