Mooie badpakjurk voor zwaarlijvige vrouwen

Mooie badpakjurk voor zwaarlijvige vrouwen

Hoe geweldig om naar het strand te kijken als de figuur verre van perfect is? Ontwerpers bieden de perfecte oplossing voor het probleem: een mooie badpak voor vrouwen met obesitas.

verhaal

Ooit bestond een damesbadpak uit veel dingen. Voordat ze het water in ging, moest de vrouw zich in pantalons en een lang shirt met mouwen en een kraag kleden. Een must-have accessoire was een flirty cap.

Bescheidenheid was van het allergrootste belang, en zelfs als het nat was, verborg het dichte materiaal van de badkleding op betrouwbare wijze de rondingen van het lichaam. Ook in de zoom van een lange jurk waren speciale weging. Ze stonden kleding niet toe om omhoog te gaan.

Na verloop van tijd veranderde de mode, de mores werden vrijer. Het badpak heeft grote veranderingen ondergaan, nadat het de gesloten badpakken en mini-bikini heeft bereikt, nauwelijks bedekt met de charmes van vrouwen.

Een van de opties, die tot nu toe nog steeds aan populariteit verliest, is een badpak in de vorm van een korte, charmante jurk. Deze optie is ideaal voor vrouwen met een gewelfde huid, omdat je hierdoor gebreken kunt verbergen en de figuur in een gunstig daglicht kunt plaatsen.

kenmerken

De badpakjurk (zwemkleding) is een badpak uit één stuk met een korte rok. De bovenkant van het badpak kan van elke soort zijn. Bando, bustier, halslijn in de vorm van een letter V of een hart. Er zijn andere opties.

De stijlen van de onderkant van deze zwemkleding zijn ook divers. Het kan een uitlopende jurk zijn, een model met een rechte rok, geplooid of met brede volants.

Aanpassen

Zwembroeken van dit type worden vaak gekozen door slanke meisjes, want dit is een geweldige outfit voor een strandvakantie. Echter, voor dames van mode plus size badpak - een echte vondst.

Prachtige dames met brede heupen, je kunt kiezen voor een model met een rechte rok en een volumineuze lichtbovenkant. Zo'n stijl balanceert de verhoudingen en verbergt de extra centimeters.

Jonge dames met een rechthoekig figuur kunnen de keuze voor modellen met een donzige rok stoppen. Het geeft verleidelijke vormen en maakt het silhouet vrouwelijker.

Modieuze vrouwen met het type "appel" zijn aanbevolen opties, uitlopend vanaf de borst. Het onderste deel van het zwempak trekt de buik en taille een beetje aan, en de verbreding naar de onderste stijl zal het figuur veranderen en er gratie aan toevoegen.

Populaire stijlen en modellen

  • Mini-badpak. De lengte van dit badpak dekt nauwelijks de billen. Meestal heeft deze stijl een passende pasvorm met een symbolische kraag aan de onderkant van het product. Het bovenste deel kan worden gemaakt in de vorm van een flirterige riem op een schouder, dunne banden zoals gewone badpakken, of helemaal geen bandjes. Deze optie is geschikt voor skaters en zelfverzekerde meisjes.
  • Lange jurk met zwempak. De rok van zo'n badkleding komt tot halverwege de dij, en soms zelfs tot de knie. Dit is een geweldige optie voor diegenen die hun onderlichaam willen maskeren.
  • Badpak-sundress - het populairste model onder de volledige fashionista's. Zo'n badpak lijkt op een gewone korte jurk. Hij kan elke stijl hebben, recht zijn of uit de borstkas steken of uit de taille. Ook kan het model worden versierd met franjes, strikken en andere decoratieve elementen. Dit badpak is geschikt voor waterbehandelingen en alleen voor een actieve strandvakantie. Het maskeert de tekortkomingen en benadrukt gunstig de voordelen.

Werkelijke kleuren

zwart

Het zwarte zwempak ziet er prachtig en visueel slank uit. De kleuren-topversie vestigt de aandacht op de borst en geeft het silhouet een gratie.Een effen badpak, zoals de klassieke kleine zwarte jurk, maakt van het strand een sensueel en elegant uiterlijk.

wit

Witte kleur benadrukt verbazingwekkend de bruine kleur en ziet er spectaculair uit op het strand. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat lichte kleuren visueel volume geven. Daarom is deze optie alleen geschikt voor zelfbewuste meisjes die zich niet schamen voor de eigenschappen van de sneeuwwitte outfit.

helder

Rood, citroengeel, ultrablauw en andere felle kleuren zijn geweldig voor de zomer. Men hoeft alleen de optie naar eigen smaak en kleurtype te kiezen.

Met afdrukken

Gevoelige bloemen, flirterige erwten, mysterieuze abstracties of een roofzuchtige afdruk? Badkleding kan interessant zijn en bewonderende blikken aantrekken. Damesmaat plus het is beter om een ​​afdruk van gemiddelde grootte te kiezen. Te grote patronen, maar ook te kleine patronen, kunnen alleen scherpstellen op gewelfde vormen. Een middelgrote foto ziet er harmonieus uit.

stoffen

Zwemmende jurken worden genaaid van ondoorzichtige, elastische, dichte stoffen. Ze "ademen", drogen snel en behouden een lange tijd een mooie uitstraling. Gewoonlijk zijn het synthetische stoffen met natuurlijke vezels in de samenstelling. Populaire materialen: nylon, polyester, polyamide, microfiber en anderen.

Hoe te kiezen

Bij het kiezen van een badpak moet rekening worden gehouden met kenmerken van de figuur.

Verstopte volle dijen helpen het zwempak in de vorm van een trapeze. Een andere optie is een badkleding met een donkere rok en de bovenkant van een lichtere kleur of met een patroon.

De badjas met speciale corrigerende inserts zal helpen om de buik en taille aan te halen. In dit geval flitste de rok uit de borst.
Dames die visueel de pracht van de buste willen geven, kunnen een badpak-jurk kopen met volumineuze ruches of draperen op het lijfje.

Voor de visuele vermindering van de taille is het kiezen van een badpak met donkere inzetstukken aan de zijkanten van het product. Verticaal gelegen figuur zal ook helpen om harmonie te geven.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses