Wat kan ik dragen met een geruite overhemdjurk?

Wat kan ik dragen met een geruite overhemdjurk?

kenmerken

Dit type jurk is alleen geboren dankzij Coco Chanel, die ooit veel nieuwe modellen dameskleding heeft gemaakt. De meeste meisjes geven de voorkeur aan een geruite overhemdjurk, verwijzend naar het gemak en de bruikbaarheid. Het is perfect voor een meisje met elk figuur en elke leeftijdscategorie. En ook de stijl van dit type jurk maakt het mogelijk om het te combineren met een verscheidenheid aan accessoires.

Meestal is een overhemd genaaid in de vorm van een trapeze, minder vaak kun je modellen met een getailleerde snit tegenkomen. Het kan elke lengte hebben, maar de jurk naar het midden van de heupen of naar de vloer komt het meest voor.

Het belangrijkste kenmerk dat deze jurk onderscheidt van anderen is de kraag, net als een shirt en knopen, aan de voorkant van het ding. Meestal wordt dit kledingstuk gebruikt in een romantische en militaire stijl, maar omdat het vrij universeel is, kunnen ze aan elke andere stijl worden toegevoegd.

Aanpassen

Een geruite overhemdjurk combineert niet alleen succesvol met verschillende garderobe-elementen, maar helpt ook om enkele elementaire gebreken te verbergen:

- Kleine borsten. Dankzij de kraag en de vrije snit kan de jurk het visueel vergroten en de figuur een grotere proportionaliteit geven.

- Brede taille. Als je zo'n probleem hebt, stop dan je keuze op licht getailleerde modellen met zakken op de borst. Deze jurk verbergt niet alleen de extra centimeters, maar concentreert zich ook op de borst.

- Brede heupen. En voor meisjes met een dergelijk probleem, zal deze jurk een geweldige oplossing zijn. Kies een jurk net boven de knie, het zal je heupen visueel verminderen.

Modetrends

Dit type jurk onderscheidt zich door een verscheidenheid aan texturen en stijlen, en daarom is het een geweldige toevoeging in elke stijl. U kunt stijlvolle schoenen, kralen, sjaals en andere accessoires aan de jurk toevoegen, waardoor u uw eigen unieke look creëert.

modes

Een overhemd kan worden toegeschreven aan de universele kleding, omdat een breed scala aan stijlen elke vrouw in de mode in staat stelt iets unieks en unieks te vinden. Bij de keuze van een stijl is het noodzakelijk om niet alleen de smaak, maar ook het type figuur in ogenschouw te nemen.

  • Klassieke rechte snit op knoppen of knoppen. Tegenwoordig is dit type jurk weer populair. Gladde lijnen van dit model helpen de bestaande afdruk effectief te demonstreren. Indien gewenst, kunt u de taille benadrukken met een riem.
  • Gratis knippen. Dergelijke kleding is uiterst comfortabel voor dagelijks gebruik, omdat het geen belemmering vormt voor beweging. Het overhemd combineert bovendien schoonheid en stijl.
  • Lange jurk op de grond met een volle rok. Deze stijl met zijn gemak geeft het meisje charme, verfijning en vrouwelijkheid. Schoenen passen op alles, alles is al afhankelijk van je smaak en verlangen.
  • Model van gemiddelde lengte met een riem. Een dergelijk model zou geschikt zijn in elke levenssituatie, of het nu een reis naar het werk of een datum is. Op de beste manier zal deze jurk op meisjes zitten met een zandloper of perenfiguur. Als u de eigenaar bent van klein postuur en licht overgewicht, moet u voorzichtig zijn met deze optie.
  • Met een lage taille. Deze jurk is het meest geschikt voor meisjes met een rechthoekige vorm, omdat het de aandacht van het ontbreken van een taille afleidt. Uitlopende rok geeft alleen maar meer vrouwelijkheid aan het beeld. Maar deze stijl is niet geschikt voor meisjes met brede heupen.
  • Jurk shirt zonder mouwen. Dit type wordt beschouwd als zomer. Ontwerpers bedenken dergelijke jurken in verschillende opties om te knippen, zodat elk meisje een ding naar hun zin kan vinden.

Werkelijke kleuren

rood

De rode cel trekt altijd de aandacht en het meisje in zo'n jurk trekt de aandacht van voorbijgangers, en daarom moet de rest van het beeld er perfect uitzien.

zwart

Jurk in een zwarte ruit is de perfecte optie voor een feest en voor het dagelijks leven. Zwart wordt gecombineerd met veel dingen, dus er is altijd ruimte voor verbeelding.

blauw

Een blauw geruite overhemdjurk combineert strakheid en gemak en is daarom de perfecte outfit voor werk. Effectief een aanvulling op de afbeelding zal helpen bij accessoires bruine tinten.

wit

De witte geruite jurk is veelzijdig en past perfect bij elke look. Met heldere accessoires en schoenen met hakken kun je een prachtige outfit voor een vakantie krijgen. Een witte jurk, gedragen met sneakers of sandalen, is een goede optie voor vrijetijdskleding.

groen

De groene jurk in een kooi is stijlvol en spectaculair. Voeg accessoires toe aan de achtergrondkleur van de afdruk - krijg een harmonieus beeld.

lengte

Net als bij de keuze van de stijl, moet de lengte van de jurk passen bij uw lichaamstype. De hemdjurk kan lang op de grond liggen, meestal hebben jurken van dunne losse stof meestal deze lengte. Deze optie, aangevuld met versieringen en schoenen met hakken, ziet er het beste uit bij feestjes en op feestdagen.

In de klassieke versie heeft het hemd een lengte iets boven de knieën, waardoor het een goed slank figuur benadrukt.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses